2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allahın izniyle güzel güzel göreceksin bebişler sakin kalacak dua ediyorum en çokta ikiz annelerine Allahım yar ve yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım benim hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

3
Çok iyi almışsın ben de amazondan bakayım

Sana baş cevresinin haftalık ölçümlerini atıyorum aradaki fark yok denecek kadar az ulturasyon ölçüleri arasındaki fark hep çok az oluyor çünkü bebekler çok küçük b

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-20-23-39-06-631_com.android.chrome.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 63
Ayyy sen böyle deyince çok mutlu oldum bende zayıflar diyordum hep canım. Vallaha bugün baya korkuttular canım 1 haftada nasıl bu kadar kısalmış rahim uzunluğu anlamadım 32 yi geçelimde Allah büyük bakalım

Ya bilemedim iki gündür çok stresliydim onun etkisi mi var acaba. Hiç ağrı sızı da yok bebiş de makat gelişli zaten Salı günü smear ve hpv testi vericem.
Stres kasilmayi çok etkiliyor ama orada çıkan sancı hissedilmiyor genelde riske atma hiç

Yaa ben bu analık izni raporuna taktım benim heyet raporumda tanı kısmında bile 27 haftalık ikiz gebelik yazıo 3 hafta rapor aldım şimdi çalışamaz iznim rapor bitimine denk gelio aptal sağlık ocağı sat tarihine transfer tarihimi yazmış bi kaç kez söyledim düzeltemiyorlarmış kendi doktorum sorun olmaz dedi ama ya sistem vermezse şimdi takıldım üstte arkadaş sistem vermiyor falan dedi ama

Sana baş cevresinin haftalık ölçümlerini atıyorum aradaki fark yok denecek kadar az ulturasyon ölçüleri arasındaki fark hep çok az oluyor çünkü bebekler çok küçük b
Ama cm değilde mm yazıyor ultrasonda onu nasıl hesaplıyorlar acaba işte 33 haftalıkken 35 haftalık çıktı ya tabi ki dev fark yoktur ama genelde kafa büyük olduğunda sezeryan yapıyorlar işte Allahım

canım sen trendyoldan al n11 kargoları biraz özensiz gelebiliyor.
N nimolik bana kargo ücreti çıkmıyor . Sepetinde tek o var değil mi ? Bu arada n11 09.10 Ekim ve sonrası ürün alanlara yorum yapanlara uçuç puan veriyor hemen aldığın tüm siparişlere yorum gir fotolu :) yorum balona 7 puan al kolonyaları indirimle kap :)
Diğer kuponlar geçmiyor bunda

Bende hep normal istiyordum ama bebek ters kilosu kafası herşeyi önden gidiyor bende senin gibi oldum ama sonra sağlıkla gelsin de artık ne yapayım düşüncesine girdim
Benim de öyle ters döndü . Kafası önde . Leep geçirdim herşey sezaryen olmam için önüme çıkıyor ama hala umutluyum . Yengemin 36.haftada baş gelişli olmuş.

Senin baş gelişli idi de makat gelişli mi oldu yoksa hala hiç dönmedi mi ?

Baş gelişti ilk suyu artınca kafası yukarı döndü bir türlü dönmüyor

Üstünden 34 saat geçmiş yorumun :) çıktı mııı ? Çok merak ettim :)

Ama cm değilde mm yazıyor ultrasonda onu nasıl hesaplıyorlar acaba işte 33 haftalıkken 35 haftalık çıktı ya tabi ki dev fark yoktur ama genelde kafa büyük olduğunda sezeryan yapıyorlar işte Allahım
Cm mm 1 üst basamağı 4,4 cm 44 mm eder şeklinde düşün aynı şey bebeğin başı maximim 10 cm gelir gelmez bile o kadar yani bebek 32 haftalıkken kafa ölçüsü 35 çıkınca aradaki fark 10 20 cm olmuyor milim oynuyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-20-23-51-05-472_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 57
sağol canım

avent nasıl canım? Memnun kalmışmıydın?

Anladım canım yine bildiğimden şaşmıyayım o zaman
Aventten cok memnundum canim. Acitmiyordu rahat sagiyordu. Gogse degen kismi yumusak rahat diye almistim o zaman

Baş gelişti ilk suyu artınca kafası yukarı döndü bir türlü dönmüyor
Doktor bana baş gelişli olsun diye bir hareket verdi. Ben onu yapıyorum bir de internette bi video gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben bi bacağımı bu iki hafta çok popomun altına koyarak oturdum ondan mı döndü acaba diye kendime soruyorum
Video bu

Aynen bozulacak olsa bile yikamamiz lazim. Eline aldigi her seyi agizlarina atiyorlar

Bakalım terzi kendi söküğünu dikebilecek mi bnde hemsireyim ama hiç cocukta çalışmadım o kdr yabancı geliyorki tırnak bile kesemeyebilirim
Al benden de o kadar Acilde çalıştım genelde bebek konusunda bilgi 0 gibi napacağım bilmiyorum. Hemşiresin yaparsın diyorlar ama gram inancım yok

Çıkmadı domestosun mutfak spreyleri varya onları sıktım beklettim öyle çıktı
boşuna aldık desene
Elite home baya iyi çıkarıyormuş yorumlara göre. Bir de bu bizim aldığımızın sprey olanı varmış oda daha etkiliymiş sıvı plana göre

Kızlar bacak ağrısı yaşayan var mı? Dünden beri sanki adet öncesi gibi bacak bel ağrısı yaşıyorum nineler gibiyim ay ay diyerek geziyorum eşim nöbetçi bugün acaba çağırıp bir acile mi gitsem

boşuna aldık desene
Elite home baya iyi çıkarıyormuş yorumlara göre. Bir de bu bizim aldığımızın sprey olanı varmış oda daha etkiliymiş sıvı plana göre
Benimki bildiğin sandık lekesi kahverengiydi kopkoyu inşallah normal lekelerde böyle yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…