- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.061
Ben de elimden kavanoz düşürmüştüm kavanozun düşmesiyle içimde ters dönmesi bir olduBen de dün kek çırptım mikser sesine aşırı tepki verdi saç kurutma makinesine de aynısını yapıyor korkuyor diye düşündüm
Gidiyoruz şimdi acile dua edinBence de mutlaka git
Yaa inşallah sağlıklı şekilde bebeğinle evine gitmekte nasip olsunSelamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
Evdekiler kızıyor ailem üzülme die de elde değil. Durumlar böyle. Hepinize sevgiler güzel haberler alın.
Süt sağmaya calısıyorum bakalım. Oda pek gelmedi daha.
Daha iyi olacak insallah canimSelamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
Evdekiler kızıyor ailem üzülme die de elde değil. Durumlar böyle. Hepinize sevgiler güzel haberler alın.
Ay haber et bize mutlakaGidiyoruz şimdi acile dua edin
Gelecek güzel haberlerini bekliyoruz daha da iyi olacak inşallah, sen moralini yüksek tut onlar çok ama çok güçlüSelamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
Canım inşallah çabucak çıkar süt konusu da ise kendini strese sokma sağmaya uğraşıyorsun zaten bebek de emince tamamen gelir inşallahSelamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
Bize de haber ver canımGidiyoruz şimdi acile dua edin
Cok geçmiş olsunKızlar kuzenim geçen hafta doğum yapmıştı.
Hastaneye yanına gittim sürekli emzirmeye çalışıyordu ama bence sütü gelmiyordu bebek emiyor emiyor birsure sonra yorulup uyuyordu dedim sütun gelmiyor senin yok yok geliyor dedi inatla emzirdi mama vermemek için. Gecesine ölcmusler kan sekeri dusukmus bebeğin.
Iste bugün tam 1 haftalik bebek sapsari olmuş 23 cikmis sariligi acil yatıs yapmışlar 5 gün hastanede kalacakmis annesinden ayri
Demem o ki benim sütüm gelmezse ilk zamanlar inat etmicem mama vericem simdiden mama araştırmaya başladım size de soyliyim dedim hastanede ystmasindan iyidir çünkü sariligin başlıca nedeni yeterli beslememek malesef
Kendini üzme canım, bol su, hurma ve kuru incir bir de dereotu süt için iyimiş… bir de moralSelamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
normal o zaman geri başlaması
bende öyle bir karara varayım o zaman, temizlik yapmaya geldi bebek kıyafetlerini ütüledi hep üstümden bir yük kalktıArtık kv dedikodusu yapmamaya karar verdim çünkü bugün gelip koltuklarımı sildi sağolsunüstümden büyük bi yük daha kalktı. Canım kv
Kız seninki dün bime de gittiydi baya gelişme var bunlardanormal o zaman geri başlaması
bende öyle bir karara varayım o zaman, temizlik yapmaya geldi bebek kıyafetlerini ütüledi hep üstümden bir yük kalktı
Bende olmadıAyy bende deneyeyim
Tabi ki herkesin doğrusu kendinedir ama bende doğar doğmaz eds yöntemiyle mama vermeyi planlıyorum ilk kızımda 3 gün sonra geldi sütüm ondada mama verdim sarılık olmadı tek hatam biberon oldu bu sefer eds ile memede mama vereceğim inşallah başarılı olurumKızlar kuzenim geçen hafta doğum yapmıştı.
Hastaneye yanına gittim sürekli emzirmeye çalışıyordu ama bence sütü gelmiyordu bebek emiyor emiyor birsure sonra yorulup uyuyordu dedim sütun gelmiyor senin yok yok geliyor dedi inatla emzirdi mama vermemek için. Gecesine ölcmusler kan sekeri dusukmus bebeğin.
Iste bugün tam 1 haftalik bebek sapsari olmuş 23 cikmis sariligi acil yatıs yapmışlar 5 gün hastanede kalacakmis annesinden ayri
Demem o ki benim sütüm gelmezse ilk zamanlar inat etmicem mama vericem simdiden mama araştırmaya başladım size de soyliyim dedim hastanede ystmasindan iyidir çünkü sariligin başlıca nedeni yeterli beslememek malesef
Diyetin yoksa muz patates ile durumu idare edersin. Olgun muz da bağırsak çalıştırıyor aslında. Ham muz ishali keser.Kuzum bende tek içiyordum 2 haftadır çifte yönlendirdi dr. Sancılarım kasılmalar olduğu için bu sefer de her gün sabah mutlaka gün içinde de iki üç kere ishal olarak çıkıyorum wcye akşam düzelmiş gibi oluyorbakalım nolacak muzla idare ediyorum durumu
Haklısın. Sancı için zaten ilaç alıyorsun.Depremi hisseden
Rahim agzinda kisalma filan yok cunku. En son olctugunde 40-45gibiydi. Su an normal bi hamileyle ayni erken dogum riskin yok dedi o yuzden kesiyor
1500 e al tamam da 4800 nasıl olmuş deli mi bunlar yaBen 1500a aldım mayıs gibi. Eşimde hala soruyor bunun özelliği ne bu kadar pahalı diyebakalım oturmaya başlayınca görcez
Benimde sancı belime vurmuştu 30.haftada ben hiç sancı olduğunu anlamadım.Bence git canim. Benim belime vuruyordu sanci. Sen yine bi nst ye gir
Yeme tabi yagebelik şekeri olan kızlar, arada yememeniz gereken bisiler yiyor musunuz yaaa ? Canım çok gofret istiyor, yememek için zor tutuyorum kendimi amaaaa dayanamiicam galiba
Eds ile nasıl balım?Tabi ki herkesin doğrusu kendinedir ama bende doğar doğmaz eds yöntemiyle mama vermeyi planlıyorum ilk kızımda 3 gün sonra geldi sütüm ondada mama verdim sarılık olmadı tek hatam biberon oldu bu sefer eds ile memede mama vereceğim inşallah başarılı olurum
Ay ne güzel rahatlamıştık yaa havalar serinlediydiAy bugün alışveriş yaptım geldim çok yoruldum. Dün akşamdan beri de başım ağrıyor. Havalar o kadar dengesiz ki resmen yaz günü gibiydi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?