- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.481
Oturma pozisyonunda 15 kgye kadar taşıyorSöylediğin beş in bire baktım şimdi en fazla dört ay kullanabilirsin bunu kullanışlı evet ama kısa süreli kullanım için çok para vermişsin canım
Mesele taşıması değil bacım çocuğun orda durup durmaması ki bebekler keşfetmeye açık hale gelince inan öyle şeylerde hayatta oturmuyorlarOturma pozisyonunda 15 kgye kadar taşıyor
He ne olur yemek yedirirken oturtursun kolaylık olur mama sandalyesi almassınOturma pozisyonunda 15 kgye kadar taşıyor
maşallah sana valla. ben hep korktum her emzirmemde kalktım oturudm uykusuzluktan ölüyodum:) ayyy evet Asya'mm hiç üzmedi beni bin şükür ama nedense bu erkek olacak ve anamı ağlatacak gibi hissediyorum:)Aslında bir değil iki çocuk büyüttüm bide süt kızım var aynı anda emzirdiğim bile oldu ikisini geceleri aynı anda bi ağlarlardı offbence senin kızın usluymuş maşallah inşallah yine öyle olur doğacak olan bebişin hamak hayat kurtarıyor denize bile götürmüştüm ben
yaa evet az önce bi arkadaş demişti ya park yatak içine oyuncak koyarız oynarlar büyüyünce ahhh keşke arkadaşım keşkeeeeMesele taşıması değil bacım çocuğun orda durup durmaması ki bebekler keşfetmeye açık hale gelince inan öyle şeylerde hayatta oturmuyorlar
Hiç belli olmaz Allah dağına göre kar verirmişmaşallah sana valla. ben hep korktum her emzirmemde kalktım oturudm uykusuzluktan ölüyodum:) ayyy evet Asya'mm hiç üzmedi beni bin şükür ama nedense bu erkek olacak ve anamı ağlatacak gibi hissediyorum:)
Öyle valla biz yanlarında aman birşey olacak diye hop dur diyen askerler oluyoruzyaa evet az önce bi arkadaş demişti ya park yatak içine oyuncak koyarız oynarlar büyüyünce ahhh keşke arkadaşım keşkeeeeo minnoşlar sürünmeye başladığı an daha yerlerinde durmuyo sıpalar:)
en güzel zamanlaarıda o zamanlar hele şu yeni yürümeye başladıkları an:) Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her birimizeÖyle valla biz yanlarında aman birşey olacak diye hop dur diyen askerler oluyoruz
Benim oğlum öyle olmuştu, inşaAllah şimdiki kendi kendine uyurİşte arada kalmamın sebepleribide hiç yatağında yatmayıp anneyle uyuyanlar derneği var emerek uyuyanlar falan o zaman yataklar hepten boşa çıkmış oluyor
Ağzım sulandı ya konuştukça gözümün önüne geldi o halleren güzel zamanlaarıda o zamanlar hele şu yeni yürümeye başladıkları an:) Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her birimize
şu bulantılarda azalsada tadını çıkarabilsek
Bende öyle umut ediyorum ama göreceğizBenim oğlum öyle olmuştu, inşaAllah şimdiki kendi kendine uyur
En güzel zamanları öyle güzel söylemiş ki doktor kaç kez olacağız kaç kere o anları yaşayacağızArkadaşlar ankaradayız biz, çocuk doktorumuz prof dr vedat köseoğlu. Yani ilk anne baba olmanın verdiği heyecanla 6. Ayda çocuğımuzun odasını ayırırız sandık sorduk doktorumuza bize dedi ki ne oda ayırması ne çocuk yatağından bahsediyorsunuz. 7. Aydan itibaren alıp ortanıza yatıracaksınız. Biz şok olduk dedik nasıl. Neyse hocamızın dediği gibi 7. Ayda gittik kendimize 200x200 yatak aldık oğlum 3 yaşına gelene kadar birlikte uyuduk 3 yaşına geldiğinde doktorumuz “tost” yöntemi önerdi o dönemde sağa sola dönmesi de azaldığı için kendi isteğiyle kendi yatağına yatmaya başladı. Doktorumuz bize hep şey dedi bidaha kaç kez anne baba olacaksınız bakın bu zamanları çok özleyeceksiniz dedi ve biz 2,5 yıl yatağımızı paylaştıkCo sleeping
Bir araştırın isterseniz. Anne yanı yataktan kendi ortamıza aldık biz.
Aynen öyle o yüzden dedim zaten çocuk yönlendiriyor aslında daha doğduğu dakika başlıyor kendisine göre Hareket ettirmeye..aslında şunu söylemek en doğrusu her ailenin dinamiği yaşantısı koşulları o kadar farklı ki kesinlikle tek bir doğru yok. ilk bebeğimde çok okudum işte şöyle yapayım böyle yapayım ama yaşadıkça gördüm ki tek bir doğru kesinlikle yok. yaşam koşullarınıza göre iç güdülerinize göre hareket ettiğinizde anne baba çocuk herkes mutlu oluyor.
Kendi adıma konuşayım almak için erken ama karar vermek için değilŞimdiden yatak felan araştırmaya başlamışsınızdaha çok erken değil mi ya. Ya da bana mı çok erken geliyor
Gözün aydın canım maşallahMinnakim göründü kizlar kalp atışını da duyduk sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?