- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.321
Ben de aynı şeklide yapıyorum psikolojik olarak rahat ediyor insan. Ama korkma döndüler diye hemen doğacaklar diye bir şey yok kendini o psikolojiye sokma32 olursa çok rahatlayacam sadaka vereceğimilk zamanlar her muayene sonrası veriyordum hamileliğim çok rast gidiyordu sorunsuz son zamanlarda iki ay falan artık boşladım başıma gelmeyen kalmadı buna da bağlamak istemiyorum ama sadaka gerçekten belayı defediyor. Zaten haftaya serviks kısalığı ile başladım ağır bir grip oldum halen burnum tıkalı idrar yolu enfeksiyonu oldum hiç olmamıştım sonumuz hayır olsun
Tatlım 2 hafta önce eşim ile arka arkaya ağır grip olduk 3-4 günde atlattım32 olursa çok rahatlayacam sadaka vereceğimilk zamanlar her muayene sonrası veriyordum hamileliğim çok rast gidiyordu sorunsuz son zamanlarda iki ay falan artık boşladım başıma gelmeyen kalmadı buna da bağlamak istemiyorum ama sadaka gerçekten belayı defediyor. Zaten haftaya serviks kısalığı ile başladım ağır bir grip oldum halen burnum tıkalı idrar yolu enfeksiyonu oldum hiç olmamıştım sonumuz hayır olsun
Çok iyisiniz çok teşekkür ediyorumTatlım 2 hafta önce eşim ile arka arkaya ağır grip olduk 3-4 günde atlattım
*** bol sarımsaklı tarhana çorbası
*** milli ilacımız parol sadece vücut ağrımızı alması için
*** günde Max. 2 bardak Ballı ve limonlu Ihlamur
*** gün içinde bolca C vitamini ( portakal mandalina )
*** kendini sıcak tut
*** uyuyarak dinlen
————————-
İdrar yolu enfeksiyonu grubun milli temsilcisi olarak tavsiyelerim
*** bol sıvı tüket
*** ilk aşama monurol kullanımı
*** tahlil sonucuna göre monurol idrar yolunu temizlemediyse Antibiyotik tedavisi ( en az 15 gün süreli Amoklqvin yada Agumentin tedavisi )
*** idrar yolları böbreklerini üşütmenlede ilgili olabilir ayaklarını sıcak tut
————————
Burun tıkanıklığı için doğal serum fizyolojik yap evde yatım bardak suya çok az miktarda tuz ekle . Abdest alır gibi burnuna geç geniz bölgen temizlensin
çok kırıcı ya özellikle çok istenen bir bebekten sonra böyle söylemesiO ofsistimcidden aynen öyle hala kadın bana görmemişin çocuğu olmuş diyo hala elli kere kızdım. Her seferinde de evet 7senedir görmemişim diyorum
olur olur hiç ağrısız kasılmasız hamilelik olmaz zaten vücudunda bir canlı büyütüyorsun kemiklerin birbirinden uzaklaşıyor çok normal değil mi ağrılar sancılarŞükür sancı çok sıkıntı ya bende bugün hafif azaldı gibi ama gün içinde kasılmalarım ve sancım oldu yine artık yavaş yavaş vücut alıştırıyor heralde
ya canım benim teşekkür ederim ne güzel güldürdüysem seniYaa sizin aile çok neşeli sen bol bol anılarını anlat
Reelde de oturup iyi muhabbet edilir seninle kalemin neşeli
medipolde gebe okuluna gideceğiz haftaya cumartesi, kasım sonunda da bireysel emzirme danışmanlığı eğitimi alacağım emzirme danışmanı doğumdan sonra da 15 gün destek veriyor emzirme sürecinde ben her öğrendiğimi yazarım burayaYa bu mama işini hastaneye eğitime gidenler var ya gebe okuluna onlardan öğrensek.
O ofsistimcidden hangi hastanede senin gebe okulu?
Hic duymadim benim bikac arkadasim enfamil kullandi. Golden goat kullanana oldu ama alerjisi vardi onin oglunun. Ztn aleri olmadan gg onerilmiomus.Bebelac nasıl kızlar bilginiz var mı arkadaşim kullanıyor memnun ama bilemedim
Hipp in. İçerigine baktım da palm çekirdeği yağı varmış acaba içeriği mi değişti
Gg alerjik bebeklerde kullaniliomus. Ama hipp bak yazilara.Ben de golden goat falan baktım senin söylediğine de bakayım
İnşallah o değildirM maviiikelebekkk balım ya oğlumda bir kez tatilde maması bitmişti marketten bebelac mı bir şey bulmuştuk erimiyordu bile ama markadan emin değilim.
