2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Her dediğine katılıyorum ama ruh kırk gün sonunda üfleniyor .. yakın zamanda araştırdım merak ettim .. gebelik oluştuktan kırk gün sonra ruhu üflenirmiş bebeğe
Ben de ole biliyorum kalp atmaya baslayinca
İlk hamileliğin dimi canım
evet ama allah nasip etsin 1 sene sonra tekrar konusalim :) oncelikle annem beni 2-3 ayda ayirmis direk. Ablam 4.ayda ayirdi. Ailem de busekilde dusunuyor yani :) kocam daha bebegin b si yokken bunun anlasmasini yapti
Uc yakin arkdsim var 1 tanesi bebegi ayirdi evliligi mukemmel gidiyor.digerlerine gelirsek 1i bebek iki yasindayken bosandi digeri de aldatildi ve kocasinin soyledigi ben biktim onunla yatmandan iliskimizi bitirdin oldu.
Oyuzden alisana kdr anne yani besik tabiki ama sonra odasinda

Ben
kesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz
Ben de böyle düşünüyordum ilk gebeligimde kayıp yaşadıktan sonra hayatımın ona göre şekil alacağını anladım çünkü kaybettikten sonra bile onun acisina endişesine göre insanın hayatı şekil alıyor.

endiseniz yersiz degil insallah iciniz rahat edecek yasa kadar idare edersiniz sonra zaten daha da buyumus oluyor

kesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz
Ayni fikirdeyim sizinle. Cocuklar gercek hayata karisinca sapitiyolar sonra. En onemli benimdim hani diye. Sonra birsuru sorun basliyor. Yani bilmiorum buradaki arkdslaea gore bnm yasim fazla 38im belki onun verdigi bi durumdur. Herseyin en iyisini tabiki yapmak icin elimden gelicem ama o da bir birey bu bilincle yetistirmeyi deniycem becerebilirsem. Ve yazdim da kotu de ornekler var cevremde

ilk bebeginiz mi ben de 35

Kızlar şimdi bana söyleyin, beta saglıklı mı ilerliyor, cuma 23 pazar 100, çarşamba 500 lerde, kimyasal değil di mi yada dış gebelik filan

Arkadaslar bugu dahiliyede bazi testler verdim. Sonra doktora WhatsApp üzerinden yolladım idrar yolu enfeksiyonu var yarın İdrar kültürü ver dedi. lokosit mikroskopisi 44 yaziyor

Arkadaslar bugu dahiliyede bazi testler verdim. Sonra doktora WhatsApp üzerinden yolladım idrar yolu enfeksiyonu var yarın İdrar kültürü ver dedi. lokosit mikroskopisi 44 yaziyor
Ben de dün idrar testi verdim lokositin karşında - var doktor sorun yok demişti

Bunu başarabilene bravo ayırmaya karşı değilim tamamen ama zorlada ayırmak bana göre değil işte.. he evladı yüzünden benimle arası kötü oluyorsa beni aldatmaya kalkıyorsa benim kocam benim kocam olmayı haketmiyordur zaten.. belli bir yaşa kadar benim için çocuk önce gelir ikinci doğumum olacak Allah'ın izniyle.. belli bir yaştan sonra elbette karı koca ilişkisi evlattan önce gelir bunun dengesini sağlamak gerekir... İlk evladımda her zaman derdim evlat hep öndedir diye ama yok o öyle değilmiş.. işte o raddede benim eşim belli bir yaşa kadar benim gibi sabır diyemiyorsa bizimle aile olmayı hak etmiyordur... Yani ben sırf korkudan bana ihtiyacı olan çocuğumu zorla yanımdan ayırmam... Sana saygım sonsuz

Bende katılıyorum cocukları cok pohpohluyoruz sonra buyuyunce sorumsuz bir gelecek olmaya başladı bizim ülkemizde cunku anne baba o kadar yere koymamış ki kendini kaf dagında sanmaya başladı yeni nesil. Birazda tek kalmayı kendı ayaklarının üstünde durmayı bılmeli ilk 1 sene evet biz bebegın kölesi oluyoruz cunku bilinçsiz ve bize baglı bir canlı var ama sonradan yavaş yavaş kendi başına bi hayatı oldugunu bılmeli, ebeveyn hayatına adapte olma lafı cok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…