2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben 9+3 oldum hiç bir belirtim yok evet bazen çok düşündürücü oluyor neden belirti yok diye ama kanama olmadığı sürece rahatım diye telkin ediyorum kendimi
Oyle canim yarin gidebilirsem kalp atışını duyarsam biraz da olsa rahatlcm

Özel sektörde çalışanlar var mı aranızda? Ben halsizliğim yüzünden çok zorlanıyorum elimi oynatmaya halim yok motivasyonum sıfır 8-6 çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam
Özel sektör de öğretmenim canım ders anlatırken midem bulanıyor. Halsizim 20 dakika tenefüslerde uyuyorum. O derece.

Korkuların hepsi çok mornal ama planlı bir hamilelik yaş 32.iyiki yapmıssınız. Kızınız da size destek olur. Kız çocukları genel de naif olur. Hepsinin üstesinden gelirsiniz

Aynı ben mallaştım saflaştım. İş yerinde bariz belli oluyor saç makyaj yapıyorum kapansın diye ama nafile

Amin inş, zor bişey yaşamışsın sende şimdi saglıkla kucağına alırsın inş

Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Ben ilk testimi orada yaptırmıştım. Ebe tahlillere bakarken farketmiş aradı sordu ben de kalp atışını duyduktan sonra gidip netleştirdim.
Genelde 7. Haftada falan duyuluyomuş. Ben 6+1de de duydum oğlumda da aynı şekilde 6+larda duymuştum. Hatta dr bile duyamayabiliriz dedi duyunca o da şaşırdı

Insallah bende duyarım yaa

Bendede uyku cok oluyor ama akşam 10 gibi uyuyorum ama gece 10 kere kalkıyorum tam uykumu alamıyorum sanki hamlelik uykuyu bozuyo mu acaba. Dengesi şaştı vucudun saflık mallıkta var kendı halime düştüm valla hiç bişey düşünemiyorum başka bi kadıgım agrıyo bi midem bulanıyo bi başım donuyo

benim bir haftadır belim çok ağrıyor iki gecedir yüz üstü yatıyorum öyle anca ağrısı hafifliyor zararı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…