2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Onu yerim ben ya bunu ben de deniycem hareketsiz kaldığında

Kuzum perşembe sordu hangisini kullanıyordun diye magosit dedim tamam onla devam dedi artık iki hafta sonra sorabilcem muzla biraz toparlıyor akşamına

Sol tarafa yatış vb ile ilgili çok güzel açıklamış
Valla uyanıkken imkanı yok sırt üstü uzandığım an çarpıntı baş dönmesi oluyor ama gece sola dönük uyuyorum her tuvalete kalktığımda sırt üstüyüm hep sırtım zaten ağrıyor sağa sola zor uykuya dalıyorum bi uyanıyorum sırt üstüyüm korkuyordum iyi oldu bu videoyu izlemem

Benim erkek ve top gibi. Goren doguma az mi kaldi diyor. 2 ay var daha diyinca sasiriyorlar
Erkek karni oyle oluyo bence herkes ole dio
Bak sen de aybi seyi diosun. Ben husmen aga heryeri genis karnimin
Sol tarafa yatış vb ile ilgili çok güzel açıklamış
Benim dontorumda direk ayni seyi soyledi
Ben de dün kek çırptım mikser sesine aşırı tepki verdi saç kurutma makinesine de aynısını yapıyor korkuyor diye düşündüm
Aa evet ssc kurutmada da tepki veriyor dogru
Kuzum perşembe sordu hangisini kullanıyordun diye magosit dedim tamam onla devam dedi artık iki hafta sonra sorabilcem muzla biraz toparlıyor akşamına
sudem34 de magosit kullaniyor die biliorum. O bi yorum yapsin bakalim

G Gzm-26 canım benim bulantılarim da var geçmedi başından belli hâlâ ilaç kullanıyorum ilaç kullanmama rağmen yine de bu aralar bulantım oluyor

Ortada toplanma hissiydi öne doğru sivrildi sanki

Kızlar başıma gelen çok korktum bir anda. Kahvaltı hazırlıyordum eşim gece çalıştığı için uyuyordu kahvaltı hazırlayıp çağıracaktim güya ocakta yumurta çay vardı onlar kaynarken dedim bir iki bulaşık var onları yikayayim yıkadım baktım su olduğu gibi tezgahin altına parkelerin arasına kadar girmiş boru çıktığı için boru nasıl kendi kendi çıkar diye düşündüm bununla uğraştım tam herşeyi temizledim yerine koydum nasıl çıktı bu boru derken bir de ne göreyim o boruyu çıkartan fareymis karşı karşıya geldik aa diye bağırdım ben korktum o korktu kaçtım eşimi çağırdım şimdi altta duruyor gördüm yine az önce kocamandı eşim zehir almaya gitti çok korkuyorum

T turuncuportakall canim gecmis olsun. Simdi nasilsin
Canım yanlış etiketledin sanırım ben değil turkuaznoktaydı. Sohrab
Ben de iyi değilim ama ya sabah kalktığımdan beri midemde gaz gibi sıkışma vardı. Tuvalete de çıkamıyordum ama biraz uyumuşum şimdi çok tuhaf hissediyorum hasta oluyorum sanki belim ağrıyor adet ağrısı gibi ve hafif ateşim var ama ben yüzüm boynum yanıyor gibi hissediyorum

Canım zehir koymayın bence çünkü nerde öldüğünü bilemezsiniz bu seferde . Farede en kesin çözüm yapışkan. Yoksa aylar sonra kokusu başlar ara dur artık nerde öldü diye

Bende konyada oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyorsun?
Dr. Ahmet basaranin kliniğine gidiyorum ama yüksek ihtimalle meram tıp fakültesinde dr. Ali acarda olacak dogumum. Oncekinide o yapmisti dogum esnasinda farkli bir sistem uygulamisti. Ayrıntılı usg istanbulda bi prof.a gitmistim yine kan bankasi olan biryerde yapmani tavsiye ederim dedi. Bizde tıpa yonelecegiz artik o yuzden. Sen merkezdemisin hangi dr.a gidiyorsun?

Çok geçmiş olsun Allah'tan bağırmışsin bagirmasan çok kötü olurdu Allah korusun

Balım ben günde iki magosit alıyorum.
İshal de kabız da yapmadı bende.
Zaten bağırsağı çok iyi çalışan biri değilim.
Bazen hızlandırsada gün içinde yediğim sebzeye cevize kuruyemişe yoruyorum. İlaçtan memnunum baya 4-5 ay oldu belkide uzun zamandır içiyorum.
Son 10 haftadır çift öncesi tek alıyordum.

Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye

Benim geç döllenme olduğu için e nabız 1.5 hafta önde gidiyordu.

Kadın doğum uzmanı kendi tarihine göre çalışabilir raporu vereceğini sağlık ocağının düzeltmesi gerektiğini söyledi.

Hamileliğin ilk zamanlari duzelttirmistim ama e nabız aynıydı. (Akıllı asistan )

Sağlık ocağı doktoruna gidip durumu anlattım.. ''ben düzelttim ilk aylarda şuan ilerlediği için değiştiremiyorum sizin söylediğiniz tarih benim sistemimde.gozukuyor dedi ''.

e nabız müşteri hizmetlerini aradım ve şunu dediler akıllı asistanda görünen çok önemli değil

Sizin doktorlarıniz düzelttiyse sistemlerinde önemli olan şeklinde söylediler. Ben baya doktorlar arasında mekik dokudum bu yüzden maalesef.

Balım alt köşedeki minik biberon ne biberonu?
0-6 ay yazıyor
Neden 32 de kesiyor Protestan ı benim perinatolog 38 dedi

Maşallah allah gönlüne göre vermiş bizde kız istiyorduk nasip 4. Erkekmiş
Allah bundan sonrasını da güzel tamamlayıp vaktinde Doğum yaşatsın halsizlik dışında sorun olmasın da aman
Aslinda gönlümüzden gecen kizdi allah var. Kizlarimda bende esimde buda kiz olsun diyorduk erkek cocuk tadina bakmadigimiz icin kizin evdeki neşesi cok başka oluyor diye düşündük hep, epeycede zaman aldi erkek fikrini benimsememiz ama saglikla gelsin tabi hayırlı evlat olsunlar hepsi.
2 sene kadar once kayinbabami kaybettik erkek olunca da ayri sevindik onun ismini koyacagiz adiyla yaşasın inşallah .

Parol al bı tane canım, cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…