2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sata göre tatlım yani doğru olanı yapmıssın.
E nabız şöyle işliyormuş.
31. Haftaya girince 31 bitti 32 ' ye başladın sayıyormuş.
Oda öyle bir manyak işte xhdhdhjd
Ne kadar saçma ya durduk yere kafamı karıştırıyorlar

Doktoruna sorsan mi süt artırıcı çay vb icebilir misin diye. Bir de bir yerde okumuştum süt gelmese de ara ar sağımı denemek gerekiyormuş ama emin değilim tecrübeli anneler daha iyi bilir. Umarım en kısa zamanda sen de bebeğin de rahata kavuşursunuz

Anladım aile hekimime de bilgi vereyim o zaman

Anlattığın ağrı bel fıtığına benziyor benim iki fıtık bir yırtık var belimde hep sol bacağıma vurur tuttuğu zaman hep dua ediyorum hamilelik bitene kadar tutmasın diye dikkat ediyorum fazla ayakta kalmamaya sonuçta vücudumuzun ağırlık merkezi değişti bele yük biniyor artık

Annem kendi yaptığınıda beğenmiyo henüz bizi beğendiğini pek görmedik ama hepimiz uzağındayız en çok yakındığı şeyde bu. Eski zaman aklı var biraz översem şımarırlar kafası

Oha ya hic sirasi degil yanihakkaten Allah yardim etsin yakalayin onu
Siyatik agrisi degil mi o? Belden bacaga vuran? Hamilelik ve kilo artisindan oluyor aslinda ama
Ben demin mama isini konusuyodum arkadasimla.
“Valla ben işte her ihtimale karşı diye sormuştum yenidoğancılara
Milupa falan daha tatlıymış
Hipp almamı önermişlerdi”
Bu konusanlar doktor. Mama tatlilastikca meme reddi oluyomus
Hatta bende enfamil mi alaam dedim biz onu slirdik arkadaslara hep usa dan. Manyakmisin yuzyillarin hippinin neyi cikti dedi
Golden goat nie almiorum dedim. Bebegin inek sutu alerjisini var dedi kizdi kendisi docent cocukcu buarada
Yani hipp is enough eds ye de gerek yok kasik biberon yeter dedi bilgine

Kızlar ya enfeksiyon değerim böyle çıkmış. Doktora gidecek gücümde yok şu an sizce çok yüksek mi? Enfeksiyonu olanlar değer kaç olduğunda kullandı ilaç. Endişe etmeli miyim

Kızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı

Tabiki yüksek git doktora hele de ilk defa yükseldiyse mutlaka
İlk defa mı yükseldi denk mi geldik bilmiyorum canım kuzenime sordum şimdi hamilelerde bu kadar çıkması normal demiş o da. Yarın kendi doktoruma giderim o kadar cansızım ki

Kızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı
2.trimesterde yapılıyo ama 3.de olmuyo kanalı tekrar sökecek takacak bilmem ne film de çekmesi lazım sana çekemez. Artı antibiyotik te kullanman lazım. Yine git belki geçici dolgu yapar sadece bi çözüm sunar

2.trimesterde yapılıyo ama 3.de olmuyo kanalı tekrar sökecek takacak bilmem ne film de çekmesi lazım sana çekemez. Artı antibiyotik te kullanman lazım. Yine git belki geçici dolgu yapar sadece bi çözüm sunar
Geçici olsa bile yeter, ağrı yokta arka diş olduğu için korkuyorum boş kaldı

İlk defa mı yükseldi denk mi geldik bilmiyorum canım kuzenime sordum şimdi hamilelerde bu kadar çıkması normal demiş o da. Yarın kendi doktoruma giderim o kadar cansızım ki
Eğer hep varsa ki bunu bilmiyorsun, korkma bazı hamilelerin hep yüksek çıkıyor öyle de doğuruyor. Ama bazılarında yükselmesi sıkıntı olabiliyor onu bilemiyoruz işte. O yüzden yine de tedbirli olmak lazım. Ama genel olarak iyiysen korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…