- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.041
Bebeğim şöyle ben elele almayı düşünüyorum onu açılanlardan almayı düşünmüyorum. Çünkü bebekler bazen biraz uzaylı modunda her gizli saklı şeyleri bulduğu için önü açılıp çıkanlar olmuş. Bide bozulanlarda olmuş. Grupta açılanlardan alanlar var. Açılanlardan alıp kullanıp memnun kalanlar da var. Yani sen bilirsinElele mi? Ya hangisi iyi bana tavsiye verin ya da diğer ay mı alsam fiyatı artar mı ki
Ben bunun grisini aldımBu da çok güzelmiş hatta gözüme daha güzel geldi. Hangisinin işlevi daha iyi? Baby plus mı bu mu?
Elele açılmıyor yani?Bebeğim şöyle ben elele almayı düşünüyorum onu açılanlardan almayı düşünmüyorum. Çünkü bebekler bazen biraz uzaylı modunda her gizli saklı şeyleri bulduğu için önü açılıp çıkanlar olmuş. Bide bozulanlarda olmuş. Grupta açılanlardan alanlar var. Açılanlardan alıp kullanıp memnun kalanlar da var. Yani sen bilirsin
Ben 1500a aldım mayıs gibi. Eşimde hala soruyor bunun özelliği ne bu kadar pahalı diyeKız bunun özelliği ne bu kadar pahalı? Uzun süre kullanılıyor sanırım bu.
Evet açılmıyor zaten tercih edilme sebebide birazcık buElele açılmıyor yani?
Oha aradaki fiyat farkına bak 1500 nere 4000 nereBen 1500a aldım mayıs gibi. Eşimde hala soruyor bunun özelliği ne bu kadar pahalı diyebakalım oturmaya başlayınca görcez
Bence git canim. Benim belime vuruyordu sanci. Sen yine bi nst ye girKızlar ya bel ağrım aşırı şiddetli ama tek bir noktada, kesintisiz şekilde ve bacağıma doğru da vuruyor. Karnımda kasıklarımda herhangi bir gerilme kasılma vs hissetmiyorum. Bel ağrısı ciddi bir şey olabilir mi ya acile gitsem mi bilemedim. Gözümde almıyor hiç.
Nst de sancısı çıkanlarda böyle bel ağrısı oluyor muydu?
Bide dün doktora gittim rahim ağzı karnımdan ölçtüğü halde 3,5 cm çıktı ve kapalı dedi. Bilemedim gitmeli miyim
hadi yaBence git canim. Benim belime vuruyordu sanci. Sen yine bi nst ye gir
Bence de mutlaka gitKızlar ya bel ağrım aşırı şiddetli ama tek bir noktada, kesintisiz şekilde ve bacağıma doğru da vuruyor. Karnımda kasıklarımda herhangi bir gerilme kasılma vs hissetmiyorum. Bel ağrısı ciddi bir şey olabilir mi ya acile gitsem mi bilemedim. Gözümde almıyor hiç.
Bide dün doktora gittim rahim ağzı karnımdan ölçtüğü halde 3,5 cm çıktı ve kapalı dedi. Bilemedim gitmeli miyim
Canım bilemedim ben bu tarz ağrıları pek dikkate almıyorum bir gün belim ağrıyor dediğin gibi bacaklara vurabiliyor, bugün den göbek deliğimin iki parmak üstüne kramp gibi acı giriyordu, gelip geçiyor diye doktora da sormuyorum hiç ama sen nasıl rahat edeceksen zaten için rahat değilse hiç durma git doktoraKızlar ya bel ağrım aşırı şiddetli ama tek bir noktada, kesintisiz şekilde ve bacağıma doğru da vuruyor. Karnımda kasıklarımda herhangi bir gerilme kasılma vs hissetmiyorum. Bel ağrısı ciddi bir şey olabilir mi ya acile gitsem mi bilemedim. Gözümde almıyor hiç.
Darısı bizimkilerin başınaArtık kv dedikodusu yapmamaya karar verdim çünkü bugün gelip koltuklarımı sildi sağolsunüstümden büyük bi yük daha kalktı. Canım kv
Ayy bende deneyeyimKızlar bebeğiniz hareket etmediginde göbek deliginizle oynayın kasiyin gidiklayin hemen tepki veriyorlar ne zamandır size soylicem unutuyorum arkadaş söyleyince aklıma geldi ☺
Ben dokunmaya korkuyorum göbek deligime hemen aciticak şekilde vuruyor sipa dun gece zaten uyutmadı vurmaktan bu çocuk beni sevmiyor galiba
O hissi takip et kasılma o şekilde oluyor bir saat içinde dörtten fazla kez olursa doktoruna gitmen gerekOrtada toplanma hissiydi öne doğru sivrildi sanki
Aslinda gönlümüzden gecen kizdi allah var. Kizlarimda bende esimde buda kiz olsun diyordukerkek cocuk tadina bakmadigimiz icin kizin evdeki neşesi cok başka oluyor diye düşündük hep, epeycede zaman aldi erkek fikrini benimsememiz ama saglikla gelsin tabi hayırlı evlat olsunlar hepsi.
2 sene kadar once kayinbabami kaybettik erkek olunca da ayri sevindik onun ismini koyacagiz adiyla yaşasın inşallah .
Amiiinn inşallahDarısı bizimkilerin başına
Selamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.birminikask2020 o kadar sevindim ki bişey olmamasına bebekte çok şükür çok dua ettim. Allaha şükürler olsun şimdi biraz kilo aldırtıp kucağına verecekler inşallah.
Bende 7 8 tane var galibaKızlar bu uzun kollu zıbınlardan kaç adet aldınız 0-3 ay için? En çok bunlar kullanılıyormuş sanırım5 adet 350 liraya buldum trendyolda kalitesine çok emin olamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?