2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan

Kızlar muayene oldum.
6+4 kalp atımı var dedi.
Haftası ile uyumlu dedi.
Eski cihaz olduğu için kalp atımı dinleyemeyiz dedi. Kan tahlili istedi şimdi.
Toksoplazma filan bakacak.
Daha önce erken doğumum olduğu için tam teşekküllü bir hastanede takiplerini yaptır dedi.

Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Ben dün öylesine gittim aile hekimim açtı sonra bir sürü kan aldı kilo tansiyon kan Grubu testi istedi aylık olarak idrar enfeksiyon testi bakarsak iyi olur dedi. Özel hastanede kadın doğum doktoruna gitmeme rağmen eksik testlerin var dedi. Aylık görüşelim dedi

Ay yok canım onu sormak istemedim şu ikili test zamanı yapılan genetik test var ya onu merak ediyorum ben
Yok karsilamiyor. Hic bir sigorta karsilamiyor. Ama ikili testi sgk karsiliyomus

yeni mi aldiniz

Siz nerede yaşıyorsunuz ki?

Doktorunuzla görüşmemi fırsatınız oldu mu

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum. Bugün tam 8. Hafta artık minik mercimek 3 aylık oluyor herşey normal dedi sizde durumlar nedir
Galiba hepimiz bilinçaltında 3 ayı bitirmeye çalışıyoruz ben de şu kadar gün sonra 3 ay bitiyor diye hesaplıyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…