2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
Canım ben yıkadım bir tane bir şey olmadı

Doktor delirmede benim gibi ol bi de bunun başına “aslında bunlar ne kadar önemli bilmiyorum ama herkes bana bunları soruyor o yüzden soruyorum” deyip üstümde ki yükü atıyorum

Ahshajshajaa ay bazen çok soru sorunca utanıyorum ben de bu kalıpla başlayayım artık

1 tane bezi hastane ücretsiz vermiş kuzenim diyor ki ben bez götürmüştüm biz almadık ama acil doğumla gelen biri vardı onlara 2. 3. Bezi falan da parayla satmışlar
Yuhh artık ya deli mi bunlar.
Zaten markalar promosyon filan veriyor hep hastanelere. Reklam amaçlı. Kadın pedinden tut, mama, bez ne bileyim eskiden öyle aklımda kalmış fiyatları ucunca reklam da mı bitmiş

Normalde tam tersi olmaz mı

Bebek ilk dogdugunda hazirlayip getirmislerdi mamayi hep, siringayla vermistik. Evolviaydi markasi mamanin. Sonrasinda kuvoze girdiginde bizden biberon emzigi, sampuan, islak mendil,bez filan istediler. Kendimiz verdik onlari kullandilar. Her hastanenin uygulamasi farklidir tabi

Yuhh artık ya deli mi bunlar.
Zaten markalar promosyon filan veriyor hep hastanelere. Reklam amaçlı. Kadın pedinden tut, mama, bez ne bileyim eskiden öyle aklımda kalmış fiyatları ucunca reklam da mı bitmiş
Promosyonu da parayla satarlar işlerine gelir

Normalde tam tersi olmaz mı
Benim neyim normal ki ✌✌✌
Medipol mu balım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…