- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.101
Süte kakao falan atsan kesmez mi?gebelik şekeri olan kızlar, arada yememeniz gereken bisiler yiyor musunuz yaaa ? Canım çok gofret istiyor, yememek için zor tutuyorum kendimi amaaaa dayanamiicam galiba
Canım ben yıkadım bir tane bir şey olmadıKizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
Doktor delirmede benim gibi olbi de bunun başına “aslında bunlar ne kadar önemli bilmiyorum ama herkes bana bunları soruyor o yüzden soruyorum” deyip üstümde ki yükü atıyorum
Yuhh artık ya deli mi bunlar.1 tane bezi hastane ücretsiz vermiş kuzenim diyor ki ben bez götürmüştüm biz almadık ama acil doğumla gelen biri vardı onlara 2. 3. Bezi falan da parayla satmışlar
Nisa idi balım. Medipole geçti geçen sene yaz.Hangi hastanede doğum yapmıştın. Avrupa yakasındasın diye hatırlıyorum.
Normalde tam tersi olmaz mıUyumak, dinlenmek, bol su içmek sanırım süt yapan .
Humana ucuzdu o zaman alıp içmiştim rezene mezenehoşaf moşaf bulgur ✌
Ya hayırlısı elimden geleni yapıcam.
İnşallah stres olmadan keyifli lohusalık sürecimiz olur.
Annem kV ye doğum ne zaman bende geleyim demişkızdım sen niye kadını zorla davet ediyorsun sütüm etkilenirse sana sorarım hesabını dedim
Bebek ilk dogdugunda hazirlayip getirmislerdi mamayi hep, siringayla vermistik. Evolviaydi markasi mamanin. Sonrasinda kuvoze girdiginde bizden biberon emzigi, sampuan, islak mendil,bez filan istediler. Kendimiz verdik onlari kullandilar. Her hastanenin uygulamasi farklidir tabiSaçmalamışlar ya.
Oğlumda tam emin değilim ama biz süt sağma poşetiyle süt götürüyorduk sadece.
Gerçi eşim götürüyordu. İhtiyaç diyip ne aldırdılar ne sattırdılar çok bilmiyorum ama.
Bez mama ne bileyim hiç hatırlamıyorum bizden istemediler sanki.
Ama şimdi aynı hastane başka hastenenin bünyesinde. Medipol de ilk doğum yapan kim olursa ondan öğreniriz.
Promosyonu da parayla satarlar işlerine gelirYuhh artık ya deli mi bunlar.
Zaten markalar promosyon filan veriyor hep hastanelere. Reklam amaçlı. Kadın pedinden tut, mama, bez ne bileyim eskiden öyle aklımda kalmış fiyatları ucunca reklam da mı bitmiş
Benim neyim normal kiNormalde tam tersi olmaz mı
Medipol mu balım?Bebek ilk dogdugunda hazirlayip getirmislerdi mamayi hep, siringayla vermistik. Evolviaydi markasi mamanin. Sonrasinda kuvoze girdiginde bizden biberon emzigi, sampuan, islak mendil,bez filan istediler. Kendimiz verdik onlari kullandilar. Her hastanenin uygulamasi farklidir tabi
Ekonomi berbat gerçi ya özel diye kızıyoruz da valla herkes perişanPromosyonu da parayla satarlar işlerine gelir
Stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz canımGidiyoruz şimdi acile dua edin
Degil afyon da bi hastaneydi canimBenim neyim normal ki✌✌✌
Medipol mu balım?
Evet pastırma sıcakları geliyormuşAy ne güzel rahatlamıştık yaa havalar serinlediydi
Ben de yikayayim canim. Her seyi yikayasim var zatenCanım ben yıkadım bir tane bir şey olmadı
Ahshajshajaa ay bazen çok soru sorunca utanıyorum ben debu kalıpla başlayayım artık
Park mı yoksa fuar mı? Benimde eşim afyonlu parkta doğuran çok varDegil afyon da bi hastaneydi canim
Park hastanesi canimPark mı yoksa fuar mı? Benimde eşim afyonlu parkta doğuran çok var
HBenim neyim normal ki✌✌✌
Medipol mu balım?
Yorma kendini artik dinlen canimtemizlik bitti ama ben de bittim gerçekten bittimher yerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?