2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
benim de 7. haftada bulantım çok arttı özellikle bu sabah o kadar kustum ki yüzüm morardı kusmaktan hiçbir şey almıyor midem. zayıflamışım da yiyemediğim için. dr zayıflamaman gerekiyor dedi prilamı düzenli almamı söyledi. almama rağmen yiyemiyorum bugün zorla yarım kase mercimek çorbası içebildim bir kaç tanede malta eriği yedim.

Ben de bugün 9+2 oldum :)
Meyve yedikten sonra yoğurt yemeye bak veya yoğurt ile birlikte tüketmeni öneririm. Meyvede de şeker olduğu için gebelik şekerin çıkmasın

Bende kilo veriyorum ama hiç vermemen lzım demedi. 3. Aydan sonra iştah açılıyo alırsın dedi geçti dert etme bence. Sadece kzıarmış ekmek yiyebiliyprum. Simit. Kuru ekmek.
Kandan alacağını alıyor o merak etme dedi doktorda. He meyveye zorluyorum cevize falan ama almayınca da mide napalım.
Prilam beni de geçirmiyo iyiki Zofer var. 4-5 e çıkınca kusma içiyorum

Yaaa sen 2019 annesinin di mi 2019 şubat veya ocak hatırladım seni :)

ay bir an önce biter bu umarım ya canım çıktı gerçekten

Kızlaaar ben 6+1’de memleketimde doktora gidip kalp atışını duymuştum ve de görmüştüm, hem de gümbür gümbür duymuştuk 120 atıyordu. Bugün yine doktora gittik ama oturduğumuz şehirde yani başka bir doktor, beni asıl takip eden, 7+2 çıkmamız gerekirken 6+5 çıktık bu beni biraz korkuttu kalp atışlarını gördük ama öyle gümbür gümbür duyulmadı makineden mi acaba? Bu sefer de 147 atıyordu. Doktor hiç sıkıntı yok dedi ama içime kurt düştü neden küçük kaldı ki? Bebek 9 günde 5 mm’den 8.5 mm’ye yükselmiş. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bana söyledi doktorum canım isteğe bağlı istersen yaptırırsın diye. Ama ikili testi öneriyorum dedi. Bende emin değilim açıkçası. Baya maliyetli bi test sanırım daha var gerçi daha 7. Haftadayım
Maliyetli bir test ama ikili testte yakalanamayan bir cok hastalik yakalanabiyormus. Turkiyede biruni yapiyor fiyatlarda yurtdisi ile ayni ama iste hangi labratuara yaptirmak lazim onu arastiriyorum suan
Ama ikiliden cok cok daha kapsamli baya okudum

Bir sorun olsa muhakkak doktor bildirirdi bu kadar detay bilmek çok yorucu zaten mm olarak da büyümüş ben hiç ne kalp atışı ne de mm takip etmedim etmiyorum da

Bu arada ne yersem yiyeyim mide kazınması açlık hissi geçmiyor. Son aylarda yaşanan iştah açıklığı değil bu. Sürekli aç hissetmek halsiz bırakıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
benkızımdada şimdiki hamileliğimde 6. hafta bitene kadar deli gibi yemek yiyordum midem kazınıyordu sürekli yemeği biraz geç yesem içim titriyordu kendine gelemiyordum ama yedinci haftaya girince iştahım azaldı sonra bulantı kusma başladı ve benim yedinci aya kadar devam etti

Evet canım bebegede zarar verebılıyomuş bu durum banada doktorum mutlaka iç cok kusmak iyi degıldir demişti şükür cok kusmadım da ama acıktıgım için yıorum canım hiç bişey istemıyor

Maliyetli bir test ama ikili testte yakalanamayan bir cok hastalik yakalanabiyormus. Turkiyede biruni yapiyor fiyatlarda yurtdisi ile ayni ama iste hangi labratuara yaptirmak lazim onu arastiriyorum suan
Ama ikiliden cok cok daha kapsamli baya okudum
Sayfada biri yazmıştı Kadıköy’de bi lab 4 bine yapıyormuş uygun diye ama kendileri mi çalışıyor yurtdışına mı yolluyor bilmiyorum

Kızlaaaar prilam bugün bende de etki etmemeye başladı bir kere kustum ama bulantı gibi midem ağzımda hep ağzımın tadı yine metalik acı oldu ... Üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…