- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.141
Sabah kalktığımdan beri böyleyim ya. Ben de anlamadım ne olduğunu. Ya doktorum doğumhaneye git diyecek. Orda da yüzde yüz alttan muayene ederler. Bu acilde en azından istemiyorum deyince kâğıt imzalatıyorlar. Orda hocanın hastasıyım , bir şey çıkar falan diye risk almıyorlar. Sırf o yüzden gitmedim yaniKendı doktoruna da yaz canım, yarın gerekırse ona gıt hatta,ters bı hareket falan mı yaptın acaba
boşver ömür onları memnun etmeye çalışmakla geçmezBenim annemde şey diyo hiç istediğim gibi birini bulmadınız. Ne istediğini o da bilmiyorkadını hayatımız boyunca memnun edemedik
Eyvah eyvah elti savaşı gibi olacak deseneKız seninki dün bime de gittiydi baya gelişme var bunlardayalnız benimki annemle yarışmaya başladı ciddi ciddi
Bende magosit mi içsem benim magnezyum diasporal ishal yapmıyor ben arada duphalac içiomKuzum perşembe sordu hangisini kullanıyordun diye magosit dedim tamam onla devam dediartık iki hafta sonra sorabilcem muzla biraz toparlıyor akşamına
Evet Allah kolaylık versin. Az kaldı sabırKeser amaaaa aynisi degilHamilelikte Diabet zor gercekten
Valla günde iki tane baya wc çıkartıyor beni doktoruna danış bence faydalı o konudaBende magosit mi içsem benim magnezyum diasporal ishal yapmıyor ben arada duphalac içiom
Aynen bende öyle uğraşicaz tabi ki o Allahin emriCok geçmiş olsunben de senin gibi düşünüyorum, eğer süt gelmezse mecbur mama vercez ama pes etmiicem süt gelene kadar ugrascam inşallah
Aynen bende öyle yapicam canım güzel organik bir marka bulursan bizle de paylaşır misin☺❤Kesinlikle öyle anne sütü vermek iyi ama bebeği de inat edip o hale getirmek çok gereksiz anneligimizi mama vermek süt vermek belirlemiyor. Ben doğum çantama mama biberonda koyacağım
İlk kez duydum bunu mantikliymis ama yapabilir miyim ilk anneliğin acemiligiyle bilemedim seninki ikinci daha tecrübelisin kasik Biberon aldim ben onla versem olmaz mı acabaBeslenme sondası canım 5numara ince bir hortum aldım memeye hortumu sabitliyorsun bebek hem memeni emiyor hem hortumun diğer ucundan şırıngayla mama veriyorsun yani sütün gelmese bile bebek emerek mama almış oluyor sende görüyorsun ne içti içmedi kaç cc içti gibi memeye tutamazsa hortumu parmak yardımıyla emzirebiliriz maksat bebek mamaya kolay ulaşmasın ki meme reddi olmasın biberona alışmasın tabi bu bebeğe göre değişiyor yani hem biberon alıp hem anneyi emen çok bebek var işimi şansa bırakmak istemiyorum ilk kızımda hep süt sağdım çünkü
Canim daha önce bel fıtığın var mıydı? Belki de vardı bilmiyordun çünkü bahsettiğin ağrı tam olarak bel fıtığı ağrısı bende var çünkü ordan biliyorum belden başlayıp tek bir kalça ve bacağa vuran, adamı inletirKızlar çıktım şimdi acilden nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ama belim hala felaket. Kan idrar sonucu daha çıkmadı ama doktor aşırı ilgisizdi. Nst sonucunu götürdüm belim çok kötü hala dedim. Doğurmuyorsun bizim için önemli olan bu dedi. Hamilesin sonuçta ağrır tabi dedi. Kocamla aynı şeyleri söyledi resmen doktorda şaka gibi.
Ama öyle bir ağrı değil bacağıma vuruyor uyuşma gibi böyle. Ve tek bir noktadan dağılıyor kesintisiz ağrıyor. Sonuçlarım çıksın ona göre tekrar giderim ya da doktoruma atarım bakalım
Korkutmak amacıyla değil de bazı insanlarin doğum sancısı beline veya sırtına vuruyormus şükür ki senin öyle bir durumun olmamisKızlar çıktım şimdi acilden nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ama belim hala felaket. Kan idrar sonucu daha çıkmadı ama doktor aşırı ilgisizdi. Nst sonucunu götürdüm belim çok kötü hala dedim. Doğurmuyorsun bizim için önemli olan bu dedi. Hamilesin sonuçta ağrır tabi dedi. Kocamla aynı şeyleri söyledi resmen doktorda şaka gibi.
