2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
8. Haftada azalmaya başlıyormuş diye okumuştum internette benım 3 gunum kaldı 8 olmaya belki iyice azalır bende tutuyodum cogu zaman zaten tutabılıyosan tut canım bebişte vitamınsiz kalmasın

Ben bildirmeyeceğim, bir faydası olacağına inanmıyorum. Küçük bir mahallede ilgisiz doktorları var sevmiyorum hiç.
Doktorum ısrarla bildirmemi söyledi de ve birdahaki aya tahllillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçlarıyla gitmemi. Şu tetanoz aşısı vs. benim de kafam çok karışık o yüzden size sormak istedim

Şeker, insülin direnci ve tiroid testlerime baktırmayı düşünüyorum.

Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Bende henüz gidip açtıramadım ama gidip tahlillerimi verip açtırmam gerektiğini düşünüyorum çünkü her tahlili özelde yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum bende tavırlarından pek hoşlanmıyorum sağlık ocağındakilerin genelde ama maksat işimiz görülsün ne yapalım

Doktorum ısrarla bildirmemi söyledi de ve birdahaki aya tahllillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçlarıyla gitmemi. Şu tetanoz aşısı vs. benim de kafam çok karışık o yüzden size sormak istedim
Aşıyı vs yaptırmak zorunda değilsiniz ben yaptıracağım , kaydımızın olması gerekiyor bence çünkü çocuk doğunca da aşılarını sağlık ocağında takip ediyorlar

Ben şehir hastanesine tahlil verdim diğer hastaneler de olur bence

FETAL DNA analizi yatirmayi dusunen arkadaslarim var mi? Var sa turkiye de mo yurtdisina gondermeli mi dusunuyorsunuz?
Bana söyledi doktorum canım isteğe bağlı istersen yaptırırsın diye. Ama ikili testi öneriyorum dedi. Bende emin değilim açıkçası. Baya maliyetli bi test sanırım daha var gerçi daha 7. Haftadayım

8. Haftada azalmaya başlıyormuş diye okumuştum internette benım 3 gunum kaldı 8 olmaya belki iyice azalır bende tutuyodum cogu zaman zaten tutabılıyosan tut canım bebişte vitamınsiz kalmasın

inşaallah azalır canım 9+2 deyim bi değişiklik yok. gece de uyandırıyor sabahta öğlende akşamda tutuyor. defalarca kusturuyor. 6. haftadan beri değişen bişey yok bende yani

inşaallah azalır canım 9+2 deyim bi değişiklik yok. gece de uyandırıyor sabahta öğlende akşamda tutuyor. defalarca kusturuyor. 6. haftadan beri değişen bişey yok bende yani
benim ilk gebeliğimde öyleydi sallanan perdeden çalışan çamaşır makinesinen evin kokusundan eşimden her şeyden tiksinip kusuyodum 16. haftalarda bitmişti tamamen her şeyi yicem diye pusuda beklerken bu seferde gebelik şekeri çıktı yine yiyemedim:) doğumdan sonra Allah ne verdiyse yicem dedim bu seferde kızımda inek sütü alerjisi çıktı yine istediğimi yiyemedim. ilk gebeliğim evlere şenlikti yani:)

kıyamam keşke hiç bişey yemicem deseydin

ya evet zorlu ama şükredilesi süreçler tabi

Benım ikiz gebelik canım ama şükür ki gece hiç tutmadı sadece geceleri eskisi kadar rahat uyuyamıyorum hep uyanıyorum. Zaten hep hasta gibiyim kafam kütük gibi halim hiç yok

Benım ikiz gebelik canım ama şükür ki gece hiç tutmadı sadece geceleri eskisi kadar rahat uyuyamıyorum hep uyanıyorum. Zaten hep hasta gibiyim kafam kütük gibi halim hiç yok

ne güzel. zaten bu iş ikiz tekiz üçüz bakmıyor anlaşılan.
hormonal değerler herkeste farklı etkiler gösteriyor gerçekten. sağlıklı olsunlarda

selam çok geçmiş olsun. Boğazını yumuşak tut ıhlamur iç , duş al . Serum iyi ki almışsın. Ben atlatırım dedim ama 10gündür yatak döşeğim iltihap ciğerlerime inmiş antibiyotik kullanmaya başladım, bu evrelere gelmeden iyi önlemini al benim de gribim kötüdür

ne güzel. zaten bu iş ikiz tekiz üçüz bakmıyor anlaşılan.
hormonal değerler herkeste farklı etkiler gösteriyor gerçekten. sağlıklı olsunlarda
Belki ikizde hormonlar daha cok yukseldiği için daha semptonlar fazla olabılır dıye dusunmuştum bende ama bunyeden bunyeyede degısıyor sadece ikizde tansiyon şeker rahım agzı ihtimalleri artıyor ama gercekten hiç halim yok kafam kütük gibi

Bu arada ne yersem yiyeyim mide kazınması açlık hissi geçmiyor. Son aylarda yaşanan iştah açıklığı değil bu. Sürekli aç hissetmek halsiz bırakıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Benim 8. Haftada başladı normalde acıkmazdım acıkınca da bekleyebilirdim. Şimdi acıkmışım gibi karnım direkt kazınıyor.

Sonu nasıl bitti geçen sene merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…