Hipp dışında mama kullanmadım. Ama alternatif neyse onu da alırız sorun değil.
Şekerli olmasın anne sütü tadına yakın olsun bunlar önemli.
Ben de aynı şeklide yapıyorum psikolojik olarak rahat ediyor insan. Ama korkma döndüler diye hemen doğacaklar diye bir şey yok kendini o psikolojiye sokma
aynı kafadayım sadaka vermeyi hiç ihmal etmemek lazım. ben hep smalı çocuklara sms olarak atıyorum sadakayı, çok seyahat ettiğimiz bir ayda faturam 350 tl olmuştu kocamdan da fırça yemiştim bizi neden koruyosun bu kadar çok attın diye32 olursa çok rahatlayacam sadaka vereceğimilk zamanlar her muayene sonrası veriyordum hamileliğim çok rast gidiyordu sorunsuz son zamanlarda iki ay falan artık boşladım başıma gelmeyen kalmadı buna da bağlamak istemiyorum ama sadaka gerçekten belayı defediyor. Zaten haftaya serviks kısalığı ile başladım ağır bir grip oldum halen burnum tıkalı idrar yolu enfeksiyonu oldum hiç olmamıştım sonumuz hayır olsun
Yani mesela organik sertifikasi olan iki mama var turkiyede. Hipp ve holle. Ben satilan bunlari goruyorumİnşallah o değildirarkadaşım oğluna kullanıyor erimeme vs sıkıntı yok sorun etmiyor Aptamil çok gaz yapıyormuş onu duymuştum
İnşallahYa insallah hicbirimiz mama vermek zorunda kalmayiz. Hicbiri bni mutlu etmio bakiorum da..
Şekerli diye biliyorum onu o yüzden hiç vermedikİnşallah o değildirarkadaşım oğluna kullanıyor erimeme vs sıkıntı yok sorun etmiyor Aptamil çok gaz yapıyormuş onu duymuştum
Nasil ya? Ben kv bole bisey desem delirdin mi ne gerek var mamaya sutun gelir merak etme fln der ne alaka yaniİnşallahkv muhabbeti açmak istemem ama benimki şimdiden mama verelim dediği için doğum anını değil hep bunu düşünüyorum
VAlla daha tatliymis. Ve meme reddi sebeplerinden biriymis tatli sekerli mamadan sonra anne sutu istemiomus bebelerŞekerli diye biliyorum onu o yüzden hiç vermedik
Netten bittikçe hip alıyorduk.
Ama o zamanki ekonomisinde zorlamıyordu bu sefer Allah hepimizin yardımcısı olsun.
11 yılda hiç bir şey değişmemiş demekki markada o zamanda öyleydi kimse önermediVAlla daha tatliymis. Ve meme reddi sebeplerinden biriymis tatli sekerli mamadan sonra anne sutu istemiomus bebeler
Ya bole seyleri sen bnden daha iyi bilirsin. Ben yeni ogrenicem. Hastane cantasini konusuyoduk bugun. Sen yinede mama koy dedi hastane verir ama die. Orda marka sordum yani11 yılda hiç bir şey değişmemiş demekki markada o zamanda öyleydi kimse önermedi
Normalde tam tersi olur, mama veriyorsun diye ayıplayan var neredeyse. Senin kv de bir terslik varİnşallahkv muhabbeti açmak istemem ama benimki şimdiden mama verelim dediği için doğum anını değil hep bunu düşünüyorum
Bana doktor dedi ki sezeryanda olsa dönerse bebegi omzundan almak risksiz hemen omzundsn tutup alirim ters olursa nefessiz vs kslmasin diye acele edip almaya cslisiyorum. Insallah hayirlisi ile dönerler. Sezeryanda 40. hafta almiyorum riskler olusabiliyor bir aksilik vs olmazsa 39. hafta aliyorum dedi devlettekiler ne der tabi bilmiyorumKızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
Balım çok zaman geçti ve çok şey değiştiYa bole seyleri sen bnden daha iyi bilirsin. Ben yeni ogrenicem. Hastane cantasini konusuyoduk bugun. Sen yinede mama koy dedi hastane verir ama die. Orda marka sordum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?