- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.421
Ay yok canım onu sormak istemedim şu ikili test zamanı yapılan genetik test var ya onu merak ediyorum benD vit haric hepsini karisiladi ozel saglik
Meme protez.Emzirirken sorun oluyor mu?Ben bir de protez ameliyatı oldum 1,5 yıl önce. Başka hamilelik planlamıyordum
Benim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tanBurada ozellikle anne olanlar gulucektir belki bana ama ben ilk 2 ay nasil uyuycak ona taktim kafayi. Hicbisey degik o aklimi kacirtiriyo. Nasi yaticak ya nefes alamazsa basini mi beklicem buna sardim. Sanirim bilmemekten ama insanin yasi ilerledikce korkulari cidden artiyomus.. benim isim yurtdisina da gitmeli. Bi sure donmem diyorum okey ama sonra? Okdr kafam karisik ki.. su akar yolunu bulur diyorum kendimi avutuyorum
Ben dün öylesine gittim aile hekimim açtı sonra bir sürü kan aldı kilo tansiyon kan Grubu testi istedi aylık olarak idrar enfeksiyon testi bakarsak iyi olur dedi. Özel hastanede kadın doğum doktoruna gitmeme rağmen eksik testlerin var dedi. Aylık görüşelim dediKızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Yok karsilamiyor. Hic bir sigorta karsilamiyor. Ama ikili testi sgk karsiliyomusAy yok canım onu sormak istemedim şu ikili test zamanı yapılan genetik test var ya onu merak ediyorum ben
Kanguru da Lufasling markaya bakabilirsinizBnde bugun internette hep onlara baktim. Arabayi ne aldiniz hidip bakmak lazim ama cok kararsiz kaldim ya. Kanguruyu bi de
Hayir olmuyor. Meme kucultme amekiyatinda risk var ama protezde yok. Aksine emzirdiktn sonra sarkmiyorMeme protez.Emzirirken sorun oluyor mu?
Plansız gebelik miydi?
yeni mi aldinizBenim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan
Siz nerede yaşıyorsunuz ki?Benim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan
1.5 ay once falan aldımyeni mi aldiniz
Yaşadığım ilçede biri bebeğini bu sebeple kaybetti demek istedimSiz nerede yaşıyorsunuz ki?
Ay allah korusun. Korkunc birsey. Dediginiz markayi arastiricamYaşadığım ilçede biri bebeğini bu sebeple kaybetti demek istedim
Doktorunuzla görüşmemi fırsatınız oldu muGünde 3 adete düşürdüm ama vicdanım sızlıyor. Eşimde yeterince baskı yapıyo moralim çok bozuk cuma doktorumla görüşücem bu konuyu randevum var ama yüzde bir milyon asla içme dicek eminim. Fakat anksiyete bozukluğum ve panik atağım var ataklarım tutuyo nabız yükseliyo içmediğim zaman napıcam bilmiyorum siz doktorunuza sordunuz mu
8. Hafta 3 aylık nasıl oluyor seninki bir ay önden gidiyor herhalde canımKızlar bugün bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum. Bugün tam 8. Hafta artık minik mercimek 3 aylık oluyor herşey normal dedi sizde durumlar nedir
Şuan tam 8 hafta yani 2 ayı bitiyor 3. Ayına giriyor8. Hafta 3 aylık nasıl oluyor seninki bir ay önden gidiyor herhalde canım
Galiba hepimiz bilinçaltında 3 ayı bitirmeye çalışıyoruzKızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum. Bugün tam 8. Hafta artık minik mercimek 3 aylık oluyor herşey normal dedi sizde durumlar nedir
Galiba öyle mide bulantısı başa bela oluncaGaliba hepimiz bilinçaltında 3 ayı bitirmeye çalışıyoruzben de şu kadar gün sonra 3 ay bitiyor diye hesaplıyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?