2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Göğsünü sıkınca süt gelip gelmediğini bilir ki hiç mi sikmamis hiç mi sagmadi bakmadı normalde sıkınca da fışkırır ki süt geliyorsa ona göre de emzirir. Birde doymayan bebek uyusa bile hemen uyanır ağlar sürekli. Bilemedim nasıl böyle bir durum yaşandı üzüldüm bebek adına.

Demek ki bana çok etki etti yavrum baya güzel çıkabiliyorum wcye aslında bu hoşuma da gidiyor çünkü kabızlık olduğunda çok zorlanıyorum

Emzirme konusunda mesela hic negatif dusuncem yok cok sukur. Oglum nasil emdiyse bu da emecek insallah kv diyo ki sezaryen sonrasi bazilarinin sutu hemen gelmiyormus. Annen yaninda olur yardim eder emzirirsin. Oglumda gogus ucum olmadigi icin silikon gogus ucuyla emzirmistim hep, derdi de o. Sanki onunla emzirince cocugu hic emzirememisim gibi davraniyor.

Ani hareketten yorgunluktan veya yanlış pozisyonda oturmaktan vs bel ağrısı olabilir
Benimde bel ağrım hiç bitmiyor eşim zeytinyağıyla masaj yapıyor idare ediyor birazcık ama hiç bitmeyen lanet bir bel ağrısı çekiyorum aylardır

Sarilik olunca bebekler uyanamiyor. Kan sekeri dusunce de oyle. Zorla uyandirip emzirmek gerekiyor

Kizlar ben de takip ediyorum bu doktoru. 2 kat battaniyeye sariyor hep bebekleri. Ben tek penye koydum hemsireye vermek icin. Acaba kalin da versem mi diye dusunuyorum
Tarsus çok soğuk ya üşürler iki kat battaniyeyi bırak, yorganla sarmış bence bebeleri.

Bebeğin fotosunu çek onu severek sütünü sağ bak nasıl gelecek sütün ben öyle yapmıştım dene birde fotosuna bakarak seni çok seviyorum güzel bebeğim diyerek sağ sütünü Allah'ın izniyle gelecek sütün güzel haber ver sütün gelince insallah

Benim Arkadaşımin sütü geliyordu ama 10 dakika bebeği emziriyordu sonra bebek emmekten yoruluyormus arkadasimda emmiyor doydu diye beşiğine koyuyordu 2 3 gün geçti doktora götürdüler doktor bu hebek aç demiş bebegi en az 30 dakika emzirir pozisyonda tutun demiş ilk bebek acemilik oluyor

Bacım gereksizlere hiç kafa takma çünkü ben de bir buçuk iki aydır 63-64 arası kilom yani açken 63 tokken akşam üstü 64 oluyorum 2 ayda ben kilo almadım ama bebek büyüyor valla 1 hafta ilerde kilosu düşün hiç moralini bozma ağzı olan konuşuyor işte

Canım benim göğüs ucum olmasına rağmen 3 ay silikon uçla emzirdim çünkü ben o temasa dayanamıyorum. Çığlık çığlığa emziriyordum. Zaten kıpkırmızı oluyordu. Kullanmasam muhakkak yara olurdu. Çok rahat ettim uçla.

Sarilik olunca bebekler uyanamiyor. Kan sekeri dusunce de oyle. Zorla uyandirip emzirmek gerekiyor
Biliyorum canım ama sarılık bir günde olmaz ilk emdiginde doymazsa zaten çıldırır bebek ağlamaktan sarılık ve kan şekeri düşene kadar anlaması gerekirdi hadi kendi acemidir yorgundur bilememistir yanında kimse yok muydu ki onlar bilirler yani büyükler deyim böyle durumlarda çok üzülüyorum yaa

O kadar baski yapti ki oglumda biraktiramadiniz silikon ucu diye. Meme reddi yasadik bi donem onun yuzunden. Silikon ucu birakacagiz diye emmeyi birakiyordu bebek neredeyse. Koridorda kostura kostura emziriyordum yeter ki emsin diye o donem. Simdi almadim silikon uc, meme ucu var yeterince buyuk artik. Ama yara olursa dedigin gibi alirim ben de

Asla resim cekemeyız yasak zaten hemsıreler yanında. Bgnde yuzusutu yatırmışlar sarılık tedavisi verıoalarmıs.

Son zamanlarda artık yiyorum. 2 aydır iyi bir istikrar sergiledim
Yaaa arada bir bişi olmaz bence de ya… biz 2-3 aydır dikkat ediyoruz, ufak kaçamaklar aradaaa sadece olabilir, doktorumda demişti ama çok ufak demişti… gofret biraz fazla oldu ama yarın devam istikrarlı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…