- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.001
Onu yerim ben yaBende bi ara öyle hissedip acil doktora gitmiştim. Ben hiç hissetmezken ultrasonda bebek kıpırdıyordu gayette. Doktor her zaman seni hissettirecek kadar kıpırdayacak bir şey yok. Eliyle koluyla kordonuyla oynamaya dalar o yine hareket eder kaygılanma”demişti. Ama ben şimdi göbek deliğimi biraz ovunca bastırmadan yani hafif hafif dokununca kesin hareket ettiğini keşfettim. Sanki gıdıklanıyor gibi ordan
Kuzum perşembe sordu hangisini kullanıyordun diye magosit dedim tamam onla devam dediMagnesuyumun formuyla ilgili olabilir. Baska bi magnezyum kullanirsan yapmayabilir. Bi doktoruna sor istersen
Ben krem olayini bebeklere surulenlerle hallediyorum. Mesela karya ya bi set almistim iki uc kere ondan surdum. Ciltten direk emilim oldugu icin normal kafana gore surme bence doktora fln bi sor istersen
Valla uyanıkken imkanı yok sırt üstü uzandığım an çarpıntı baş dönmesi oluyor ama gece sola dönük uyuyorum her tuvalete kalktığımda sırt üstüyüm hep sırtım zaten ağrıyor sağa sola zor uykuya dalıyorum bi uyanıyorum sırt üstüyümSol tarafa yatış vb ile ilgili çok güzel açıklamış
Erkek karni oyle oluyo bence herkes ole dioBenim erkek ve top gibi. Goren doguma az mi kaldi diyor. 2 ay var daha diyinca sasiriyorlar
Bak sen de aybi seyi diosun. Ben husmen aga heryeri genis karniminOf hemde ne top basket topu mübarekarkadan bakınca hiç birşey yok önden füze gibiyim bende hatırlarsan benim karnım çok erken büyüdü 6. Ayda genişleme durdu sonra öne doğru sivrildi kilo alımım da durdu gibi kaç haftadır 72 üstüne çıkmadım ama karnım ağırlaştı ne acayip dimi
Benim dontorumda direk ayni seyi soylediSol tarafa yatış vb ile ilgili çok güzel açıklamış
Aa evet ssc kurutmada da tepki veriyor dogruBen de dün kek çırptım mikser sesine aşırı tepki verdi saç kurutma makinesine de aynısını yapıyor korkuyor diye düşündüm
Kuzum perşembe sordu hangisini kullanıyordun diye magosit dedim tamam onla devam dediartık iki hafta sonra sorabilcem muzla biraz toparlıyor akşamına
Aminn binler AminnEvet gerçekten annelik meşakkatliymiş Rabbim bunca sıkıntıyı çektiğimiz bebeklerimizle çocuklarımızla sınamasın bizleri
Dene dene çok tatlı oluyor gece tepmelerinin ufak bi karşılığı gibiOnu yerim ben yabunu ben de deniycem hareketsiz kaldığında
Ayyy o da zor, Benim Annem yanimda iyi kiSon trimesterda normalmiş canım endişe etme, sonlara doğru yaklaştıkça vücut iyice zorlanıyor. Ben ailemden uzaktayım yardım edecek kimsem de yok bütün ev bana bakıyor
Ortada toplanma hissiydi öne doğru sivrildi sankiGeceden beri cevap yazacağım yazamadımyorganı kocam bey rulo yaptı sağıma soluma destekledi öyle rahat ettim ki , belkide ağır olmakla ilgilidir ne kadar göbek ağır o kadar destek istiyor senin maşallahın var diyetin meyvelerini yiyorsun
Şuan nasılsın geçti mi doktor ne dedi?
