- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.861
20 25 tl arasi idi amazon saticili olanlar. Amazon satici urunlerde 150 ye 40 tl mi ne indirim var ayrica3
Çok iyi almışsın ben de amazondan bakayım
Oglumdan kalan orgu bi battaniyem vardi. Cok az kullanmistim. Sandik lekesi olmus. Bu elite home da beklettim 6-7 saat filan. Lekeyi cikarmadi malesefboşuna aldık desene
Elite home baya iyi çıkarıyormuş yorumlara göre. Bir de bu bizim aldığımızın sprey olanı varmış oda daha etkiliymiş sıvı plana göre
Canım o baktığımda kargo ücretli çıkıyordu şimdi kargoyu ücretsiz yapmışlar
Ya burda mı dediler eğitimde mi hatırlamıyorum. Kilosu yüksek olan bebişler aslında tam tersine daha kolay doğuyormuş hareketleri daha sert irili daha kuvvetliymiş . Ama zayıf bebeklerde o güç kuvvet olmadığı için normal biraz daha zor olabiliyormuş :) bi anla tanıyorum eskiden ilkini 2500 doğurmuş çok zorlanmış . Öbürünü 4.5 kg doğurmuş hemen doğuruverdim diyor :)Kilzar bı çoğumuzun bebisi koca kafalı galibaşöyle düşünün normal doğum isteyen arkadaşlarım için söylüyorum milet 4 5 kilo bebek doguruyor normalde tabi buda her doktorla olmuyor iyi tecrübeli olanlarla ama doguyorlar sonuçta öyle bakın
Ben de öyle ya :)) check up yaptırmak için akciğerlerimi çekecekler dedi ki bol su üç iyice şişsin idrar torban. Hani şu hastanedeki plastik küçük bardaklar var ya şeffaf 150ml akıyor almıyordur 4 bardak içtim gözlerim karardı başın dönmeye başladı gören hemşireler daha su içmeyin dedi :)) benim bünye de fazla suya tepki gösteriyorÜniversitedeyken diyetisyen arkadaşım vardı 2 2. 5 lt su iç günde derdi ben de içemezdim bir gün gaza getirdi beni 3 lt yakın şu içtik beraber akşamına şu zehirlenmesi geçirdimDoktora gittik herkesin vücudu 2 lt su kaldıracak kapasiteye sahip değil dedi vücudumun sodyum dengesini bozmusum bana ne zaman susarsan o zaman su iç sen dedi hamilelikte de doktorums söyledim bunu idrar rengini takip et sürekli defi
demek ki kimi memnun oluyor. Kimine olmuyor bizim umutlar yine hüsranOglumdan kalan orgu bi battaniyem vardi. Cok az kullanmistim. Sandik lekesi olmus. Bu elite home da beklettim 6-7 saat filan. Lekeyi cikarmadi malesefaksamdan islatacaktim sabaha kadar ama cesaret edemedim cunku orgu battaniye bozulur diye korktum. Belki sabah bekletsem cikardi bilemiyorum
7 kitap mı aldın?Bimden banyo oturagi aldiracagim galiba ben de. Annemi gonderirrim. Yumusaksa agiz bezi olabilir. Ahsap oyuncak, top ve hisirtili kitaplar var aklimda bir de.
Tummy time i ben 103 tl ye almistim bimde uygun fiyati.
Bu arada dun gece amazonda indirim gordum. Amazon saticili kitaplarda 150 ye 60 tl indirim. Hemen asagidakileri kaptim. Tanesi 15 tl ye fln geldi. @Lmntbrdgi cogunu ya da hatta belki hepsini sen soylemisti
Kaşık biberon koy canım veya kimi hastane kadeh ile içeriyor veya enjektör. Kolonya al yanına . Sezeryan olacaksan tırnak törpüsü al bebiş için kendiliğinden dökülüyor ama eksik olmasın fazla olsun.Kızlar şimdi şöyle hastane çantasını hazırladım. Hem size fikir olsun hemde eksik gördüklerinizi diyin
Benim için
Hemşireye verilecekler;
1 alt üst takım
Lohusa pedi
Emzirme sütyeni
Kilot
Atlet
Çorap
Başörtüsü.
