2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
iste sistem sgk odakli gitti.

Bende 90-140 dikkat ediyorum bu ara düşüşe geçmişti ona güvenip bozdum biraz hemen karnım sertleşti . İnşallah sıkıntı olmaz

Dal bi yerden dert etme son beşi oku yeter
Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasılsın peki sıkıntı yok inşallah bebek te sende?
Bunun cinsiyet ne
Tamam oyleyse gecmiste kaldim diye dusunmeyecegim.:) Bu sefer erkek gelecek yuvamiza. Amin hepimizin inşallah vakti saatinde gelsin.
Benim 2.kizimda gebeligim riskliydi plesenta akreata yasadik, dolayisiyla suan herşey yolunda görünüyor ama geçmiş öykümden dolayi yine riskli gebelik grubundayim basindan beri 2haftada bir kontrole gittim simdilik bir sıkıntı yok son kontrol 11 ekimdeydi biraz suyu fazla dedi doktorum, 25 inde tekrar muayene var inşallah düzene girmiştir.
Bende kizlarimda nasildim hatırlamıyorum ama cok yorgun geciyor bu sefer enerjim neredeyse hic yok, vitaminler demir vs hepsi alt degerlerdeydi gecen ay demir yuklemesi yaptik bir tık daha iyi hissediyorum ama cok şükür diyeyim elle tutulur hic bir sorun yok:))

Demek ki çok önemsemedi doktor canım sen de çok takılma akışına bırak haftan da baya ilerlemiş rahat ol

Bana da gereksiz geldi banyo yaparken onla mı oynıcak diye düşündüm haa banyo hariç suda oynadıkları aklıma gelmedi

Kızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
Bugün Migros’tan bir tane aldım. Biri daha yazmıştı iki tane götürün hem ayak altı hem sırta lazım oluyor diye

Aynen bende son zamanda bir bacağımı hep böyle yapıp oturdum şimdi baş gelişli çocuk üstelik ilk doğum sezeryan ve sanırım bu ikinci normal ilerliyor

Ya benim 36. Haftada kardeşimin düğünü var gidebilirsem sadece otururum herkese baş selamı veririm gibi oynatmazlar gibi sen iyi oynamissin valla

Kızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
O omuz ağrısı çok kötü bir şey nefes bile alamiyorsun tikaniyorsun öyle söyleyim ki inşallah kimsede olmaz. Bunun için kahve içince geçiyormuş. Doğum çantasına kahve bile koydum bu yüzden yine sezeryan olursam diye

8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz Z Zecmel gece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı

Ben de devlet memuruyum doktorum satın bir önemi yok biz ne dersek o dedi o şekilde verdi acaba sağlık ocağı mı değiştiremiyor
Benim doktorum da sen ne zaman istiyorsan o zamandan başlatırım dedi. baktım da sağlık ocağında gözükene göre 32+5 te almış oluyorum

Sezaryende neden omuz ağrısı oluyor
Laparoskopi de bende omuz ağrısı çektimde
Birdaha o acıyı yaşamak istemiyorum
Kahve falan dediler ama kendi kendine geçmesini bekliyorsjn ağrı kesicide fayda etmemişti
Geçmiş olsun depremmi oldu dün gece
İnşallah kimse yaşamaz genelde omuz ağrısı çeken duymadım sezaryende

Demek ki normal bu kilolar ya ben aşırı aldım sanmıştım canım anneler kilo arkadaşlarım
Bugün benim de iç bacak ağrı/ sancılarım başladı 29+5im
Benim de çok fenaydı gece ya bacaklarımı kıpırdatamadım Ben 32 oldum
Bende yetişkin reanimasyon da çalıştım.valla tecrübeli anne arkadaşlarımdan yardım almayı dusunuyroum
Bende öyle yapacağım yoksa insan kendine gelince bilgi falan kalmıyor, terzi kendi söküğünü hakikaten dikemiyor

Nedenini bilmiyorum ama tepeden düşme gibi yakalandım sezeryan sonrası omuz ağrısına. Çok kötü kahveyi sonradan söylediler içince biraz rahatladım ama ilk gün çektim baya

Günaydın canım nasıl oldun? Sıkıntı bir durum yoktur inşallah

Ayyy o omuz ağrısı bana genel anestezi sonrası olmuştu bir gün sürüyor ama felaket bişey yatarken kalkerken ileri derece boyun düzleşme ağrısı gibi bende fıtık var heralde ondan çok ağrıdı dedim benim kızkardeşim sürekli ovaladı sıcak su torbası bende alayım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…