- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.921
Çok geçmiş olsun belki sende ani hareket ettiysen ondan olmuştur. Valla bende çok korktum hatta sürekli yatak istirahati yaptığımdan kamplumbağa hızıyla hareket ediyorum yataktan bi kalkışım var bı eşimin yanına koştum oda sakin ol çok hızlı hareket etme deyince hamilelik aklıma geldi refleks işte sonrasında kasılmam oldu şimdi iyiyim şükür8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz @Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Mesleki deformasyonYa yerim seni bi de detaylı detaylı anlatıyorbenim içim rahattı ama dün doktor kafası büyük sezeryan olursun sen de diyince böyle ürküttü iyice
Kendi doktorun onu güncelleyebiliyor benim sağlık ocağındaki tarihe göre 31+3 de doğum iznine ayrıldim. Kadın doğum doktorum 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesinin yapmak için sat tarihimi 4 gün öne çekmişti çünkü kan uyuşmazlığı iğnesi 28+0 sonra yapılıyormuş ben gittiğimde 27+3 tü oradan guncelleyince doğum iznim vb her şey kadın doğum doktorumun tarihine göre oldu.Yaa ben bu analık izni raporuna taktım benim heyet raporumda tanı kısmında bile 27 haftalık ikiz gebelik yazıo 3 hafta rapor aldım şimdi çalışamaz iznim rapor bitimine denk gelio aptal sağlık ocağı sat tarihine transfer tarihimi yazmış bi kaç kez söyledim düzeltemiyorlarmış kendi doktorum sorun olmaz dedi ama ya sistem vermezse şimdi takıldım üstte arkadaş sistem vermiyor falan dedi ama
Plesenta benim de asagidaydi kanama riski yüksek demişti doktorum 32. Haftada şükür yukarı çıktığını öğrendik. Bebek başı aşağı dönmüş dedi ayaklarının aşağıda olması kanama riskini daha çok artırıyor sanırım. Senin bebeğin kafası da aşağıda mi? İnşallah tekrar kanama olmaz8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz @Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Stres yapıp üzüldükce bebekte hareket etmek istemiyor. Rahim ağzı boyu belirli bir haftadan sonra düşmeye başlaması da gerekiyormuş sınır kaç bilmiyorum da Zaman hızlı geçiyor 1.5 hafta 10 güncuk inşallah daha da bekleyeceksiniz zamanınıGünaydın arkadaşlarım. Dün tekrar nst ye girdim sancı çıktı ama önemsemedi açılma yok ama 3 günde 40mm 36 düşmüş rahim boyu 2 gün önceki kasılmalar yaptı bence. Bu nidicardı veren doktordu kullanıyorsan bırak dedi.çok kasılma olursa Bi fitil var endol isminde onu al dedi. Birqz sıvısı fazlaymış. Bebeğin iyiliği hali güzel dedi nst de oksijenlenmesi vs de iyi dedi. Ama ben 2 gündür bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum. Ama bişey olsa çıkardı sanırım di mi nst veya ultrasonda yani gündüz neredeyse çok az akşam bir iki pıt pıt vuruyor yada yüzüyor o kadar diyorum büyüdü yeri daraldı ondan mı kafası da iriydi hep. Canımı sıkıyor bu durum. Haberler böyle 1.5 hafta daha dayanırsak risk çok azalmış olacak (32.haftada olanlar için) inşallah
Çok geçmiş olsun sancı çıkmaması iyiye işaret Açıklık muayyenesi yaptılar mi8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz @Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Normal türk kahvesi mi yoksa Nescafe tarzı miO omuz ağrısı çok kötü bir şey nefes bile alamiyorsun tikaniyorsun öyle söyleyim ki inşallah kimsede olmaz. Bunun için kahve içince geçiyormuş. Doğum çantasına kahve bile koydum bu yüzden yine sezeryan olursam diye
Sıcak su torbasını ağrı bile olmasa doğumdan sonra ayak altına koyunca gaz sancısına da çok iyi geliyormus bir tane çantaya atmalik bir şeyKızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
Sen masallah benden ilerdesin, Benim erken basladi galibaDemek ki normal bu kilolar ya ben aşırı aldım sanmıştımcanım anneler kilo arkadaşlarım
Benim de çok fenaydı gece ya bacaklarımı kıpırdatamadımBen 32 oldum
Bende öyle yapacağım yoksa insan kendine gelince bilgi falan kalmıyor, terzi kendi söküğünü hakikaten dikemiyor
Takılmak değil de artık işlerime bile engel oluyor kuzum günlük yaşantıma sürekli ağrılı olmakta insanı mutsuz ediyor tabi ki bu ağrılara bağlı da mecbur yatış yatışDemek ki çok önemsemedi doktor canım sen de çok takılma akışına bırak haftan da baya ilerlemiş rahat ol
Çok geçmiş olsun8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz @Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Bende konyada oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyorsun?Tamam oyleyse gecmiste kaldim diye dusunmeyecegim.:) Bu sefer erkek gelecek yuvamiza. Amin hepimizin inşallah vakti saatinde gelsin.
