2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de aynı şeklide yapıyorum psikolojik olarak rahat ediyor insan. Ama korkma döndüler diye hemen doğacaklar diye bir şey yok kendini o psikolojiye sokma

Tatlım 2 hafta önce eşim ile arka arkaya ağır grip olduk 3-4 günde atlattım
*** bol sarımsaklı tarhana çorbası
*** milli ilacımız parol sadece vücut ağrımızı alması için
*** günde Max. 2 bardak Ballı ve limonlu Ihlamur
*** gün içinde bolca C vitamini ( portakal mandalina )
*** kendini sıcak tut
*** uyuyarak dinlen

————————-
İdrar yolu enfeksiyonu grubun milli temsilcisi olarak tavsiyelerim
*** bol sıvı tüket
*** ilk aşama monurol kullanımı
*** tahlil sonucuna göre monurol idrar yolunu temizlemediyse Antibiyotik tedavisi ( en az 15 gün süreli Amoklqvin yada Agumentin tedavisi )
*** idrar yolları böbreklerini üşütmenlede ilgili olabilir ayaklarını sıcak tut

————————
Burun tıkanıklığı için doğal serum fizyolojik yap evde yatım bardak suya çok az miktarda tuz ekle . Abdest alır gibi burnuna geç geniz bölgen temizlensin

Çok iyisiniz çok teşekkür ediyorum

O ofsistimcidden aynen öyle hala kadın bana görmemişin çocuğu olmuş diyo hala elli kere kızdım. Her seferinde de evet 7senedir görmemişim diyorum
çok kırıcı ya özellikle çok istenen bir bebekten sonra böyle söylemesi
Şükür sancı çok sıkıntı ya bende bugün hafif azaldı gibi ama gün içinde kasılmalarım ve sancım oldu yine artık yavaş yavaş vücut alıştırıyor heralde
olur olur hiç ağrısız kasılmasız hamilelik olmaz zaten vücudunda bir canlı büyütüyorsun kemiklerin birbirinden uzaklaşıyor çok normal değil mi ağrılar sancılar
Yaa sizin aile çok neşeli sen bol bol anılarını anlat
Reelde de oturup iyi muhabbet edilir seninle kalemin neşeli
ya canım benim teşekkür ederim ne güzel güldürdüysem seni inşallah bir gün denk gelir sohbet edebiliriz burdaki çok kişiyi tanımak istiyorum ya arkadaşımmış gibi hissediyorum çoğunuzu kahveye davet edesim geliyo

Ya bu mama işini hastaneye eğitime gidenler var ya gebe okuluna onlardan öğrensek.

O ofsistimcidden hangi hastanede senin gebe okulu?
medipolde gebe okuluna gideceğiz haftaya cumartesi, kasım sonunda da bireysel emzirme danışmanlığı eğitimi alacağım emzirme danışmanı doğumdan sonra da 15 gün destek veriyor emzirme sürecinde ben her öğrendiğimi yazarım buraya

Bebelac nasıl kızlar bilginiz var mı arkadaşim kullanıyor memnun ama bilemedim
Hic duymadim benim bikac arkadasim enfamil kullandi. Golden goat kullanana oldu ama alerjisi vardi onin oglunun. Ztn aleri olmadan gg onerilmiomus.
Hipp in. İçerigine baktım da palm çekirdeği yağı varmış acaba içeriği mi değişti

Ben de golden goat falan baktım senin söylediğine de bakayım
Gg alerjik bebeklerde kullaniliomus. Ama hipp bak yazilara.

M maviiikelebekkk balım ya oğlumda bir kez tatilde maması bitmişti marketten bebelac mı bir şey bulmuştuk erimiyordu bile ama markadan emin değilim.

Hipp dışında mama kullanmadım. Ama alternatif neyse onu da alırız sorun değil.

Şekerli olmasın anne sütü tadına yakın olsun bunlar önemli.

