- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.461
MaşallahKızlar bugün doktora gittim bende herşey normal dedi adete göre tam 8haftalık ultrasona göre 7+5 bebeğim de büyümüş maşallah 1.37cm olmuş. Kan testi yaptırdım sağlık ocağını bazılarını yapmıyomuş onları hastanede yaptırdım. Yarında sağlık ocağına kan vercem.
Sağol bebekMaşallah
Bizim ki de 1.45 cm ultrasona göre 7 hafta 6 gün sata göre de 8 haftalıkSağol bebekseninkinin boyu kaç olmuş ya alttan baktı yine bende idrara sıkışıktım biraz çok acıttı yaa
Bende ilk hamileliğimde bi anda tiksinmiştim kusuyordum sonra tiksinmeme rağmen bildiğin sigara aşerdim çok canım isteyince içtim gittim kustumKizlar aranızda sigara kullanan varmıydi bı ara sigara muhabbeti açılmıştı sanki. Ben ilk hamileliğimde midem aşırı bulanmasina rağmen sigaradan azaltma bile yapmadan hatta belki daha çogaltmistim bile öyle yercesine içmiştim. Bundada içiyordum 23 Nisan gününe kadar o gün nasıl oldu bilmiyorum ama bir tiksintiyle bıraktım. Adı bile midemi bulandiriyor hafiften bile kokusunu duysam midem kalkıyor şuan bu benim için çok güzel bir şey inşallah mide bulantıları geçtiğinde bişeye sinirlenip tekrar merhaba demem sigaraya bunun için elimden geleni yapicam. Diğer hamileliğimden tek farklı yaşadığım şey bu oyuzden bu kız olucak inşallahsizde durumlar nasıl inşallah içenler benim gibi bırakabilmiştir.
Bende bundan istiyorum park yatak anne yanı araştırıyorum en mantıklısı da annem kafamı karıştırmaya çalışıyorPark yatak aldım Elele madre serisini yan kumaşı keten gibi 25 kg kadar üst rafı taşıyor sonra büyüyünce alta yatak koyulabiliyor anne yani da oluyor
Tamam sağol canımHepsiburada da var Trendyolda da airwave yazınca çıkıyor videoları falan
çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. her yolun zorlukları var ama mutlaka ki dayanma gücümüzde var halledicez inşallah:)Korkuların hepsi çok mornal ama planlı bir hamilelik yaş 32.iyiki yapmıssınız. Kızınız da size destek olur. Kız çocukları genel de naif olur. Hepsinin üstesinden gelirsiniz
Ben de bırakamadım yiyesim geliyo aksine azaltabildiğim kadar azalttım daha da azaltmaya çalışıyorumAyyyy inşallah ben de bırakabilirim
Cidden çok iyi bir de büyüyünce içine top oyuncak koy oynasinBende bundan istiyorum park yatak anne yanı araştırıyorum en mantıklısı da annem kafamı karıştırmaya çalışıyorben bide portatif Hamak beşik alacağım oğlumda çok rahat etmiştim gittiğim yere de götürmüştüm uyku problemi yaşamadım o yüzden yine istiyorum sizde düşünün bunu pahalıda değiller Allah'tan
Bende ondan korkuyorum işte ne güzel şuan tiksinmişken mide bulantım ve koku hassasiyetim geçince tekrar başlamaktan korkuyorum. Ki sendede aynısı olmuş kafada bitirmek lazım inatçı kararlı istikrarlı olmak lazım. Sigara içmeyi seven biri ne yazikki 5 ayda 9 ayda icmese eninde sonunda tekrar başlıyor. Bende sigara içmeyi seviyorum maalesefBende ilk hamileliğimde bi anda tiksinmiştim kusuyordum sonra tiksinmeme rağmen bildiğin sigara aşerdim çok canım isteyince içtim gittim kustumsonra tiksinme geçti ara ara içmeye devam ettim sinirlenince çok içiyordum bi tek doğuma kadar da aynı devam etti .. şimdi de başta yedim dediğin gibi sonra bulantılarla tiksinme başladı ama gün içnde canım istiyor yine kikeyif almasamda bir iki tane içiyorum şu saate kadar daha içmedim mesela ama bir saattir aklımda içmek istiyorum , içmezsem akşam olmaz bana
