2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba hanımlar . Güncel konuşmalara kadar geliyorum sonra sayfayı kapatıyorum açtığımda 20 sayfa oluyor bir kısır döngüye giridm yani :)
Ben bir günde şiştim içimdeki minnoş kızım gitti bir pehlivan geldi sanki.
bedenimi kum.torbasi olarak kullanıyor.
ayrıca göbeğimin altında kahverengi çizgi oluşmuş bugün farkettim baya koyulasmis.

Bir günde tamamen balon oldum yani. Güncel fotom aşağıda. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Eklentiler

• IMG_20231021_200324.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
Kendı doktoruna da yaz canım, yarın gerekırse ona gıt hatta,ters bı hareket falan mı yaptın acaba
Sabah kalktığımdan beri böyleyim ya. Ben de anlamadım ne olduğunu. Ya doktorum doğumhaneye git diyecek. Orda da yüzde yüz alttan muayene ederler. Bu acilde en azından istemiyorum deyince kâğıt imzalatıyorlar. Orda hocanın hastasıyım , bir şey çıkar falan diye risk almıyorlar. Sırf o yüzden gitmedim yani aşırı travmatize olmuşum

Cok geçmiş olsun ben de senin gibi düşünüyorum, eğer süt gelmezse mecbur mama vercez ama pes etmiicem süt gelene kadar ugrascam inşallah
Aynen bende öyle uğraşicaz tabi ki o Allahin emri
Kesinlikle öyle anne sütü vermek iyi ama bebeği de inat edip o hale getirmek çok gereksiz anneligimizi mama vermek süt vermek belirlemiyor. Ben doğum çantama mama biberonda koyacağım
Aynen bende öyle yapicam canım güzel organik bir marka bulursan bizle de paylaşır misin☺❤
İlk kez duydum bunu mantikliymis ama yapabilir miyim ilk anneliğin acemiligiyle bilemedim seninki ikinci daha tecrübelisin kasik Biberon aldim ben onla versem olmaz mı acaba
Canim daha önce bel fıtığın var mıydı? Belki de vardı bilmiyordun çünkü bahsettiğin ağrı tam olarak bel fıtığı ağrısı bende var çünkü ordan biliyorum belden başlayıp tek bir kalça ve bacağa vuran, adamı inletir
Allah yardımcın olsun ters bir hareket uapmissin o tetiklemis olabilir yada bebek baskı yapmıştır

İkiz hamile kizceler şimdi Instagram'da meltem diye biri var ikiz hamile onun hastane çantasını izledim henüz eksiklerim bitmediği için bn yapmadjm çünkü ikiz diye prematüre bebek kıyafeti koymuş ikisr takım bn hiç almadım siz aldınız mı çantanıza koydunuz mu gerek olur mu ki

Korkutmak amacıyla değil de bazı insanlarin doğum sancısı beline veya sırtına vuruyormus şükür ki senin öyle bir durumun olmamis

Z Zecmel cnm bnde hb dan aldım kaşık biberon norml biberonda var onu götürmem gebe okulundaki ebe arkadaş kaşık bile olsa yeter dedi de bn daha kullanışlı olur diye sipariş verdim en kötü enjektör ile veririz

Yaaa elle muayene mı yapıyorlar hep?
Insallahh sabaha gec

Benim annemde şey diyo hiç istediğim gibi birini bulmadınız. Ne istediğini o da bilmiyor kadını hayatımız boyunca memnun edemedik
Bu benim anneannem babamı beğenmez. Gitti dayıma kendisi görücü usulüyle kız buldu aldı gelini de beğenmedi sonra teyzemi de kendi büyüttüğü yigeniyle evlendirdi sonra onu da beğenmedi ve hep siz yüzünüzden yüzüm ne gelinden ne damattan güldü diye dolaşıyor ortada

Aynı his bnde De var iki üç parça cips yedim şuan el ayak balon gibi

Bugün karşıma op Dr Ahmet Göğebakan mi ne onun videosu çıktı ikiz bebeklerdi biri kız biri erkek ikisi de 3 kilonun uzerindeydi dur videoyu atayım bence aksi soylenmedikce hiç prematüreye kafan gitmesin

Kocama dedim bende bunun gibi hissediyorum güldük baya

Tabii ki canım

Bildiğim yoktu ama ilk hamile kaldığım günlerde de böyle bir ağrım olmuştu o zaman fıtık mı acaba demiştim. Belki de öyle olabilir geçer inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…