- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.581
Ya bi de bişey oluyo ben anneyım muhabbetı acılıyo tamam annesin diye kimse sana laf soylemicek mi o olayıda anlamadım gitti şöyle bir laf var oncelikle ben anneyım diyekesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz
E bebek varken cinsel hayatta biter tabi bebegin yanında yapamıcagımıza goreBen de ole biliyorum kalp atmaya baslayinca
evet ama allah nasip etsin 1 sene sonra tekrar konusalim :) oncelikle annem beni 2-3 ayda ayirmis direk. Ablam 4.ayda ayirdi. Ailem de busekilde dusunuyor yani :) kocam daha bebegin b si yokken bunun anlasmasini yapti
Uc yakin arkdsim var 1 tanesi bebegi ayirdi evliligi mukemmel gidiyor.digerlerine gelirsek 1i bebek iki yasindayken bosandi digeri de aldatildi ve kocasinin soyledigi ben biktim onunla yatmandan iliskimizi bitirdin oldu.
Oyuzden alisana kdr anne yani besik tabiki ama sonra odasinda
doktorlar zaten asla sırt üstü yatırmayı önermiyor ben hep yan yatırdım doktorda öyle yap dedi kussa bile yanına kusar sıkıntı olmaz gece arkasına yastık koyuyordum yan kalsın diye reflü yatağı vardı ama sürekli üzerinden kayıyordu kullanamadım doğru dürüstReflu yatağı alsak olur mu acaba baktim da dediginiz yatak bizim bütçemizi biraz aşıyor
E bu normal degil ki? Zaten hamilelikte de sıkıntı. Dogumdan sonra normallesmek gerekir diye dusunuyorum. Ama bu bnm dusuncem tabi. Bnm gbi dusunen arkadasladim da var. Tam tersi olan da.E bebek varken cinsel hayatta biter tabi bebegin yanında yapamıcagımıza gore
KesinlikeYa bi de bişey oluyo ben anneyım muhabbetı acılıyo tamam annesin diye kimse sana laf soylemicek mi o olayıda anlamadım gitti şöyle bir laf var oncelikle ben anneyım diye
Ay benimde galiba yavaştan suana kadar kusmadim ama midem alt üst ya açım ama yemek yemek istemiyorum çok kötü ya böyle iki ay yasiycagim adım gibi eminim artıkBulantı yanlış hatırlamıyorsam 6. Haftada yavaş yavaş başladı sonra arttı
Ben BİM'in markasını kullandım canım hep çok memnunum açıkçası bir iki defa beyb turko da kullandım oda önceydi beğendim ama hep sizdiriyorlardi o yüzden aynı devam etimKızlar hangi bebek bezi markasını kullanacaksınız fiyatlar malum ikinci çocuğu olan anneler daha tecrübelidir bize bilgi verir misiniz
Anladım teşekkür ederim sağ sağlım nasip etsin rabbim5+4 olması lazım benim bugün 8. Hafta (8+0) daha yeni duyduk
Önceki gibi olsa Prima alırdım ama şuan hayat çok pahalı o yüzden uygun markali bakacam artık BİM'inkini önerdiler onu ilk deneyecem o da olmazsa sleppy o da olmazsa artık Molfix filan ona bakacağımAy benimde galiba yavaştan suana kadar kusmadim ama midem alt üst ya açım ama yemek yemek istemiyorum çok kötü ya böyle iki ay yasiycagim adım gibi eminim artık
Ben BİM'in markasını kullandım canım hep çok memnunum açıkçası bir iki defa beyb turko da kullandım oda önceydi beğendim ama hep sizdiriyorlardi o yüzden aynı devam etim
Çok komik bi yorum. Siz bundan bunu mu anladınız gerçekten?Yani istedigi kdr prof soylemis olsun bu soylediginiz kendi hayatinizi birkenera atip bebek icin yasamak oluyor. Yurtdisindaki cocuk yetistirmede cocuk eve sonradan gelendir ve ebeveynlerin hayatina adapte olur. Mesela cift kampa gidiyosa bebekle gitmeye baslarlar. Ama turkiyede ilginc birsekilde cocuk icin yeni hayat duzen kuruluyor sonra iliskiler yipraniyor sevgi azaliyor arkds olunuyor bla bla. Gerci pedegog olan var mi ne yorum yapicak merak ediyorum.
