2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın arkadaşlarım. Dün tekrar nst ye girdim sancı çıktı ama önemsemedi açılma yok ama 3 günde 40mm 36 düşmüş rahim boyu 2 gün önceki kasılmalar yaptı bence. Bu nidicardı veren doktordu kullanıyorsan bırak dedi.çok kasılma olursa Bi fitil var endol isminde onu al dedi. Birqz sıvısı fazlaymış. Bebeğin iyiliği hali güzel dedi nst de oksijenlenmesi vs de iyi dedi. Ama ben 2 gündür bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum. Ama bişey olsa çıkardı sanırım di mi nst veya ultrasonda yani gündüz neredeyse çok az akşam bir iki pıt pıt vuruyor yada yüzüyor o kadar diyorum büyüdü yeri daraldı ondan mı kafası da iriydi hep. Canımı sıkıyor bu durum. Haberler böyle 1.5 hafta daha dayanırsak risk çok azalmış olacak (32.haftada olanlar için) inşallah

Çok geçmiş olsun belki sende ani hareket ettiysen ondan olmuştur. Valla bende çok korktum hatta sürekli yatak istirahati yaptığımdan kamplumbağa hızıyla hareket ediyorum yataktan bi kalkışım var bı eşimin yanına koştum oda sakin ol çok hızlı hareket etme deyince hamilelik aklıma geldi refleks işte sonrasında kasılmam oldu şimdi iyiyim şükür

Kendi doktorun onu güncelleyebiliyor benim sağlık ocağındaki tarihe göre 31+3 de doğum iznine ayrıldim. Kadın doğum doktorum 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesinin yapmak için sat tarihimi 4 gün öne çekmişti çünkü kan uyuşmazlığı iğnesi 28+0 sonra yapılıyormuş ben gittiğimde 27+3 tü oradan guncelleyince doğum iznim vb her şey kadın doğum doktorumun tarihine göre oldu.

Plesenta benim de asagidaydi kanama riski yüksek demişti doktorum 32. Haftada şükür yukarı çıktığını öğrendik. Bebek başı aşağı dönmüş dedi ayaklarının aşağıda olması kanama riskini daha çok artırıyor sanırım. Senin bebeğin kafası da aşağıda mi? İnşallah tekrar kanama olmaz

Stres yapıp üzüldükce bebekte hareket etmek istemiyor. Rahim ağzı boyu belirli bir haftadan sonra düşmeye başlaması da gerekiyormuş sınır kaç bilmiyorum da Zaman hızlı geçiyor 1.5 hafta 10 güncuk inşallah daha da bekleyeceksiniz zamanını

Çok geçmiş olsun sancı çıkmaması iyiye işaret Açıklık muayyenesi yaptılar mi

Normal türk kahvesi mi yoksa Nescafe tarzı mi

Kızlar epidüral sezaryen olduğunda en sık olan komplikasyon omuz ağrısı imiş çantanıza sıcak su torbası alın diye bir video gördüm ben nolur nolmaz alayım
Sıcak su torbasını ağrı bile olmasa doğumdan sonra ayak altına koyunca gaz sancısına da çok iyi geliyormus bir tane çantaya atmalik bir şey

Sen masallah benden ilerdesin, Benim erken basladi galiba

Demek ki çok önemsemedi doktor canım sen de çok takılma akışına bırak haftan da baya ilerlemiş rahat ol
Takılmak değil de artık işlerime bile engel oluyor kuzum günlük yaşantıma sürekli ağrılı olmakta insanı mutsuz ediyor tabi ki bu ağrılara bağlı da mecbur yatış yatış
Önemsemedi valla doğru dedin

Çok geçmiş olsun

Bende konyada oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyorsun?

Çok geçmiş olsun benim de plesentam aşağıda diye kanamam olmuştu 21.haftada, öncesinde ben de baya üzüleceğim bir olay yaşamıştım bence stres çok etkiliyor rahat olmaya kendini sıkmamaya çalış açılman yoksa ve rahim ağzı boyu iyiyse bir sıkıntı olmuyor dinlenerek geçiyor deprem 4 şiddetindeymiş herkes ama çok korkmuş ben de ay sonunda izmire döneceğim doğuma kadar Allah daha büyüklerinden korusun inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah nişan değildir. Deprem olduğunu da duymamıştım hiç haber izlememeye çalışıyorum. Dikkat et hep yat, dinlen işler bir şekilde hallolur

Çok geçmiş olsun sancı çıkmaması iyiye işaret Açıklık muayyenesi yaptılar mi
Sancı çıksaydı sıradaki adım muayene olacaktı. Sancı çıkmadığı için yapılmadı kanamaya baktı ebe. Kanama da durduğu için yapmadılar başka bir şey. Uyuyordum uyandım baktım şimdi hala kan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…