- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.181
Canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur. Ben kronik şekilde sürekli geçiriyorum artık bıktım günde 3 litre su içiyorum şikayetlerimi biraz olsun azaltıyor. Bol su iç ayaklarını sıcak tut geçer inşallahYa kızlar tuvaletimi yaptıktan sonra bi acı oluyo çok değil ama galiba idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok su içiyorum ama başlarda hiç olmamıştı durduk yerde enfeksiyon oldum iyimi grip oldum burnum akıyo şimdi bide enfeksiyon çıktı doktoruma söyleyeyim yarın madem test isterse şimdi acile gidemem
Canım önceden bel ile ilgili bir sıkıntın varmıydı? Benim bel kayması ve bel Fıtığı başlangıcı var onun ağrısına benziyor. Ufak ufak masaj yaptırsan iyi gelir bi de bele hafif sıcak uygulaması iyi geliyor (beli kontrollü esnettikten sonra)Kızlar çıktım şimdi acilden nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ama belim hala felaket. Kan idrar sonucu daha çıkmadı ama doktor aşırı ilgisizdi. Nst sonucunu götürdüm belim çok kötü hala dedim. Doğurmuyorsun bizim için önemli olan bu dedi. Hamilesin sonuçta ağrır tabi dedi. Kocamla aynı şeyleri söyledi resmen doktorda şaka gibi.
Ama öyle bir ağrı değil bacağıma vuruyor uyuşma gibi böyle. Ve tek bir noktadan dağılıyor kesintisiz ağrıyor. Sonuçlarım çıksın ona göre tekrar giderim ya da doktoruma atarım bakalım
Ya enfeksiyon erken doğumu tetiklermi diye korktum zaten riskim çok yüksek bi de kasılmam varCanım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur. Ben kronik şekilde sürekli geçiriyorum artık bıktım günde 3 litre su içiyorum şikayetlerimi biraz olsun azaltıyor. Bol su iç ayaklarını sıcak tut geçer inşallah
Ben de yikayayim canim. Her seyi yikayasim var zaten
Ben de öyle canım ama çok canımm çekti ya ve yedimBen yemiyorum canımbenim de canım çok çekiyor bir şeyler ama sabrediyorum
Cranberry takviyesi al canim. 3 litre su iciyorum yine yetmiyor enfeksiyonjn gecmesine. Duzenli cranberry kullaninca faydasini gordumYa enfeksiyon erken doğumu tetiklermi diye korktum zaten riskim çok yüksek bi de kasılmam var
Benim de korkulu rüyam enfeksiyon yüzünden özellikle erken doğum ama çok ağır değilse bişi olmaz galiba… önemli olan tedavisini olmakYa enfeksiyon erken doğumu tetiklermi diye korktum zaten riskim çok yüksek bi de kasılmam var
VerilirCanım kaşık biberonla verilmez mi mama? Sadece kaşık biberon alayım yanıma diye düşünüyordum
Son zamanlarda artık yiyorum. 2 aydır iyi bir istikrar sergiledimgebelik şekeri olan kızlar, arada yememeniz gereken bisiler yiyor musunuz yaaa ? Canım çok gofret istiyor, yememek için zor tutuyorum kendimi amaaaa dayanamiicam galiba
Daha bunun dogum sonrasi versiyonu var, alissak iyi olur bence. Bizim millete has bi durum bukızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu baribebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum
Ben hiç olmamıştım galiba oldumCranberry takviyesi al canim. 3 litre su iciyorum yine yetmiyor enfeksiyonjn gecmesine. Duzenli cranberry kullaninca faydasini gordum
kızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu baribebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum
Cok ilgincler gercekten her seye bir yorumu var insanlarin. Bugun agzimdan bebegin kilosunu kacirdim. Az buldularYok gelişmiyormuş yavru kedi kadar bir şey gelecekmiş diyesim geliyor böylelerine
Üniversiteyi bilmiyorum ama şehir Hastanesi'ne hasta dışında kimseyi almıyorlarYa üniversite acilinde nst ye bağlarlarsa eş yanına gelebiliyormu müşahade de falan annemi götürmeme gerek varmı
Normalde bildiğim yoktu ama hala şiddetli şekilde devam ediyor muhtemelen fıtık gibi sinirsel bir ağrıCanım önceden bel ile ilgili bir sıkıntın varmıydı? Benim bel kayması ve bel Fıtığı başlangıcı var onun ağrısına benziyor. Ufak ufak masaj yaptırsan iyi gelir bi de bele hafif sıcak uygulaması iyi geliyor (beli kontrollü esnettikten sonra)
ben 8 kilo aldım gerçekten çoğu kişiye göre az aldım ama tontiş bir bebek olacak gibi duruyor bile dedi dr. başkaları böyle deyince kötü hissediyorum.Ya Ben de 14-15 Kilo aldim ilk zaman zaten 12 sini aldim
Sonra gebelik şekeri çıkınca tabi yavaşladı… bana da hep diyorlar 8. Ayina girmiş gibi durmuyorsunsinir oluyorum ama bebeğimizin gelişimi haftasında vs. Önemli olan o değil mi, boşver.. ben de artık takmıyorum, ne güzel az kilo alıyoruz gibi duruyor
ay yeto ya bunlar bizden uzak dursunDaha bunun dogum sonrasi versiyonu var, alissak iyi olur bence. Bizim millete has bi durum bu
Cok ilgincler gercekten her seye bir yorumu var insanlarin. Bugun agzimdan bebegin kilosunu kacirdim. Az buldularsanki yarin dogacakmis gibi bebek 3 kilo olmasini bekliyorlar simdiden. Onemli olan haftasiyla uyumlu olmasi bebisin.
İhmal etme git kuzum mutlaka ama bişey olmaz Allah’ın izniyleYa enfeksiyon erken doğumu tetiklermi diye korktum zaten riskim çok yüksek bi de kasılmam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?