- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.321
8. Haftada azalmaya başlıyormuş diye okumuştum internette benım 3 gunum kaldı 8 olmaya belki iyice azalırbenimde 6. haftada hafif hafif başlamıştı bugün 7+0 ama baya yoğun hissediyorum çok susadım ama su bile midemi bulandırıyo içemiyorumallahım biraz azalsa. kusma henüz yok ama bi lavaboya gisem çıkarırım gibi tutuyorum kendimi. çıkarırsam dahada halsiz bitkin olucam biliyorum
Bendede şişlik gibi bişey var devamlı alt karnımda. Agtıda oluyo ara sıraKızlar 8+6 olduk şükür. Alt karnım da böyle sürekli çok fazla olmasa da kendini hissettiren ağrı var. Sizde de oluyor mu normal mi acaba perşembe kontrolüm var ama evham yapıyorum çok…
Ben bildirmeyeceğim, bir faydası olacağına inanmıyorum. Küçük bir mahallede ilgisiz doktorları var sevmiyorum hiç.Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Doktorum ısrarla bildirmemi söyledi de ve birdahaki aya tahllillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçlarıyla gitmemi. Şu tetanoz aşısı vs. benim de kafam çok karışık o yüzden size sormak istedimBen bildirmeyeceğim, bir faydası olacağına inanmıyorum. Küçük bir mahallede ilgisiz doktorları var sevmiyorum hiç.
Şeker, insülin direnci ve tiroid testlerime baktırmayı düşünüyorum.Yanlız değilsin 73 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 9+2 haftalık olduk ıkı hafta önce 2 kilo almışım doktor kilo alma diyetisyenle görüşebilirsin dedi bugün kontrol var kilo aldım diye korkuyorum ama asla mide kazıntısına engel olamıyorum mümkün oldukça meyve yemeğe çalışıyorum
Bende henüz gidip açtıramadım ama gidip tahlillerimi verip açtırmam gerektiğini düşünüyorum çünkü her tahlili özelde yaptırmak zorunda kalmak istemiyorumKızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Aşıyı vs yaptırmak zorunda değilsiniz ben yaptıracağım , kaydımızın olması gerekiyor bence çünkü çocuk doğunca da aşılarını sağlık ocağında takip ediyorlarDoktorum ısrarla bildirmemi söyledi de ve birdahaki aya tahllillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçlarıyla gitmemi. Şu tetanoz aşısı vs. benim de kafam çok karışık o yüzden size sormak istedim
Ben şehir hastanesine tahlil verdim diğer hastaneler de olur benceDoktorum ısrarla bildirmemi söyledi de ve birdahaki aya tahllillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçlarıyla gitmemi. Şu tetanoz aşısı vs. benim de kafam çok karışık o yüzden size sormak istedim
Bana söyledi doktorum canım isteğe bağlı istersen yaptırırsın diye. Ama ikili testi öneriyorum dedi. Bende emin değilim açıkçası. Baya maliyetli bi test sanırım daha var gerçi daha 7. HaftadayımFETAL DNA analizi yatirmayi dusunen arkadaslarim var mi? Var sa turkiye de mo yurtdisina gondermeli mi dusunuyorsunuz?
8. Haftada azalmaya başlıyormuş diye okumuştum internette benım 3 gunum kaldı 8 olmaya belki iyice azalırbende tutuyodum cogu zaman zaten tutabılıyosan tut canım bebişte vitamınsiz kalmasın
benim ilk gebeliğimde öyleydi sallanan perdeden çalışan çamaşır makinesinen evin kokusundan eşimden her şeyden tiksinip kusuyoduminşaallah azalır canım 9+2 deyim bi değişiklik yok. gece de uyandırıyor sabahta öğlende akşamda tutuyor. defalarca kusturuyor. 6. haftadan beri değişen bişey yok bende yani
benim ilk gebeliğimde öyleydi sallanan perdeden çalışan çamaşır makinesinen evin kokusundan eşimden her şeyden tiksinip kusuyodum16. haftalarda bitmişti tamamen her şeyi yicem diye pusuda beklerken bu seferde gebelik şekeri çıktı yine yiyemedim:) doğumdan sonra Allah ne verdiyse yicem dedim bu seferde kızımda inek sütü alerjisi çıktı yine istediğimi yiyemedim. ilk gebeliğim evlere şenlikti yani:)
Benım ikiz gebelik canım ama şükür ki gece hiç tutmadı sadece geceleri eskisi kadar rahat uyuyamıyorum hep uyanıyorum. Zaten hep hasta gibiyim kafam kütük gibi halim hiç yokinşaallah azalır canım 9+2 deyim bi değişiklik yok. gece de uyandırıyor sabahta öğlende akşamda tutuyor. defalarca kusturuyor. 6. haftadan beri değişen bişey yok bende yani
Benım ikiz gebelik canım ama şükür ki gece hiç tutmadı sadece geceleri eskisi kadar rahat uyuyamıyorum hep uyanıyorum. Zaten hep hasta gibiyim kafam kütük gibi halim hiç yok
selam çok geçmiş olsun. Boğazını yumuşak tut ıhlamur iç , duş al . Serum iyi ki almışsın. Ben atlatırım dedim ama 10gündür yatak döşeğim iltihap ciğerlerime inmiş antibiyotik kullanmaya başladım, bu evrelere gelmeden iyi önlemini al benim de gribim kötüdürİyi akşamlar kızlar, umarım iyisinizdir. Beni dün hava çarptı serum taktılar akşam başım çok kötü catlıyordu, serum bitene kadar dondum hemşire ikinciyi takayım mı dedi yok çok üşüdüm eve gidicem dedim meğer arkamda ki cam açıkmış. Şu an grip oluyorum çok gerginim bir de özel hastane olacak yani, doğal yöntemle en hızlı nasıl geçirebilirim kızlar? Benim gribim çok kötü oluyor çünkü
Belki ikizde hormonlar daha cok yukseldiği için daha semptonlar fazla olabılır dıye dusunmuştum bende ama bunyeden bunyeyede degısıyor sadece ikizde tansiyon şeker rahım agzı ihtimalleri artıyor ama gercekten hiç halim yok kafam kütük gibine güzel. zaten bu iş ikiz tekiz üçüz bakmıyor anlaşılan.
hormonal değerler herkeste farklı etkiler gösteriyor gerçekten. sağlıklı olsunlarda
Benim 8. Haftada başladı normalde acıkmazdım acıkınca da bekleyebilirdim. Şimdi acıkmışım gibi karnım direkt kazınıyor.Bu arada ne yersem yiyeyim mide kazınması açlık hissi geçmiyor. Son aylarda yaşanan iştah açıklığı değil bu. Sürekli aç hissetmek halsiz bırakıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Sonu nasıl bitti geçen sene merak ettimYok canım şükür yok.
Ama geçen sene başıma gelmişti.
Ben erken gebelik testi yapmamıştım.
Başta adet sandım.
Sonra kesilmeyince kimyasal gebelik sandım düşük yapıyorum kesin diye düşündüm.
Kırmızı idi kan .
Beta yükselmeye devam edince iş değişti tabi.
İnşallah senin öyle değildir.sağlıklı gebeliktir.
Ben Progestan yazdırmak için gittiğimde açtırdım. Aile hekimimden ben çok memnunumKızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Onların bi şekilde haberi oluyor sonra arıyorlar, devlete gidip bi işlem yaptırdığında haber alıyorlar sanırımBen bildirmeyeceğim, bir faydası olacağına inanmıyorum. Küçük bir mahallede ilgisiz doktorları var sevmiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?