2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur. Ben kronik şekilde sürekli geçiriyorum artık bıktım günde 3 litre su içiyorum şikayetlerimi biraz olsun azaltıyor. Bol su iç ayaklarını sıcak tut geçer inşallah

Canım önceden bel ile ilgili bir sıkıntın varmıydı? Benim bel kayması ve bel Fıtığı başlangıcı var onun ağrısına benziyor. Ufak ufak masaj yaptırsan iyi gelir bi de bele hafif sıcak uygulaması iyi geliyor (beli kontrollü esnettikten sonra)

Ya enfeksiyon erken doğumu tetiklermi diye korktum zaten riskim çok yüksek bi de kasılmam var

Ben de yikayayim canim. Her seyi yikayasim var zaten

Yıka yıka insan ferahlıyor yıkadıkça. Bizde bugün bebiş arabasını kurduk tam 2 saatimizi aldı, annem diyor ki eyvah bunları yıkamak için tekrar çıkarcaz. Babam diyor ki aman boşver zaten siyah erkekler yaaa

Ya enfeksiyon erken doğumu tetiklermi diye korktum zaten riskim çok yüksek bi de kasılmam var
Cranberry takviyesi al canim. 3 litre su iciyorum yine yetmiyor enfeksiyonjn gecmesine. Duzenli cranberry kullaninca faydasini gordum

gebelik şekeri olan kızlar, arada yememeniz gereken bisiler yiyor musunuz yaaa ? Canım çok gofret istiyor, yememek için zor tutuyorum kendimi amaaaa dayanamiicam galiba
Son zamanlarda artık yiyorum. 2 aydır iyi bir istikrar sergiledim

Daha bunun dogum sonrasi versiyonu var, alissak iyi olur bence. Bizim millete has bi durum bu

Yok gelişmiyormuş yavru kedi kadar bir şey gelecekmiş diyesim geliyor böylelerine

Yok gelişmiyormuş yavru kedi kadar bir şey gelecekmiş diyesim geliyor böylelerine
Cok ilgincler gercekten her seye bir yorumu var insanlarin. Bugun agzimdan bebegin kilosunu kacirdim. Az buldular sanki yarin dogacakmis gibi bebek 3 kilo olmasini bekliyorlar simdiden. Onemli olan haftasiyla uyumlu olmasi bebisin.

Ya üniversite acilinde nst ye bağlarlarsa eş yanına gelebiliyormu müşahade de falan annemi götürmeme gerek varmı Dr ünide hoca bişey olursa onu ararım onun olduğu üniye gideyim diye dedim

Ay çok şükür yetiştim mesajlara üni sınavına yerde sürünerek giren kız gibi hissediyorum şuan

Öncelikle rahatsızlık hisseden annelerime bir an önce rahatlama diliyorum ben de kendi güncellemelerimi bırakayım.

-Dün misafirlerim vardı girip bakamamıştım pek. Dün annemi ben de savaşa gönderdim bime bir kaç şey alabilmiş
-Dün gece bel ve kalça ağrısından 2 saat uyuyamadım sonra uyuyakalmışım geçmiş
-Bugün bebek arabamız geldi kurduk, aşık oldum. iyi ki bunu almakta diretmişim biraz ağır olacak ama çok sevdim.
-Salı günü bebik randevusu var 32+2 olacağız çok heyecanlıyım

Normalde bildiğim yoktu ama hala şiddetli şekilde devam ediyor muhtemelen fıtık gibi sinirsel bir ağrı

ben 8 kilo aldım gerçekten çoğu kişiye göre az aldım ama tontiş bir bebek olacak gibi duruyor bile dedi dr. başkaları böyle deyince kötü hissediyorum.
Daha bunun dogum sonrasi versiyonu var, alissak iyi olur bence. Bizim millete has bi durum bu
ay yeto ya bunlar bizden uzak dursun

Cok ilgincler gercekten her seye bir yorumu var insanlarin. Bugun agzimdan bebegin kilosunu kacirdim. Az buldular sanki yarin dogacakmis gibi bebek 3 kilo olmasini bekliyorlar simdiden. Onemli olan haftasiyla uyumlu olmasi bebisin.

Sorma valla sinir geliyor ben de beklediğimden az kilo aldım soranlara söylemeye çekiniyorum resmen, ağız burun kırışıyor hemen. Diyet mi yapıyorsun? Bebek besleniyor mu? Aman yeni nesil kiloya çok takılıyor falan diyorlar. Bebeğin kilosu önde bir kaç gün gayet iyi gidiyor diyorum, ben 4.5 kilo doğurtmuştum diye cvp geliyor falan. Kimseye beğendiremiyorsun. Çok kilo alsan dert, az alsan dert, bebek kilosunda olsa beğenmezler, kilosundan önde olsa bir şey bulur yine söylerler. Bezdirme operasyonu yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…