2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cumartesi gidip bunları bulduğum için kendimi günün şanslısı ilan ediyorum
Hışırtılı kitap hariç neredeyse herşey duruyordu
Küvet bile vardı . DünN11 den almasaydım onuda alırdım
Eşim araba korna çalıyor diye alamadıklarım oldu aklım onlarda 450 tl verince hepsine ceplerim boşaldı bi hafifledim

Eklentiler

• IMG_5018.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Ay maalesef dün gece 3 defa mide yanması işe uyandım şimdi yine ağrıyor ilaç içtim ama bana mısın demedi
Dik durup evde ara ara yürümeye çalışıyorum o yüzden yarım saat oturunca mideme baskı yapıyo yanmaya başlıyo hamurişi yağlı yememeye çalışıyorum hemde. Ya normal yaa çoğumuzda olcak gece mide yanmasıyla uyanmak zor başucumda su değil gaviscon var artık başucu gavisconu oldu

Kızlar bugün randevum vardı
Hafta boyu yaşadığım ağrı ve sancıdan dolayı tedirgin gittim
Allah’a Şükür herşey yolunda
Pıtırcık evladım 30+4 haftası ile uyumlu
Boyu tahmini 41 cm civarı
Kilosu 1,680
Ama ben çok kustum bu hafta 48,50kg olmuşum tahminen kilo verdim ben ama bebek hiç etkilenmemiş Allah’a şükür
Erken doğum riskim şuan yok
Suyum yeterli
Açılmam yok
Ağrı ve sancılarımı böbrek ve safra kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum
Ben sancı hissediyorum dedim için rahatlasın dedi NTS ye girdim Allah’a şükür hiç sancı çıkmadı
30 ekimde gel dedi (32. Haftanın içerisinde ) çalışabilir raporunu yazıcam dedi
Kasılmalarım için magnezyumu 2 ye çıkarttı

Günaydın kızlar
Her kış baslangıcında bacaklarım ellerim kupkuru olur, kuruyunca da kaşınıyor haliyle, normal nıvea nemlendırıcı krem kullansam sorun olur mu? Ya da ersağınn bı kremı var onu da kullanabılırım?

Canım günaydın benimde cildimde çok kuruluk oluyor. Dermatolog hamilelikte güvenli diye bunu verdi bana.

Aman dikkat et son zamanlarimiz Allah'ın izniyle inşallah
Aşkım sen dikkat et şuan 36.hafta diyon gürültüye en uzak yere otur mümkünse. Normalde bas anne karnındaki bebekler için değilmiş başta bebek hareket etmedi bi korktum zaten müzik bi 20 dk sonra falan rahatsız etmeye başladı roman havası çalmaya başladılar benimki içerde göbek atıyordu ben orda müzik sesinden fenalık geçiriyom bizimkinin umrunda değil

Son düzenleme:
Evet kuzum ben o zamanlarda yani geçtiğimiz bi hafta hiç katılamadım konuşmalara sancılar kasılmalar bide bebek hareketsizliği öyle moral bozukluğu yaşadım kendi içimde burayı okuyordum arkadaşlarımda da görüyordum bi çok sıkıntı dua ede ede beynimi yiye yiye bekledim ama korkma moralini yüksek tut

Yaaa çok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın en iyisi hic dile getirmemek iyi olduğumuzu kendi kendimize de olsa nazar değiyor

Kizlar ben de kontrole geldim bugun. 1615 gr olmus.rahim agzi uzunlugunu olcmedi. Olcmemize gerek yok artik zaten kapali bak dedi. Serklaji filan unut artik erken dogum riskin yok dedi. Progestani 32 de birakacagim. Ama adalata 36. Haftaya kadar devam dedi.

Ben 7 haftadır beynimi yiyorum. Doktorum da diyor ki haftan ilerledikçe rahatlaman lazım. İnşallah daha iyi olsun herşey hepimizin için tüm bebeklerimiz için, bir bebeğe daha anne karnında ne kadar emek verildiğini bizzat yaşayarak şahit oldum.

Canım çok çok geçmiş olsun görüp göreceğimiz bu olsun. Amin amin

Bende bi ara öyle hissedip acil doktora gitmiştim. Ben hiç hissetmezken ultrasonda bebek kıpırdıyordu gayette. Doktor her zaman seni hissettirecek kadar kıpırdayacak bir şey yok. Eliyle koluyla kordonuyla oynamaya dalar o yine hareket eder kaygılanma”demişti. Ama ben şimdi göbek deliğimi biraz ovunca bastırmadan yani hafif hafif dokununca kesin hareket ettiğini keşfettim. Sanki gıdıklanıyor gibi ordan

Ooo maşallah canım maşallah rabbim nazardan korusun güzel güzel vaktinde sağlıcakla gelsin yavrucak

Hahaah benimde öyle beşik var yanımda onun alt değiştirme yerine su ve mide ilacı var

Aaa evet ben de sen diyince yaptım hareketlendi

Valla hamile yastigi almistim ama ole cok da buyuk ask yasamiyorum hala. İse yariyo ama olmasada olur gibi sanki
Geceden beri cevap yazacağım yazamadım yorganı kocam bey rulo yaptı sağıma soluma destekledi öyle rahat ettim ki , belkide ağır olmakla ilgilidir ne kadar göbek ağır o kadar destek istiyor senin maşallahın var diyetin meyvelerini yiyorsun
Şuan nasılsın geçti mi doktor ne dedi?
Ha sen serum fizyolojik diyorsun. Kız onu biliyorum ben de hemşireyim ben normal ters çevirince Manuel olanla çıkıyor hemen diyorsun sandım
Yok yav illa müdehale istiyor tıkanma durumunda keşke kendisi aksa
Magnezyumu bana günde ikiye çıkardı doktor kasılmaları kesmesi için ama ishal yaptı beni içemiyorum iki kere
Ay demeee sezeryanda lavmanda mı zorunlu
Lavman olmazsa olmaz
Sezaryende lavman hatirlamiyorum ben. Uyusturduktan sonra yapildiysa haberim yok
Bende sezeryan oldum hazırlık aşamasında yapıyor hemşire
Kızlar şeker kaça çıkarsa bebekte sıkıntı olur? Bugün diyetin dışına çıktım karnım sert bebek arada hareket ediyor ama içime şüphe düştü
Nasıl bir sertlikti çok yemişte şişmiş gibi mi yoksa ortada toplanma hissi gibi mi
Kızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?
Bende çift almayı düşünüyordum sizin konuşmalardan sonra TEK’e karar verdim
Bakalım terzi kendi söküğünu dikebilecek mi bnde hemsireyim ama hiç cocukta çalışmadım o kdr yabancı geliyorki tırnak bile kesemeyebilirim
Hiiiç endişelenme herşey kendiliğinden oluyor başka bebeklere dokunmaya almaya korkan bile kendi bebeğinde rahat oluyor
Normal Doğumda o ıkınmayla tuvalet gelmesi çok iyiymiş Doğum bitmek üzere olurmuş öyle olunca bebeğin geldiğini anlarmış doktorlar ebeler bi doktor açıklamıştı utanmayın biz dans ediyoruz o anlarda diye
Maşallah allah gönlüne göre vermiş bizde kız istiyorduk nasip 4. Erkekmiş
Allah bundan sonrasını da güzel tamamlayıp vaktinde Doğum yaşatsın halsizlik dışında sorun olmasın da aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…