2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ay deneyecegimm

Kuzum bende tek içiyordum 2 haftadır çifte yönlendirdi dr. Sancılarım kasılmalar olduğu için bu sefer de her gün sabah mutlaka gün içinde de iki üç kere ishal olarak çıkıyorum wcye akşam düzelmiş gibi oluyor bakalım nolacak muzla idare ediyorum durumu

Ahmet başaran’ı çok duydum adını gerçekten iyş bir doktor diyorlar. Ben medovada Seçil kahveci elsürer’e gidiyorum

Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
Sata göre tatlım yani doğru olanı yapmıssın.
E nabız şöyle işliyormuş.
31. Haftaya girince 31 bitti 32 ' ye başladın sayıyormuş.
Oda öyle bir manyak işte xhdhdhjd

Depremi hisseden
Balım alt köşedeki minik biberon ne biberonu?
0-6 ay yazıyor

Neden 32 de kesiyor Protestan ı benim perinatolog 38 dedi
Rahim agzinda kisalma filan yok cunku. En son olctugunde 40-45gibiydi. Su an normal bi hamileyle ayni erken dogum riskin yok dedi o yuzden kesiyor

Gecmis olsun canim bol bol dinlen sicak bi seyler ic

Bim A101 şok gezdim, bugünkü ganimetlerim. Maalesef yengeci bulamadım Z Zecmel mama kavanozu 4 tane yeter mi?
Kız fazla bile yeter bende aldım dün. Bugünde eşimle sabah bi kaç bim dolaştık zırnık kalmamış. Kasadaki çocuk diyoki abla dün o kadar kalabalıktı ki bizi bile alacaklarını sandık

Kız fazla bile yeter bende aldım dün. Bugünde eşimle sabah bi kaç bim dolaştık zırnık kalmamış. Kasadaki çocuk diyoki abla dün o kadar kalabalıktı ki bizi bile alacaklarını sandık
Cam alınca bimdekinden almadım. Eve gelince baktım ama zor açılıp kapanıyor gibi kapağı, normalde de böyle mi acaba? Bir de askı kafamı karıştırdı. Bizim evdeki dolaba küçük geldi olmadı. Alacağım gardıroba da olmazsa elimde patlar gibi, iade mi etsem ya, bebek askılarının ağız kısmı hep böyle küçük mü oluyor

Alacağımız oturak bu mu arkadaşlar? Yoksa eleleden mi alıcaz?

Eklentiler

• 876706D8-D07F-4D55-AF42-B91195271D5E.webp
    16 KB · Görüntüleme: 63
Bu da çok güzelmiş hatta gözüme daha güzel geldi. Hangisinin işlevi daha iyi? Baby plus mı bu mu?

Eklentiler

• 278D4991-6475-4DF7-B69A-86EB649A2456.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 63
Biraz küçük oluyor yaa bebek dolapları normal gardrop kadar geniş olmuyo fark var baya arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…