- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.241
Ne kadar saçma ya durduk yere kafamı karıştırıyorlarSata göre tatlım yani doğru olanı yapmıssın.
E nabız şöyle işliyormuş.
31. Haftaya girince 31 bitti 32 ' ye başladın sayıyormuş.
Oda öyle bir manyak işte xhdhdhjd
Elle sağım yapayım dedim 1 ml anca cıktı onuda sırıngaya cekıorım. E Bebekten bu makineyi aldım bunun ıcınde yumusak mekanizma var masaj secenegıde var bu yara yaparmı. Benımde hıc bilgim yok. Elle ne kadar Olursa onuda sırıngsya cekip götüreyim dedim cok bişey değil ama.
Lansinoh göğüs kremi aldım onuda sabah akşam sürüyorum yapılacak bişey varmı bana faydası olcak bir ürün vs.
Makineyle sağacak kadar süt yok su an. Sadece masaj la baslayıp sonra sağar gibi de yapayım dedim orda bısey cıkmadı.
Benim geç döllenme olduğu için e nabız 1.5 hafta önde gidiyordu.
Kadın doğum uzmanı kendi tarihine göre çalışabilir raporu vereceğini sağlık ocağının düzeltmesi gerektiğini söyledi.
Hamileliğin ilk zamanlari duzelttirmistim ama e nabız aynıydı. (Akıllı asistan )
Sağlık ocağı doktoruna gidip durumu anlattım.. ''ben düzelttim ilk aylarda şuan ilerlediği için değiştiremiyorum sizin söylediğiniz tarih benim sistemimde.gozukuyor dedi ''.
e nabız müşteri hizmetlerini aradım ve şunu dediler akıllı asistanda görünen çok önemli değil
Sizin doktorlarıniz düzelttiyse sistemlerinde önemli olan şeklinde söylediler. Ben baya doktorlar arasında mekik dokudum bu yüzden maalesef.
Anlattığın ağrı bel fıtığına benziyor benim iki fıtık bir yırtık var belimde hep sol bacağıma vurur tuttuğu zaman hep dua ediyorum hamilelik bitene kadar tutmasın diye dikkat ediyorum fazla ayakta kalmamaya sonuçta vücudumuzun ağırlık merkezi değişti bele yük biniyor artıkKızlar çıktım şimdi acilden nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ama belim hala felaket. Kan idrar sonucu daha çıkmadı ama doktor aşırı ilgisizdi. Nst sonucunu götürdüm belim çok kötü hala dedim. Doğurmuyorsun bizim için önemli olan bu dedi. Hamilesin sonuçta ağrır tabi dedi. Kocamla aynı şeyleri söyledi resmen doktorda şaka gibi.
Ama öyle bir ağrı değil bacağıma vuruyor uyuşma gibi böyle. Ve tek bir noktadan dağılıyor kesintisiz ağrıyor. Sonuçlarım çıksın ona göre tekrar giderim ya da doktoruma atarım bakalım
Annem kendi yaptığınıda beğenmiyo henüz bizi beğendiğini pek görmedikBu benim anneannembabamı beğenmez. Gitti dayıma kendisi görücü usulüyle kız buldu aldı gelini de beğenmedi sonra teyzemi de kendi büyüttüğü yigeniyle evlendirdi sonra onu da beğenmedi ve hep siz yüzünüzden yüzüm ne gelinden ne damattan güldü diye dolaşıyor ortada
Oha ya hic sirasi degil yaniKızlar başıma gelen çok korktum bir anda. Kahvaltı hazırlıyordum eşim gece çalıştığı için uyuyordu kahvaltı hazırlayıp çağıracaktim güya ocakta yumurta çay vardı onlar kaynarken dedim bir iki bulaşık var onları yikayayim yıkadım baktım su olduğu gibi tezgahin altına parkelerin arasına kadar girmiş boru çıktığı için boru nasıl kendi kendi çıkar diye düşündüm bununla uğraştım tam herşeyi temizledim yerine koydum nasıl çıktı bu boru derken bir de ne göreyim o boruyu çıkartan fareymis karşı karşıya geldik aa diye bağırdım ben korktum o korktu kaçtım eşimi çağırdım şimdi altta duruyor gördüm yine az önce kocamandı eşim zehir almaya gitti çok korkuyorum
Siyatik agrisi degil mi o? Belden bacaga vuran? Hamilelik ve kilo artisindan oluyor aslinda amaKızlar çıktım şimdi acilden nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ama belim hala felaket. Kan idrar sonucu daha çıkmadı ama doktor aşırı ilgisizdi. Nst sonucunu götürdüm belim çok kötü hala dedim. Doğurmuyorsun bizim için önemli olan bu dedi. Hamilesin sonuçta ağrır tabi dedi. Kocamla aynı şeyleri söyledi resmen doktorda şaka gibi.