Benim 2.kizimda gebeligim riskliydi plesenta akreata yasadik, dolayisiyla suan herşey yolunda görünüyor ama geçmiş öykümden dolayi yine riskli gebelik grubundayim basindan beri 2haftada bir kontrole gittim simdilik bir sıkıntı yok son kontrol 11 ekimdeydi biraz suyu fazla dedi doktorum, 25 inde tekrar muayene var inşallah düzene girmiştir.
Bende kizlarimda nasildim hatırlamıyorum ama cok yorgun geciyor bu sefer enerjim neredeyse hic yok, vitaminler demir vs hepsi alt degerlerdeydi gecen ay demir yuklemesi yaptik bir tık daha iyi hissediyorum ama cok şükür diyeyim elle tutulur hic bir sorun yok:))
Mmmm ele hossMesleki deformasyon
Çok geçmiş olsun8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz @Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Geçmiş olsun canım inşallah nişan değildir. Deprem olduğunu da duymamıştım hiç haber izlememeye çalışıyorum. Dikkat et hep yat, dinlen işler bir şekilde hallolur8 mart sat’lı olup başına bir şey gelmeyenlerden beni eleyebiliriz @Zecmelgece 4te her zamanki gibi tuvalete kalktım bir baktım külodumda kan var. Silince de geldi. Aşırı panik oldum hemen doktora ulaştık foto attım. Nişan gelmiş gibi görünüyor kanama devam ederse gelin dedi. Biz duramadık hemen gittik hastaneye nst’ye bağlandım. Sancı çıkmadı guzel çıktı sonucum. 2 ay önce plesantam aşağıda diye bebeğin kafası baskı yapması sonucu kanamam olmuştu yine oyle bir şey olduğunu umuyorum. Doktor takip edelim evde yat dinlen dedi. Şimdilik evdeyiz. Sancı çıkmaması rahatlattı beni şükür. Ama gerçekten kendi kendimize mi nazar değdirdik bilmiyorum. Dün de hiç sevmediğim fesat bir akrabamla görüşmek zorunda kaldım 2 yıldır ilk kez. Onun kötü enerjisi mi geçti nazar mı oldu gerçekten anlam veremiyorum. Ama bebeğin odasını tamamlama ve kıyafetlerini yıkama işini hızlandırıcam hemen gerçekten insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Dün geceki izmir depreminde çok korktum o stres de etkilemiş olabilir bekleyip görücez cidden bilmiyorum ne yaşadığımı
Sancı çıksaydı sıradaki adım muayene olacaktı. Sancı çıkmadığı için yapılmadı kanamaya baktı ebe. Kanama da durduğu için yapmadılar başka bir şey. Uyuyordum uyandım baktım şimdi hala kan yokÇok geçmiş olsun sancı çıkmaması iyiye işaret Açıklık muayyenesi yaptılar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?