2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nedemek kuzum ya

Kızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
38 den sonra alırlar diye düşünüyorum

Evolvia nasıl acaba

Yenidoğan var bnde de sonrakileri gruptan baktım herkes 0-3 almış öyle aldım valla ins girmezler minik olurlarsada alırız hemencik almicam pozitif enerji ile devam edicem ins bizimkilerde doğum kilolarını tamamlayıp dogarlar

Asla resim cekemeyız yasak zaten hemsıreler yanında. Bgnde yuzusutu yatırmışlar sarılık tedavisi verıoalarmıs.
Rica et cnm mutlaka izin vericeklerdir ne yazikki bazı insanlar resim çekip şikayet vs için kullanıyor bu yüzden hasta mahremiyeti için yasak ins azıcık daha toparlayinca ten teması için kucağına da vericekler hep olumlu şeyleri düşün bn en kısa zmnda bebisinle buluşacağını düşünüyorum.

Resmen bebekler karnımda döndü bugün şaka gibi sabah kasıklarım yerinden çıkacak gibiydi karnımda aşırı hareket ve kasılma hissettim bi ara şuan ise midemde kaburgamda çok güçlü tekmeler hissediyorum elleri olmadıkları kesin çünkü karnımın üstünde hiç bukadar güçlü hareketler hissetmemiştim korkuyorum

Canım bebekler doğum yaklaştıkça güçleniyor ya teknelerin güçlü olması artık normal insanın canını yakıyor. Kasılmayi değil de hareketler normal

Canım bebekler doğum yaklaştıkça güçleniyor ya teknelerin güçlü olması artık normal insanın canını yakıyor. Kasılmayi değil de hareketler normal
Zaten güçlendiklerini farkediyorum ama tekmelerin yeri değişti sanki hatta eşim bile şaşırdı artık kasıklarımda değilde göğsümün alt kısımlarında hissediyorum hemde çok şiddetli

Kızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı

Canım ben ikinci trimesterda dişeti tedavisi görmüştüm anestezi falan aldım doktorumla izinle ama dişçiler öncesinde doktorundan izin belgesi istiyor. Önce doktoruna danış onun dediğine göre hareket edersin.

kabızlıktan hemoroid oldum ya ben zaten gebeliğimde yaşadığım tek sorun sindirim sorunları oldu elhamdülillah bir kere sancılandım onun dışında öyle ağrı sancı çok az oldu
Şükür sancı çok sıkıntı ya bende bugün hafif azaldı gibi ama gün içinde kasılmalarım ve sancım oldu yine artık yavaş yavaş vücut alıştırıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…