İnşallah o değildir arkadaşım oğluna kullanıyor erimeme vs sıkıntı yok sorun etmiyor Aptamil çok gaz yapıyormuş onu duymuştum

Ben de aynı şeklide yapıyorum psikolojik olarak rahat ediyor insan. Ama korkma döndüler diye hemen doğacaklar diye bir şey yok kendini o psikolojiye sokma

aynı kafadayım sadaka vermeyi hiç ihmal etmemek lazım. ben hep smalı çocuklara sms olarak atıyorum sadakayı, çok seyahat ettiğimiz bir ayda faturam 350 tl olmuştu kocamdan da fırça yemiştim bizi neden koruyosun bu kadar çok attın diye biz arabada ön 2 lastikte çivilerle ankaradan fethiyeye gidip fethiyeden istanbula geldik arabada bir titreme vardı ama anlayamadık ne olduğunu istanbula geldik tam lastikçinin önünde lastik basıncı hatası verdi. lastikçi nasıl geldiniz bunlarla verilmiş sadakanız varmış yolda kalmamışsınız dedi baktım kocam konuyu değiştirmeye çalışıyor

İnşallah o değildir arkadaşım oğluna kullanıyor erimeme vs sıkıntı yok sorun etmiyor Aptamil çok gaz yapıyormuş onu duymuştum
Yani mesela organik sertifikasi olan iki mama var turkiyede. Hipp ve holle. Ben satilan bunlari goruyorum
Aptamil fln alinicak seyler degil ztn

Şekerli diye biliyorum onu o yüzden hiç vermedik
Netten bittikçe hip alıyorduk.
Ama o zamanki ekonomisinde zorlamıyordu bu sefer Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnşallah kv muhabbeti açmak istemem ama benimki şimdiden mama verelim dediği için doğum anını değil hep bunu düşünüyorum
Nasil ya? Ben kv bole bisey desem delirdin mi ne gerek var mamaya sutun gelir merak etme fln der ne alaka yani

Şekerli diye biliyorum onu o yüzden hiç vermedik
Netten bittikçe hip alıyorduk.
Ama o zamanki ekonomisinde zorlamıyordu bu sefer Allah hepimizin yardımcısı olsun.
VAlla daha tatliymis. Ve meme reddi sebeplerinden biriymis tatli sekerli mamadan sonra anne sutu istemiomus bebeler

11 yılda hiç bir şey değişmemiş demekki markada o zamanda öyleydi kimse önermedi
Ya bole seyleri sen bnden daha iyi bilirsin. Ben yeni ogrenicem. Hastane cantasini konusuyoduk bugun. Sen yinede mama koy dedi hastane verir ama die. Orda marka sordum yani

Kızlar bir şey soracam ben devlet hastanesine gidiyorum ya biliyorsunuz ki bebek de ters dönme ihtimali var ama oldu ki dönmedi diyelim sezeryan olursa ne olur kaçıncı haftada en erken olur
Bana doktor dedi ki sezeryanda olsa dönerse bebegi omzundan almak risksiz hemen omzundsn tutup alirim ters olursa nefessiz vs kslmasin diye acele edip almaya cslisiyorum. Insallah hayirlisi ile dönerler. Sezeryanda 40. hafta almiyorum riskler olusabiliyor bir aksilik vs olmazsa 39. hafta aliyorum dedi devlettekiler ne der tabi bilmiyorum

Ya bole seyleri sen bnden daha iyi bilirsin. Ben yeni ogrenicem. Hastane cantasini konusuyoduk bugun. Sen yinede mama koy dedi hastane verir ama die. Orda marka sordum yani
Balım çok zaman geçti ve çok şey değişti
Primanın içeriği bile değişmiş primadan memnunduk mesela
Sebamed öyle o da değişmiş ondan da memnunduk şampuan olsun pişik kremi olsun
Ticari kaygı ile neleri değişmişler
Benim araştırıp o zaman kullandığım ürünler ile şimdiki arasında fark var.
O zaman da KK da anne grubunda fikir alışverişi ile ne nerde kaliteli uygun fiyat araştırarak aldık hep.
O zamanda çok bilinçli bir ekibimiz vardı. Biri kitap araştırırdı. Biri bebek arabası ne bileyim.

Ama şu konuda acemiyim hastane odasında bebekle hiç vakit geçirmedim.
İnşallah bu sefer hepinizle birlikte o sevinci neşeyi telaşı bende yaşayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…