- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.881
Tamam makas zaten mantikli degil. Torpu aldiysan yeter oTörpü aldım canım tırnak makasımız yok
Anladim anladim smdi baktim internete de mamas papas muadili. Ama yani bilemedim banyoya kuvet aldim ztn buyuyene kdr o idare eder normalde de bj de durur buna guvenemem benAaa ben bir saat arayla içiyorum ama şöyle haftada 2-3 güne düştü vitamin ilacı
Aynen 6 aydan sonra kullanılıyor
Mama sandalyesi gibi düşün yemek yedirmek için vs
Ya da banyoda yıkamak için
Neyseki yarın cumartesi buralar sessiz olır bitiririz11 sayfa okudum da akşam eve gelince de hepsini okuyunca kime ne cevap yazacağımı şaşırıyorum
Fark etmez, utuleyince de mikroplar kırılıyor çoğu 30 derecede yıkadıAldığım ürünlerde hep 30 derece yazıyor diye 30da yıkadım ama
Ben Saglik ocagini aradim dedim Sat tarihim sistemizde Kac ? Dedi ki 1 Mart. Doktora bu tarihe gore 32+2 de gittim. Hemsire 32+0 (Yani 1Mart) tarihini girdi ve calisabilir iznini verdi sistem. cunku sskya bu tarih bildirildigi icin baska tarih girsen de sistem kabul etmedi. Kisaca saglik ocaginin sisteme SAT tarihini kac girdigi bilgisi lazim . bende bu sekilde oldu canimBen bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
iste soyle ben dedim ki hemdireye 3 Mart'a gore izin girer misin girdi. sistem ksbul etmedi. yaninda saglik ocagini aradim. onlar sat tarihini 1 Mart olarak girmis zaten onlara ben ilk gittigimde son adet tarihimi 1Mart demistim ve bu tarihi sgk'ye bildirmisler. Sgk de bu tarih oldugu icin hemsire o tarihi girince sistem raporu verdi. 32+0 a denk geldi tam . ( devlette calisan icin boyle oldu ozelde nasil bilmiyorum )Benim o şekilde olmadı sata ve sisteme göre 31+3 olmama rağmen 32+0 diye verebildi öncesinde olup geçmediği içindir belki
Maden suyu gaz yapmıyor mu ya. Ben içemiyorum çok gaz yapıyor banaYok bende kullanmıyorum maden suyu içiyorum ama hergünaynı doktora benden önce bi tanıdığım gitti ona bi sürü vitamin kullandırdı doktor bana hiç bişi vermiyo sadece kn ilacı onuda midemi mahvetti içemiyorum doğru düzgün
Ben de 73@Zecmel tatlım mesajı bulamadım ama kilo konusunda bende seni yanlız bırakmadım merak etme 73 kilo da ben oldum
Ben de devlet memuruyum doktorum satın bir önemi yok biz ne dersek o dedi o şekilde verdi acaba sağlık ocağı mı değiştiremiyoriste soyle ben dedim ki hemdireye 3 Mart'a gore izin girer misin girdi. sistem ksbul etmedi. yaninda saglik ocagini aradim. onlar sat tarihini 1 Mart olarak girmis zaten onlara ben ilk gittigimde son adet tarihimi 1Mart demistim ve bu tarihi sgk'ye bildirmisler. Sgk de bu tarih oldugu icin hemsire o tarihi girince sistem raporu verdi. 32+0 a denk geldi tam . ( devlette calisan icin boyle oldu ozelde nasil bilmiyorum )
Benim de rahim ağzım hep kısa ama uzanarak ben inanıyorum ki ileri haftalara gelebilirizAyyy sen böyle deyince çok mutlu oldumbende zayıflar diyordum hep canım. Vallaha bugün baya korkuttular canım 1 haftada nasıl bu kadar kısalmış rahim uzunluğu anlamadım 32 yi geçelimde Allah büyük bakalım
Bugün benim de iç bacak ağrı/ sancılarım başladı 29+5imKızlar bacak ağrısı yaşayan var mı? Dünden beri sanki adet öncesi gibi bacak bel ağrısı yaşıyorum nineler gibiyim ay ay diyerek geziyorumeşim nöbetçi bugün acaba çağırıp bir acile mi gitsem
İnşallah bebeğim inşallahYa bebeğiiiiimm şartlama kendini hayırlısı neyse o olsun sezeryanda olsan normalde olsan sen iyi bi anne olacaksın
Benimdee var, sanki spor salonundan çıkmışım gibi , kıyafet giyerken felan bacagimi kaldirdigimda hamlamışım gibi ağrıyorBugün benim de iç bacak ağrı/ sancılarım başladı 29+5im
Bende yetişkin reanimasyon da çalıştım.valla tecrübeli anne arkadaşlarımdan yardım almayı dusunuyroumAl benden de o kadarAcilde çalıştım genelde bebek konusunda bilgi 0 gibi napacağım bilmiyorum. Hemşiresin yaparsın diyorlar ama gram inancım yok
Ben ozele gidiyorum saglik ocagi dedi ki sat tarihi degismiyor sgkya bildirildigi icin. Ozelde 3 Martti ozel 1 Marta aldi geri satı. sistem tamsmen sgkya bildirilen tarihe gore raporu verdi.Ben de devlet memuruyum doktorum satın bir önemi yok biz ne dersek o dedi o şekilde verdi acaba sağlık ocağı mı değiştiremiyor
Bebeklerin baskısı bnce hepimizin sancısı olamaz olmaz ins çünkü aynı iç bacak ağrısı bnde de var araştırdım biraz pelvis kemiklerinin açılmasına bagliymis doğuma hazırlık aslında yalancı sancılar gibiBenimdee var, sanki spor salonundan çıkmışım gibi , kıyafet giyerken felan bacagimi kaldirdigimda hamlamışım gibi ağrıyor
Bir de belim uzun zamandır fena
Belki başta dediğim gibi benim sata göre daha 32.haftam geçmemişti, sizin 2 gün geçmiş olduğu için de olabilir yani benim analık iznim kısalıyor aslında 4 gün ama size 3 marta göre verirse izniniz 2 gün uzuyor uzamasına izin vermiyordur belki sistemBen ozele gidiyorum saglik ocagi dedi ki sat tarihi degismiyor sgkya bildirildigi icin. Ozelde 3 Martti ozel 1 Marta aldi geri satı. sistem tamsmen sgkya bildirilen tarihe gore raporu verdi.
Ben gördüm de almadım ya küçük kurmalıları aldımKurmalı yengeç hepiniz almışsınız alayım mu ya bilemedim
Bnde onları küçük bı işe yaramaz diye almadım eşimde soylendi suda oynarlardi niye almadın diye Instagram'da gördüm ufak legende bile oynatiyorlar bebeler çok seviyor. Bin liralık olunca almak istemedim ins gene gelirBen gördüm de almadım ya küçük kurmalıları aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?