Ama öyle bir ağrı değil bacağıma vuruyor uyuşma gibi böyle. Ve tek bir noktadan dağılıyor kesintisiz ağrıyor. Sonuçlarım çıksın ona göre tekrar giderim ya da doktoruma atarım bakalım
Ben demin mama isini konusuyodum arkadasimla.Aynen bende öyle uğraşicaz tabi ki o Allahin emri
Aynen bende öyle yapicam canım güzel organik bir marka bulursan bizle de paylaşır misin☺❤
İlk kez duydum bunu mantikliymis ama yapabilir miyim ilk anneliğin acemiligiyle bilemedim seninki ikinci daha tecrübelisin kasik Biberon aldim ben onla versem olmaz mı acaba
Canim daha önce bel fıtığın var mıydı? Belki de vardı bilmiyordun çünkü bahsettiğin ağrı tam olarak bel fıtığı ağrısı bende var çünkü ordan biliyorum belden başlayıp tek bir kalça ve bacağa vuran, adamı inletir
Allah yardımcın olsun ters bir hareket uapmissin o tetiklemis olabilir yada bebek baskı yapmıştır
Aa tamam canım dikkat edeyim . Dünden sonra olmadı inşallah olmaz daha. SağolO hissi takip et kasılma o şekilde oluyor bir saat içinde dörtten fazla kez olursa doktoruna gitmen gerek
Bir olup bi kaç saat sonra oluyorsa normal korkma
Benim daha önce 13-16 çıktı hep, ve kaşık ağrısı yapıyor cok. Antibiyotik yazar sana daKızlar ya enfeksiyon değerim böyle çıkmış. Doktora gidecek gücümde yok şu an sizce çok yüksek mi? Enfeksiyonu olanlar değer kaç olduğunda kullandı ilaç. Endişe etmeli miyim
Eki Görüntüle 3321627
Tabiki yüksek git doktora hele de ilk defa yükseldiyse mutlakaKızlar ya enfeksiyon değerim böyle çıkmış. Doktora gidecek gücümde yok şu an sizce çok yüksek mi? Enfeksiyonu olanlar değer kaç olduğunda kullandı ilaç. Endişe etmeli miyim
Eki Görüntüle 3321627
İlk defa mı yükseldi denk mi geldik bilmiyorum canım kuzenime sordum şimdi hamilelerde bu kadar çıkması normal demiş o da. Yarın kendi doktoruma giderimTabiki yüksek git doktora hele de ilk defa yükseldiyse mutlaka
Bence yuksek kuzum gitmen lazim bebege enfeksiyon gecmesinKızlar ya enfeksiyon değerim böyle çıkmış. Doktora gidecek gücümde yok şu an sizce çok yüksek mi? Enfeksiyonu olanlar değer kaç olduğunda kullandı ilaç. Endişe etmeli miyim
Eki Görüntüle 3321627
2.trimesterde yapılıyo ama 3.de olmuyo kanalı tekrar sökecek takacak bilmem ne film de çekmesi lazım sana çekemez. Artı antibiyotik te kullanman lazım. Yine git belki geçici dolgu yapar sadece bi çözüm sunarKızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı
Yarin pazar canim. Doktorunu bulabilecek misinİlk defa mı yükseldi denk mi geldik bilmiyorum canım kuzenime sordum şimdi hamilelerde bu kadar çıkması normal demiş o da. Yarın kendi doktoruma giderimo kadar cansızım ki
Yürüyünce kasıkların ağrıyor mu ?İlk defa mı yükseldi denk mi geldik bilmiyorum canım kuzenime sordum şimdi hamilelerde bu kadar çıkması normal demiş o da. Yarın kendi doktoruma giderimo kadar cansızım ki
Geçici olsa bile yeter, ağrı yokta arka diş olduğu için korkuyorum boş kaldı2.trimesterde yapılıyo ama 3.de olmuyo kanalı tekrar sökecek takacak bilmem ne film de çekmesi lazım sana çekemez. Artı antibiyotik te kullanman lazım. Yine git belki geçici dolgu yapar sadece bi çözüm sunar
Eğer hep varsa ki bunu bilmiyorsun, korkma bazı hamilelerin hep yüksek çıkıyor öyle de doğuruyor. Ama bazılarında yükselmesi sıkıntı olabiliyor onu bilemiyoruz işte. O yüzden yine de tedbirli olmak lazım. Ama genel olarak iyiysen korkmaİlk defa mı yükseldi denk mi geldik bilmiyorum canım kuzenime sordum şimdi hamilelerde bu kadar çıkması normal demiş o da. Yarın kendi doktoruma giderimo kadar cansızım ki
Yaptıktan sonra işe tam idrar yaptığım yer acıyo ama sürüyorNasıl bir acı? Yaparken mi yaptıktan sonra mı acaba
Kasık ağrım yok hiçYürüyünce kasıkların ağrıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?