- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.221
Allah şifa versin gerçekten çok kötü. Sanki kalçama iğne vurulmuş gibi uyuşturdu kalçamı çok değişik bir ağrıAni hareketten yorgunluktan veya yanlış pozisyonda oturmaktan vs bel ağrısı olabilir
Benimde bel ağrım hiç bitmiyor eşim zeytinyağıyla masaj yapıyor idare ediyor birazcık ama hiç bitmeyen lanet bir bel ağrısı çekiyorum aylardır
Ilk basta makineyle sagacak kadar olmuyor canim sut. Ne guzel gelmeye baslamisElle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
Lansinoh göğüs kremi aldım onuda sabah akşam sürüyorum yapılacak bişey varmı bana faydası olcak bir ürün vs.
Makineyle sağacak kadar süt yok su an. Sadece masaj la baslayıp sonra sağar gibi de yapayım dedim orda bısey cıkmadı.
Kuru dut suyu ve incir uyutmasını denedin mi bacım belki süt arttırmada faydası olur hiçte tecrübeli değilim ama annem anlatıyor Erzurum’da hep yeni doğum yapanlara kuru dut kaynatıp içirip yediriyorlarmıs bol süt olsun diyeElle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
Lansinoh göğüs kremi aldım onuda sabah akşam sürüyorum yapılacak bişey varmı bana faydası olcak bir ürün vs.
Makineyle sağacak kadar süt yok su an. Sadece masaj la baslayıp sonra sağar gibi de yapayım dedim orda bısey cıkmadı.
Sut artirici damla ya da caylari kullanabilir misin acaba doktora sorsan canimElle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
SolgarSolgar Brewer's Yeast with Vitamin ben bunun çok iyi olduğunu okumuştumElle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
Canım benim bebekler her gün doğacaz diye sinyal vermesine rağmen bende almadımİkiz hamile kizceler şimdi Instagram'da meltem diye biri var ikiz hamile onun hastane çantasını izledim henüz eksiklerim bitmediği için bn yapmadjm çünkü ikiz diye prematüre bebek kıyafeti koymuş ikisr takım bn hiç almadım siz aldınız mı çantanıza koydunuz mu gerek olur mu ki
Evet aslında emzirme danışmanları hastaneden ayrılmadan kısa bir eğitim veriyorlar emzirme şekillerine sürelerine bakıyorlar ona göre ayrılıyorsun hastaneden ama her hastanede varmı bilmiyorum üniversite hastanelerinde oluyor geneldeBenim Arkadaşımin sütü geliyordu ama 10 dakika bebeği emziriyordu sonra bebek emmekten yoruluyormus arkadasimda emmiyor doydu diye beşiğine koyuyordu 2 3 gün geçti doktora götürdüler doktor bu hebek aç demiş bebegi en az 30 dakika emzirir pozisyonda tutun demiş ilk bebek acemilik oluyor
Nasıl bir acı? Yaparken mi yaptıktan sonra mı acabaYa kızlar tuvaletimi yaptıktan sonra bi acı oluyo çok değil ama galiba idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok su içiyorum ama başlarda hiç olmamıştı durduk yerde enfeksiyon oldum iyimi grip oldum burnum akıyo şimdi bide enfeksiyon çıktı doktoruma söyleyeyim yarın madem test isterse şimdi acile gidemem
Yasak evet ben çok rica etmiştim ilk gün sütüm gelmeyince sütüm gelsin diye resmine bakacak demiştim sanırım bana biraz insaf etti hemsiremiz sağolsun hızlıca çektik. İnşallah sana da izin verirlerAsla resim cekemeyız yasak zaten hemsıreler yanında. Bgnde yuzusutu yatırmışlar sarılık tedavisi verıoalarmıs.
Canım alıştırma biberonu diye geçiyor cam , su biberonu heralde ben o niyetle aldımBalım alt köşedeki minik biberon ne biberonu?