Valizde ayrıca;
1 tane lohusa takımı (güzel olan)
Yedek İç çamaşırı 2 kilot, 1 atlet, 1 emzirme
sütyeni
Lohusa pedi paket
Şal
Terlik
Havlu
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Makyaj malzemeleri
Kişisel bakım diş macunu fırçası falan
Taç
Çıkış için kıyafet.Bebek için:
Hemşireye verilecek;
1 tane uzun kollu çıtçıtlı
1 Alt üst takım
1 tane bez
1 tane çorap
1 tane eldiven
1 tane şapka
1 tane penye battaniye.
Valizde ayrıca;
1 tane kalın battaniye
1 tane pazen battaniye
1 tane hastane çıkışı takım (güzel olan)
Pişik kremi
1 paket Temizleme pamuğu
1 paket ıslak mendil
10 tane bez
1 tane alt değiştirme bezi
Puset.
Ayrıca süsler falan gidecek işte. Emzik biberon evde var onları da bilerek almadım. Bazı ebe videolarında almayın diyorlardı. Ev yakın baktık olacak gibi değil illaki getirilir
Kız sen kaç gün geriden geliyon okumayaKaşık biberon koy canım veya kimi hastane kadeh ile içeriyor veya enjektör. Kolonya al yanına . Sezeryan olacaksan tırnak törpüsü al bebiş için kendiliğinden dökülüyor ama eksik olmasın fazla olsun.
Şimon da yakışıyor :)Suyu az olan arkadaşım havuç suyu tek başına acı oluyor evde sıkınca. file markette havuç ve portakal karışık meyvesuyu var tadı da çok güzel benim arkadaşım da ondan içti hep inşallah şifa olur
Ya yerim seni bi de detaylı detaylı anlatıyorCm mm 1 üst basamağı 4,4 cm 44 mm eder şeklinde düşün aynı şey bebeğin başı maximim 10 cm gelir gelmez bile o kadar yani bebek 32 haftalıkken kafa ölçüsü 35 çıkınca aradaki fark 10 20 cm olmuyor milim oynuyor
Kız sen kaç gün geriden geliyon okumaya
Ya bebeğiiiiimm şartlama kendini hayırlısı neyse o olsun sezeryanda olsan normalde olsan sen iyi bi anne olacaksınYa yerim seni bi de detaylı detaylı anlatıyorbenim içim rahattı ama dün doktor kafası büyük sezeryan olursun sen de diyince böyle ürküttü iyice
11 sayfa okudum da akşam eve gelince de hepsini okuyunca kime ne cevap yazacağımı şaşırıyorumya dün 14.53 deyim şuan sayfa 2083 n’aptınız 60 sayfa konuştunuz ya inat ettim bitiricem :) sohbete geç dahil oluyorum biraz çekiverin
Ben oğlumdan kalan bir kaç parçayı sarı durma lekelerine önce Baby me leke çıkarıcı sıktım sonra bi leğene koydum hepsini üzerlerine Baby me çamaşır suyu tozu var ondan döktüm ve sıcak su döktüm bir güzel karıştırıp sabaha beklettim sonra makinaya attım en son ekstra durulama yaptım mis gibi oldular lekelerden eser yokOglumdan kalan orgu bi battaniyem vardi. Cok az kullanmistim. Sandik lekesi olmus. Bu elite home da beklettim 6-7 saat filan. Lekeyi cikarmadi malesefaksamdan islatacaktim sabaha kadar ama cesaret edemedim cunku orgu battaniye bozulur diye korktum. Belki sabah bekletsem cikardi bilemiyorum
Benim o şekilde olmadı sata ve sisteme göre 31+3 olmama rağmen 32+0 diye verebildi öncesinde olup geçmediği içindir belkisöyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
Sorun olmuyorYaa ben bu analık izni raporuna taktım benim heyet raporumda tanı kısmında bile 27 haftalık ikiz gebelik yazıo 3 hafta rapor aldım şimdi çalışamaz iznim rapor bitimine denk gelio aptal sağlık ocağı sat tarihine transfer tarihimi yazmış bi kaç kez söyledim düzeltemiyorlarmış kendi doktorum sorun olmaz dedi ama ya sistem vermezse şimdi takıldım üstte arkadaş sistem vermiyor falan dedi ama
8 almisim. Yarin gelecek kargoda cogu.7 kitap mı aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?