2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
boşuna aldık desene
Elite home baya iyi çıkarıyormuş yorumlara göre. Bir de bu bizim aldığımızın sprey olanı varmış oda daha etkiliymiş sıvı plana göre
Oglumdan kalan orgu bi battaniyem vardi. Cok az kullanmistim. Sandik lekesi olmus. Bu elite home da beklettim 6-7 saat filan. Lekeyi cikarmadi malesef aksamdan islatacaktim sabaha kadar ama cesaret edemedim cunku orgu battaniye bozulur diye korktum. Belki sabah bekletsem cikardi bilemiyorum

Canım o baktığımda kargo ücretli çıkıyordu şimdi kargoyu ücretsiz yapmışlar

Ya burda mı dediler eğitimde mi hatırlamıyorum. Kilosu yüksek olan bebişler aslında tam tersine daha kolay doğuyormuş hareketleri daha sert irili daha kuvvetliymiş . Ama zayıf bebeklerde o güç kuvvet olmadığı için normal biraz daha zor olabiliyormuş :) bi anla tanıyorum eskiden ilkini 2500 doğurmuş çok zorlanmış . Öbürünü 4.5 kg doğurmuş hemen doğuruverdim diyor :)

Ben de öyle ya :)) check up yaptırmak için akciğerlerimi çekecekler dedi ki bol su üç iyice şişsin idrar torban. Hani şu hastanedeki plastik küçük bardaklar var ya şeffaf 150ml akıyor almıyordur 4 bardak içtim gözlerim karardı başın dönmeye başladı gören hemşireler daha su içmeyin dedi :)) benim bünye de fazla suya tepki gösteriyor

demek ki kimi memnun oluyor. Kimine olmuyor bizim umutlar yine hüsran

7 kitap mı aldın?

Kaşık biberon koy canım veya kimi hastane kadeh ile içeriyor veya enjektör. Kolonya al yanına . Sezeryan olacaksan tırnak törpüsü al bebiş için kendiliğinden dökülüyor ama eksik olmasın fazla olsun.

Kaşık biberon koy canım veya kimi hastane kadeh ile içeriyor veya enjektör. Kolonya al yanına . Sezeryan olacaksan tırnak törpüsü al bebiş için kendiliğinden dökülüyor ama eksik olmasın fazla olsun.
Kız sen kaç gün geriden geliyon okumaya

Şimon da yakışıyor :)

Ya yerim seni bi de detaylı detaylı anlatıyor benim içim rahattı ama dün doktor kafası büyük sezeryan olursun sen de diyince böyle ürküttü iyice

Düğüne gittimde bi oynayasın gelmiş benim müziği duyunca dayanamadım. 20dk sonra da gürültüden kafam şişti eve geldim ama sanırsın horon başı bendim öyle yorulmuşum gürültüden. Kızlar düğünler şuan bize göre değil haberiniz olsun

Ya yerim seni bi de detaylı detaylı anlatıyor benim içim rahattı ama dün doktor kafası büyük sezeryan olursun sen de diyince böyle ürküttü iyice
Ya bebeğiiiiimm şartlama kendini hayırlısı neyse o olsun sezeryanda olsan normalde olsan sen iyi bi anne olacaksın

Ben oğlumdan kalan bir kaç parçayı sarı durma lekelerine önce Baby me leke çıkarıcı sıktım sonra bi leğene koydum hepsini üzerlerine Baby me çamaşır suyu tozu var ondan döktüm ve sıcak su döktüm bir güzel karıştırıp sabaha beklettim sonra makinaya attım en son ekstra durulama yaptım mis gibi oldular lekelerden eser yok

söyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
Benim o şekilde olmadı sata ve sisteme göre 31+3 olmama rağmen 32+0 diye verebildi öncesinde olup geçmediği içindir belki
Sorun olmuyor

Kızlar kıyafetlerin sararmaması için üzerine beyaz sabun rendeleyin hem güzel kokuyor hem sararma olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…