2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah

Bende ilk hamileliğimde bi anda tiksinmiştim kusuyordum sonra tiksinmeme rağmen bildiğin sigara aşerdim çok canım isteyince içtim gittim kustum sonra tiksinme geçti ara ara içmeye devam ettim sinirlenince çok içiyordum bi tek doğuma kadar da aynı devam etti .. şimdi de başta yedim dediğin gibi sonra bulantılarla tiksinme başladı ama gün içnde canım istiyor yine kikeyif almasamda bir iki tane içiyorum şu saate kadar daha içmedim mesela ama bir saattir aklımda içmek istiyorum , içmezsem akşam olmaz bana

Park yatak aldım Elele madre serisini yan kumaşı keten gibi 25 kg kadar üst rafı taşıyor sonra büyüyünce alta yatak koyulabiliyor anne yani da oluyor
Bende bundan istiyorum park yatak anne yanı araştırıyorum en mantıklısı da annem kafamı karıştırmaya çalışıyor ben bide portatif Hamak beşik alacağım oğlumda çok rahat etmiştim gittiğim yere de götürmüştüm uyku problemi yaşamadım o yüzden yine istiyorum sizde düşünün bunu pahalıda değiller Allah'tan

Korkuların hepsi çok mornal ama planlı bir hamilelik yaş 32.iyiki yapmıssınız. Kızınız da size destek olur. Kız çocukları genel de naif olur. Hepsinin üstesinden gelirsiniz
çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. her yolun zorlukları var ama mutlaka ki dayanma gücümüzde var halledicez inşallah:)

Cidden çok iyi bir de büyüyünce içine top oyuncak koy oynasin

Bende ondan korkuyorum işte ne güzel şuan tiksinmişken mide bulantım ve koku hassasiyetim geçince tekrar başlamaktan korkuyorum. Ki sendede aynısı olmuş kafada bitirmek lazım inatçı kararlı istikrarlı olmak lazım. Sigara içmeyi seven biri ne yazikki 5 ayda 9 ayda icmese eninde sonunda tekrar başlıyor. Bende sigara içmeyi seviyorum maalesef

Cidden çok iyi bir de büyüyünce içine top oyuncak koy oynasin
Evet ilkinde çok istemiştim kısmet olmamıştı bu sefer kısmet olur belki normal beşiklerde bebekler uyumuyor zaten çevremde kim bi hevesle aldıysa elinde patladı kullanamadı ama alternatif ollarak bide büyüyen yataklar var ya onlara bakıyorum aslında genç odası da oluyorlar beşiğin kendisi pc masası çekmeceleri komodin falan oluyor onlarda cezbetti beni

Sevmek yada sevmemek işte tüm mesele bu başlanıyor başlanıyor doğumdan sonra da uzun sürmüyor tekrar başlamak doğumdan sonra tek sıkıntı temizlenip bebeğe koşmak oluyor

kızlar ben kızımda park yatak almıştım. yenidoğan ve bebekken üst kısmında yatırmıştım hareketlenmeye başladıkça üst rafı çıkarım alt katta yatırdım. 1 yaşından sonra sığmadı park yatağa:) çünkü çok dönüyodu kenarlara çarptıkça uyanıyordu. 1,5 yaşında montessori yatak aldım odasınıda ayırdım 120*200 ölçülerinde biraz büyük aldım ama hala çok döndüğü için duvarlara çarpıp duruyo:) fikir olması açısından park yatak en az 1,5 yıl yetiyor bide benim kızım çok dönüyor olmasına rağmen. daha uslu yatan yavrucaklarda daha uzun süre kullanılır gayet büyük ve kullanışlı oluyo park yatak. kraft almıştım ben. katlanabilir olduğu için yaz tatilinde memlekete falan gittiğimizde bagaja atıp götürüyoduk yatağıda.

Aa o da güzelmiş ben park yatağı yatağa sabitlemeyi düşünüyorum bir de kinderkraft in 5 tane pozisyona giren küçük beşiğini aldım beşik sallanan sandalye ana kucağı falan oluyor bir yere gidince de onu kullanırım diye düşündüm

İşte arada kalmamın sebepleri bide hiç yatağında yatmayıp anneyle uyuyanlar derneği var emerek uyuyanlar falan o zaman yataklar hepten boşa çıkmış oluyor

Çok kafa patlatma emin ol bebek kendisi seni yönlendirecek bazı bebekler beşiklerde hiç uyumuyor ki ben o yüzden normal beşik hiç almamıştım Hamak beşik sekiz dokuz aya kadar kullanmıştım sonra benimle uyudu hep emdi uyudu uyandı emdi uyudu

Söylediğin beş in bire baktım şimdi en fazla dört ay kullanabilirsin bunu kullanışlı evet ama kısa süreli kullanım için çok para vermişsin canım

İşte arada kalmamın sebepleri bide hiç yatağında yatmayıp anneyle uyuyanlar derneği var emerek uyuyanlar falan o zaman yataklar hepten boşa çıkmış oluyor
ben onu yapamadım ya boğarım çocuğu diye çok korktum :) bide yatarak emen bebeklerin çok otit olduğunu duyduğumdan hep emzirme pozisyonunda emziriyordum:) bu sefer park yatak mı alsam anne yanı mı alsam bilemiyorum ama senin dediğin hamaktan alıcam ayrıca

Aslında bir değil iki çocuk büyüttüm bide süt kızım var aynı anda emzirdiğim bile oldu ikisini geceleri aynı anda bi ağlarlardı off bence senin kızın usluymuş maşallah inşallah yine öyle olur doğacak olan bebişin hamak hayat kurtarıyor denize bile götürmüştüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…