2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hepimiz okdr farkli hayatlar yasiyoruz ki hayallerimiz beklentilerimiz ondan cok farkli. Ama herkesin asljnda tek bi dilegi var kendi bebeginin en mutlu huzurlu en en en bebek olmasi. Allah hepimizin gonlune gore versin
Aynen öyle çok güzel bir yere değindin..
Amiiiiin

O sancılar dokuz ay devam edecek canım rahim büyüyor o yüzden oluyor yorulunca daha çok kasılıyor tabi dikkatli ol dinlenmeye özen göster yeter

O sancılar dokuz ay devam edecek canım rahim büyüyor o yüzden oluyor yorulunca daha çok kasılıyor tabi dikkatli ol dinlenmeye özen göster yeter
Önceki hamileliğimde hiç hatırlamıyorum Seray.
Üstelik daha çok minik.
Laparoskopi olmuştum aralık ayında 4 yerden giriş oldu ya aceba onlar mı geriyor.

Doktor'um gebeliğe ve ilerlemesine engel değil demişti.

Rahim büyüsün tabi daha önümüzde 8 ay daha var. Bebeğe yer açılsın.

Hepimiz okdr farkli hayatlar yasiyoruz ki hayallerimiz beklentilerimiz ondan cok farkli. Ama herkesin asljnda tek bi dilegi var kendi bebeginin en mutlu huzurlu en en en bebek olmasi. Allah hepimizin gonlune gore versin
Amin. İlk yazdığınız eleştirel mesajdan bu anlayışlı mesaja ulaşmamız güzel oldu. Hepimizin gönlüme göre olsun Allah önce sağlık versin su akıp yolunu buluyor.

Benimde ilk gebeligimde olmadı benimle aynı dönem hamile kalan kuzenimde olmuştu her hamilelikte değişiyor belirtiler işte mesela bu sefer göğüslerim çok erken ve çok şişti buz koysam yeridir öylede yanıyor var ya

Benim sancı eşiğim tuhaf sancıyı çok anlamıyorum.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağlıkla büyütmeyi tabi yine.
Daha çok uzun yolumuz var.

Benim sancı eşiğim tuhaf sancıyı çok anlamıyorum.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağlıkla büyütmeyi tabi yine.
Daha çok uzun yolumuz var.
Hiç bitmeyecek gibi gelen bir 7 ay kaldı

Benim de laparoskopi yaralarim sizliyordu cok ilk ogrendigim donem. Sezeryan yarasi gibi hamilelikte sizlarmis. Simdi gecti ya da azaldi ve alistim

Benim de laparoskopi yaralarim sizliyordu cok ilk ogrendigim donem. Sezeryan yarasi gibi hamilelikte sizlarmis. Simdi gecti ya da azaldi ve alistim
Sizin ne zaman oldu müdahale?
Sizde mi tüp aldırdınız?

Selamlar.
Bir sorum olacak. Keseyi gördükten sonra göğüs hassasiyeti yaşamayan var mı? İlk gebeligimde hamile olduğumu bhcg 9000 degerle öğrenmiştim. Dokunmak mumkun değildi. Giydigim tişört bile canımı yakıyordu. Ama suan bende hic göğüs hassasiyeti yok. Normal mi sizce? 6+6 oluyorum yarın.

Benim daha yeni başladı iki gün oldu.
6+4 üm.

Ben psikolojik danışmanım. Çocuğun gerek psikososyal gerek psikoseksüel gelişimi için anne ve babayla uyumasını kesinlikle önermiyorum. Psikolojik açıdan ileriki yaşlar için birçok sorunun temel kaynağını oluşturuyor malesef.

Yine tabii ki herkesin kendi çocuğu kendi yetiştirme biçimi der saygı duyarım. Yalnızca uzmanlık alanım gereği kendi danışanlarıma verdiğim bilgi bu yöndedir.
Uyku metodu olaraksa Kim West modelini önerebilirim. İsteyen arkadaşlar araştırabilir

Sizlerin de kendi arasında anlaşamadığı bir konu olduğu düşünülürse sorun yok sanırım. Fikirler görüş ayrılıkları vesaire

Ben her çocukta bireysel farklılıklar vardır cümlesini çok sık kullanırım.
Bizler içinde diyorum bunu her hamilelik kişiye özgüdür.
Belirtiler kesin olması gereken durumlar değildir tatlım.
Şuan belirti yok gibi olur ama üç gün sonra tekrar başlar.
Akışına bırak. Gayet normal

Bu çağın en büyük problemi sanırım herşeyi çok fazla bilmek çok fazla araştırdım demek. Anne babalarımız ya da bi nesil öncesine bakalım kaçının ayrı odası oldu? Anne babasıyla uyumayan da anneannesi ile babaannesiyle uyumuş yani psikoseksüel gelişim bozuklukları araştırılmamıştır o neslin tabi ama bilemiyorum. Biraz fikirlere açık olmak lazım.

Cansınız
aslında bırakmıştım akışına ama bir kaç gündür anlamsiz bir panik havasi mevcut bende.
Her gün mutlaka bir yerim ağrıdı. Kasık adet sancisi vs. Bugün agrim olmayinca boşa cikip bunu dert edindim sanırımkendi aciigimida hemen ortaya dökerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…