Ama öyle bir ağrı değil bacağıma vuruyor uyuşma gibi böyle. Ve tek bir noktadan dağılıyor kesintisiz ağrıyor. Sonuçlarım çıksın ona göre tekrar giderim ya da doktoruma atarım bakalım
YaaaSabah kalktığımdan beri böyleyim ya. Ben de anlamadım ne olduğunu. Ya doktorum doğumhaneye git diyecek. Orda da yüzde yüz alttan muayene ederler. Bu acilde en azından istemiyorum deyince kâğıt imzalatıyorlar. Orda hocanın hastasıyım , bir şey çıkar falan diye risk almıyorlar. Sırf o yüzden gitmedim yaniaşırı travmatize olmuşum
Bu benim anneannemBenim annemde şey diyo hiç istediğim gibi birini bulmadınız. Ne istediğini o da bilmiyorkadını hayatımız boyunca memnun edemedik
Aynı his bnde De var iki üç parça cips yedim şuan el ayak balon gibiMerhaba hanımlar . Güncel konuşmalara kadar geliyorum sonra sayfayı kapatıyorum açtığımda 20 sayfa oluyorbir kısır döngüye giridm yani :)
Ben bir günde şiştim içimdeki minnoş kızım gitti bir pehlivan geldi sanki.
bedenimi kum.torbasi olarak kullanıyor.
ayrıca göbeğimin altında kahverengi çizgi oluşmuş bugün farkettim baya koyulasmis.
Bir günde tamamen balon oldum yani. Güncel fotom aşağıda. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Bugün karşıma op Dr Ahmet Göğebakan mi ne onun videosu çıktı ikiz bebeklerdi biri kız biri erkek ikisi de 3 kilonun uzerindeydi dur videoyu atayım bence aksi soylenmedikce hiç prematüreye kafan gitmesinİkiz hamile kizceler şimdi Instagram'da meltem diye biri var ikiz hamile onun hastane çantasını izledim henüz eksiklerim bitmediği için bn yapmadjm çünkü ikiz diye prematüre bebek kıyafeti koymuş ikisr takım bn hiç almadım siz aldınız mı çantanıza koydunuz mu gerek olur mu ki
Kocama dedim bende bunun gibi hissediyorum güldük bayaMerhaba hanımlar . Güncel konuşmalara kadar geliyorum sonra sayfayı kapatıyorum açtığımda 20 sayfa oluyorbir kısır döngüye giridm yani :)
Ben bir günde şiştim içimdeki minnoş kızım gitti bir pehlivan geldi sanki.
bedenimi kum.torbasi olarak kullanıyor.
ayrıca göbeğimin altında kahverengi çizgi oluşmuş bugün farkettim baya koyulasmis.
Bir günde tamamen balon oldum yani. Güncel fotom aşağıda. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Tabii ki canımAynen bende öyle uğraşicaz tabi ki o Allahin emri
Aynen bende öyle yapicam canım güzel organik bir marka bulursan bizle de paylaşır misin☺❤
İlk kez duydum bunu mantikliymis ama yapabilir miyim ilk anneliğin acemiligiyle bilemedim seninki ikinci daha tecrübelisin kasik Biberon aldim ben onla versem olmaz mı acaba
Canim daha önce bel fıtığın var mıydı? Belki de vardı bilmiyordun çünkü bahsettiğin ağrı tam olarak bel fıtığı ağrısı bende var çünkü ordan biliyorum belden başlayıp tek bir kalça ve bacağa vuran, adamı inletir
Allah yardımcın olsun ters bir hareket uapmissin o tetiklemis olabilir yada bebek baskı yapmıştır
İkiz hamile kizceler şimdi Instagram'da meltem diye biri var ikiz hamile onun hastane çantasını izledim henüz eksiklerim bitmediği için bn yapmadjm çünkü ikiz diye prematüre bebek kıyafeti koymuş ikisr takım bn hiç almadım siz aldınız mı çantanıza koydunuz mu gerek olur mu ki
Bildiğim yoktu ama ilk hamile kaldığım günlerde de böyle bir ağrım olmuştu o zaman fıtık mı acaba demiştim. Belki de öyle olabilirAynen bende öyle uğraşicaz tabi ki o Allahin emri
Aynen bende öyle yapicam canım güzel organik bir marka bulursan bizle de paylaşır misin☺❤
İlk kez duydum bunu mantikliymis ama yapabilir miyim ilk anneliğin acemiligiyle bilemedim seninki ikinci daha tecrübelisin kasik Biberon aldim ben onla versem olmaz mı acaba
Canim daha önce bel fıtığın var mıydı? Belki de vardı bilmiyordun çünkü bahsettiğin ağrı tam olarak bel fıtığı ağrısı bende var çünkü ordan biliyorum belden başlayıp tek bir kalça ve bacağa vuran, adamı inletir
Allah yardımcın olsun ters bir hareket uapmissin o tetiklemis olabilir yada bebek baskı yapmıştır
Kizlar ben de takip ediyorum bu doktoru. 2 kat battaniyeye sariyor hep bebekleri. Ben tek penye koydum hemsireye vermek icin. Acaba kalin da versem mi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?