2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende dün çok kötüydüm zofer attım bugğn bile az bulandı bu seferde bebek iyi mi değil mi diye panik oldum

Kızlaaaar prilam bugün bende de etki etmemeye başladı bir kere kustum ama bulantı gibi midem ağzımda hep ağzımın tadı yine metalik acı oldu ... Üfff
Soda içsen işe yararmı acaba denedim mi?

Bende 2019 şubat annesiyim ama ozamanki hesabımı unuttum :) yeni isimle açtım, çocuklar 4 yaşına geldi artık, bizde 2.ciyi düşünelim dedik tekrardan
Aynen girdik bir yola bakalım:) kaç haftalıksın? O dönemde de kesin konuşmuşuzdur ama eski isminle ancak hatırlayabilirim

Soda içsen işe yararmı acaba denedim mi?
Sade soda bitti meyveli vardı onu içtim ama yok işe yaramadı çubuk kraker bile yedim zaten ondan sonra kustum ilaç içtim acıktım çorba içtim şimdi yine midem ağzımda ilaç gerçekten fayda etmiyor bugün

7+2 Benim de hem de cok fazla. Istahim acik ama tutuyorum kendimi az yiyorum. ozellikle aksam cok sisiyorum. 4 5 aylik gibi. Sabah uyandigimda biraz inmis oluyor.
Benimde oyle sabah biraz iniyor akşama doğru patlıcak gibi oluyor. İştahım acık degıl ama yıyorum internette gaz dan dolayı şişkinlik olur dıyor

Mm hesaplarına o kadar takılmayın bence ultrasondan ultrasona değişiyor diye biliyorum. Kimisi daha detaylı gösterirken kimisi daha eski olabiliyor. Mesela devlette gittiğim dr kalp sesini dinletmezken özeldeki dinletti dakikada şu kadar bu kadar diyen de olmadı. Daha çok ufaklar milim hesaplara takılmayın derim.

Aynen girdik bir yola bakalım:) kaç haftalıksın? O dönemde de kesin konuşmuşuzdur ama eski isminle ancak hatırlayabilirim
Evet evet inan eski ismimi ben bile hatırlamıyorum :) hatta çocuk olduktan sonra bile bi süre yazdım ben o gruba, ben Kasım gibi yine hamileydim ama 6 haftalık ken kalp atışı durdu kürtaj oldum şimdi yine hamileyim daha 4+3 lerdeyim ama inş saglıklı olur, çünkü 2 gün kanamam oldu haftasonu yoğun, bakalım hayırlısı diyorum Allaha bıraktım inş saglıkla kavuşuruz

Yarin 6+4 olacak kalp atışı duyar miyim acaba yoksa perşembe mi duyarım 1 gun farkeder mi bilemedim sabırsızlık basladi valla bi de hiç belirti olmaması da kötü bence şuana kadar kusmadim midem de oyle cok bulunmadı oyle aman aman bi kasik agrimda yok sadece bugünlerde çok duygusal bi o kadar da sinir kupuyum

Dış gebelik mi oldu, geçen sene adet günü kanaman oldu durmadı, kırmızı renkli, o arada beta hcg de yükseldi her gün 2 kat bu şekilde mi oldu
Yükseliş vardı kanama da vardı.
Sağ tüpümde odak görüldü.
Oraya yerleşmiş.

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almak nasip olur hepsinin bi vakti saati var gerçekten.

ay kaçıncı haftada azaldı umut olun bana az mı kaldı diye çok yoğun muydu olduğu dönemde kusma var mıydı?
9. Haftam bitti kızlar bulantı kesildi koku hassasiyeti kesildi ama miğde yanması akşamları ve sabahları devam ediyor akşam öğünlerini miğdem hala almıyor yiyemiyorum meyveyle geçiştiriyorum

Aylin19 benim bir yıl oldu tam.
Geçen sene nisan da olmuştum.
Değer olarak kesin ve net hatırlamıyorum.
Ama rahimde kanama alanı vardı kese yoktu.
Sağ tüpte de odak görüldü benim.
Öyle emin olduk. Sağ tüpe yerleşmişti.

Seninki inşallah normal sağlıklı gebeliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…