2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesinlikle öyle anne sütü vermek iyi ama bebeği de inat edip o hale getirmek çok gereksiz anneligimizi mama vermek süt vermek belirlemiyor. Ben doğum çantama mama biberonda koyacağım

Nelerden korkuyirdun çok şükür korkutuguna ugratmadin az daha sabır

Eds için malzemeyi trenyol dan mi aldın cnm

Ay ne güzel rahatlamıştık yaa havalar serinlediydi
Zecmel bugün kuzenimle konuştuk onunda Mart'ta oğlu oldu diyor ki kendime geldim göğüs ucum yoktu çocuğa biberonla mama vermişler bu wee babyin biberonu için hastane 350 TL almış sen ne olur ne olmaz çantaya at

Kesinlikle öyle anne sütü vermek iyi ama bebeği de inat edip o hale getirmek çok gereksiz anneligimizi mama vermek süt vermek belirlemiyor. Ben doğum çantama mama biberonda koyacağım
Hastane mama vermiyor mu?
Ben mama almadım.
Sen ne aldın?
Kaşık biberon da olmadım onu ne aldın?

Eds ile nasıl balım?
Beslenme sondası canım 5numara ince bir hortum aldım memeye hortumu sabitliyorsun bebek hem memeni emiyor hem hortumun diğer ucundan şırıngayla mama veriyorsun yani sütün gelmese bile bebek emerek mama almış oluyor sende görüyorsun ne içti içmedi kaç cc içti gibi memeye tutamazsa hortumu parmak yardımıyla emzirebiliriz maksat bebek mamaya kolay ulaşmasın ki meme reddi olmasın biberona alışmasın tabi bu bebeğe göre değişiyor yani hem biberon alıp hem anneyi emen çok bebek var işimi şansa bırakmak istemiyorum ilk kızımda hep süt sağdım çünkü

Zecmel bugün kuzenimle konuştuk onunda Mart'ta oğlu oldu diyor ki kendime geldim göğüs ucum yoktu çocuğa biberonla mama vermişler bu wee babyin biberonu için hastane 350 TL almış sen ne olur ne olmaz çantaya at
Yuh artık özel mi yapmış bunu zaten doğum paketi kapsamında bir dünya alıyor.

Allah gönlüne göre versin. Hepimizin bol sütü olsun bolca emzirelim inşallah.
Benimde mamaya alıştı sütüm artmadı. Emzik niyetine duygusal bağ için mama dan sonra emzirirdim damla gelirdi ancak.
Bunda çok hayalim var olur inşallah inanmak lazım inanıyorum inşallah

Hastane mama vermiyor mu?
Ben mama almadım.
Sen ne aldın?
Kaşık biberon da olmadım onu ne aldın?
Hastanenin vereceği mamanın markasını bilmiyorum o yüzden kendi güvendiğim bir mamayı alayım dedim kaşık biberonda almadım içeriklerine bakıp mamayı da bu hafta bir kutu sipariş edeceğim ama bizde kan uyuşmazlığı var sarılık olma ihtimali biraz daha fazla oluyor o yüzden bir tık daha uğraşıyorum sizde kan uyuşmazlığı yok ya riskin çok daha düşük

Yuh artık özel mi yapmış bunu zaten doğum paketi kapsamında bir dünya alıyor.
Biberon kapsam dışındaymis kuzenim diyor ki söyleseler evde 10 dakika mesafede kaynatıp sterilize etmiştim biberonlarini cidden özel bulduğu yerde affetmiyor

Eds için malzemeyi trenyol dan mi aldın cnm
Sadece hortum aldım canım birde sabitleme bantı takım olarak almadım ilk zamanlar şırınga yeterli olur diye düşünüyorum sonrası zaten biberon var ilk 3-4 gün önemli bebek sarılık falan olmasın diye 2saatte bir emzirme ile bunu yapacağım kısmetse

Sarılık 36+5 de doğdu oğlum kaldı küvezde. Tekrar girmesin korkusuyla 11-12 değerde bile dayadık mamayı korkudan. Çünkü dört gün yatmıştı.

Anne karnında o süreyi tamamlayan çocuk sarılık olmuyor diye biliyorum. Yani 38-39 dan sonra doğarsa sanmam sarılık olmaz inşallah

Kızların attığı MBA çayına baktım kızın hesabıni falanda inceledim çayın içeriğini de beğendim 2 kutu aldım çok güzel süt yapıyor şeklinde bir sürü şey okudum içeriğindeki maddelerde alerji oluşturma ihtimalleri düşük maddelerdi sen bir bak istersen

İnşallah hiçbir bebek olmasın hepsi zamanında gelson

Biberon kapsam dışındaymis kuzenim diyor ki söyleseler evde 10 dakika mesafede kaynatıp sterilize etmiştim biberonlarini cidden özel bulduğu yerde affetmiyor
Saçmalamışlar ya.
Oğlumda tam emin değilim ama biz süt sağma poşetiyle süt götürüyorduk sadece.
Gerçi eşim götürüyordu. İhtiyaç diyip ne aldırdılar ne sattırdılar çok bilmiyorum ama.
Bez mama ne bileyim hiç hatırlamıyorum bizden istemediler sanki.

Ama şimdi aynı hastane başka hastenenin bünyesinde. Medipol de ilk doğum yapan kim olursa ondan öğreniriz.

Benim mamaya değil ama biberona alıştı asla memeyi kabul etmedi kolaya alıştı kısacası küçük doğdu ilk bebek bizde ne içti gördük ettik ama sağmak zor

1 tane bezi hastane ücretsiz vermiş kuzenim diyor ki ben bez götürmüştüm biz almadık ama acil doğumla gelen biri vardı onlara 2. 3. Bezi falan da parayla satmışlar

Hangi hastanede doğum yapmıştın. Avrupa yakasındasın diye hatırlıyorum.

Uyumak, dinlenmek, bol su içmek sanırım süt yapan .
Humana ucuzdu o zaman alıp içmiştim rezene mezene hoşaf moşaf bulgur
Ya hayırlısı elimden geleni yapıcam.
İnşallah stres olmadan keyifli lohusalık sürecimiz olur.
Annem kV ye doğum ne zaman bende geleyim demiş kızdım sen niye kadını zorla davet ediyorsun sütüm etkilenirse sana sorarım hesabını dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…