- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.521
Daha çok küçük sat ne zamandı devlette 7 haftanın sonuna doğru özelde daha erkendir hayırlı olsun şimdiden2981 beta ile kese kalp atışı görülür mü?
Bulantı yanlış hatırlamıyorsam 6. Haftada yavaş yavaş başladı sonra arttıKizlar bu gün tam 5+5 daha hiç doktora gitmedim umarım herşey yolundadır bulantilariniz ne zaman başladı tam olarak ya nerdeyse hiç belirtim yok ama iki gündür kırmızı et ve bazı yediğim şeyleri asla yemek istemiyorum ilk gebeligimde bu donemlrde hep uykum vardı bunda kyle degilrabim bebeğini kaybeden arakdaslarima sabır versin günahlarına kefaret etsin inşallah okuduklarıma uzldum gerçekten
Allah yardımcın olsun canım rabbim hayırlı evlatlar versinHanımlar
Bugün gece hafif kanamam oldu . Kırmızı pembe arası sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü.
Telaşlandım ve doktora gittik.
Önceki kontrolümüzde kalbini duymuştuk.
Ama bu gidişimizde
Miniğimin Kalbinin durduğunu öğrendik.
İki farklı hastanedende aynı yanıtı aldık.
Eşimle 1 gün önce ne planlar yapıyorduk şimdi ne planlar yapıyoruz...
Allah verdi Allah aldı.. amenna .
Elden birşey gelmez.
İnşallah buradan bu şekilde ayrılan son kişi ben olurum..
sizler saglıkla hayırla miniklerinizi kucağınıza alın..
Rabbim sizin yolunuzu kolaylaştırsın ..
Ben burada ayrılıyorum...
Kürtaj olmam gerektigi söylendi.
Birkaç gündür düşüncedeyiz.
Biraz düşük olmasını bekleyecegiz.
Olmazsa haftaya operasyon yapılacak.
Rabbim şuan hala minik bedenini içimde taşıdığım meleğim hürmetine günahlarıma kefaret eylesin.
Beni ve benim gibi anneleri cennette karşılaştırsın...
Cennete yolladığım üçüncü bebeğim...
Orada onları görmek istiyorum.
İnsallah öyle de olur.
Mevlâm görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Vesselam...
Canim ben sleppy almıştım ama bi paket aldim iyi ki de öyle yapmisim çünkü direkt pisik oldu ondan sonra molfix aldim onda sorun yaşamadım 3 aydan sonra prima geçtim sonra minies bebeland fln oyle gitti ilk dönemler cok hassas oluyorlarKızlar hangi bebek bezi markasını kullanacaksınız fiyatlar malum ikinci çocuğu olan anneler daha tecrübelidir bize bilgi verir misiniz
Bimin bebek bezini kullandınız mı acabaCanim ben sleppy almıştım ama bi paket aldim iyi ki de öyle yapmisim çünkü direkt pisik oldu ondan sonra molfix aldim onda sorun yaşamadım 3 aydan sonra prima geçtim sonra minies bebeland fln oyle gitti ilk dönemler cok hassas oluyorlar
Bir onu kullanmadim canimBimin bebek bezini kullandınız mı acaba
Sleppy genelde herkesin bebeğini pişik yapıyor galiba az olanından bende alıp denemeyi düşünüyorum ama Yenidoğan bezleri aşırı küçük onunBir onu kullanmadim canim
organlarinin tamami olustuktan sonra 4 ayda olmasi lazim. Ben de kayip yasayinca arastirmistimHer dediğine katılıyorumama ruh kırk gün sonunda üfleniyor .. yakın zamanda araştırdım merak ettim .. gebelik oluştuktan kırk gün sonra ruhu üflenirmiş bebeğe
Dört ayda olması mantıksız ama şöyle harket halinde oluyor 12. Haftalarda zaten organları oluşmuş oluyor .. 40 günü baz alırsak tam güçlü kalbide 8. Haftada atıyororganlarinin tamami olustuktan sonra 4 ayda olmasi lazim. Ben de kayip yasayinca arastirmistim
Kalbi attığı an aldırmak cinayetle eş değer tutuluyor kalbi atan bir canlının ruhu da kalbi attığında başlamaz miorganlarinin tamami olustuktan sonra 4 ayda olmasi lazim. Ben de kayip yasayinca arastirmistim
Hamilelik uygulamasında da gün gün hangi organlarının oluştuğu yazıyor her gün bir organı gelişiyor bebişlerin ve ana rahmine düştüğünde cinsiyeti dahil tüm dünyevi yani kaderi yazılmış oluyor (kader kısmı göreceli olabilir ben genel olarak söylüyorum)Dört ayda olması mantıksız ama şöyle harket halinde oluyor 12. Haftalarda zaten organları oluşmuş oluyor .. 40 günü baz alırsak tam güçlü kalbide 8. Haftada atıyor
Kürtaj için mesela iki aydan önce izin var sonrasında yok bunun sebebi de cenin olması yani ruhunun olması
Aynı durum bende vardı bebişi öğrenmeden yumurtalama döneminden sonra olmuştu. daha yeni yeni geçti. Şimdi zaten ikisinde çok hassas sütyen takamıyorumKızlar sağ göğsüm sola göre daha çok acıyor daha sert ve zonkluyor bunun gibi yaşayan var mı hafifletmek için ne yapabilirim bazen öyle çok acıyor ki ağlamak geliyor içimden
Organlar dokuz ay doğana kadar gelişmeye devam eder mevzu oluşması gelişmesi değil ki ve ruhHamilelik uygulamasında da gün gün hangi organlarının oluştuğu yazıyor her gün bir organı gelişiyor bebişlerin ve ana rahmine düştüğünde cinsiyeti dahil tüm dünyevi yani kaderi yazılmış oluyor (kader kısmı göreceli olabilir ben genel olarak söylüyorum)
O zamandan bu zamana zaten var fakat son bir haftadır sağ göğüsümün ucu zonkluyor dokunmadan hemde sancı gibiAynı durum bende vardı bebişi öğrenmeden yumurtalama döneminden sonra olmuştu. daha yeni yeni geçti. Şimdi zaten ikisinde çok hassas sütyen takamıyorum
Oluyormuş genelde artık vücut hamileliğe kendini yavaş yavaş hazırladığı için nasıl geçer ama pek fikrim yok inşallah çok sürmezO zamandan bu zamana zaten var fakat son bir haftadır sağ göğüsümün ucu zonkluyor dokunmadan hemde sancı gibi
Her biri ayrı var ya hangisini geçireceğimi şaşırdım as önce mide ekşimem için karbonat içtim dayanamadım azıcık rahatladım ama çok sürmez başlar yineOluyormuş genelde artık vücut hamileliğe kendini yavaş yavaş hazırladığı için nasıl geçer ama pek fikrim yok inşallah çok sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?