2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben ama nerede yaptıracağımı bilmiyorum doktorumun yönlendirmesine bakacağım
Doktorum bgn bni yonlendirdi. Ama simdi oturdum bakiyorum baska hangi firmalar var diye. Ekim kasim anneler geuplarina bakiyorum nerelere yaptirmislar diye

ben ama nerede yaptıracağımı bilmiyorum doktorumun yönlendirmesine bakacağım
Maliyetli bir test ama ikili testte yakalanamayan bir cok hastalik yakalanabiyormus. Turkiyede biruni yapiyor fiyatlarda yurtdisi ile ayni ama iste hangi labratuara yaptirmak lazim onu arastiriyorum suan
Ama ikiliden cok cok daha kapsamli baya okudum

Doktorum ikili taramayı söylemişti. İnanılmaz bir bacak ağrısından dolayı bir kaç günlük korkulu zaman sonrası başka bir hastane ve doktora başladım o da önermedi şu an için. Muhtemelen gerekli görmezse ben yaptırmayacağım.

Canım böyle şeylere lütfen takılıp kendini üzme. Doktorum bana da 2 gün gerisindeki günü söylemişti geriden mi gekiyor dedim hayır geriden diye birşey yoktur yumurtlama tarihin farklıdır böyle şeyleri kafana takma kızarım demisti bana.

ikili test zaten %100 dogru degılmıs bır cok ornek okudum dıger forumlarda ıkılı testte rısklı cıkıp nıpt te saglıklı olup saglıklı dogan oyuzden ıkılı test bende yaptırmayacağım

Canım ben 9+3 oldum hiç bir belirtim yok evet bazen çok düşündürücü oluyor neden belirti yok diye ama kanama olmadığı sürece rahatım diye telkin ediyorum kendimi

Bayadır olmuyordu ama adet ağrısı gibi ağrım var bugün 8. Haftaya girdik normal mi bu
Benim geçen hafta perşembe günü işteyken birden bire kasığımdan bacağıma sancı vurmaya başladı. O kadar ağrıdıki yürümekte bile zorlandım. İşten izin alıp eve geldim 3-4 saat uyudum geçmedi. Kadın doğum acile gittik eşimle. Bebek sağlıklı duruyor ama düşük riski olabilir deyip bizi inanılmaz korkuttu. Ertesi gün kendi doktorum il dışında olduğu için başka bir doktor buldum. Ayrıntılı ayrıntılı baktı. Bebiş, plesenta ve kese oldukça sağlıklı ve kanama alanı yok sadece aşırı gaz var dedi. Yani beni mahveden şey gazmış. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama doktor bunda korkacak bişey yok lekelenme tarzında bişey olursa tekrar gelirsin bir sıkıntı olmazsa 3 hafta sonra görüşürüz dedi

Lekelenme yok şükür şiddetli bi ağrı da değil ama adet olacakmışım gibi

Kalp atışının sesi de cılız gibi gelince bir panik oldum ama böyle böyle alışıcam sanırım anneliğe teşekkür ederim

Ben de kötü mü diye sorduğumda gayet iyi dedi doktorum ama tedaviyle olduğu için yumurtlama günüm belli o yüzden bir tık şaşkınım hala. Sanırım doktora güvenip 2 hafta sabredicem

Kızlar bende göğüs büyümesi oldu bir anda kaç haftadır tık yoktu her şey stabil idi sanki bir anda büyüdü.
Haftası ilerledikçe oluyor sanırım.

Kızlar devlet Hastanesi'ne randevusuz gidince tahlil yapıyorlar mı bilginiz var mı sağlık ocağında yapılamayan tahlilleri yaptırmam lazım ama yakın zamana randevu bulamadım

Kızlar devlet Hastanesi'ne randevusuz gidince tahlil yapıyorlar mı bilginiz var mı sağlık ocağında yapılamayan tahlilleri yaptırmam lazım ama yakın zamana randevu bulamadım
Doktora kayıt açtırabilirseniz doktor isteyecek tahlilleri muayeneden sonra. Yoksa doktora çıkmadan direk tahlil yaptıramıyorsunuz. Bizim burada sabah erken saatte gidenlere yedek kontenjandan kayıt açıyorlardı bir ara fakat şuan ne durumda sistem bilemiyorum. Gidip sorma şansınız varsa deneyin.

Teşekkür ederim yarın sabah öyle yaparım inşallah alırlar

Kızlar bende göğüs büyümesi oldu bir anda kaç haftadır tık yoktu her şey stabil idi sanki bir anda büyüdü.
Haftası ilerledikçe oluyor sanırım.
Ben bir de protez ameliyatı oldum 1,5 yıl önce. Başka hamilelik planlamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…