- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.261
Erkek ama ne yayvan ne sivri sivrilmeye başlıyor sankiKızlar karın sivriliği erkek bebek , yayvanlığı kız bebek uyuyor mu size? 33 haftalığım erkek dedi doktor ama karnım yayvan acaba mı diyorum
Bel ağrım çok şiddetli işte yaEğer hep varsa ki bunu bilmiyorsun, korkma bazı hamilelerin hep yüksek çıkıyor öyle de doğuruyor. Ama bazılarında yükselmesi sıkıntı olabiliyor onu bilemiyoruz işte. O yüzden yine de tedbirli olmak lazım. Ama genel olarak iyiysen korkma
Mesaj atarım ilaç isterse de hastaneye gidersem yazar asistanlar ama bilemedim ya . Eşimde bir şey olmaz diyo of bilemedim . Ben de bebeğe geçer diye korkuyorum daha da ilerler miYarin pazar canim. Doktorunu bulabilecek misin
Benim çok yüksek oldu mu enfeksiyon karnımın altı ağrıyor yürürken felan ara ara böyle bacaklara vuruyorKasık ağrım yok hiç
Belim sızım sızım sızlıyor sanki regl sancısı gibi. Bacaklarıma da vuruyor sızısı. Bugün banyoları temizlemiştim yoruldum baya ona yoruyorum umarım geçer sabaha
Yakın birinize yağ üle masaj yaptırın gerçekten iyi geliyorBel ağrım çok şiddetli işte ya
Eşim çok yorgun uyuyorYakın birinize yağ üle masaj yaptırın gerçekten iyi geliyor
Esler hep oyle canim onemsemiyorlar. Sen ihmal etme yine de sanci da yapabilir Allah korusun ilerlerMesaj atarım ilaç isterse de hastaneye gidersem yazar asistanlar ama bilemedim ya . Eşimde bir şey olmaz diyo of bilemedim . Ben de bebeğe geçer diye korkuyorum daha da ilerler mi
Devlete gitme ama. Benim tam dişim çürüdü 20lik cerrahtan zor bela buldumda sıra aldım, sıra aldığım gün iptal edip kese görmeye gittimGeçici olsa bile yeter, ağrı yokta arka diş olduğu için korkuyorum boş kaldı
Sezaryende genelde 38 de aliyorlar bebegiKızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
En erken değil mi 38+3 diye biliyorum normalde isteğe bağlı amaSezaryende genelde 38 de aliyorlar bebegi
Ya bu vitamin eksikliğinden de olur. Kendini yoracak iş yaptın mı bu aralarBel ağrım çok şiddetli işte ya
Oglum 38+2 de dogdu. Bunda da 14-21 aralik arasi dedi. 38-39. Haftalar arasina geliyor tarihEn erken değil mi 38+3 diye biliyorum normalde isteğe bağlı ama
Artık hastanelerde hemşireler direkt Mama alın diyorlar zaten. Sarılık ihtimaline karşı her Emzirme sonra biberon değil enjektörle içiriyorlar. Böylece bebek hem emmeyi unutmuyor hem Mama içip tamamen doyup sarılık olmuyor. Aklında olsun enjektör al yanına birdeKesinlikle öyle anne sütü vermek iyi ama bebeği de inat edip o hale getirmek çok gereksiz anneligimizi mama vermek süt vermek belirlemiyor. Ben doğum çantama mama biberonda koyacağım
Benim belim aynı ama karnım öne doğruErkek ama ne yayvan ne sivri sivrilmeye başlıyor sanki
38 canım diye biliyorum. Açılma vs başlamadan yapılıyor normal ilerlerse ama açıklık incelme falan olursa 36 en erkenKızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
Kilo alsan bu Sefer de ne kadar kilo almışsın derler bunlar böyle kıskançlar bacım bosverkızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu baribebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum
Sıkınca süt gelmiyordu zaten bende o yüzden sütun yok dedim ama dinlemedi işte belki kan şekeri dustugu için uyuyordu sürekli zorla uyandiriyorduk ağlamıyordu hicGöğsünü sıkınca süt gelip gelmediğini bilir ki hiç mi sikmamis hiç mi sagmadi bakmadı normalde sıkınca da fışkırır ki süt geliyorsa ona göre de emzirir. Birde doymayan bebek uyusa bile hemen uyanır ağlar sürekli. Bilemedim nasıl böyle bir durum yaşandı üzüldüm bebek adına.
İlk doğumlar nasıl oluyo bilmiyorum belki nişan gelene kadar dönmesini bekleyede bilirler. İlki sezeryansa 39da alıyorlarda ama nişan sezeryan gününden önce gelirse acil sezeryana alıyorlar ister özel ister devlet olsunKızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
Ayy devlete gitmem hayatta, eşimin bir dişini tedavi edip antibiyotik yerine doğum kontrol hapı yazmışlar, tabi oda ters tepmiş yüzü gözü şişmişDevlete gitme ama. Benim tam dişim çürüdü 20lik cerrahtan zor bela buldumda sıra aldım, sıra aldığım gün iptal edip kese görmeye gittimsonra o minnacık çürük büyüdü ucu sivrildi. Alt tarafı törpületmek istiyorum yok yapmadılar. İki dk lık iş yaa. Sonra özele gittim hallettiler
Yaa çok teşekkür ederim hipp i duymuştum aklımdaydı zaten şimdi emin oldum çok sagol ☺❤Ben demin mama isini konusuyodum arkadasimla.
“Valla ben işte her ihtimale karşı diye sormuştum yenidoğancılara
Milupa falan daha tatlıymış
Hipp almamı önermişlerdi”
Bu konusanlar doktor. Mama tatlilastikca meme reddi oluyomus
Hatta bende enfamil mi alaam dedim biz onu slirdik arkadaslara hep usa dan. Manyakmisin yuzyillarin hippinin neyi cikti dedi
Golden goat nie almiorum dedim. Bebegin inek sutu alerjisini var dedi kizdikendisi docent cocukcu buarada
Yani hipp is enough eds ye de gerek yok kasik biberon yeter dedi bilgine
Canim bel ağrın enfeksiyondan olabilir benimde bir ara çok şiddetli ağrıyordu ortopediye gittim doktor enfeksiyondan olabilir demişti ilaç kullansan geçer belki ihmal etmeKızlar ya enfeksiyon değerim böyle çıkmış. Doktora gidecek gücümde yok şu an sizce çok yüksek mi? Enfeksiyonu olanlar değer kaç olduğunda kullandı ilaç. Endişe etmeli miyim
Eki Görüntüle 3321627
Atil yuksel sezeryani 39dan once yaptirma demistiKızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?