0-6 ay yazıyor
Neden 32 de kesiyor Protestan ı benim perinatolog 38 dedi
Ondan faydalanmak gerekiyorEvet aslında emzirme danışmanları hastaneden ayrılmadan kısa bir eğitim veriyorlar emzirme şekillerine sürelerine bakıyorlar ona göre ayrılıyorsun hastaneden ama her hastanede varmı bilmiyorum üniversite hastanelerinde oluyor genelde
Canım sancıdan şüphelendik dün gece , bugün doktora gidince detaylıca muayene etti . Bir problem görmüyorum dedi . Suyun iyi açılmam yok böbreklerin kaynaklı olabilir dedi . Devam ederse nefrolojiye görün dedi . Ben sancılarımın başladığımdan şüpheleniyorum dedim . Nts ye gir kafan rahat olsun dedi . NTS de hiç sancı çıkmadı . Magositi 2 ye çıkardı . Bebeğin sert haretlerini benim kilolu olmayışıma bebeğinde biraz yapılışı olmasına bağladı .Geceden beri cevap yazacağım yazamadımyorganı kocam bey rulo yaptı sağıma soluma destekledi öyle rahat ettim ki , belkide ağır olmakla ilgilidir ne kadar göbek ağır o kadar destek istiyor senin maşallahın var diyetin meyvelerini yiyorsun
Şuan nasılsın geçti mi doktor ne dedi?
Yok yav illa müdehale istiyor tıkanma durumunda keşke kendisi aksa
Magnezyumu bana günde ikiye çıkardı doktor kasılmaları kesmesi için ama ishal yaptı beni içemiyorum iki kere
Lavman olmazsa olmaz
Bende sezeryan oldum hazırlık aşamasında yapıyor hemşire
Nasıl bir sertlikti çok yemişte şişmiş gibi mi yoksa ortada toplanma hissi gibi mi
Bende çift almayı düşünüyordum sizin konuşmalardan sonra TEK’e karar verdim
Hiiiç endişelenme herşey kendiliğinden oluyor başka bebeklere dokunmaya almaya korkan bile kendi bebeğinde rahat oluyor
Normal Doğumda o ıkınmayla tuvalet gelmesi çok iyiymiş Doğum bitmek üzere olurmuş öyle olunca bebeğin geldiğini anlarmış doktorlar ebeler bi doktor açıklamıştı utanmayın biz dans ediyoruz o anlarda diye
Maşallah allah gönlüne göre vermişbizde kız istiyorduk nasip 4. Erkekmiş
Allah bundan sonrasını da güzel tamamlayıp vaktinde Doğum yaşatsın halsizlik dışında sorun olmasın da aman
Amin canım cümlemiz Kasım sonu aralık ortası sonlarına kadar sıkı sıkıya tutabilelim çocukları içimizdeOoo maşallah canım maşallah rabbim nazardan korusun güzel güzel vaktinde sağlıcakla gelsin yavrucak
Bende şimdi 5 tane cips bir karede çikolata yedimYaaa arada bir bişi olmaz bence de ya… biz 2-3 aydır dikkat ediyoruz, ufak kaçamaklar aradaaa sadece olabilir, doktorumda demişti ama çok ufak demişti… gofret biraz fazla olduama yarın devam istikrarlı…
Bestlak Damla 50 mlElle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
Bebeğin fotosunu çek onu severek sütünü sağ bak nasıl gelecek sütün ben öyle yapmıştım dene birde fotosuna bakarak seni çok seviyorum güzel bebeğim diyerek sağ sütünü Allah'ın izniyle gelecek sütün güzel haber ver sütün gelince insallah
Elle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
kabızlıktan hemoroid oldum ya ben zaten gebeliğimde yaşadığım tek sorun sindirim sorunları oldu elhamdülillah bir kere sancılandım onun dışında öyle ağrı sancı çok az olduDemek ki bana çok etki etti yavrum baya güzel çıkabiliyorum wcye aslında bu hoşuma da gidiyor çünkü kabızlık olduğunda çok zorlanıyorum
O kadar olur artık, dengelemek önemli, tabi sadece diyete uysak belki daha iyi olabilir ama hamilelikte hep uyanıyoruz.. afiyet olsunBende şimdi 5 tane cips bir karede çikolata yedimşekerim düşük çıktı diye. Sabaha görücem günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?