- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.981
Valla bilmiyorum kiAşkım sen dikkat et şuan 36.hafta diyongürültüye en uzak yere otur mümkünse. Normalde bas anne karnındaki bebekler için değilmiş başta bebek hareket etmedi bi korktum zaten müzik bi 20 dk sonra falan rahatsız etmeye başladı roman havası çalmaya başladılar benimki içerde göbek atıyordu ben orda müzik sesinden fenalık geçiriyom bizimkinin umrunda değil
Magnesuyumun formuyla ilgili olabilir. Baska bi magnezyum kullanirsan yapmayabilir. Bi doktoruna sor istersenBu arada herkese günaydın dileklerimi iletiyorum ve magnezyumu 2 ye cıkarttıgımdan beri gün içinde sabahtan akşama kadar lavaboya çıktığımda afedersiniz ishal olarak çıkıyorum yani bir buçuk haftadır falan. Bi yandan kabız olmaktan iyi diyorum ama bi yandan da korkuyorum akılsız ben bunu sormayı unuttum günlük bi muz yiyorum akşama doğru biraz rahatlıyor gibi ama sorun olmaz heralde dimi ya
Ben krem olayini bebeklere surulenlerle hallediyorum. Mesela karya ya bi set almistim iki uc kere ondan surdum. Ciltten direk emilim oldugu icin normal kafana gore surme bence doktora fln bi sor istersenGünaydın kızlar
Her kış baslangıcında bacaklarım ellerim kupkuru olur, kuruyunca da kaşınıyor haliyle, normal nıvea nemlendırıcı krem kullansam sorun olur mu? Ya da ersağınn bı kremı var onu da kullanabılırım?
Bence bebeklerin yuksek ses hosuna gittigi icin degil korktuklari urktukleri icin deliriyolar. Sinemada basima geldi benim. Tepinmeyen sakin bebek aklini yitirdi. Bidaha da gitmedim rahatsiz olmasin korkmasin die. Sesw dok maruz kalmak benc eiyi degilYa benim 36. Haftada kardeşimin düğünü var gidebilirsem sadece otururum herkese baş selamı veririm gibi oynatmazlar gibi sen iyi oynamissin valla
Benim erkek ve top gibi. Goren doguma az mi kaldi diyor. 2 ay var daha diyinca sasiriyorlar
Son trimesterda normalmiş canım endişe etme, sonlara doğru yaklaştıkça vücut iyice zorlanıyor. Ben ailemden uzaktayım yardım edecek kimsem de yok bütün ev bana bakıyorSen masallah benden ilerdesin, Benim erken basladi galiba
Günaydın, bu sorun bende de var 1 haftadır midem bulanıyor sonra geçiyor değişik bir durum yaGünaydın kızlar, anca kalkabildim gece biraz uzundu. Mide bulantısı tekrar başlayan var mı? Prilam alan? Acaba prilam alsam işe yarar mı ki, dün sabahtan beri bir bulanıyor bir geçiyor. Bir de doğumdan bir kaç gün önce bulantı tekrar başlayabiliyormuş, korkmadım değil
Of hemde ne top basket topu mübarek
Geçer umarım bir an önce o kadar ağrı sızı arasında bir de kusma başlarsa ayvayı yedikGünaydın, bu sorun bende de var 1 haftadır midem bulanıyor sonra geçiyor değişik bir durum ya
Cok duramam zaten birde evime yakın en ufak rahatsızlıkta hemen eve gelirim. Daha babam diyor ki kızım gelemezsen biz senin kusuruna bakmayız hihihi bende gelecem soğutmadan düğün görsün bebem dedimBence bebeklerin yuksek ses hosuna gittigi icin degil korktuklari urktukleri icin deliriyolar. Sinemada basima geldi benim. Tepinmeyen sakin bebek aklini yitirdi. Bidaha da gitmedim rahatsiz olmasin korkmasin die. Sesw dok maruz kalmak benc eiyi degil
Öyle yapayım canım, tesekkurlerMagnesuyumun formuyla ilgili olabilir. Baska bi magnezyum kullanirsan yapmayabilir. Bi doktoruna sor istersen
Ben krem olayini bebeklere surulenlerle hallediyorum. Mesela karya ya bi set almistim iki uc kere ondan surdum. Ciltten direk emilim oldugu icin normal kafana gore surme bence doktora fln bi sor istersen
Ayyy deme öyle benimde geçen hafta yine bu zamanlar bulantım vardı çocuk baş aşağı dönmüş şimdi bugün yine bulantım var daha doğuma hazır değil bu beden vakti var amannnGünaydın kızlar, anca kalkabildim gece biraz uzundu. Mide bulantısı tekrar başlayan var mı? Prilam alan? Acaba prilam alsam işe yarar mı ki, dün sabahtan beri bir bulanıyor bir geçiyor. Bir de doğumdan bir kaç gün önce bulantı tekrar başlayabiliyormuş, korkmadım değil
Yaa ne oldu kı, sabah cevap yazdı banaT turuncuportakall canim gecmis olsun. Simdi nasilsin
Bence de daha erken biraz daha dursunlarAyyy deme öyle benimde geçen hafta yine bu zamanlar bulantım vardı çocuk baş aşağı dönmüş şimdi bugün yine bulantım var daha doğuma hazır değil bu beden vakti var amannn
Ben de dün kek çırptım mikser sesine aşırı tepki verdi saç kurutma makinesine de aynısını yapıyor korkuyor diye düşündümBence bebeklerin yuksek ses hosuna gittigi icin degil korktuklari urktukleri icin deliriyolar. Sinemada basima geldi benim. Tepinmeyen sakin bebek aklini yitirdi. Bidaha da gitmedim rahatsiz olmasin korkmasin die. Sesw dok maruz kalmak benc eiyi degil
Evet gerçekten annelik meşakkatliymiş Rabbim bunca sıkıntıyı çektiğimiz bebeklerimizle çocuklarımızla sınamasın bizleriBen 7 haftadır beynimi yiyorum. Doktorum da diyor ki haftan ilerledikçe rahatlaman lazım. İnşallah daha iyi olsun herşey hepimizin için tüm bebeklerimiz için, bir bebeğe daha anne karnında ne kadar emek verildiğini bizzat yaşayarak şahit oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?