- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.661
Amiiiinn inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahayyy inanılmaz sevindim gözün aydın bacm darısı başımıza
Bende aynı hiç mesajlara bakmadım bile dün bugün çok fena yaa midem ağzımda sürekli zofer bile şuan pek işe yaramıyo soda ve çubuk krakeri düşününce bile midem bulanıyor artık sabahları bi tek kusuyorum sonra sadece mide bulantısı kussam rahatlıcam gibi kusamıyorumGünaydın canlar
Mide bulantıları ile cebelleşiyorum o yüzden nadiren giriyorum bu aralar
aminn heyecandan bulanmayan midem bulanıyor.. çok teşekkür ederimAh hadi bakalım güzel haberlerle gel
Haber et.Yarın gidicem doktoruma ama bu kanamalar, bu pıhtılardan sonra, inş saglıkla ilerleyen bi gebelik olur, yarın kese bile gözükmez daha ama içeride kanama alanı varsa belki görür diye gidiyorum
Devlet mi ozel mi? Bir risk gormemistir. Yas, dusuk hikayesi gibi senaryolara gore karar veriyorlar kontrol sıklığına. Bir doktora daha gitmeyi dusunebilirsin cok merak edenler maddi gucu varsa oyle yapiyorGünaydın kızlarrr nasılsınız? Hepinizin doktor randevu var gibi ben en son kalp atışında gittim ve tam bir ay sonra randevu verdi yani 12+1 olunca
Bana da çevremden hep park yatak tavsiye edildi. Almak istiyorum henüz markaya karar veremedimBu arada park yatak konusu açılmış ben ilkine park yatak kullandım halanda devam 2 yaşında kraft almıştım memnunum içindeki yatağını da güzel seçmek gerek tabi
Şimdi ikinci için sağlıklı ilerlerse insallah ona da park yatak düşünüyorum taşıması kullanımı ve uzun süre gitmesi çok iyi tavsiye ederim
Tatlım kalp atışından sonra bir aya düşüyor çünkü bir sorun yoksa.Günaydın kızlarrr nasılsınız? Hepinizin doktor randevu var gibi ben en son kalp atışında gittim ve tam bir ay sonra randevu verdi yani 12+1 olunca
Özele gidiyorum ben normalde bir düşüğüm var ama gayet sağlıklı dedi belki o yüzden çağırmadı ama insan merak ediyor işte ister istemezDevlet mi ozel mi? Bir risk gormemistir. Yas, dusuk hikayesi gibi senaryolara gore karar veriyorlar kontrol sıklığına. Bir doktora daha gitmeyi dusunebilirsin cok merak edenler maddi gucu varsa oyle yapiyor
Aynen ikili tarama var dedi bir daha ki gelişinde ona bakacağız dedi, gayet sağlıklı dedi demek ki o yüzden. İçime su serpildi bakıyorum herkesin randevusu var benim daha var merak ettimTatlım kalp atışından sonra bir aya düşüyor çünkü bir sorun yoksa.
İkili tarama falan yaptıracak gidince.
banada öyle randevu verdide ben dayanamam hocam 2 haftada bir gelicem dedim:) sen bilirsin stres olacaksan istersen haftada bir gel benim için sorun yok dedi:)Günaydın kızlarrr nasılsınız? Hepinizin doktor randevu var gibi ben en son kalp atışında gittim ve tam bir ay sonra randevu verdi yani 12+1 olunca
Ya benim de var mesela ama kalp atışı için gitmediğim için var mesela. Benim gibi olanlar var.Aynen ikili tarama var dedi bir daha ki gelişinde ona bakacağız dedi, gayet sağlıklı dedi demek ki o yüzden. İçime su serpildi bakıyorum herkesin randevusu var benim daha var merak ettim
Dur sakin ol doktor kontrolün kaçta?off kızlar sımdı kahverengı lekelenme yasadım ya ınanılmaz gerıldım
Ahahahaha doktor için daha iyibanada öyle randevu verdide ben dayanamam hocam 2 haftada bir gelicem dedim:) sen bilirsin stres olacaksan istersen haftada bir gel benim için sorun yok dedi:)
1de hafif kasik agrim da var zaman da geçmiyorDur sakin ol doktor kontrolün kaçta?
Tamm canım dur bakalım korkulacak birde yoktur1de hafif kasik agrim da var zaman da geçmiyor
İnsallah normalde belki evham yapmazdım ama cok mesakatli yollardan geldim elimde degilTamm canım dur bakalım korkulacak birde yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?