Evet ilkinde çok istemiştim kısmet olmamıştı bu sefer kısmet olur belki normal beşiklerde bebekler uyumuyor zaten çevremde kim bi hevesle aldıysa elinde patladı kullanamadıCidden çok iyi bir de büyüyünce içine top oyuncak koy oynasin
Sevmek yada sevmemek işte tüm mesele buBende ondan korkuyorum işte ne güzel şuan tiksinmişken mide bulantım ve koku hassasiyetim geçince tekrar başlamaktan korkuyorum. Ki sendede aynısı olmuş kafada bitirmek lazım inatçı kararlı istikrarlı olmak lazım. Sigara içmeyi seven biri ne yazikki 5 ayda 9 ayda icmese eninde sonunda tekrar başlıyor. Bende sigara içmeyi seviyorum maalesef
Aa o da güzelmişEvet ilkinde çok istemiştim kısmet olmamıştı bu sefer kısmet olur belki normal beşiklerde bebekler uyumuyor zaten çevremde kim bi hevesle aldıysa elinde patladı kullanamadıama alternatif ollarak bide büyüyen yataklar var ya onlara bakıyorum aslında genç odası da oluyorlar beşiğin kendisi pc masası çekmeceleri komodin falan oluyor onlarda cezbetti beni
İşte arada kalmamın sebeplerikızlar ben kızımda park yatak almıştım. yenidoğan ve bebekken üst kısmında yatırmıştım hareketlenmeye başladıkça üst rafı çıkarım alt katta yatırdım. 1 yaşından sonra sığmadı park yatağa:) çünkü çok dönüyodu kenarlara çarptıkça uyanıyordu. 1,5 yaşında montessori yatak aldım odasınıda ayırdım 120*200 ölçülerinde biraz büyük aldım ama hala çok döndüğü için duvarlara çarpıp duruyo:) fikir olması açısından park yatak en az 1,5 yıl yetiyor bide benim kızım çok dönüyor olmasına rağmen. daha uslu yatan yavrucaklarda daha uzun süre kullanılır gayet büyük ve kullanışlı oluyo park yatak. kraft almıştım ben. katlanabilir olduğu için yaz tatilinde memlekete falan gittiğimizde bagaja atıp götürüyoduk yatağıda.
Stres olunca çok daha fazla içesi geliyor insanınBen de bırakamadım yiyesim geliyo aksine azaltabildiğim kadar azalttım daha da azaltmaya çalışıyorum
Çok kafa patlatma emin ol bebek kendisi seni yönlendirecek bazı bebekler beşiklerde hiç uyumuyor ki ben o yüzden normal beşik hiç almamıştım Hamak beşik sekiz dokuz aya kadar kullanmıştım sonra benimle uyudu hep emdi uyudu uyandı emdi uyuduAa o da güzelmişben park yatağı yatağa sabitlemeyi düşünüyorum bir de kinderkraft in 5 tane pozisyona giren küçük beşiğini aldım beşik sallanan sandalye ana kucağı falan oluyor bir yere gidince de onu kullanırım diye düşündüm
Söylediğin beş in bire baktım şimdi en fazla dört ay kullanabilirsin bunu kullanışlı evet ama kısa süreli kullanım için çok para vermişsin canımAa o da güzelmişben park yatağı yatağa sabitlemeyi düşünüyorum bir de kinderkraft in 5 tane pozisyona giren küçük beşiğini aldım beşik sallanan sandalye ana kucağı falan oluyor bir yere gidince de onu kullanırım diye düşündüm
ben onu yapamadım ya boğarım çocuğu diye çok korktum :) bide yatarak emen bebeklerin çok otit olduğunu duyduğumdan hep emzirme pozisyonunda emziriyordum:) bu sefer park yatak mı alsam anne yanı mı alsam bilemiyorum ama senin dediğin hamaktan alıcam ayrıcaİşte arada kalmamın sebepleribide hiç yatağında yatmayıp anneyle uyuyanlar derneği var emerek uyuyanlar falan o zaman yataklar hepten boşa çıkmış oluyor
Aslında bir değil iki çocuk büyüttüm bide süt kızım var aynı anda emzirdiğim bile oldu ikisini geceleri aynı anda bi ağlarlardı offben onu yapamadım ya boğarım çocuğu diye çok korktum :) bide yatarak emen bebeklerin çok otit olduğunu duyduğumdan hep emzirme pozisyonunda emziriyordum:) bu sefer park yatak mı alsam anne yanı mı alsam bilemiyorum ama senin dediğin hamaktan alıcam ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?