- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.441
gözün aydın nasıl güzel mutluluk demı.. bızlere de nasıp olsun ınsallahKızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum. Bugün tam 8. Hafta artık minik mercimek 3 aylık oluyor herşey normal dedi sizde durumlar nedir
Amin inşallah evet çok güzel kalp atışını duyunca insanın içi daha rahatlıyor orda olduğunun tamamen bilincinde oluyorsun çok güzel bir duygu inşallah rabbim isteyen herkese nasip edergözün aydın nasıl güzel mutluluk demı.. bızlere de nasıp olsun ınsallah
yaa ne guzel gozun aydın.. yarın benım de kontrolum var bat tam bılmedıgımden sanırım 5+4 olacak kalp atısı ıcın erken ama delırıyorum meraktan korkudanKızlar muayene oldum.
6+4 kalp atımı var dedi.
Haftası ile uyumlu dedi.
Eski cihaz olduğu için kalp atımı dinleyemeyiz dedi. Kan tahlili istedi şimdi.
Toksoplazma filan bakacak.
Daha önce erken doğumum olduğu için tam teşekküllü bir hastanede takiplerini yaptır dedi.
Galiba öyle mide bulantısı başa bela olunca
Keseden falan anlamıyorum ama erkek doğdu içime
Keseden anlayan varsa bende atayım bakın yaKeseden falan anlamıyorum ama erkek doğdu içime
Ayyyy inşallah ben de bırakabilirimKizlar aranızda sigara kullanan varmıydi bı ara sigara muhabbeti açılmıştı sanki. Ben ilk hamileliğimde midem aşırı bulanmasina rağmen sigaradan azaltma bile yapmadan hatta belki daha çogaltmistim bile öyle yercesine içmiştim. Bundada içiyordum 23 Nisan gününe kadar o gün nasıl oldu bilmiyorum ama bir tiksintiyle bıraktım. Adı bile midemi bulandiriyor hafiften bile kokusunu duysam midem kalkıyor şuan bu benim için çok güzel bir şey inşallah mide bulantıları geçtiğinde bişeye sinirlenip tekrar merhaba demem sigaraya bunun için elimden geleni yapicam. Diğer hamileliğimden tek farklı yaşadığım şey bu oyuzden bu kız olucak inşallahsizde durumlar nasıl inşallah içenler benim gibi bırakabilmiştir.
benimde kızımda reflü vardı doktora gittiğimizde iki hastam bu yüzden gece öldü dedi müde suları boğaza geldiği için nefesi kesilebiliyor dedi bide ben lohusaydım çok etkilendim geceleri uyuyamıyordum ya boğulursa diye bazen uyuyunca onu dürtüyordum yaşıyor mu diye zor zamanlardıBenim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan
Cidden bu konu cok zor ben o ilçedeki olaydan bile çok etkilenmiştim sizi o zaman düşünemiyorum. Bizim görev yaptığım ilçe 3 bin kişilik falan çok küçük o ailede baba uzman cavustu tayinle gelmişler çocuk 3 yaşında falandı baba nöbete gidiyor annede çocuğu kendi odasında yatağa yatırıyor çocuk kusuyor nefes alamıyor falan o zaman sosyal hizmetlerden falan gelmişlerdi polislerle annenin ihmali var mı anne çocuğuna nasıl davranır gibi komşularına sormuşlar. Doktora da görüş sorulmuş aile hekimine çocuğunu asilara getirdi mi hastalığında düzenli kontrol vb yaptırır miydi diye doktor o zaman ben aileye çocuklar 5 yaşına gelene kadar uykuyla uyanıklığı ayırt edemez rüya görürler rüya diye bir şeyi bilirler ama o an rüyada mi gerçekte mi olduğunu anlamazlar ben bu yüzden en azından 4.5 yaşına gelene kadar çocuk aile ile uyusun dedim demiş. Bu olay duyulduktan sonra ilçede hemen hemen herkes çocuklarını tekrar yanlarına aldılar. Ben de eşim de bu olaydan sonra planlarımizi çocuk 4.5 5 yaşına kadar yanımızda uyuyacak şekilde yapıyoruz. Egitimciyim çok doğru değil ama ciddi manada bizde tramva oluşturdubenimde kızımda reflü vardı doktora gittiğimizde iki hastam bu yüzden gece öldü dedi müde suları boğaza geldiği için nefesi kesilebiliyor dedi bide ben lohusaydım çok etkilendim geceleri uyuyamıyordum ya boğulursa diye bazen uyuyunca onu dürtüyordum yaşıyor mu diye zor zamanlardı
Reflu yatağı alsak olur mu acaba baktim da dediginiz yatak bizim bütçemizi biraz aşıyorBenim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan
İnanın bilmiyorumReflu yatağı alsak olur mu acaba baktim da dediginiz yatak bizim bütçemizi biraz aşıyor
peki besik aldiniz mi1.5 ay once falan aldım
Sabaha karşı uyanma çok oluyor bende de akşama doğru uyuyorum çoğunlukla bu yüzden geç yatıyorum .. döngü aynı anlayacağın uyu uyan uyu uyanBendede uyku cok oluyor ama akşam 10 gibi uyuyorum ama gece 10 kere kalkıyorum tam uykumu alamıyorum sanki hamlelik uykuyu bozuyo mu acaba. Dengesi şaştı vucudunsaflık mallıkta var kendı halime düştüm valla hiç bişey düşünemiyorum başka bi kadıgım agrıyo bi midem bulanıyo bi başım donuyo
Nerden aldın bu yatağı iki gündür bende yataklara bakıyorum ismi ne canımBenim yaşadığım yerde böyle bir olay oldu bende de tramva olarak kaldı sonra ne yapabilirim diye çok düşündüm araştırdım airwave diye bir yatak buldum yatak bebek yüzüstü bile dönse nefes alabilecegi şekilde tasarlanmış kusma vb olduğu zaman içine çekiyor içi sünger falan değil gıda ürünlerinde kullanılan bir madde yatağın içini yıkanabiliyirsun onu aldım eve geldi yüzüstü falan yattım nefes alabildim kafamı rahatlattım tabii tedbir bizden gerisi Allah'tan
Park yatak aldım Elele madre serisini yan kumaşı keten gibi 25 kg kadar üst rafı taşıyor sonra büyüyünce alta yatak koyulabiliyor anne yani da oluyorpeki besik aldiniz mi
Hepsiburada da var Trendyolda da airwave yazınca çıkıyor videoları falanNerden aldın bu yatağı iki gündür bende yataklara bakıyorum ismi ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?