- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.281
AhahahhAyy devlete gitmem hayatta, eşimin bir dişini tedavi edip antibiyotik yerine doğum kontrol hapı yazmışlar, tabi oda ters tepmiş yüzü gözü şişmiş
Nedemek kuzum yaYaa çok teşekkür ederim hipp i duymuştum aklımdaydı zaten şimdi emin oldum çok sagol ☺❤
Canim bel ağrın enfeksiyondan olabilir benimde bir ara çok şiddetli ağrıyordu ortopediye gittim doktor enfeksiyondan olabilir demişti ilaç kullansan geçer belki ihmal etme
38 den sonra alırlar diye düşünüyorumKızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
Evolvia nasıl acabaOha ya hic sirasi degil yanihakkaten Allah yardim etsin yakalayin onu
Siyatik agrisi degil mi o? Belden bacaga vuran? Hamilelik ve kilo artisindan oluyor aslinda ama
Ben demin mama isini konusuyodum arkadasimla.
“Valla ben işte her ihtimale karşı diye sormuştum yenidoğancılara
Milupa falan daha tatlıymış
Hipp almamı önermişlerdi”
Bu konusanlar doktor. Mama tatlilastikca meme reddi oluyomus
Hatta bende enfamil mi alaam dedim biz onu slirdik arkadaslara hep usa dan. Manyakmisin yuzyillarin hippinin neyi cikti dedi
Golden goat nie almiorum dedim. Bebegin inek sutu alerjisini var dedi kizdikendisi docent cocukcu buarada
Yani hipp is enough eds ye de gerek yok kasik biberon yeter dedi bilgine
Siyetik sinir sıkışması olabilir mi acabaBel ağrım çok şiddetli işte ya
Yenidoğan var bnde de sonrakileri gruptan baktım herkes 0-3 almış öyle aldım valla ins girmezler minik olurlarsada alırız hemencik almicam pozitif enerji ile devam edicem ins bizimkilerde doğum kilolarını tamamlayıp dogarlarCanım benim bebekler her gün doğacaz diye sinyal vermesine rağmen bende almadımsonuçta şuan doğsalar küveze girecekler. Ne kadar kalırlar kaç kilo çıkarlar bilmediğimden mantıksız geldi. Bide ben hiç yenidoğan almamışım nasıl bir özgüvense kıyafetlerin hepsi 0-3 ay
Rica et cnm mutlaka izin vericeklerdir ne yazikki bazı insanlar resim çekip şikayet vs için kullanıyor bu yüzden hasta mahremiyeti için yasak ins azıcık daha toparlayinca ten teması için kucağına da vericekler hep olumlu şeyleri düşün bn en kısa zmnda bebisinle buluşacağını düşünüyorum.Asla resim cekemeyız yasak zaten hemsıreler yanında. Bgnde yuzusutu yatırmışlar sarılık tedavisi verıoalarmıs.
Bilmiorum ki. Hiccc duymadim soriym miEvolvia nasıl acaba
Bebelac nasıl kızlar bilginiz var mı arkadaşim kullanıyor memnun ama bilemedimBilmiorum ki. Hiccc duymadim soriym mi
Canım bebekler doğum yaklaştıkça güçleniyor ya teknelerin güçlü olması artık normal insanın canını yakıyor. Kasılmayi değil de hareketler normalResmen bebekler karnımda döndü bugün şaka gibi sabah kasıklarım yerinden çıkacak gibiydi karnımda aşırı hareket ve kasılma hissettim bi ara şuan ise midemde kaburgamda çok güçlü tekmeler hissediyorum elleri olmadıkları kesin çünkü karnımın üstünde hiç bukadar güçlü hareketler hissetmemiştim korkuyorum
Bir arkadaşım kullanıyor ama bebelac değil bebelac gold olan daha iyi dedi, şöyle ki normal olanı yapınca doymuyormuş ama gold ile doyuyormuşBebelac nasıl kızlar bilginiz var mı arkadaşim kullanıyor memnun ama bilemedim
Hipp in. İçerigine baktım da palm çekirdeği yağı varmış acaba içeriği mi değiştiBilmiorum ki. Hiccc duymadim soriym mi
Zaten güçlendiklerini farkediyorum ama tekmelerin yeri değişti sanki hatta eşim bile şaşırdı artık kasıklarımda değilde göğsümün alt kısımlarında hissediyorum hemde çok şiddetliCanım bebekler doğum yaklaştıkça güçleniyor ya teknelerin güçlü olması artık normal insanın canını yakıyor. Kasılmayi değil de hareketler normal
Kaçıncı haftadasinZaten güçlendiklerini farkediyorum ama tekmelerin yeri değişti sanki hatta eşim bile şaşırdı artık kasıklarımda değilde göğsümün alt kısımlarında hissediyorum hemde çok şiddetli
29+1 deyim Allahım ne olur 32.haftaya kadar dursunlarKaçıncı haftadasin
Kızlar dolgum düştü sakız çiğnerken, dişçiye gitsem acaba halleder mi? Kanal tedavisi yaptırmıştım daha önce oraya ne yapacağımı şaşırdım boş kaldı
Tekmeleri yukarı da hissediyorsan eğer başları aşağıdadır. Bu da normal bir durum aslında29+1 deyim Allahım ne olur 32.haftaya kadar dursunlar
Evet işte bugün oldu baktım nette 30.haftadan itibaren döner diyor ama yarın acile gideceğim zatenTekmeleri yukarı da hissediyorsan eğer başları aşağıdadır
Şükür sancı çok sıkıntı ya bende bugün hafif azaldı gibi ama gün içinde kasılmalarım ve sancım oldu yine artık yavaş yavaş vücut alıştırıyor heraldekabızlıktan hemoroid oldum ya ben zaten gebeliğimde yaşadığım tek sorun sindirim sorunları oldu elhamdülillah bir kere sancılandım onun dışında öyle ağrı sancı çok az oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?