2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Söylediğin beş in bire baktım şimdi en fazla dört ay kullanabilirsin bunu kullanışlı evet ama kısa süreli kullanım için çok para vermişsin canım
Oturma pozisyonunda 15 kgye kadar taşıyor

maşallah sana valla. ben hep korktum her emzirmemde kalktım oturudm uykusuzluktan ölüyodum:) ayyy evet Asya'mm hiç üzmedi beni bin şükür ama nedense bu erkek olacak ve anamı ağlatacak gibi hissediyorum:)

Mesele taşıması değil bacım çocuğun orda durup durmaması ki bebekler keşfetmeye açık hale gelince inan öyle şeylerde hayatta oturmuyorlar
yaa evet az önce bi arkadaş demişti ya park yatak içine oyuncak koyarız oynarlar büyüyünce ahhh keşke arkadaşım keşkeeee o minnoşlar sürünmeye başladığı an daha yerlerinde durmuyo sıpalar:)

maşallah sana valla. ben hep korktum her emzirmemde kalktım oturudm uykusuzluktan ölüyodum:) ayyy evet Asya'mm hiç üzmedi beni bin şükür ama nedense bu erkek olacak ve anamı ağlatacak gibi hissediyorum:)
Hiç belli olmaz Allah dağına göre kar verirmiş yalnız aramızda kalsın banada öyle geliyor ilk oğlum benimde usluydu yormadı beni bu defa y fırlama ya zilli biri geliyor gibi hissediyorum

yaa evet az önce bi arkadaş demişti ya park yatak içine oyuncak koyarız oynarlar büyüyünce ahhh keşke arkadaşım keşkeeee o minnoşlar sürünmeye başladığı an daha yerlerinde durmuyo sıpalar:)
Öyle valla biz yanlarında aman birşey olacak diye hop dur diyen askerler oluyoruz

Öyle valla biz yanlarında aman birşey olacak diye hop dur diyen askerler oluyoruz
en güzel zamanlaarıda o zamanlar hele şu yeni yürümeye başladıkları an:) Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her birimize
şu bulantılarda azalsada tadını çıkarabilsek

İlk doğum yapacak olan bacılarım herşeye hevesiniz var benimde var inanın ilk yada üçüncü beşinci hiç farketmiyor inanın insan herşeye sahip olmak herşeyin en iyisini kullanmak istiyor bebeğinde ... Herşeyi almaktan beni alıkoyan ney biliyor musunuz ? Hayal ettiğimiz gibi bebeklerimiz o eşyalarda mışıl mışıl uzun uzun uyumayacak oturmayacak oynamayacak... Uykusu düzene girdiğnde büyümüş olacak ufak beşikler dar gelecek keşif çağına gelince yerinde durmayacak oturmamak için tabiri caizse kıçını yırtacak tüm o alınan eşyalar köşede süs olacak verilen paraya günah olacak ... O yüzden az ama kullanışı uzun olacak şeyler almaya dikkat edin kıyafet bile fazla almayın gerçekten elde patlıyor küçüldükçe ay ay alışveriş yapmak en mantıklısı oluyor ya ben şuan eşimle bile kavga ediyorum herşeyi istiyor herşeyi yok diyorum kızıyor gereksiz diyorum sanane diyor lafıma geldiği zaman sorucam ben ona boşuna masraf ettiği için

en güzel zamanlaarıda o zamanlar hele şu yeni yürümeye başladıkları an:) Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her birimize
şu bulantılarda azalsada tadını çıkarabilsek
Ağzım sulandı ya konuştukça gözümün önüne geldi o haller amiiin bacım amiiin şuan bulantım yok şükür ama ağzımda melitalik bir tat midem ağzımda gitsem kusucam biliyorum iki üç gündür böyleyim ilaç bulantı hissini kesiyor ama o mide ağzında hissini ekşimeyi kesmiyor buda hasta ediyor beni

Arkadaşlar ankaradayız biz, çocuk doktorumuz prof dr vedat köseoğlu. Yani ilk anne baba olmanın verdiği heyecanla 6. Ayda çocuğımuzun odasını ayırırız sandık sorduk doktorumuza bize dedi ki ne oda ayırması ne çocuk yatağından bahsediyorsunuz. 7. Aydan itibaren alıp ortanıza yatıracaksınız. Biz şok olduk dedik nasıl. Neyse hocamızın dediği gibi 7. Ayda gittik kendimize 200x200 yatak aldık oğlum 3 yaşına gelene kadar birlikte uyuduk 3 yaşına geldiğinde doktorumuz “tost” yöntemi önerdi o dönemde sağa sola dönmesi de azaldığı için kendi isteğiyle kendi yatağına yatmaya başladı. Doktorumuz bize hep şey dedi bidaha kaç kez anne baba olacaksınız bakın bu zamanları çok özleyeceksiniz dedi ve biz 2,5 yıl yatağımızı paylaştık Co sleeping
Bir araştırın isterseniz. Anne yanı yataktan kendi ortamıza aldık biz.

En güzel zamanları öyle güzel söylemiş ki doktor kaç kez olacağız kaç kere o anları yaşayacağız ah öyle özledim ki oğlumun o içime girercesine sarılıp uyuduğu zamanları emzirirkenn huzurla birlikte uyuduğumuz zamanları ... İşte o yüzden zaten insan bebek özlemi duyuyor tekrar tekrar

aslında şunu söylemek en doğrusu her ailenin dinamiği yaşantısı koşulları o kadar farklı ki kesinlikle tek bir doğru yok. ilk bebeğimde çok okudum işte şöyle yapayım böyle yapayım ama yaşadıkça gördüm ki tek bir doğru kesinlikle yok. yaşam koşullarınıza göre iç güdülerinize göre hareket ettiğinizde anne baba çocuk herkes mutlu oluyor.

Aynen öyle o yüzden dedim zaten çocuk yönlendiriyor aslında daha doğduğu dakika başlıyor kendisine göre Hareket ettirmeye..
Ya ben şey derdim mesela çocuğu sese alıştırmalı yoksa yanarız uyurken çıt çıkarmadan dururuz .. süt kızım yiğenim beni. Doğduğunda kapı sesine ağlamaya başladı anladık ki uyurken ses istemiyor o gün başladı yani düşünün benim oğlumda tam tersi oldu müzikle sesle uyurdu sessizken ortalık uyanırdı

Şimdiden yatak felan araştırmaya başlamışsınız daha çok erken değil mi ya. Ya da bana mı çok erken geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…