- 24 Mart 2023
- 828
- 883
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.401
Eğer karından bakıldıysa ramzi teorisine göre erkek
Ben randevusuz hiç almıyorlar diye biliyorumKızlar devlet Hastanesi'ne randevusuz gidince tahlil yapıyorlar mı bilginiz var mı sağlık ocağında yapılamayan tahlilleri yaptırmam lazım ama yakın zamana randevu bulamadım
Oyle canim yarin gidebilirsem kalp atışını duyarsam biraz da olsa rahatlcmCanım ben 9+3 oldum hiç bir belirtim yok evet bazen çok düşündürücü oluyor neden belirti yok diye ama kanama olmadığı sürece rahatım diye telkin ediyorum kendimi
Evet karından bakıldıEğer karından bakıldıysa ramzi teorisine göre erkek
Özel sektör de öğretmenim canım ders anlatırken midem bulanıyor. Halsizim 20 dakika tenefüslerde uyuyorum. O derece.Özel sektörde çalışanlar var mı aranızda? Ben halsizliğim yüzünden çok zorlanıyorum elimi oynatmaya halim yok motivasyonum sıfır8-6 çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam
Korkuların hepsi çok mornal ama planlı bir hamilelik yaş 32.iyiki yapmıssınız. Kızınız da size destek olur. Kız çocukları genel de naif olur. Hepsinin üstesinden gelirsinizselam kızlar günaydın, 7+0'dayım bulantılar artarak devam ediyorum çalışırken o kadar zorlanıyorum kiAllah yardımcımız olsun.
2. kez anne olacaklara bir sorum var. 4 yaşında kızım var ikinci bebeğide isteyerek yaptık. ikiside tüp bebek zaten. ama bende korkular başladı 32 yaşındayım eşim cerrah çok yoğun bazı geceler nöbetçi olduğu için eve gelmiyo haftasonlarıda çalışıyo. ve gurbetteyiz. komşularım falan çok iyi ama yakınımda aile üyelerimden kimse yok anlayacağınız. gerçi kimseye güvenip de yapmadım hayatta olmayadabilirlerdi ama ne bilim bi korku sardı sanki nasıl bakıcam nasıl yapıcam ikisini sevip yetebilecek miyim? hayatım sadece çocuklar olup eşimle aramıza soğukluk girer mi? yani bir takım kaygılar. bu süreci hem kızım hem kendim için psikologla ilerleticem zaten henüz başlamadım ama bu kaygılar hormonlar ve belirsizlikle mi ilgili yoksa bana özgü mü çözemiyorum. belki bulantı ve baş dönmelerinden dolayı keyifsiz geçen hamileliğinde etkisi vardır psikolojimin böyle olmasında ama benim gibi olanınız var mı acaba? yalnız olmadığımı bilmek iyi gelebilir belki..
Aralık bebeğimkızlar ben 9+4 haftalık gebeyim doğum aralıkta mı olur kasımda mı
Aynı ben mallaştım saflaştım. İş yerinde bariz belli oluyor saç makyaj yapıyorum kapansın diye ama nafileBir hafta sonra inşallah bende açılırım diye umut ediyorum ilk 12 hafta yorgunluk uyku çok olurmuş ama 8. Haftadan sonra da azalmaya başlarmış ... Bitkinlik uyku hali had safhada bende de .. ya bide hormonlar yüzünden herhalde bi değişimler var bende kendime şaşırıyorum saflaştım mallaştım gibisizlerde de var mı değişim huy suy ne bileyim düşünce gibi
Amin inş, zor bişey yaşamışsın sende şimdi saglıkla kucağına alırsın inşAylin19 benim bir yıl oldu tam.
Geçen sene nisan da olmuştum.
Değer olarak kesin ve net hatırlamıyorum.
Ama rahimde kanama alanı vardı kese yoktu.
Sağ tüpte de odak görüldü benim.
Öyle emin olduk. Sağ tüpe yerleşmişti.
Seninki inşallah normal sağlıklı gebeliktir.
Yaaa bana da bi tahminEğer karından bakıldıysa ramzi teorisine göre erkek
Ben ilk testimi orada yaptırmıştım. Ebe tahlillere bakarken farketmiş aradı sordu ben de kalp atışını duyduktan sonra gidip netleştirdim.Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Genelde 7. Haftada falan duyuluyomuş. Ben 6+1de de duydum oğlumda da aynı şekilde 6+larda duymuştum. Hatta dr bile duyamayabiliriz dedi duyunca o da şaşırdıYarin 6+4 olacak kalp atışı duyar miyim acaba yoksa perşembe mi duyarım 1 gun farkeder mi bilemedim sabırsızlık basladi vallabi de hiç belirti olmaması da kötü bence şuana kadar kusmadim midem de oyle cok bulunmadı oyle aman aman bi kasik agrimda yok sadece bugünlerde çok duygusal bi o kadar da sinir kupuyum
Ya tam ortada kalmış gibi bebiş başka varsa ona göre bakalımYaaa bana da bi tahminvajinal bakıldı
Özel sağlık sigortası karşılıyor mu peki o testiTürkiyede de yapıyorlar labaratuvarlarda arkadaş yaptırdı hatta eve gelip kan aldılar
D vit haric hepsini karisiladi ozel saglikÖzel sağlık sigortası karşılıyor mu peki o testi
Insallah bende duyarım yaaBen ilk testimi orada yaptırmıştım. Ebe tahlillere bakarken farketmiş aradı sordu ben de kalp atışını duyduktan sonra gidip netleştirdim.
Genelde 7. Haftada falan duyuluyomuş. Ben 6+1de de duydum oğlumda da aynı şekilde 6+larda duymuştum. Hatta dr bile duyamayabiliriz dedi duyunca o da şaşırdı
Meme protezikalca protezi mi ve normal dogum mu yaptiniz
9+3 te umut oldun şuan bana kusma konusunda9. Haftam bitti kızlar bulantı kesildi koku hassasiyeti kesildi ama miğde yanması akşamları ve sabahları devam ediyor akşam öğünlerini miğdem hala almıyor yiyemiyorum meyveyle geçiştiriyorum
Bayadır olmuyordu ama adet ağrısı gibi ağrım var bugün 8. Haftaya girdik normal mi bu
Bendede uyku cok oluyor ama akşam 10 gibi uyuyorum ama gece 10 kere kalkıyorum tam uykumu alamıyorum sanki hamlelik uykuyu bozuyo mu acaba. Dengesi şaştı vucudunBir hafta sonra inşallah bende açılırım diye umut ediyorum ilk 12 hafta yorgunluk uyku çok olurmuş ama 8. Haftadan sonra da azalmaya başlarmış ... Bitkinlik uyku hali had safhada bende de .. ya bide hormonlar yüzünden herhalde bi değişimler var bende kendime şaşırıyorum saflaştım mallaştım gibisizlerde de var mı değişim huy suy ne bileyim düşünce gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?