2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Törpü aldım canım tırnak makasımız yok
Tamam makas zaten mantikli degil. Torpu aldiysan yeter o
Aaa ben bir saat arayla içiyorum ama şöyle haftada 2-3 güne düştü vitamin ilacı

Aynen 6 aydan sonra kullanılıyor
Mama sandalyesi gibi düşün yemek yedirmek için vs
Ya da banyoda yıkamak için
Anladim anladim smdi baktim internete de mamas papas muadili. Ama yani bilemedim banyoya kuvet aldim ztn buyuyene kdr o idare eder normalde de bj de durur buna guvenemem ben

Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
Ben Saglik ocagini aradim dedim Sat tarihim sistemizde Kac ? Dedi ki 1 Mart. Doktora bu tarihe gore 32+2 de gittim. Hemsire 32+0 (Yani 1Mart) tarihini girdi ve calisabilir iznini verdi sistem. cunku sskya bu tarih bildirildigi icin baska tarih girsen de sistem kabul etmedi. Kisaca saglik ocaginin sisteme SAT tarihini kac girdigi bilgisi lazim . bende bu sekilde oldu canim

Benim o şekilde olmadı sata ve sisteme göre 31+3 olmama rağmen 32+0 diye verebildi öncesinde olup geçmediği içindir belki
iste soyle ben dedim ki hemdireye 3 Mart'a gore izin girer misin girdi. sistem ksbul etmedi. yaninda saglik ocagini aradim. onlar sat tarihini 1 Mart olarak girmis zaten onlara ben ilk gittigimde son adet tarihimi 1Mart demistim ve bu tarihi sgk'ye bildirmisler. Sgk de bu tarih oldugu icin hemsire o tarihi girince sistem raporu verdi. 32+0 a denk geldi tam . ( devlette calisan icin boyle oldu ozelde nasil bilmiyorum )

Maden suyu gaz yapmıyor mu ya. Ben içemiyorum çok gaz yapıyor bana

Ben de devlet memuruyum doktorum satın bir önemi yok biz ne dersek o dedi o şekilde verdi acaba sağlık ocağı mı değiştiremiyor

Benim de rahim ağzım hep kısa ama uzanarak ben inanıyorum ki ileri haftalara gelebiliriz içini ferah tut, uzan, kendini yorma

Kızlar bulantı için taktik verin nolur bugün midem çok kötü nedense midem çok kötü bulanıyor

Bugün benim de iç bacak ağrı/ sancılarım başladı 29+5im

Ya bebeğiiiiimm şartlama kendini hayırlısı neyse o olsun sezeryanda olsan normalde olsan sen iyi bi anne olacaksın
İnşallah bebeğim inşallah günler yaklaştıkça bana bi haller oluyor popiş korkusu sardı heralde ben de anlamadım

Al benden de o kadar Acilde çalıştım genelde bebek konusunda bilgi 0 gibi napacağım bilmiyorum. Hemşiresin yaparsın diyorlar ama gram inancım yok
Bende yetişkin reanimasyon da çalıştım.valla tecrübeli anne arkadaşlarımdan yardım almayı dusunuyroum

Ben de devlet memuruyum doktorum satın bir önemi yok biz ne dersek o dedi o şekilde verdi acaba sağlık ocağı mı değiştiremiyor
Ben ozele gidiyorum saglik ocagi dedi ki sat tarihi degismiyor sgkya bildirildigi icin. Ozelde 3 Martti ozel 1 Marta aldi geri satı. sistem tamsmen sgkya bildirilen tarihe gore raporu verdi.

Benimdee var, sanki spor salonundan çıkmışım gibi , kıyafet giyerken felan bacagimi kaldirdigimda hamlamışım gibi ağrıyor
Bir de belim uzun zamandır fena
Bebeklerin baskısı bnce hepimizin sancısı olamaz olmaz ins çünkü aynı iç bacak ağrısı bnde de var araştırdım biraz pelvis kemiklerinin açılmasına bagliymis doğuma hazırlık aslında yalancı sancılar gibi

Ben ozele gidiyorum saglik ocagi dedi ki sat tarihi degismiyor sgkya bildirildigi icin. Ozelde 3 Martti ozel 1 Marta aldi geri satı. sistem tamsmen sgkya bildirilen tarihe gore raporu verdi.
Belki başta dediğim gibi benim sata göre daha 32.haftam geçmemişti, sizin 2 gün geçmiş olduğu için de olabilir yani benim analık iznim kısalıyor aslında 4 gün ama size 3 marta göre verirse izniniz 2 gün uzuyor uzamasına izin vermiyordur belki sistem

İçimde acaba erken mi doğurucam korkusu başladı, sanki kızım artık sığmıyor içime

Ben gördüm de almadım ya küçük kurmalıları aldım
Bnde onları küçük bı işe yaramaz diye almadım eşimde soylendi suda oynarlardi niye almadın diye Instagram'da gördüm ufak legende bile oynatiyorlar bebeler çok seviyor. Bin liralık olunca almak istemedim ins gene gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…