2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aksine 2 3 gündür epey iyiyim moral olarak çok şükür. Çok daha stresli zor günlerim oldu. Bebeğin suyu fazla olan arkadaşlarım vardı grupta. Onlar okursa doktorları ne demiş ne önermiş ben de bilmek isterim benim ki bşey demedi çünkü. Düz yatıyorum sağa sola dönüyorum karnıma pıt pıt vuruyorum bana mı diyorsun demiyor. Bugün de beklim böyle devam ederse yazarım artık doktora. Gerçi ne yapabilirler bilmiyorum daha fazla nst ye girdim ultrasyonla bakıldı dün. bazen 1 gün 1 saat bile o kadar zor geçiyor ki inşallah 10 günde geçecek 34ü görücem. Sancısız sıkıntısız bir haftasonu olsun tüm arkadaşlarıma

Ben o omuz ağrısını gaz yapıyor diye biliyorum. Arkadaşım da yaşamıştı ama bol bol yürüyüp gazını çıkartmazsan geçmez demiş doktor

Evet stres ve ani hareket sonucu plesanta sebep oldu diye düşünüyorum ben de. Salonda yalnızdım eşim duştaydı. Deprem başladı ve şiddetli olmamasına rağmen çok fazla ses çıktı. 2020deki deprem gibi yavaş başlayıp büyüyecek sandım inanılmaz korktum hatta eşime bağırırken hayatımda ilk kez boğazım düğümlendi bağıramadım düzgün korkudan
İnşallah hiçbir hamile korku ve üzüntü yaşamadan doğursun

Çok şükür inşallah doğuma kadar seni bebis bir daha korkutmaz

Bu arada herkese günaydın dileklerimi iletiyorum ve magnezyumu 2 ye cıkarttıgımdan beri gün içinde sabahtan akşama kadar lavaboya çıktığımda afedersiniz ishal olarak çıkıyorum yani bir buçuk haftadır falan. Bi yandan kabız olmaktan iyi diyorum ama bi yandan da korkuyorum akılsız ben bunu sormayı unuttum günlük bi muz yiyorum akşama doğru biraz rahatlıyor gibi ama sorun olmaz heralde dimi ya

Evet ben de her deprem olduğunda sanki 2020deki deprem gibi olacakmış gibi hissediyorum. En ufacık depremde sıçrayarak kalkıyorum yaşayan için çok zor gerçekten sonraki 2 ay evde yalnız kalamamıştım

Tek yada max 2 defaçıkıyorsan sorun olmaz bence ben de magnezyumu tek içmeme rağmen öyleyim ama bol su içerek dengelemeye çalışıyorum

Kuzum yaklaşık geçen haftanın başlarında benim de bebek iki gün neredeyse hiç hareket etmedi dediğin gibi her şeyi yaptım ama böyle umursamaz gibi beni duymazdan geliyormuş gibiydi üçüncü gün biraz yavaş yavaş o da akşamları yüzme gibi sıyrılma hareketleri geldi sonra düzeldi bende çok korkmuştum ama bi yazı okumuştum bebekler uyuduğunda 20 saat uyuyabiliyormus o haftalarda artık büyüdükleri içinde yeri darlasıyor eskisi gibi de değiller şimdi de vurunca beni ağlatacak dereceye getiriyor ama insan şükrediyor tabi canını sıkma moralimiz bozuk olduğu her an bebekte yavaşlıyor

Ya benim 36. Haftada kardeşimin düğünü var gidebilirsem sadece otururum herkese baş selamı veririm gibi oynatmazlar gibi sen iyi oynamissin valla
Ya oynamadım olduğum yerde tepindim. Ama hala başım ağrıyo sabah çok fena baş ağrısıyla uyandım dengem şaştı yüzüm gözüm şiş ağrıdan o derece

Hadi yaa ay bu hafta dökülüyoruz resmen Allah yardımcımız olsun geçmiş olsun kuşum

Ben o omuz ağrısını gaz yapıyor diye biliyorum. Arkadaşım da yaşamıştı ama bol bol yürüyüp gazını çıkartmazsan geçmez demiş doktor
Canım sezeryan sonrası zaten öyle bol bol yuruyemiyorsun normal yürümeye basladiysan ilk katı tuvaleti yaptıysan bebek de etmiyorsa besleniyorsa tamam çıkartıyorlar seni hastaneden olası bir durum yokken. Bu omuz ağrısı da ilk gün zaten seni bitiriyor ikinci güne de sarkabiliyor keşke hiiiccc kimsede olmasa ben çektim düşmanım bile çekmesin normal sezeryan sonrası ağrısız herkes keşke evine dönse. Ama dediğin gibi eve dönüş sonrası da bu bol bol yürümek gerekiyor hem yara iyileşmesi kasların çalışması ve vücuda giren narkozun çıkması için. Bir de ek bilgi sezeryan sonrası hemen istifar edenler narkozun çoğunu cikariyorlarmis vücuttan onların toparlanması daha kolay oluyor. Ben istifar edemediğim için bir ayda ancak rahatlamıştım

Ya oynamadım olduğum yerde tepindim. Ama hala başım ağrıyo sabah çok fena baş ağrısıyla uyandım dengem şaştı yüzüm gözüm şiş ağrıdan o derece
Aman dikkat et son zamanlarimiz Allah'ın izniyle inşallah

Yaşayanlar olarak verdiğiniz bilgiler altın değerinde inşallah hiçbirmiz sıkıntı yaşamayız sezaryen ameliyat olunca daha zor sonrası anlaşılan

İnşallah ya vurduğu her tekmede şükrediyorum böyle olunca inşallah düzelir benimki de 20 saat uyumak da oh maşallah ilk defa duydum. :) Ne bileyim her gün bişey çıkıyor Allah beterinden korusun. Böyle böyle tamamlayacağız galiba günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…