- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.161
Evet çok şükür ben de ondan korktum zaten. Bide benim anneminde doğum sancıları hep çok hafif olmuş böyle sızı şeklinde ağrı varmış sadece. Olur da anlamam diye de korkuyorumKorkutmak amacıyla değil de bazı insanlarin doğum sancısı beline veya sırtına vuruyormus şükür ki senin öyle bir durumun olmamis
kuzu işe yaramayanda yaramıyor ben gebelik öncesi kabızlık çektiğimi bilmem hamile kaldım 8. haftada magnezyuma başladım aylardır da 2 hap kullanıyorum bana mısın demiyor. çözümü her gün activia kuru kayısı ve zeytinyağına yatırılmış kuru incirde buldumValla günde iki tane baya wc çıkartıyor beni doktoruna danış bence faydalı o konuda
Ya elle değil de vajinal bakıyorlar ya ultrasonla. Ben ona bile dayanamıyorum artık. Normal ultrason için yatınca bile nabzım aşırı hızlanıyor. Aşırı travmatize oldum o olaydan sonra yaptıramıyorumYaaaelle muayene mı yapıyorlar hep?
Insallahh sabaha gec
Tedbirli olmak en güzeli her zaman ben de değişik bir ağrı hissetesem hemen gidiyorum yapacak bir şey yokEvet çok şükür ben de ondan korktum zaten. Bide benim anneminde doğum sancıları hep çok hafif olmuş böyle sızı şeklinde ağrı varmış sadece. Olur da anlamam diye de korkuyorum
Ben hiç ona dikkat etmemiştimKizlar ben de takip ediyorum bu doktoru. 2 kat battaniyeye sariyor hep bebekleri. Ben tek penye koydum hemsireye vermek icin. Acaba kalin da versem mi diye dusunuyorum
Canım bim de değil şokta satılıyorEgıtıcı kuleden ben de almak ıstıyorum, yarın bakıcam ben de bıkac bıme
Ya kış bebeği olacak ama hastane sıcak olacak kalın olur bence. Acaba bebekleri yıkıyorlar mı.eger öyleyse üşür diye 2 kat sarar diye düşünüyorumKizlar ben de takip ediyorum bu doktoru. 2 kat battaniyeye sariyor hep bebekleri. Ben tek penye koydum hemsireye vermek icin. Acaba kalin da versem mi diye dusunuyorum
Hiç almadım ben kısa kollu aldımKızlar bu uzun kollu zıbınlardan kaç adet aldınız 0-3 ay için? En çok bunlar kullanılıyormuş sanırım5 adet 350 liraya buldum trendyolda kalitesine çok emin olamadım ama
Dayan canım şurda 2 ayımız kaldı, bebegın ıcın katlanacaksın, sen yarın en ıyısı kendı doktorunla gorus, belkı fıtık gibi bıseydır, bebekle alakalı deıldır, sancı da cıkmamıs şükür kiYa elle değil de vajinal bakıyorlar ya ultrasonla. Ben ona bile dayanamıyorum artık. Normal ultrason için yatınca bile nabzım aşırı hızlanıyor. Aşırı travmatize oldum o olaydan sonra yaptıramıyorum
Haaa oyle mı, oraya da bakıyımCanım bim de değil şokta satılıyor
Bnde bir videoda gördüm evt ya hatta görünce şaşırdım genelde biri hep daha küçük doğar ikiside tosuncuk doğmuşBugün karşıma op Dr Ahmet Göğebakan mi ne onun videosu çıktı ikiz bebeklerdi biri kız biri erkek ikisi de 3 kilonun uzerindeydi dur videoyu atayım bence aksi soylenmedikce hiç prematüreye kafan gitmesin
Gelişse ona ne gelişmese ona ne acaba böyle insanlara sinir oluyorum takma kafana kilosu yeterli olmasa doktor söylerkızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu baribebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum
Aynı his bnde De var iki üç parça cips yedim şuan el ayak balon gibi
Kocama dedim bende bunun gibi hissediyorum güldük baya
Hap şeklinde mi şase şeklinde mi?Valla günde iki tane baya wc çıkartıyor beni doktoruna danış bence faydalı o konuda
Ya Ben de 14-15 Kilo aldim ilk zaman zaten 12 sini aldimkızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu baribebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum
Ben yemiyorum canımgebelik şekeri olan kızlar, arada yememeniz gereken bisiler yiyor musunuz yaaa ? Canım çok gofret istiyor, yememek için zor tutuyorum kendimi amaaaa dayanamiicam galiba
Canım kaşık biberonla verilmez mi mama? Sadece kaşık biberon alayım yanıma diye düşünüyordumZecmel bugün kuzenimle konuştuk onunda Mart'ta oğlu oldu diyor ki kendime geldim göğüs ucum yoktu çocuğa biberonla mama vermişler bu wee babyin biberonu için hastane 350 TL almışsen ne olur ne olmaz çantaya at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?