2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen yaa ben de saflaştım eşim bişey anlatıyor anlamıyorum soruyorum tekrar tekrar noluyo sana bunun nesini anlamadın diyor

bende depresif melankolik bir hal var uyku var hep yatasım var, sinir var varoğlu var:)

bende depresif melankolik bir hal var uyku var hep yatasım var, sinir var varoğlu var:)
Ay o sinir evet duygusallık değil sinir agresiflik yaptı bende de farkındayım Allah'tan tutuyorum kendimi eşime oğluma karşı farkında olmasam terör estirirdim

Dün mesela çok az bulandı bugün sabah iki kere istifra yaptım ikincide hatta sanırım tahriş oldu artık kanlı geldi birazcık günü gününe tutmuyo bence normal belkide erken kesilecek bulantıların
Galıba hergun cok bulanması da sorunmuş doktorum oyle olursa mutlaka haber ver bebek besınsız kalmasın, hamilelikte bulantının devamlı olması normal degıl dedi

Başın sagolsun benımde pozitifi gordugum gun 13 yasındaki(kediş) kızımın burun kanamasıyla veterınere kostuk devamlı kanıyordu sabaha kadar ölür dıye dusunup cok uzulmuştum, tansıyonu cok cıkmış megerse müdahele ile kurtardık şükür edilmese sabaha cıkmıcaktı

Bu arada ne yersem yiyeyim mide kazınması açlık hissi geçmiyor. Son aylarda yaşanan iştah açıklığı değil bu. Sürekli aç hissetmek halsiz bırakıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Yanlız değilsin 73 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 9+2 haftalık olduk ıkı hafta önce 2 kilo almışım doktor kilo alma diyetisyenle görüşebilirsin dedi bugün kontrol var kilo aldım diye korkuyorum ama asla mide kazıntısına engel olamıyorum mümkün oldukça meyve yemeğe çalışıyorum

ay kaçıncı haftada azaldı umut olun bana az mı kaldı diye çok yoğun muydu olduğu dönemde kusma var mıydı?
Butun gun bulanıyordu benım kafamı kaldıramıyordum 6. Haftay girerken başladı 5+5 gibi falan ama kusma 5 kere falan olmuştur hep öğürüyorum cıkmıyo başımda donuyodu. Ama yaklaşık 5 gundur yani 7. Haftay girdiğimden beri azaldı azaldı dediğim yıne bulanıyo ama kalkamıcak gibi degıl. Bugun bütün gün olmadı az once biraz öğurdum şimdide kustum ama mide suyu cıktı sadece canım. Daha azaldı sanki inşallah 8. Haftada biter bazılarında bitiyomuş, en azından bi yürüyüş yapabılırım sen cok mu kotu durumdasın?

Burada ozellikle anne olanlar gulucektir belki bana ama ben ilk 2 ay nasil uyuycak ona taktim kafayi. Hicbisey degik o aklimi kacirtiriyo. Nasi yaticak ya nefes alamazsa basini mi beklicem buna sardim. Sanirim bilmemekten ama insanin yasi ilerledikce korkulari cidden artiyomus.. benim isim yurtdisina da gitmeli. Bi sure donmem diyorum okey ama sonra? Okdr kafam karisik ki.. su akar yolunu bulur diyorum kendimi avutuyorum

benimde 6. haftada hafif hafif başlamıştı bugün 7+0 ama baya yoğun hissediyorum çok susadım ama su bile midemi bulandırıyo içemiyorum allahım biraz azalsa. kusma henüz yok ama bi lavaboya gisem çıkarırım gibi tutuyorum kendimi. çıkarırsam dahada halsiz bitkin olucam biliyorum

inan hiçbir duygu hiçbir kaygı gülünmeyecek kadar değerli ve anlaşılabilir. ve sizinki de çok anlamlı bir dürtü. ama inanın zaten yanınızda olacağı için nöbet tutmanıza gerek kalmayacak birde saat başı uyanacaklar malum:)

Asiri bencil bi insanimdir once ben derim. Annem hep anne olunca goruceksin derdi klasik :) daha sadece anne adayiyim ama kendimden gectim ne yapsam onu dusunerek yapiyorum. Ben dogumdan sonrasini hayal edemiyorum suan

Asiri bencil bi insanimdir once ben derim. Annem hep anne olunca goruceksin derdi klasik :) daha sadece anne adayiyim ama kendimden gectim ne yapsam onu dusunerek yapiyorum. Ben dogumdan sonrasini hayal edemiyorum suan
Ahh ahhh önce can sonra canan diyemiyor insan anne olunca.

FETAL DNA analizi yatirmayi dusunen arkadaslarim var mi? Var sa turkiye de mo yurtdisina gondermeli mi dusunuyorsunuz?

Kızlar 8+6 olduk şükür. Alt karnım da böyle sürekli çok fazla olmasa da kendini hissettiren ağrı var. Sizde de oluyor mu normal mi acaba perşembe kontrolüm var ama evham yapıyorum çok…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…