- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.121
kız deseydin ya onunda varsa kvsi anlardı halindenKizlar bugun doktorum diyo ki bugun neden bu kadar mutsuzsunkv yi ziyarete gitcem diyemedim
valla simdi anama gidip yemek yiyeceğim ve çay içeceğim yarın da kahvaltıya davetliyim oraya yıkılacağım iki gün kalkmadan yatarım herhaldeYorma kendini artik dinlen canim
aynen diyet yok şükür ondan dolayı yiyorum muz hemen toparlıyor akşama dogruDiyetin yoksa muz patates ile durumu idare edersin. Olgun muz da bağırsak çalıştırıyor aslında. Ham muz ishali keser.
Haklısın. Sancı için zaten ilaç alıyorsun.
1500 e al tamam da 4800 nasıl olmuş deli mi bunlar ya
Benimde sancı belime vurmuştu 30.haftada ben hiç sancı olduğunu anlamadım.
Yeme tabi ya
Erkek canim doktorumkız deseydin ya onunda varsa kvsi anlardı halinden
valla simdi anama gidip yemek yiyeceğim ve çay içeceğim yarın da kahvaltıya davetliyim oraya yıkılacağım iki gün kalkmadan yatarım herhalde
benim kocam annemi o kadar çok seviyor ki şaşırıyorumErkek canim doktorumerkeklerin kv lerle pek bi problemi olmuyor
Allah muhabbetlerini artirsinbenim kocam annemi o kadar çok seviyor ki şaşırıyorumama annemde kocamı çok seviyor bi gün oturmuş tv izlerken döndü lan nası bu kadar sevdirdin kendini seni görünce mutlu oluyorum dedi yıkıldık gülmekten
Canım bazı hastaneler veriyormuş bazıları vermiyor bende almadım almayı düşünüyorum ty var ama hangi güvenilir yerden almak lazım bilemedimHastane mama vermiyor mu?
Ben mama almadım.
Sen ne aldın?
Kaşık biberon da olmadım onu ne aldın?
Geliyormuş değil geldi baya pastırma olduk bugünEvet pastırma sıcakları geliyormuş
Keser amaaaa aynisi degilSüte kakao falan atsan kesmez mi?
Ay küçük olandan atim bi tane bari. Mamaya karşı değilim yaa gerçi bizde kimse sütün yetmiyo mama ver baskısı yapmaz hatta tam tersi olabilirZecmel bugün kuzenimle konuştuk onunda Mart'ta oğlu oldu diyor ki kendime geldim göğüs ucum yoktu çocuğa biberonla mama vermişler bu wee babyin biberonu için hastane 350 TL almışsen ne olur ne olmaz çantaya at
Yaa darısı başımatemizlik bitti ama ben de bittim gerçekten bittimher yerim ağrıyor
ben kvmi seviyorum ya bazen çıldırtıyor beni ama iki gün konuşmasam özlerimAllah muhabbetlerini artirsinonlar bari mutsuz olmasin bizim annemize giderken
Allah kurtarsın bacımYaa darısı başımaaz kaldı
ben haber açtırmıyorum özellikle kapatır mısınız diyorum çok üzücü görüntüler var içim dayanmıyorİki dk boş bırakmaya gelmiyonuz bi sürü konuşmuşsunuz yinebugün bi iki haber anlattı eşim bende aa öyle mi olmuş dedim. O da diyoki anca kadınlar kulübüne gir hiç haber izleme
Üzülmemek elde değildir ama iyi olacağına da inancını yitirme sütün gelecektir mutlaka inşallah. Zaten şu an bir damlası bile şifa yavruna. Allahım yüreğini ferahlatıp genişletsin. Bencede hergün gör görmek iyi gelecektir sana. Dualarımız sizinleSelamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir inşallah. Bebeğimi görmeye gittik uyuyordu, bakındım ettim elimden bişey gelmiyor sabretmek zormuş. tahliller vs yapılıyor bazı değerleri normal cıkmamış doktoru göremedik bilgi alamadık. Muhtemelen pazartesi alırız. Hergun görmeye gidicem.
Evdekiler kızıyor ailem üzülme die de elde değil. Durumlar böyle. Hepinize sevgiler güzel haberler alın.
Süt sağmaya calısıyorum bakalım. Oda pek gelmedi daha.
Benim annemde şey diyo hiç istediğim gibi birini bulmadınız. Ne istediğini o da bilmiyorbenim kocam annemi o kadar çok seviyor ki şaşırıyorumama annemde kocamı çok seviyor bi gün oturmuş tv izlerken döndü lan nası bu kadar sevdirdin kendini seni görünce mutlu oluyorum dedi yıkıldık gülmekten
Aynen bende yinede önüme çıkıyo ama izlememeye çalışıyorum elimden geldiğince gerçi gördüklerimde yettiben kvmi seviyorum ya bazen çıldırtıyor beni ama iki gün konuşmasam özlerimtoksik bi ilişkimiz var
Allah kurtarsın bacım
ben haber açtırmıyorum özellikle kapatır mısınız diyorum çok üzücü görüntüler var içim dayanmıyor
Kendı doktoruna da yaz canım, yarın gerekırse ona gıt hatta,ters bı hareket falan mı yaptın acabaKızlar çıktım şimdi acilden nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ama belim hala felaket. Kan idrar sonucu daha çıkmadı ama doktor aşırı ilgisizdi. Nst sonucunu götürdüm belim çok kötü hala dedim. Doğurmuyorsun bizim için önemli olan bu dedi. Hamilesin sonuçta ağrır tabi dedi. Kocamla aynı şeyleri söyledi resmen doktorda şaka gibi.
Ama öyle bir ağrı değil bacağıma vuruyor uyuşma gibi böyle. Ve tek bir noktadan dağılıyor kesintisiz ağrıyor. Sonuçlarım çıksın ona göre tekrar giderim ya da doktoruma atarım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?