Bir prens yetiştirdiğimi düşündünüz sanırım siz de?kesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz
Çocuğumla birlikte uyuduğum için çocuğumun ayakları üstünde duramayacağını mu düşündünüz? Anlayamadım.Bende katılıyorum cocukları cok pohpohluyoruz sonra buyuyunce sorumsuz bir gelecek olmaya başladı bizim ülkemizde cunku anne baba o kadar yere koymamış ki kendini kaf dagında sanmaya başladı yeni nesil. Birazda tek kalmayı kendı ayaklarının üstünde durmayı bılmeli ilk 1 sene evet biz bebegın kölesi oluyoruz cunku bilinçsiz ve bize baglı bir canlı var ama sonradan yavaş yavaş kendi başına bi hayatı oldugunu bılmeli, ebeveyn hayatına adapte olma lafı cok hoşuma gitti
Cinsel hayatınız sadece yatak odasıysa bitebilir evet bu sizin sıkıcılığınızla alakalı diye düşünüyorumE bebek varken cinsel hayatta biter tabi bebegin yanında yapamıcagımıza gore
Benin icin cok sorun degilÇok komik bi yorum. Siz bundan bunu mu anladınız gerçekten?Sizinle asla muhattap olmam. Umarım hayalinizdeki ebeveynliği yaşarsınız.
yaklaşık 2 sene sonra kendi yaptığınız bu yoruma çok güleceksinizBenin icin cok sorun degil
Yo niye guleyim. Herkesin hayati yetisme tarzi oncelikle farkli. Sizin ixin dogru olan bana uygun olmayabilir benim icin uygun olan size uyamabilir. Hepimizin egitimi hayat deneyimi yasadigi hayat farkli. Elbetteki ayni olmamiz imkansiz bir elin bes parmaginin besi birbirinden farkliykenyaklaşık 2 sene sonra kendi yaptığınız bu yoruma çok güleceksiniz
Yine de çok merak ettiğim için soruyorum. Nasıl anladınız çocuğumu kendi hayatıma adapte edemeyip sadece çocuğum için yaşadığıma? Gerçekten birlikte uyuduğum için mi? Size de komik gelmiyor mu yaptığınız bu yorum gerçekten? Yani aklınız mantığınız aldı mı?Benin icin cok sorun degil
Ya da eşimle aramın kötü olduğuna vs?Yine de çok merak ettiğim için soruyorum. Nasıl anladınız çocuğumu kendi hayatıma adapte edemeyip sadece çocuğum için yaşadığıma? Gerçekten birlikte uyuduğum için mi? Size de komik gelmiyor mu yaptığınız bu yorum gerçekten? Yani aklınız mantığınız aldı mı?
Süt kızı nasıl?Aslında bir değil iki çocuk büyüttüm bide süt kızım var aynı anda emzirdiğim bile oldu ikisini geceleri aynı anda bi ağlarlardı offbence senin kızın usluymuş maşallah inşallah yine öyle olur doğacak olan bebişin hamak hayat kurtarıyor denize bile götürmüştüm ben
Bir prens yetiştirdiğimi düşündünüz sanırım siz de?
Soyleki ben bunlari genelleyerek yazdim siz olesiniz bolesiniz demedim. Hatta kendi cevremden alinti yaparak yazdim. Gozlemledigim iliskilerin yerlebir oluslarini. Yada bozulmayan iliskileri . Siz harikalar yarattiniz belki muthis bisey:) ben sizi tanimiyorum ki. Bi arkdsin da demin dedigi gibi anneliginizi de elestirmiyorum. Bana sacma geliyor diyorum. E birakin benim dogrum size yanlis gelsin. Ne var bunda. Kirmayalim birbirimizi. Siz sarilip yatin ben odasina koyim yatiym hepimiz mutlu olalimYine de çok merak ettiğim için soruyorum. Nasıl anladınız çocuğumu kendi hayatıma adapte edemeyip sadece çocuğum için yaşadığıma? Gerçekten birlikte uyuduğum için mi? Size de komik gelmiyor mu yaptığınız bu yorum gerçekten? Yani aklınız mantığınız aldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?