2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bel ağrım çok şiddetli işte ya

Kızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur

Mesaj atarım ilaç isterse de hastaneye gidersem yazar asistanlar ama bilemedim ya . Eşimde bir şey olmaz diyo of bilemedim . Ben de bebeğe geçer diye korkuyorum daha da ilerler mi
Esler hep oyle canim onemsemiyorlar. Sen ihmal etme yine de sanci da yapabilir Allah korusun ilerler

Geçici olsa bile yeter, ağrı yokta arka diş olduğu için korkuyorum boş kaldı
Devlete gitme ama. Benim tam dişim çürüdü 20lik cerrahtan zor bela buldumda sıra aldım, sıra aldığım gün iptal edip kese görmeye gittim sonra o minnacık çürük büyüdü ucu sivrildi. Alt tarafı törpületmek istiyorum yok yapmadılar. İki dk lık iş yaa. Sonra özele gittim hallettiler

Kesinlikle öyle anne sütü vermek iyi ama bebeği de inat edip o hale getirmek çok gereksiz anneligimizi mama vermek süt vermek belirlemiyor. Ben doğum çantama mama biberonda koyacağım
Artık hastanelerde hemşireler direkt Mama alın diyorlar zaten. Sarılık ihtimaline karşı her Emzirme sonra biberon değil enjektörle içiriyorlar. Böylece bebek hem emmeyi unutmuyor hem Mama içip tamamen doyup sarılık olmuyor. Aklında olsun enjektör al yanına birde
Erkek ama ne yayvan ne sivri sivrilmeye başlıyor sanki
Benim belim aynı ama karnım öne doğru o kadar komik ki futbol topu koyulmuş gibi
Kızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
38 canım diye biliyorum. Açılma vs başlamadan yapılıyor normal ilerlerse ama açıklık incelme falan olursa 36 en erken

Kilo alsan bu Sefer de ne kadar kilo almışsın derler bunlar böyle kıskançlar bacım bosver
Sıkınca süt gelmiyordu zaten bende o yüzden sütun yok dedim ama dinlemedi işte belki kan şekeri dustugu için uyuyordu sürekli zorla uyandiriyorduk ağlamıyordu hic

İlk doğumlar nasıl oluyo bilmiyorum belki nişan gelene kadar dönmesini bekleyede bilirler. İlki sezeryansa 39da alıyorlarda ama nişan sezeryan gününden önce gelirse acil sezeryana alıyorlar ister özel ister devlet olsun

Ayy devlete gitmem hayatta, eşimin bir dişini tedavi edip antibiyotik yerine doğum kontrol hapı yazmışlar, tabi oda ters tepmiş yüzü gözü şişmiş

Yaa çok teşekkür ederim hipp i duymuştum aklımdaydı zaten şimdi emin oldum çok sagol ☺❤
Canim bel ağrın enfeksiyondan olabilir benimde bir ara çok şiddetli ağrıyordu ortopediye gittim doktor enfeksiyondan olabilir demişti ilaç kullansan geçer belki ihmal etme

Atil yuksel sezeryani 39dan once yaptirma demisti
Eski dontorumda ona paralel 38+3 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…