Yok yav illa müdehale istiyor tıkanma durumunda keşke kendisi aksa
Magnezyumu bana günde ikiye çıkardı doktor kasılmaları kesmesi için ama ishal yaptı beni içemiyorum iki kere
Lavman olmazsa olmaz
Bende sezeryan oldum hazırlık aşamasında yapıyor hemşire
Nasıl bir sertlikti çok yemişte şişmiş gibi mi yoksa ortada toplanma hissi gibi mi
Bende çift almayı düşünüyordum sizin konuşmalardan sonra TEK’e karar verdim
Hiiiç endişelenme herşey kendiliğinden oluyor başka bebeklere dokunmaya almaya korkan bile kendi bebeğinde rahat oluyor
Normal Doğumda o ıkınmayla tuvalet gelmesi çok iyiymiş Doğum bitmek üzere olurmuş öyle olunca bebeğin geldiğini anlarmış doktorlar ebeler bi doktor açıklamıştı utanmayın biz dans ediyoruz o anlarda diye
Maşallah allah gönlüne göre vermişbizde kız istiyorduk nasip 4. Erkekmiş
Allah bundan sonrasını da güzel tamamlayıp vaktinde Doğum yaşatsın halsizlik dışında sorun olmasın da aman
Canım yanlış etiketledin sanırım ben değil turkuaznoktaydı.T turuncuportakall canim gecmis olsun. Simdi nasilsin
Canım zehir koymayın bence çünkü nerde öldüğünü bilemezsiniz bu seferde . Farede en kesin çözüm yapışkan. Yoksa aylar sonra kokusu başlar ara dur artık nerde öldü diyeKızlar başıma gelen çok korktum bir anda. Kahvaltı hazırlıyordum eşim gece çalıştığı için uyuyordu kahvaltı hazırlayıp çağıracaktim güya ocakta yumurta çay vardı onlar kaynarken dedim bir iki bulaşık var onları yikayayim yıkadım baktım su olduğu gibi tezgahin altına parkelerin arasına kadar girmiş boru çıktığı için boru nasıl kendi kendi çıkar diye düşündüm bununla uğraştım tam herşeyi temizledim yerine koydum nasıl çıktı bu boru derken bir de ne göreyim o boruyu çıkartan fareymis karşı karşıya geldik aa diye bağırdım ben korktum o korktu kaçtım eşimi çağırdım şimdi altta duruyor gördüm yine az önce kocamandı eşim zehir almaya gitti çok korkuyorum
Dr. Ahmet basaranin kliniğine gidiyorum ama yüksek ihtimalle meram tıp fakültesinde dr. Ali acarda olacak dogumum. Oncekinide o yapmisti dogum esnasinda farkli bir sistem uygulamisti. Ayrıntılı usg istanbulda bi prof.a gitmistim yine kan bankasi olan biryerde yapmani tavsiye ederim dedi. Bizde tıpa yonelecegiz artik o yuzden. Sen merkezdemisin hangi dr.a gidiyorsun?Bende konyada oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyorsun?
Çok geçmiş olsun Allah'tan bağırmışsin bagirmasan çok kötü olurdu Allah korusunKızlar başıma gelen çok korktum bir anda. Kahvaltı hazırlıyordum eşim gece çalıştığı için uyuyordu kahvaltı hazırlayıp çağıracaktim güya ocakta yumurta çay vardı onlar kaynarken dedim bir iki bulaşık var onları yikayayim yıkadım baktım su olduğu gibi tezgahin altına parkelerin arasına kadar girmiş boru çıktığı için boru nasıl kendi kendi çıkar diye düşündüm bununla uğraştım tam herşeyi temizledim yerine koydum nasıl çıktı bu boru derken bir de ne göreyim o boruyu çıkartan fareymis karşı karşıya geldik aa diye bağırdım ben korktum o korktu kaçtım eşimi çağırdım şimdi altta duruyor gördüm yine az önce kocamandı eşim zehir almaya gitti çok korkuyorum
Balım ben günde iki magosit alıyorum.Erkek karni oyle oluyo bence herkes ole dio
Bak sen de aybi seyi diosun. Ben husmen aga heryeri genis karnimin
Benim dontorumda direk ayni seyi soyledi
Aa evet ssc kurutmada da tepki veriyor dogru
sudem34 de magosit kullaniyor die biliorum. O bi yorum yapsin bakalim
Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
Balım alt köşedeki minik biberon ne biberonu?Cumartesi gidip bunları bulduğum için kendimi günün şanslısı ilan ediyorum
Hışırtılı kitap hariç neredeyse herşey duruyordu
Küvet bile vardı . DünN11 den almasaydım onuda alırdım
Eşim araba korna çalıyor diye alamadıklarım oldu aklım onlarda450 tl verince hepsine ceplerim boşaldı bi hafifledim
Neden 32 de kesiyor Protestan ı benim perinatolog 38 dediKizlar ben de kontrole geldim bugun. 1615 gr olmus.rahim agzi uzunlugunu olcmedi. Olcmemize gerek yok artik zaten kapali bak dedi. Serklaji filan unut artik erken dogum riskin yok dedi. Progestani 32 de birakacagim. Ama adalata 36. Haftaya kadar devam dedi.
Aslinda gönlümüzden gecen kizdi allah var. Kizlarimda bende esimde buda kiz olsun diyordukMaşallah allah gönlüne göre vermişbizde kız istiyorduk nasip 4. Erkekmiş
Allah bundan sonrasını da güzel tamamlayıp vaktinde Doğum yaşatsın halsizlik dışında sorun olmasın da aman
Parol al bı tane canım, cok gecmıs olsunCanım yanlış etiketledin sanırım ben değil turkuaznoktaydı.Sohrab
Ben de iyi değilim ama yasabah kalktığımdan beri midemde gaz gibi sıkışma vardı. Tuvalete de çıkamıyordum ama biraz uyumuşum şimdi çok tuhaf hissediyorum hasta oluyorum sanki belim ağrıyor adet ağrısı gibi ve hafif ateşim var ama ben yüzüm boynum yanıyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?