2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar mide bulantım geri geldi hemde cok fena bugün gibi hiç olmadı cok fenayım midem devamlı agzımda ölüyorum elim ayagım titriyo Allahım cok kotuyum
Çay kaşığınin ucuyla toz zencefili sıcak suyla karıştırın limon da atın bana çok iyi geldi

Kızlar mide bulantım geri geldi hemde cok fena bugün gibi hiç olmadı cok fenayım midem devamlı agzımda ölüyorum elim ayagım titriyo Allahım cok kotuyum
Çok geçmiş olsun canım ya mide bulantısı için ilacını aldın mı bazen o bile geçirmiyor sadece yatıp uyuyorum

Çok geçmiş olsun canım ya mide bulantısı için ilacını aldın mı bazen o bile geçirmiyor sadece yatıp uyuyorum
Aldım canım sabah aldım yarım saat sonra butun kahvaltım cıktı ondan beri bişey yiyemiyorum midem agzımda resmen cok acıktım midem gurul gurul ama yiyemıyorum psikolojım bozuldu resmen ayaga bıle kalkamıyorum

Yatağa uzan çubuk kraker var mı yavaş yavaş ondan yemeye çalış ayağa kalkınca daha kötü oluyor

Valla benim o kadar .. ilki kötü geçince dedim Allah'ım bu sefer güzel geçir ... Başta hiç birşey yoktu sevinmiştim dualarım kabul oldu diye
Mide bulantısı olacağını bu kadar tahmin etmezdim ya herşeyin kokusu çok değişik geliyor

Yani istedigi kdr prof soylemis olsun bu soylediginiz kendi hayatinizi birkenera atip bebek icin yasamak oluyor. Yurtdisindaki cocuk yetistirmede cocuk eve sonradan gelendir ve ebeveynlerin hayatina adapte olur. Mesela cift kampa gidiyosa bebekle gitmeye baslarlar. Ama turkiyede ilginc birsekilde cocuk icin yeni hayat duzen kuruluyor sonra iliskiler yipraniyor sevgi azaliyor arkds olunuyor bla bla. Gerci pedegog olan var mi ne yorum yapicak merak ediyorum.

İlk hamileliğin dimi canım

yok kurtaj icin ikili tarama testi zamanina kadar vakit var 12. haftada isteyen ikili tarama yerine yerine direk genetik test yaptiriyor olumsuz cikarsa -ki kimse yasamasin ins - amniyon sivisi veriyor ordaki sonuca gore devlet kurtaj izni veriyor

yok kurtaj icin ikili tarama testi zamanina kadar vakit var 12. haftada isteyen ikili tarama yerine yerine direk genetik test yaptiriyor olumsuz cikarsa -ki kimse yasamasin ins - amniyon sivisi veriyor ordaki sonuca gore devlet kurtaj izni veriyor
Yahu başka bu başka bir sorun varsa genetik bozukluk varsa aldırmak başka bide bebek büyümeden çocuk istemeyenlerin aldırması başka

kesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…