- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.901
iste sistem sgk odakli gitti.Belki başta dediğim gibi benim sata göre daha 32.haftam geçmemişti, sizin 2 gün geçmiş olduğu için de olabilir yani benim analık iznim kısalıyor aslında 4 gün ama size 3 marta göre verirse izniniz 2 gün uzuyor uzamasına izin vermiyordur belki sistem
Bende 90-140 dikkat ediyorum bu ara düşüşe geçmişti ona güvenip bozdum biraz hemen karnım sertleşti . İnşallah sıkıntı olmazGebelikte açlık 90 tokluk 140 şeklinde dedi diyetisyenim ama ne kadar yukselirse problem bilmiyorum.bazen bende kaçamak yaptığım oluyor hemen siskinlik hissediyorum çünkü midemiz diyete alıştı sanırım o yüzden fazla geliyor
3 gün sonra yani 34+3 te benim 8.ayım bitiyor35 bitince 8. ay bitiyormuş
Tamam oyleyse gecmiste kaldim diye dusunmeyecegim.:) Bu sefer erkek gelecek yuvamiza. Amin hepimizin inşallah vakti saatinde gelsin.Dal bi yerden dert etme son beşi oku yeter
Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasılsın peki sıkıntı yok inşallah bebek te sende?
Bunun cinsiyet ne
Demek ki çok önemsemedi doktor canım sen de çok takılma akışına bırak haftan da baya ilerlemiş rahat olÇıktı kuzum iki kere yaptı ikisinde de çıktı sancı. Hala gün içinde kasılmalarım oluyor çok fazla ama ne say dedi ne yazbeni en çok yıpratan geceleri geçmeyen adet sancısıydı iki gündür geceli gündüzlü yaşıyorum adet sancısı bacaklarımda bel sırt kasıklarım da adet olmuşum gibi ağrılarım var
Bana da gereksiz geldi banyo yaparken onla mı oynıcak diye düşündüm haa banyo hariç suda oynadıkları aklıma gelmediBnde onları küçük bı işe yaramaz diye almadım eşimde soylendi suda oynarlardi niye almadın diye Instagram'da gördüm ufak legende bile oynatiyorlar bebeler çok seviyor. Bin liralık olunca almak istemedim ins gene gelir
Bugün Migros’tan bir tane aldım. Biri daha yazmıştı iki tane götürün hem ayak altı hem sırta lazım oluyor diyeKızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
Aynen bende son zamanda bir bacağımı hep böyle yapıp oturdum şimdi baş gelişli çocuk üstelik ilk doğum sezeryan ve sanırım bu ikinci normal ilerliyorDoktor bana baş gelişli olsun diye bir hareket verdi. Ben onu yapıyorum bir de internette bi video gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben bi bacağımı bu iki hafta çok popomun altına koyarak oturdum ondan mı döndü acaba diye kendime soruyorum
Video bu
Ya benim 36. Haftada kardeşimin düğünü var gidebilirsem sadece otururum herkese baş selamı veririm gibi oynatmazlar gibi sen iyi oynamissin vallaDüğüne gittimde bi oynayasın gelmiş benim müziği duyunca dayanamadım. 20dk sonra da gürültüden kafam şişti eve geldim ama sanırsın horon başı bendim öyle yorulmuşum gürültüden. Kızlar düğünler şuan bize göre değil haberiniz olsun
O omuz ağrısı çok kötü bir şey nefes bile alamiyorsun tikaniyorsun öyle söyleyim ki inşallah kimsede olmaz. Bunun için kahve içince geçiyormuş. Doğum çantasına kahve bile koydum bu yüzden yine sezeryan olursam diyeKızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
Asistan üzerine tıkla hamilelik yeri cikiyotKızlar e nabızda hamile olduğumuz nerede görünüyor?
Benim doktorum da sen ne zaman istiyorsan o zamandan başlatırım dedi. baktım da sağlık ocağında gözükene göre 32+5 te almış oluyorumBen de devlet memuruyum doktorum satın bir önemi yok biz ne dersek o dedi o şekilde verdi acaba sağlık ocağı mı değiştiremiyor
Sezaryende neden omuz ağrısı oluyorO omuz ağrısı çok kötü bir şey nefes bile alamiyorsun tikaniyorsun öyle söyleyim ki inşallah kimsede olmaz. Bunun için kahve içince geçiyormuş. Doğum çantasına kahve bile koydum bu yüzden yine sezeryan olursam diye
Geçmiş olsun depremmi oldu dün gece8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz Z Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
İnşallah kimse yaşamaz genelde omuz ağrısı çeken duymadım sezaryendeKızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
Demek ki normal bu kilolar ya ben aşırı aldım sanmıştımBen de 73
Benim de çok fenaydı gece ya bacaklarımı kıpırdatamadımBugün benim de iç bacak ağrı/ sancılarım başladı 29+5im
Bende öyle yapacağım yoksa insan kendine gelince bilgi falan kalmıyor, terzi kendi söküğünü hakikaten dikemiyorBende yetişkin reanimasyon da çalıştım.valla tecrübeli anne arkadaşlarımdan yardım almayı dusunuyroum
Nedenini bilmiyorum ama tepeden düşme gibi yakalandım sezeryan sonrası omuz ağrısına. Çok kötü kahveyi sonradan söylediler içince biraz rahatladım ama ilk gün çektim bayaSezaryende neden omuz ağrısı oluyor
Laparoskopi de bende omuz ağrısı çektimde
Birdaha o acıyı yaşamak istemiyorum
Kahve falan dediler ama kendi kendine geçmesini bekliyorsjn ağrı kesicide fayda etmemişti
Geçmiş olsun depremmi oldu dün gece
İnşallah kimse yaşamaz genelde omuz ağrısı çeken duymadım sezaryende
Günaydın canım nasıl oldun? Sıkıntı bir durum yoktur inşallah8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz Z Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Ayyy o omuz ağrısı bana genel anestezi sonrası olmuştu bir gün sürüyor ama felaket bişey yatarken kalkerken ileri derece boyun düzleşme ağrısı gibi bende fıtık var heralde ondan çok ağrıdı dedim benim kızkardeşim sürekli ovaladı sıcak su torbası bende alayım mademKızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?