2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Korkutmak amacıyla değil de bazı insanlarin doğum sancısı beline veya sırtına vuruyormus şükür ki senin öyle bir durumun olmamis
Evet çok şükür ben de ondan korktum zaten. Bide benim anneminde doğum sancıları hep çok hafif olmuş böyle sızı şeklinde ağrı varmış sadece. Olur da anlamam diye de korkuyorum

Valla günde iki tane baya wc çıkartıyor beni doktoruna danış bence faydalı o konuda
kuzu işe yaramayanda yaramıyor ben gebelik öncesi kabızlık çektiğimi bilmem hamile kaldım 8. haftada magnezyuma başladım aylardır da 2 hap kullanıyorum bana mısın demiyor. çözümü her gün activia kuru kayısı ve zeytinyağına yatırılmış kuru incirde buldum

Yaaa elle muayene mı yapıyorlar hep?
Insallahh sabaha gec
Ya elle değil de vajinal bakıyorlar ya ultrasonla. Ben ona bile dayanamıyorum artık. Normal ultrason için yatınca bile nabzım aşırı hızlanıyor. Aşırı travmatize oldum o olaydan sonra yaptıramıyorum

Evet çok şükür ben de ondan korktum zaten. Bide benim anneminde doğum sancıları hep çok hafif olmuş böyle sızı şeklinde ağrı varmış sadece. Olur da anlamam diye de korkuyorum
Tedbirli olmak en güzeli her zaman ben de değişik bir ağrı hissetesem hemen gidiyorum yapacak bir şey yok

Kizlar ben de takip ediyorum bu doktoru. 2 kat battaniyeye sariyor hep bebekleri. Ben tek penye koydum hemsireye vermek icin. Acaba kalin da versem mi diye dusunuyorum
Ya kış bebeği olacak ama hastane sıcak olacak kalın olur bence. Acaba bebekleri yıkıyorlar mı.eger öyleyse üşür diye 2 kat sarar diye düşünüyorum

Ya elle değil de vajinal bakıyorlar ya ultrasonla. Ben ona bile dayanamıyorum artık. Normal ultrason için yatınca bile nabzım aşırı hızlanıyor. Aşırı travmatize oldum o olaydan sonra yaptıramıyorum
Dayan canım şurda 2 ayımız kaldı, bebegın ıcın katlanacaksın, sen yarın en ıyısı kendı doktorunla gorus, belkı fıtık gibi bıseydır, bebekle alakalı deıldır, sancı da cıkmamıs şükür ki

kızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu bari bebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum

Bugün karşıma op Dr Ahmet Göğebakan mi ne onun videosu çıktı ikiz bebeklerdi biri kız biri erkek ikisi de 3 kilonun uzerindeydi dur videoyu atayım bence aksi soylenmedikce hiç prematüreye kafan gitmesin
Bnde bir videoda gördüm evt ya hatta görünce şaşırdım genelde biri hep daha küçük doğar ikiside tosuncuk doğmuş

Gelişse ona ne gelişmese ona ne acaba böyle insanlara sinir oluyorum takma kafana kilosu yeterli olmasa doktor söyler

Aynı his bnde De var iki üç parça cips yedim şuan el ayak balon gibi

Annemle AVM dolaşmaya gittik. Ebebege bakarım dedim. Yusyuvarlak olmuşum annem bile sana nooolmus dedi. Dün böyle değildin
Artık saldım valla ne yapayım. Kız bebekler annelerin güzelliğini alırmış. Kızım güzel olsa iyi olur birşey bırakmadı bende :)
Kocama dedim bende bunun gibi hissediyorum güldük baya

Ağrılar, sancılar, sürekli eksiklerim neler diye düşünmek, doğum korkusu.... artık biraz dalga geçmek gülmek lazım yoksa stres esiri olacağım.
Az kaldı aralık ayına kazasız belasız zamanında gelsin evlatlarımız

Ya kızlar tuvaletimi yaptıktan sonra bi acı oluyo çok değil ama galiba idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok su içiyorum ama başlarda hiç olmamıştı durduk yerde enfeksiyon oldum iyimi grip oldum burnum akıyo şimdi bide enfeksiyon çıktı doktoruma söyleyeyim yarın madem test isterse şimdi acile gidemem

Ya Ben de 14-15 Kilo aldim ilk zaman zaten 12 sini aldim
Sonra gebelik şekeri çıkınca tabi yavaşladı… bana da hep diyorlar 8. Ayina girmiş gibi durmuyorsun sinir oluyorum ama bebeğimizin gelişimi haftasında vs. Önemli olan o değil mi, boşver.. ben de artık takmıyorum, ne güzel az kilo alıyoruz gibi duruyor

gebelik şekeri olan kızlar, arada yememeniz gereken bisiler yiyor musunuz yaaa ? Canım çok gofret istiyor, yememek için zor tutuyorum kendimi amaaaa dayanamiicam galiba
Ben yemiyorum canım benim de canım çok çekiyor bir şeyler ama sabrediyorum

Zecmel bugün kuzenimle konuştuk onunda Mart'ta oğlu oldu diyor ki kendime geldim göğüs ucum yoktu çocuğa biberonla mama vermişler bu wee babyin biberonu için hastane 350 TL almış sen ne olur ne olmaz çantaya at
Canım kaşık biberonla verilmez mi mama? Sadece kaşık biberon alayım yanıma diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…