- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.301
Gelsin ya ben soğuk sevmiyorumEvet pastırma sıcakları geliyormuş
Yaa sizin aile çok neşeli sen bol bol anılarını anlatbenim kocam annemi o kadar çok seviyor ki şaşırıyorumama annemde kocamı çok seviyor bi gün oturmuş tv izlerken döndü lan nası bu kadar sevdirdin kendini seni görünce mutlu oluyorum dedi yıkıldık gülmekten
Reelde de oturup iyi muhabbet edilir seninle kalemin neşeli
S saskito alıp paylaşmıştı bir ara aslındaCanım bazı hastaneler veriyormuş bazıları vermiyor bende almadım almayı düşünüyorum ty var ama hangi güvenilir yerden almak lazım bilemedim
Ama şırınga da çok mantıklı
Yok kız onlar reklam olmaz akşama kadar ürün paylaşıp tavsiye ediyoruz.Kızlar hb de bir markanın ürünlerinde indirim var (wb)reklam olur diye yazmadım ban yememek için
Gelir elde etmek amaçlı kendi reklamımızı yapmak yasak. Satış vs
Ayy ne dizi izleyebiliyorum ne tv yaİki dk boş bırakmaya gelmiyonuz bi sürü konuşmuşsunuz yinebugün bi iki haber anlattı eşim bende aa öyle mi olmuş dedim. O da diyoki anca kadınlar kulübüne gir hiç haber izleme
Burdaki yazışmalara yetişemiyorum asla
Kaç saattir okuyorum daha 6 sayfa var
Ben okuyana kadar iki sayfa daha olur kesin. Ya bir de hafta sonu arkadaş.
Toksik ilişkiniz de komik.ben kvmi seviyorum ya bazen çıldırtıyor beni ama iki gün konuşmasam özlerimtoksik bi ilişkimiz var
Allah kurtarsın bacım
ben haber açtırmıyorum özellikle kapatır mısınız diyorum çok üzücü görüntüler var içim dayanmıyor
Senin kv iyi kadın ya ben seviyorum
Cimri değil en azından
Ayy bu benim ablam gelini kendi buldu hiç memnun değil. Halbuki kız hamarat vs. en önemli sorun çatır çatır çutur çutur harcıyorBu benim anneannembabamı beğenmez. Gitti dayıma kendisi görücü usulüyle kız buldu aldı gelini de beğenmedi sonra teyzemi de kendi büyüttüğü yigeniyle evlendirdi sonra onu da beğenmedi ve hep siz yüzünüzden yüzüm ne gelinden ne damattan güldü diye dolaşıyor ortada
Ayy gözlerim doldu ya
Ağzı olan konuşuyor.kızlar bu insanlar her konuda eleştirecek bir şeyi nasıl buluyor? benim tartıda kilom arttı ama görüntüde değişen bir şey yok göbek harici bugün bir komşu gördü diyor ki ay sen hiç kilo almamışsın bebek gelişiyor mu baribebekte haftasına göre güzel gelişimli bir bebekti son muayenede ama içime kurt düşürüyorlar cumartesi gidince ne kadar olmuş olacak çok merak ediyorum
Kızım olmadığına böyle teselli edeyim bari kendimiAnnemle AVM dolaşmaya gittik. Ebebege bakarım dedim. Yusyuvarlak olmuşum annem bile sana nooolmus dedi. Dün böyle değildin
Artık saldım valla ne yapayım. Kız bebekler annelerin güzelliğini alırmış. Kızım güzel olsa iyi olur birşey bırakmadı bende :)
Ağrılar, sancılar, sürekli eksiklerim neler diye düşünmek, doğum korkusu.... artık biraz dalga geçmek gülmek lazım yoksa stres esiri olacağım.
Az kaldı aralık ayına kazasız belasız zamanında gelsin evlatlarımız