2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bu gün tam 5+5 daha hiç doktora gitmedim umarım herşey yolundadır bulantilariniz ne zaman başladı tam olarak ya nerdeyse hiç belirtim yok ama iki gündür kırmızı et ve bazı yediğim şeyleri asla yemek istemiyorum ilk gebeligimde bu donemlrde hep uykum vardı bunda kyle degil rabim bebeğini kaybeden arakdaslarima sabır versin günahlarına kefaret etsin inşallah okuduklarıma uzldum gerçekten

Bulantı yanlış hatırlamıyorsam 6. Haftada yavaş yavaş başladı sonra arttı

Kızlar hangi bebek bezi markasını kullanacaksınız fiyatlar malum ikinci çocuğu olan anneler daha tecrübelidir bize bilgi verir misiniz

Allah yardımcın olsun canım rabbim hayırlı evlatlar versin

Kızlar hangi bebek bezi markasını kullanacaksınız fiyatlar malum ikinci çocuğu olan anneler daha tecrübelidir bize bilgi verir misiniz
Canim ben sleppy almıştım ama bi paket aldim iyi ki de öyle yapmisim çünkü direkt pisik oldu ondan sonra molfix aldim onda sorun yaşamadım 3 aydan sonra prima geçtim sonra minies bebeland fln oyle gitti ilk dönemler cok hassas oluyorlar

Bimin bebek bezini kullandınız mı acaba

organlarinin tamami olustuktan sonra 4 ayda olmasi lazim. Ben de kayip yasayinca arastirmistim
Dört ayda olması mantıksız ama şöyle harket halinde oluyor 12. Haftalarda zaten organları oluşmuş oluyor .. 40 günü baz alırsak tam güçlü kalbide 8. Haftada atıyor
Kürtaj için mesela iki aydan önce izin var sonrasında yok bunun sebebi de cenin olması yani ruhunun olması

Kızlar sağ göğsüm sola göre daha çok acıyor daha sert ve zonkluyor bunun gibi yaşayan var mı hafifletmek için ne yapabilirim bazen öyle çok acıyor ki ağlamak geliyor içimden

organlarinin tamami olustuktan sonra 4 ayda olmasi lazim. Ben de kayip yasayinca arastirmistim
Kalbi attığı an aldırmak cinayetle eş değer tutuluyor kalbi atan bir canlının ruhu da kalbi attığında başlamaz mi

Hamilelik uygulamasında da gün gün hangi organlarının oluştuğu yazıyor her gün bir organı gelişiyor bebişlerin ve ana rahmine düştüğünde cinsiyeti dahil tüm dünyevi yani kaderi yazılmış oluyor (kader kısmı göreceli olabilir ben genel olarak söylüyorum)

Kızlar sağ göğsüm sola göre daha çok acıyor daha sert ve zonkluyor bunun gibi yaşayan var mı hafifletmek için ne yapabilirim bazen öyle çok acıyor ki ağlamak geliyor içimden
Aynı durum bende vardı bebişi öğrenmeden yumurtalama döneminden sonra olmuştu. daha yeni yeni geçti. Şimdi zaten ikisinde çok hassas sütyen takamıyorum

Organlar dokuz ay doğana kadar gelişmeye devam eder mevzu oluşması gelişmesi değil ki ve ruh

Aynı durum bende vardı bebişi öğrenmeden yumurtalama döneminden sonra olmuştu. daha yeni yeni geçti. Şimdi zaten ikisinde çok hassas sütyen takamıyorum
O zamandan bu zamana zaten var fakat son bir haftadır sağ göğüsümün ucu zonkluyor dokunmadan hemde sancı gibi

O zamandan bu zamana zaten var fakat son bir haftadır sağ göğüsümün ucu zonkluyor dokunmadan hemde sancı gibi
Oluyormuş genelde artık vücut hamileliğe kendini yavaş yavaş hazırladığı için nasıl geçer ama pek fikrim yok inşallah çok sürmez

Oluyormuş genelde artık vücut hamileliğe kendini yavaş yavaş hazırladığı için nasıl geçer ama pek fikrim yok inşallah çok sürmez
Her biri ayrı var ya hangisini geçireceğimi şaşırdım as önce mide ekşimem için karbonat içtim dayanamadım azıcık rahatladım ama çok sürmez başlar yine

Kızlar mide bulantım geri geldi hemde cok fena bugün gibi hiç olmadı cok fenayım midem devamlı agzımda ölüyorum elim ayagım titriyo Allahım cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…