2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
gözün aydın nasıl güzel mutluluk demı.. bızlere de nasıp olsun ınsallah
Amin inşallah evet çok güzel kalp atışını duyunca insanın içi daha rahatlıyor orda olduğunun tamamen bilincinde oluyorsun çok güzel bir duygu inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

yaa ne guzel gozun aydın.. yarın benım de kontrolum var bat tam bılmedıgımden sanırım 5+4 olacak kalp atısı ıcın erken ama delırıyorum meraktan korkudan

Kizlar aranızda sigara kullanan varmıydi bı ara sigara muhabbeti açılmıştı sanki. Ben ilk hamileliğimde midem aşırı bulanmasina rağmen sigaradan azaltma bile yapmadan hatta belki daha çogaltmistim bile öyle yercesine içmiştim. Bundada içiyordum 23 Nisan gününe kadar o gün nasıl oldu bilmiyorum ama bir tiksintiyle bıraktım. Adı bile midemi bulandiriyor hafiften bile kokusunu duysam midem kalkıyor şuan bu benim için çok güzel bir şey inşallah mide bulantıları geçtiğinde bişeye sinirlenip tekrar merhaba demem sigaraya bunun için elimden geleni yapicam. Diğer hamileliğimden tek farklı yaşadığım şey bu oyuzden bu kız olucak inşallah sizde durumlar nasıl inşallah içenler benim gibi bırakabilmiştir.

Ayyyy inşallah ben de bırakabilirim

benimde kızımda reflü vardı doktora gittiğimizde iki hastam bu yüzden gece öldü dedi müde suları boğaza geldiği için nefesi kesilebiliyor dedi bide ben lohusaydım çok etkilendim geceleri uyuyamıyordum ya boğulursa diye bazen uyuyunca onu dürtüyordum yaşıyor mu diye zor zamanlardı

Cidden bu konu cok zor ben o ilçedeki olaydan bile çok etkilenmiştim sizi o zaman düşünemiyorum. Bizim görev yaptığım ilçe 3 bin kişilik falan çok küçük o ailede baba uzman cavustu tayinle gelmişler çocuk 3 yaşında falandı baba nöbete gidiyor annede çocuğu kendi odasında yatağa yatırıyor çocuk kusuyor nefes alamıyor falan o zaman sosyal hizmetlerden falan gelmişlerdi polislerle annenin ihmali var mı anne çocuğuna nasıl davranır gibi komşularına sormuşlar. Doktora da görüş sorulmuş aile hekimine çocuğunu asilara getirdi mi hastalığında düzenli kontrol vb yaptırır miydi diye doktor o zaman ben aileye çocuklar 5 yaşına gelene kadar uykuyla uyanıklığı ayırt edemez rüya görürler rüya diye bir şeyi bilirler ama o an rüyada mi gerçekte mi olduğunu anlamazlar ben bu yüzden en azından 4.5 yaşına gelene kadar çocuk aile ile uyusun dedim demiş. Bu olay duyulduktan sonra ilçede hemen hemen herkes çocuklarını tekrar yanlarına aldılar. Ben de eşim de bu olaydan sonra planlarımizi çocuk 4.5 5 yaşına kadar yanımızda uyuyacak şekilde yapıyoruz. Egitimciyim çok doğru değil ama ciddi manada bizde tramva oluşturdu

Reflu yatağı alsak olur mu acaba baktim da dediginiz yatak bizim bütçemizi biraz aşıyor

Sabaha karşı uyanma çok oluyor bende de akşama doğru uyuyorum çoğunlukla bu yüzden geç yatıyorum .. döngü aynı anlayacağın uyu uyan uyu uyan aynıyız aynı

Nerden aldın bu yatağı iki gündür bende yataklara bakıyorum ismi ne canım

Kızlar bugün doktora gittim bende herşey normal dedi adete göre tam 8haftalık ultrasona göre 7+5 bebeğim de büyümüş maşallah 1.37cm olmuş. Kan testi yaptırdım sağlık ocağını bazılarını yapmıyomuş onları hastanede yaptırdım. Yarında sağlık ocağına kan vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…