2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz
Ya bi de bişey oluyo ben anneyım muhabbetı acılıyo tamam annesin diye kimse sana laf soylemicek mi o olayıda anlamadım gitti şöyle bir laf var oncelikle ben anneyım diye

E bebek varken cinsel hayatta biter tabi bebegin yanında yapamıcagımıza gore

Reflu yatağı alsak olur mu acaba baktim da dediginiz yatak bizim bütçemizi biraz aşıyor
doktorlar zaten asla sırt üstü yatırmayı önermiyor ben hep yan yatırdım doktorda öyle yap dedi kussa bile yanına kusar sıkıntı olmaz gece arkasına yastık koyuyordum yan kalsın diye reflü yatağı vardı ama sürekli üzerinden kayıyordu kullanamadım doğru dürüst

E bebek varken cinsel hayatta biter tabi bebegin yanında yapamıcagımıza gore
E bu normal degil ki? Zaten hamilelikte de sıkıntı. Dogumdan sonra normallesmek gerekir diye dusunuyorum. Ama bu bnm dusuncem tabi. Bnm gbi dusunen arkadasladim da var. Tam tersi olan da.

Ya bi de bişey oluyo ben anneyım muhabbetı acılıyo tamam annesin diye kimse sana laf soylemicek mi o olayıda anlamadım gitti şöyle bir laf var oncelikle ben anneyım diye
Kesinlikeokdr haklisiniz ki. Yeni cikti bu sacmaliklar ya. Yoktu eskiden

Bulantı yanlış hatırlamıyorsam 6. Haftada yavaş yavaş başladı sonra arttı
Ay benimde galiba yavaştan suana kadar kusmadim ama midem alt üst ya açım ama yemek yemek istemiyorum çok kötü ya böyle iki ay yasiycagim adım gibi eminim artık
Kızlar hangi bebek bezi markasını kullanacaksınız fiyatlar malum ikinci çocuğu olan anneler daha tecrübelidir bize bilgi verir misiniz
Ben BİM'in markasını kullandım canım hep çok memnunum açıkçası bir iki defa beyb turko da kullandım oda önceydi beğendim ama hep sizdiriyorlardi o yüzden aynı devam etim

Önceki gibi olsa Prima alırdım ama şuan hayat çok pahalı o yüzden uygun markali bakacam artık BİM'inkini önerdiler onu ilk deneyecem o da olmazsa sleppy o da olmazsa artık Molfix filan ona bakacağım

Çok komik bi yorum. Siz bundan bunu mu anladınız gerçekten? Sizinle asla muhattap olmam. Umarım hayalinizdeki ebeveynliği yaşarsınız.

kesinlikle size katiliyorum ebeveynligi bu kadar abartan goklere cikartan baska millet yoktur herhalde. saglikla gelsin bebekler ve dogdugu hayata insallah adapte olsun prens prenses yetistirmiyoruz zira bizler de kralice kral degiliz
Bir prens yetiştirdiğimi düşündünüz sanırım siz de?

Çocuğumla birlikte uyuduğum için çocuğumun ayakları üstünde duramayacağını mu düşündünüz? Anlayamadım.

yaklaşık 2 sene sonra kendi yaptığınız bu yoruma çok güleceksiniz
Yo niye guleyim. Herkesin hayati yetisme tarzi oncelikle farkli. Sizin ixin dogru olan bana uygun olmayabilir benim icin uygun olan size uyamabilir. Hepimizin egitimi hayat deneyimi yasadigi hayat farkli. Elbetteki ayni olmamiz imkansiz bir elin bes parmaginin besi birbirinden farkliyken

Benin icin cok sorun degil
Yine de çok merak ettiğim için soruyorum. Nasıl anladınız çocuğumu kendi hayatıma adapte edemeyip sadece çocuğum için yaşadığıma? Gerçekten birlikte uyuduğum için mi? Size de komik gelmiyor mu yaptığınız bu yorum gerçekten? Yani aklınız mantığınız aldı mı?

Ya da eşimle aramın kötü olduğuna vs?

Süt kızı nasıl?
Korucuyu aile mi oldunuz?

Soyleki ben bunlari genelleyerek yazdim siz olesiniz bolesiniz demedim. Hatta kendi cevremden alinti yaparak yazdim. Gozlemledigim iliskilerin yerlebir oluslarini. Yada bozulmayan iliskileri . Siz harikalar yarattiniz belki muthis bisey:) ben sizi tanimiyorum ki. Bi arkdsin da demin dedigi gibi anneliginizi de elestirmiyorum. Bana sacma geliyor diyorum. E birakin benim dogrum size yanlis gelsin. Ne var bunda. Kirmayalim birbirimizi. Siz sarilip yatin ben odasina koyim yatiym hepimiz mutlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…