2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet pastırma sıcakları geliyormuş
Gelsin ya ben soğuk sevmiyorum
Yaa sizin aile çok neşeli sen bol bol anılarını anlat
Reelde de oturup iyi muhabbet edilir seninle kalemin neşeli
Canım bazı hastaneler veriyormuş bazıları vermiyor bende almadım almayı düşünüyorum ty var ama hangi güvenilir yerden almak lazım bilemedim
S saskito alıp paylaşmıştı bir ara aslında
Ama şırınga da çok mantıklı
Kızlar hb de bir markanın ürünlerinde indirim var (wb) reklam olur diye yazmadım ban yememek için
Yok kız onlar reklam olmaz akşama kadar ürün paylaşıp tavsiye ediyoruz.

Gelir elde etmek amaçlı kendi reklamımızı yapmak yasak. Satış vs
İki dk boş bırakmaya gelmiyonuz bi sürü konuşmuşsunuz yine bugün bi iki haber anlattı eşim bende aa öyle mi olmuş dedim. O da diyoki anca kadınlar kulübüne gir hiç haber izleme
Ayy ne dizi izleyebiliyorum ne tv ya
Burdaki yazışmalara yetişemiyorum asla
Kaç saattir okuyorum daha 6 sayfa var
Ben okuyana kadar iki sayfa daha olur kesin. Ya bir de hafta sonu arkadaş.
Toksik ilişkiniz de komik.
Senin kv iyi kadın ya ben seviyorum
Cimri değil en azından
Ayy bu benim ablam gelini kendi buldu hiç memnun değil. Halbuki kız hamarat vs. en önemli sorun çatır çatır çutur çutur harcıyor
Ayy gözlerim doldu ya
Ağzı olan konuşuyor.
Kızım olmadığına böyle teselli edeyim bari kendimi

Sonunda yetiştin evet şırınga da mantıklı almak lazım

Tüh ya benim bir daha ki kontrol ayın 1de, idare eder inşallah ağrı felan yapmaz. Gerçi sinirler alındı yapmaz herhalde

Ahmet başaran’ı çok duydum adını gerçekten iyş bir doktor diyorlar. Ben medovada Seçil kahveci elsürer’e gidiyorum
Evet evet isinin ehli gerçekten. Basindan beri cokda nazimi cekti sağolsun:) kan ihtiyaci olmayacagindan emin olsam onunla devam etmek isterdim bende. Ama meram tıp ve Selçuk tıp haricinde kan bankasi yok ne yazikki ozellerde.

Ahanda bordo bereliler burda hazırda bekliyor.
Alıntı yapıp laf yetiştirmeye çalışıyorlar kesin.

P parla_4 iyi ki yazmamış kız yoksa kim okuyacaktı

Bunları bile zor okuyoz

Dipnot : Yüz kişinin yazmaya ikna edemediği parlayı ters psikoloji ile ikna etme çabam
Nasrettin hocanın eşekten düşmedim ben zaten inecektim şeysi gibi

Ona bir şey mi oldu acaba en son pazartesi girmiş P parla_4 canım iyi misin yazmıyorsun bari mesajlara bak merak ettim

Korkma daha küçük oldukları için onlar o kadar çok dönerler ki 36 ya kadar dönecekler İkizler 34 e kadar döner durur onlar
32 olursa çok rahatlayacam sadaka vereceğim ilk zamanlar her muayene sonrası veriyordum hamileliğim çok rast gidiyordu sorunsuz son zamanlarda iki ay falan artık boşladım başıma gelmeyen kalmadı buna da bağlamak istemiyorum ama sadaka gerçekten belayı defediyor. Zaten haftaya serviks kısalığı ile başladım ağır bir grip oldum halen burnum tıkalı idrar yolu enfeksiyonu oldum hiç olmamıştım sonumuz hayır olsun

Ona bir şey mi oldu acaba en son pazartesi girmiş P parla_4 canım iyi misin yazmıyorsun bari mesajlara bak merak ettim
Şımartma kız şunu (ters psikoloji belki gıcık olup yazar)

Şaka bir yana inşallah bebeği ve kendisi iyidir.
Ama ben artık ziyaretçi olarak okuduğunu düşünüyorum.
Ya da başka üyelik alıp devam ettiğini okumaya.

Kız doğurur filan merak ettim neyse etmedim zaten yazmıyor da,

Görümcem evolvia çocuğuma almıştım memnun kalmamıştık dedi . ama niye sormadım galiba

Ben 1 paket SMA optipuro aldım . İnş ihtiyacımız olmaz hiçbirimizin
Ben de golden goat falan baktım senin söylediğine de bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…