2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla bilmiyorum ki en yakınım olunca nasıl uzak durucam bilmiyorum zaten sadece iki saat dururum her halde artık içeride benimki ne yapar bilmiyorum hayır şu an bile karnım düştü çocuk baş aşağı pozisyonda tam düğün ortası dogurursam tam bir oynak fırlama diye adı çıkar benim bebeğin hihihi

Magnesuyumun formuyla ilgili olabilir. Baska bi magnezyum kullanirsan yapmayabilir. Bi doktoruna sor istersen
Ben krem olayini bebeklere surulenlerle hallediyorum. Mesela karya ya bi set almistim iki uc kere ondan surdum. Ciltten direk emilim oldugu icin normal kafana gore surme bence doktora fln bi sor istersen

Ya benim 36. Haftada kardeşimin düğünü var gidebilirsem sadece otururum herkese baş selamı veririm gibi oynatmazlar gibi sen iyi oynamissin valla
Bence bebeklerin yuksek ses hosuna gittigi icin degil korktuklari urktukleri icin deliriyolar. Sinemada basima geldi benim. Tepinmeyen sakin bebek aklini yitirdi. Bidaha da gitmedim rahatsiz olmasin korkmasin die. Sesw dok maruz kalmak benc eiyi degil

S Seray94 ondan mi bilmiyorum ki. Belki de kiz die. Erkekler top gibi oluyomus ya seninde top gibi karnin di mi? Benim genis. Sanki 1km karnim vsr hissindeyim aynada kendime inanamiyorum bence oyuzden husmen aga gibi hissedioeum kendimi cogunlukla

Benim erkek ve top gibi. Goren doguma az mi kaldi diyor. 2 ay var daha diyinca sasiriyorlar

Günaydın kızlar, anca kalkabildim gece biraz uzundu. Mide bulantısı tekrar başlayan var mı? Prilam alan? Acaba prilam alsam işe yarar mı ki, dün sabahtan beri bir bulanıyor bir geçiyor. Bir de doğumdan bir kaç gün önce bulantı tekrar başlayabiliyormuş, korkmadım değil

Günaydın, bu sorun bende de var 1 haftadır midem bulanıyor sonra geçiyor değişik bir durum ya

Of hemde ne top basket topu mübarek arkadan bakınca hiç birşey yok önden füze gibiyim bende hatırlarsan benim karnım çok erken büyüdü 6. Ayda genişleme durdu sonra öne doğru sivrildi kilo alımım da durdu gibi kaç haftadır 72 üstüne çıkmadım ama karnım ağırlaştı ne acayip dimi

Cok duramam zaten birde evime yakın en ufak rahatsızlıkta hemen eve gelirim. Daha babam diyor ki kızım gelemezsen biz senin kusuruna bakmayız hihihi bende gelecem soğutmadan düğün görsün bebem dedim

Öyle yapayım canım, tesekkurler

Ayyy deme öyle benimde geçen hafta yine bu zamanlar bulantım vardı çocuk baş aşağı dönmüş şimdi bugün yine bulantım var daha doğuma hazır değil bu beden vakti var amannn

Ayyy deme öyle benimde geçen hafta yine bu zamanlar bulantım vardı çocuk baş aşağı dönmüş şimdi bugün yine bulantım var daha doğuma hazır değil bu beden vakti var amannn
Bence de daha erken biraz daha dursunlar

Kızlar bebeğiniz hareket etmediginde göbek deliginizle oynayın kasiyin gidiklayin hemen tepki veriyorlar ne zamandır size soylicem unutuyorum arkadaş söyleyince aklıma geldi ☺
Ben dokunmaya korkuyorum göbek deligime hemen aciticak şekilde vuruyor sipa dun gece zaten uyutmadı vurmaktan bu çocuk beni sevmiyor galiba

Ben de dün kek çırptım mikser sesine aşırı tepki verdi saç kurutma makinesine de aynısını yapıyor korkuyor diye düşündüm

Evet gerçekten annelik meşakkatliymiş Rabbim bunca sıkıntıyı çektiğimiz bebeklerimizle çocuklarımızla sınamasın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…