2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok doğru. Bende çocuk odası yapmayı çok istemiştim benimle aynı odada kalmasın odasına küçükken alistiririm diye konuşuyordum. Arkadaşım böyle büyük laflar etme ayiramiycaksin yanından demişti ben halen bildiğimi okuyordum. Oğlum doğdu gece uyanıp uyanıp nefesini kontrol etmeler üstü acikmi ortmeler yanımdan ayiramadim park beşiğim vardı yatmadı. karyola beşiğin ön kısmını çıkarıp kendi bazamla yanyana birleştirdim. Şimdi bir buçuk yaşında bana sarılıp öyle uyuyor bazen benim üstümden babasının yanına geçiyor canı nerde kiminle yatmak isterse orda. Bebek doğduğunda park beşiği de babasının tarafına yerleştirip babasını oğlumun tarafına gönderip öyle uyucaz sanırım.

Kendi adıma konuşayım almak için erken ama karar vermek için değil
İlk 3 ay riskli süreç ya ben şimdiden araştırıp heveslenirim sonra bir şey olursa diye ödüm kopuyor. Bebek anı günlüğü almak istiyorum mesela ona bile ilk üç ay bi geçsin ondan sonra diyorum tüp bebekle oldu benim o yüzden onun psikolojisi hep üstümde sanırım

Kızlar 9 haftalığım bugün vajinamda sızlama var reglken kanama gelirken olur ya öyle aynı, sizde var mı?

Hanımlar
Bugün gece hafif kanamam oldu . Kırmızı pembe arası sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü.
Telaşlandım ve doktora gittik.
Önceki kontrolümüzde kalbini duymuştuk.
Ama bu gidişimizde
Miniğimin Kalbinin durduğunu öğrendik.
İki farklı hastanedende aynı yanıtı aldık.

Eşimle 1 gün önce ne planlar yapıyorduk şimdi ne planlar yapıyoruz...

Allah verdi Allah aldı.. amenna .
Elden birşey gelmez.

İnşallah buradan bu şekilde ayrılan son kişi ben olurum..
sizler saglıkla hayırla miniklerinizi kucağınıza alın..
Rabbim sizin yolunuzu kolaylaştırsın ..

Ben burada ayrılıyorum...

Kürtaj olmam gerektigi söylendi.
Birkaç gündür düşüncedeyiz.
Biraz düşük olmasını bekleyecegiz.
Olmazsa haftaya operasyon yapılacak.

Rabbim şuan hala minik bedenini içimde taşıdığım meleğim hürmetine günahlarıma kefaret eylesin.

Beni ve benim gibi anneleri cennette karşılaştırsın...
Cennete yolladığım üçüncü bebeğim...
Orada onları görmek istiyorum.
İnsallah öyle de olur.

Mevlâm görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Vesselam...

Allah esirgesin korkma seninle kalacak bebişin dua etmeye devam et sen ve endişelerini de uzaklaştır olumsuzu çekme kendine canına günah streste etkiler bebeğin yerleşimini

peki basja yere gittigimizde uzun kalacagimiz yerlerde nede yatabilir bebek acaba 6 7 aylik oldugu donemler
Söylediğim hamak beşik portatif ilk oğlumda onu kullandım ben başka beşikte almadım evde de gittiğim yerlerde de onu kullandım

Canım başın sağolsun allah tez zamanda kucağına bebeğini nasip etsin sağlıkla. Her şeyin bir vakti var allah biliyor .

Allah esirgesin korkma seninle kalacak bebişin dua etmeye devam et sen ve endişelerini de uzaklaştır olumsuzu çekme kendine canına günah streste etkiler bebeğin yerleşimini
Aynen öyle. Her gün dua ediyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla

Allah verdi Allah aldı ... Rabbim sınavını kolaylıkla atlatmana yardım etsin .. sağlıklı bebekler kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Amin amin amin

Çok üzüldüm canım,Allah yardımcın olsun .. benim de 5 /6 gün önce benzer şeyler yaşadım ama gitmedim de doktora inşaallah öyle birşey yoktur, hayırlısı..

Çok üzüldüm canım,Allah yardımcın olsun .. benim de 5 /6 gün önce benzer şeyler yaşadım ama gitmedim de doktora inşaallah öyle birşey yoktur, hayırlısı..
Canım benim de sürekli kahverengi akıntım geliyor bugün nöbetçiydim ped taksam takılırdı yani o kahverengi akıntı için öyle diyeyim. Ben de arkadaşın mesajını okuyunca bi korkmadım değil ama doktora gitmeme 2 hafta var daha.

Aynen ben de haftaya gideceğim malum progestan da kullanmıyoruz kafa iyice çorba,acaba akşam acile mi gitsem ağrım var diye.

Cok çok üzüldüm inanın başınız sagolsun insallah bu son olur tevekkulunuze hayran kalmamak elde değil

Kanamam var lekelenmem var diye panige kapilmayin hemen. Bu islerin nasil olacagi belli olmuyor. Ben daha once bir dusuk yasadim aniden kan bosaldi reglden de fazla. Doktora gittim 30 dk icinde kalbi atiyordu ama kanama alani yakindi. Maalesef siddetli kanama durmadi ertesi gun kese bozulmustu ve dusuk yaptim
Baska bir arkadasimin hic lekelenmesi yok iken kalbi durmus rutin kontrolde ogrendi. Burada da bir suru hikaye okumussunuzdur aktif kanamasi olsa da gebeligi devam edenler var.

Ozetle her gebelik kendine has, bebek Allaha emanet. Kiyaslama yapip kendi kendinizi uzmeyin

Benim de en buyuk korkum bir onceki dusuk gunum yani tam 8+0 bu pazar. Dusunmemeye positif kalmaya calisiyorum. Eskiler dermis Bebek 3 ay bitene kadar senin degildir. Henuz ruhu bile yok.

Çok üzüldüm, sabırlar dilerim inşallah tez vakitte sağlıklı gebelik yaşayıp kucağınıza alırsınız Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Her dediğine katılıyorum ama ruh kırk gün sonunda üfleniyor .. yakın zamanda araştırdım merak ettim .. gebelik oluştuktan kırk gün sonra ruhu üflenirmiş bebeğe

Allah yardımcınız olsun rabbim.bir daha yaşatmasın inşallah dualarımda olacaksınız dirayetli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…