- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.841
Allah razı olsun canım benim hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAllahın izniyle güzel güzel göreceksin bebişler sakin kalacak dua ediyorum en çokta ikiz annelerine Allahım yar ve yardımcınız olsun
3Bacım ben dayanamıyorum erken pes ettim bünyem kaldırmıyor şimdi niye acele ediyorum biliyor musunbenim pazarlığa bak şimdi bebek kafası 2 hafta ilerde yani 35 haftalık 2 hafta sonra bebeğin kafası 37-38 olsa doğum normal olabilir sırf sezeryandan korkuma tüm bunlar
Çok iyi almışsın ben de amazondan bakayımBen de amazondan aldim setin 4 tanesini. 15 tl ye geldi tanesi indirimle. Yarin gene esimi gondereyim bime ayi ve aycicegi eksik
Valla yikamak sart, bende molie nin bir tane var yikayacagim mecbur. Umarim bozulmaz
Masallah yaaa cok iyi kilolari. Bence dururacaklar daha. Ikizler annelerini korkutmayi pek seviyor :)
Ben 29+6 da gittigimde 1400 1450 idi. Ailecek minyon da degiliz 1.75 boy var benim
Sana baş cevresinin haftalık ölçümlerini atıyorum aradaki fark yok denecek kadar az ulturasyon ölçüleri arasındaki fark hep çok az oluyor çünkü bebekler çok küçükBacım ben dayanamıyorum erken pes ettim bünyem kaldırmıyor şimdi niye acele ediyorum biliyor musunbenim pazarlığa bak şimdi bebek kafası 2 hafta ilerde yani 35 haftalık 2 hafta sonra bebeğin kafası 37-38 olsa doğum normal olabilir sırf sezeryandan korkuma tüm bunlar
Ayyy sen böyle deyince çok mutlu oldumBen de amazondan aldim setin 4 tanesini. 15 tl ye geldi tanesi indirimle. Yarin gene esimi gondereyim bime ayi ve aycicegi eksik
Valla yikamak sart, bende molie nin bir tane var yikayacagim mecbur. Umarim bozulmaz
Masallah yaaa cok iyi kilolari. Bence dururacaklar daha. Ikizler annelerini korkutmayi pek seviyor :)
Ben 29+6 da gittigimde 1400 1450 idi. Ailecek minyon da degiliz 1.75 boy var benim
Stres kasilmayi çok etkiliyor ama orada çıkan sancı hissedilmiyor genelde riske atma hiçYa bilemedim iki gündür çok stresliydim onun etkisi mi var acaba. Hiç ağrı sızı da yok bebiş de makat gelişli zaten Salı günü smear ve hpv testi vericem.
Ama cm değilde mm yazıyor ultrasondaSana baş cevresinin haftalık ölçümlerini atıyorum aradaki fark yok denecek kadar az ulturasyon ölçüleri arasındaki fark hep çok az oluyor çünkü bebekler çok küçükb
N nimolik bana kargo ücreti çıkmıyor . Sepetinde tek o var değil mi ? Bu arada n11 09.10 Ekim ve sonrası ürün alanlara yorum yapanlara uçuç puan veriyor hemen aldığın tüm siparişlere yorum gir fotolu :) yorum balona 7 puan al kolonyaları indirimle kap :)canım sen trendyoldan al n11 kargoları biraz özensiz gelebiliyor.
Benim de öyle ters döndü . Kafası önde . Leep geçirdim herşey sezaryen olmam için önüme çıkıyor ama hala umutluyum . Yengemin 36.haftada baş gelişli olmuş.Bende hep normal istiyordum ama bebek ters kilosu kafası herşeyi önden gidiyor bende senin gibi oldum ama sonra sağlıkla gelsin de artık ne yapayım düşüncesine girdim
Baş gelişti ilk suyu artınca kafası yukarı döndü bir türlü dönmüyorBenim de öyle ters döndü . Kafası önde . Leep geçirdim herşey sezaryen olmam için önüme çıkıyor ama hala umutluyum . Yengemin 36.haftada baş gelişli olmuş.
Senin baş gelişli idi de makat gelişli mi oldu yoksa hala hiç dönmedi mi ?
Üstünden 34 saat geçmiş yorumun :) çıktı mııı ? Çok merak ettim :)Düşer fiyatları bence siveno 1500 ml 120 TL'ye aldim baby me leke çıkarıcınin 1500 ml 90 mi 100 liraya aldım sivenoyla kıyafetleri yıkadım baya güzel yapısı sıvı zaten kokusu da kalmıyor yeni kıyafetler olduğu için lekeyi nasıl yapar bilmiyorum bugün annem ben küçükken giydiğim elbiseleri saklamış birinin eteği beyaz dantel ve komple kahverengi sandık lekesi olmuş ona baby me leke çıkarıcıyi döktüm sıcak suyun içine bastım yıkayınca eğer lekesi çıkarsa size de haber veririm
Cm mm 1 üst basamağı 4,4 cm 44 mm eder şeklinde düşün aynı şey bebeğin başı maximim 10 cm gelir gelmez bile o kadar yani bebek 32 haftalıkken kafa ölçüsü 35 çıkınca aradaki fark 10 20 cm olmuyor milim oynuyorAma cm değilde mm yazıyor ultrasondaonu nasıl hesaplıyorlar acaba işte 33 haftalıkken 35 haftalık çıktı ya tabi ki dev fark yoktur ama genelde kafa büyük olduğunda sezeryan yapıyorlar işte Allahım
Çıkmadı domestosun mutfak spreyleri varya onları sıktım beklettim öyle çıktıÜstünden 34 saat geçmiş yorumun :) çıktı mııı ? Çok merak ettim :)
Aventten cok memnundum canim. Acitmiyordu rahat sagiyordu. Gogse degen kismi yumusak rahat diye almistim o zamansağol canım
avent nasıl canım? Memnun kalmışmıydın?
Anladım canım yine bildiğimden şaşmıyayım o zaman
Doktor bana baş gelişli olsun diye bir hareket verdi. Ben onu yapıyorum bir de internette bi video gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben bi bacağımı bu iki hafta çok popomun altına koyarak oturdum ondan mı döndü acaba diye kendime soruyorumBaş gelişti ilk suyu artınca kafası yukarı döndü bir türlü dönmüyor
Aynen bozulacak olsa bile yikamamiz lazim. Eline aldigi her seyi agizlarina atiyorlarBen de amazondan aldim setin 4 tanesini. 15 tl ye geldi tanesi indirimle. Yarin gene esimi gondereyim bime ayi ve aycicegi eksik
Al benden de o kadarBakalım terzi kendi söküğünu dikebilecek mi bnde hemsireyim ama hiç cocukta çalışmadım o kdr yabancı geliyorki tırnak bile kesemeyebilirim
boşuna aldık deseneÇıkmadı domestosun mutfak spreyleri varya onları sıktım beklettim öyle çıktı
Benimki bildiğin sandık lekesi kahverengiydi kopkoyuboşuna aldık desene
Elite home baya iyi çıkarıyormuş yorumlara göre. Bir de bu bizim aldığımızın sprey olanı varmış oda daha etkiliymiş sıvı plana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?