2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Elele mi? Ya hangisi iyi bana tavsiye verin ya da diğer ay mı alsam fiyatı artar mı ki
Bebeğim şöyle ben elele almayı düşünüyorum onu açılanlardan almayı düşünmüyorum. Çünkü bebekler bazen biraz uzaylı modunda her gizli saklı şeyleri bulduğu için önü açılıp çıkanlar olmuş. Bide bozulanlarda olmuş. Grupta açılanlardan alanlar var. Açılanlardan alıp kullanıp memnun kalanlar da var. Yani sen bilirsin

Elele açılmıyor yani?

Kızlar ya bel ağrım aşırı şiddetli ama tek bir noktada, kesintisiz şekilde ve bacağıma doğru da vuruyor. Karnımda kasıklarımda herhangi bir gerilme kasılma vs hissetmiyorum. Bel ağrısı ciddi bir şey olabilir mi ya acile gitsem mi bilemedim. Gözümde almıyor hiç.
Nst de sancısı çıkanlarda böyle bel ağrısı oluyor muydu?
Bide dün doktora gittim rahim ağzı karnımdan ölçtüğü halde 3,5 cm çıktı ve kapalı dedi. Bilemedim gitmeli miyim

Bence git canim. Benim belime vuruyordu sanci. Sen yine bi nst ye gir

Bence de mutlaka git

Canım bilemedim ben bu tarz ağrıları pek dikkate almıyorum bir gün belim ağrıyor dediğin gibi bacaklara vurabiliyor, bugün den göbek deliğimin iki parmak üstüne kramp gibi acı giriyordu, gelip geçiyor diye doktora da sormuyorum hiç ama sen nasıl rahat edeceksen zaten için rahat değilse hiç durma git doktora

Ayy bende deneyeyim

Kızlar kuzenim geçen hafta doğum yapmıştı.
Hastaneye yanına gittim sürekli emzirmeye çalışıyordu ama bence sütü gelmiyordu bebek emiyor emiyor birsure sonra yorulup uyuyordu dedim sütun gelmiyor senin yok yok geliyor dedi inatla emzirdi mama vermemek için. Gecesine ölcmusler kan sekeri dusukmus bebeğin.
Iste bugün tam 1 haftalik bebek sapsari olmuş 23 cikmis sariligi acil yatıs yapmışlar 5 gün hastanede kalacakmis annesinden ayri
Demem o ki benim sütüm gelmezse ilk zamanlar inat etmicem mama vericem simdiden mama araştırmaya başladım size de soyliyim dedim hastanede ystmasindan iyidir çünkü sariligin başlıca nedeni yeterli beslememek malesef

Ortada toplanma hissiydi öne doğru sivrildi sanki
O hissi takip et kasılma o şekilde oluyor bir saat içinde dörtten fazla kez olursa doktoruna gitmen gerek
Bir olup bi kaç saat sonra oluyorsa normal korkma

birminikask2020 o kadar sevindim ki bişey olmamasına bebekte çok şükür çok dua ettim. Allaha şükürler olsun şimdi biraz kilo aldırtıp kucağına verecekler inşallah.
Selamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
Evdekiler kızıyor ailem üzülme die de elde değil. Durumlar böyle. Hepinize sevgiler güzel haberler alın.
Süt sağmaya calısıyorum bakalım. Oda pek gelmedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…