- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.021
Tembihliyom hergun bu dünya sandığın gibi değil acele etme önce orada vaktini bitir sonra nasıl olsa cikacan diyeBence de daha erken biraz daha dursunlar
ay deneyecegimmKızlar bebeğiniz hareket etmediginde göbek deliginizle oynayın kasiyin gidiklayin hemen tepki veriyorlar ne zamandır size soylicem unutuyorum arkadaş söyleyince aklıma geldi ☺
Ben dokunmaya korkuyorum göbek deligime hemen aciticak şekilde vuruyor sipa dun gece zaten uyutmadı vurmaktan bu çocuk beni sevmiyor galiba
Kuzum bende tek içiyordum 2 haftadır çifte yönlendirdi dr. Sancılarım kasılmalar olduğu için bu sefer de her gün sabah mutlaka gün içinde de iki üç kere ishal olarak çıkıyorum wcye akşam düzelmiş gibi oluyorBalım ben günde iki magosit alıyorum.
İshal de kabız da yapmadı bende.
Zaten bağırsağı çok iyi çalışan biri değilim.
Bazen hızlandırsada gün içinde yediğim sebzeye cevize kuruyemişe yoruyorum. İlaçtan memnunum baya 4-5 ay oldu belkide uzun zamandır içiyorum.
Son 10 haftadır çift öncesi tek alıyordum.
Ahmet başaran’ı çok duydum adını gerçekten iyş bir doktor diyorlar. Ben medovada Seçil kahveci elsürer’e gidiyorumDr. Ahmet basaranin kliniğine gidiyorum ama yüksek ihtimalle meram tıp fakültesinde dr. Ali acarda olacak dogumum. Oncekinide o yapmisti dogum esnasinda farkli bir sistem uygulamisti. Ayrıntılı usg istanbulda bi prof.a gitmistim yine kan bankasi olan biryerde yapmani tavsiye ederim dedi. Bizde tıpa yonelecegiz artik o yuzden. Sen merkezdemisin hangi dr.a gidiyorsun?
Sata göre tatlım yani doğru olanı yapmıssın.Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
Rahim agzinda kisalma filan yok cunku. En son olctugunde 40-45gibiydi. Su an normal bi hamileyle ayni erken dogum riskin yok dedi o yuzden kesiyorBalım alt köşedeki minik biberon ne biberonu?
0-6 ay yazıyor
Neden 32 de kesiyor Protestan ı benim perinatolog 38 dedi
Gecmis olsun canimCanım yanlış etiketledin sanırım ben değil turkuaznoktaydı. @Sohrab
Ben de iyi değilim ama yasabah kalktığımdan beri midemde gaz gibi sıkışma vardı. Tuvalete de çıkamıyordum ama biraz uyumuşum şimdi çok tuhaf hissediyorum hasta oluyorum sanki belim ağrıyor adet ağrısı gibi ve hafif ateşim var ama ben yüzüm boynum yanıyor gibi hissediyorum
Cam alınca bimdekinden almadım. Eve gelince baktım ama zor açılıp kapanıyor gibi kapağı, normalde de böyle mi acaba? Bir de askı kafamı karıştırdı. Bizim evdeki dolaba küçük geldi olmadı. Alacağım gardıroba da olmazsa elimde patlar gibi, iade mi etsem ya, bebek askılarının ağız kısmı hep böyle küçük mü oluyorKız fazla bile yeter bende aldım dün. Bugünde eşimle sabah bi kaç bim dolaştık zırnık kalmamış. Kasadaki çocuk diyoki abla dün o kadar kalabalıktı ki bizi bile alacaklarını sandık
Ben bunu aldımBu da çok güzelmiş hatta gözüme daha güzel geldi. Hangisinin işlevi daha iyi? Baby plus mı bu mu?
Biraz küçük oluyor yaa bebek dolapları normal gardrop kadar geniş olmuyo fark var baya aradaCam alınca bimdekinden almadım. Eve gelince baktım ama zor açılıp kapanıyor gibi kapağı, normalde de böyle mi acaba? Bir de askı kafamı karıştırdı. Bizim evdeki dolaba küçük geldi olmadı. Alacağım gardıroba da olmazsa elimde patlar gibi, iade mi etsem ya, bebek askılarının ağız kısmı hep böyle küçük mü oluyor
Bende bundan alcam halaaa aylardır favorideBu da çok güzelmiş hatta gözüme daha güzel geldi. Hangisinin işlevi daha iyi? Baby plus mı bu mu?
Bebek dolabı olarak almıcam ama canım. Çocuk dolabı ya da yetişkin de olabilir büyük bir dolap almayı düşünüyorumBiraz küçük oluyor yaa bebek dolapları normal gardrop kadar geniş olmuyo fark var baya arada
Elele mi? Ya hangisi iyi bana tavsiye verin ya da diğer ay mı alsam fiyatı artar mı kiBende bundan alcam halaaa aylardır favoride
Kız bunun özelliği ne bu kadar pahalı? Uzun süre kullanılıyor sanırım bu.Ben bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?