2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah şifa versin gerçekten çok kötü. Sanki kalçama iğne vurulmuş gibi uyuşturdu kalçamı çok değişik bir ağrı

Elle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
Lansinoh göğüs kremi aldım onuda sabah akşam sürüyorum yapılacak bişey varmı bana faydası olcak bir ürün vs.

Makineyle sağacak kadar süt yok su an. Sadece masaj la baslayıp sonra sağar gibi de yapayım dedim orda bısey cıkmadı.

Eklentiler

• IMG_20231021_213900.webp
    25 KB · Görüntüleme: 72
Ilk basta makineyle sagacak kadar olmuyor canim sut. Ne guzel gelmeye baslamis benim sezaryenden sonra 3. Gun filandi sanirim sen gibi siringaya koyup goturmustum 3 ml anca cikmisti. Yarina daha da artacak sutun sifa olacak bebegine insallah

Kuru dut suyu ve incir uyutmasını denedin mi bacım belki süt arttırmada faydası olur hiçte tecrübeli değilim ama annem anlatıyor Erzurum’da hep yeni doğum yapanlara kuru dut kaynatıp içirip yediriyorlarmıs bol süt olsun diye umarım düzene oturur her şey bir an önce

Sut artirici damla ya da caylari kullanabilir misin acaba doktora sorsan canim

SolgarSolgar Brewer's Yeast with Vitamin ben bunun çok iyi olduğunu okumuştum

Canım benim bebekler her gün doğacaz diye sinyal vermesine rağmen bende almadım sonuçta şuan doğsalar küveze girecekler. Ne kadar kalırlar kaç kilo çıkarlar bilmediğimden mantıksız geldi. Bide ben hiç yenidoğan almamışım nasıl bir özgüvense kıyafetlerin hepsi 0-3 ay

Evet aslında emzirme danışmanları hastaneden ayrılmadan kısa bir eğitim veriyorlar emzirme şekillerine sürelerine bakıyorlar ona göre ayrılıyorsun hastaneden ama her hastanede varmı bilmiyorum üniversite hastanelerinde oluyor genelde

Nasıl bir acı? Yaparken mi yaptıktan sonra mı acaba

Asla resim cekemeyız yasak zaten hemsıreler yanında. Bgnde yuzusutu yatırmışlar sarılık tedavisi verıoalarmıs.
Yasak evet ben çok rica etmiştim ilk gün sütüm gelmeyince sütüm gelsin diye resmine bakacak demiştim sanırım bana biraz insaf etti hemsiremiz sağolsun hızlıca çektik. İnşallah sana da izin verirler

Ondan faydalanmak gerekiyor

Canım sancıdan şüphelendik dün gece , bugün doktora gidince detaylıca muayene etti . Bir problem görmüyorum dedi . Suyun iyi açılmam yok böbreklerin kaynaklı olabilir dedi . Devam ederse nefrolojiye görün dedi . Ben sancılarımın başladığımdan şüpheleniyorum dedim . Nts ye gir kafan rahat olsun dedi . NTS de hiç sancı çıkmadı . Magositi 2 ye çıkardı . Bebeğin sert haretlerini benim kilolu olmayışıma bebeğinde biraz yapılışı olmasına bağladı .

Bugün daha iyiyim çok nadir karın bölgemde gerginlikler yaşadım onlarda hep kısa süreliydi Allah’a şükür

Yaaa arada bir bişi olmaz bence de ya… biz 2-3 aydır dikkat ediyoruz, ufak kaçamaklar aradaaa sadece olabilir, doktorumda demişti ama çok ufak demişti… gofret biraz fazla oldu ama yarın devam istikrarlı…
Bende şimdi 5 tane cips bir karede çikolata yedim şekerim düşük çıktı diye. Sabaha görücem günümü

Bestlak Damla 50 ml

Canım bunu dene bence çok etkili olduğunu söylüyorlar, ben de şimdiden alıp koysam mı diye düşünüyorum hatta

Bu ne kadar güzel bir fikir çok duygulandım düşününce

Canım yeni doğum yapan bir kadını izledim, makineye 3 damla dahi gelse 20şer dakika kadar sağıyordu böyle böyle uyarım oluyor gittikçe artıyormuş ama, tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

Demek ki bana çok etki etti yavrum baya güzel çıkabiliyorum wcye aslında bu hoşuma da gidiyor çünkü kabızlık olduğunda çok zorlanıyorum
kabızlıktan hemoroid oldum ya ben zaten gebeliğimde yaşadığım tek sorun sindirim sorunları oldu elhamdülillah bir kere sancılandım onun dışında öyle ağrı sancı çok az oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…