- 27 Nisan 2023
- 44
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.641
Malesef canım cuma saat 4 randevum o zaman sorucam ama büyük ihtimalle asla izin vermicek. Halâ 3 ten daha fazla azaltamadım çok çarpıntım var üstelik. Sanırım sigara kullanıp doktoruna danışan yok sayfadaDoktorunuzla görüşmemi fırsatınız oldu mu
Geçmiş olsun Aralık ayında aynı durumu yaşadım, ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bir sorun yaşamaktansa gerçekten başlarında olması daha kabullenilebilir, ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım, Allah tez vakitte tekrar nasip etsin, bu arada kan pıhtılaşmasına baktırmayı unutma ondan kaynaklı olabiliyoHanımlar
Bugün gece hafif kanamam oldu . Kırmızı pembe arası sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü.
Telaşlandım ve doktora gittik.
Önceki kontrolümüzde kalbini duymuştuk.
Ama bu gidişimizde
Miniğimin Kalbinin durduğunu öğrendik.
İki farklı hastanedende aynı yanıtı aldık.
Eşimle 1 gün önce ne planlar yapıyorduk şimdi ne planlar yapıyoruz...
Allah verdi Allah aldı.. amenna .
Elden birşey gelmez.
İnşallah buradan bu şekilde ayrılan son kişi ben olurum..
sizler saglıkla hayırla miniklerinizi kucağınıza alın..
Rabbim sizin yolunuzu kolaylaştırsın ..
Ben burada ayrılıyorum...
Kürtaj olmam gerektigi söylendi.
Birkaç gündür düşüncedeyiz.
Biraz düşük olmasını bekleyecegiz.
Olmazsa haftaya operasyon yapılacak.
Rabbim şuan hala minik bedenini içimde taşıdığım meleğim hürmetine günahlarıma kefaret eylesin.
Beni ve benim gibi anneleri cennette karşılaştırsın...
Cennete yolladığım üçüncü bebeğim...
Orada onları görmek istiyorum.
İnsallah öyle de olur.
Mevlâm görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Vesselam...
Yarın gidicem doktoruma ama bu kanamalar, bu pıhtılardan sonra, inş saglıkla ilerleyen bi gebelik olur, yarın kese bile gözükmez daha ama içeride kanama alanı varsa belki görür diye gidiyorumAllah sabır versin. İnşallah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
İlaçla evde düşürmeyi deneyebilirsiniz belki. Doktorunuz düşük yapmak için ilaç verdi mi?
Aylin doktorun ne dedi?
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kas altına yaptırdığım için süt bezlerine zarar verilmedi. O sebeble emzirmeye engel değil. Bu 3. Oluyor evet plansız oldu.Meme protez.Emzirirken sorun oluyor mu?
Plansız gebelik miydi?
rabbim sabır versin çok üzüldüm adınıza size acınızı mutluluğa çevirecek sağlıklı hayırlı bir gebelikle bebek versin inşallah bende kürtaj oldum kalp atışı yoktu ama onda bile çok etkilendimHanımlar
Bugün gece hafif kanamam oldu . Kırmızı pembe arası sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü.
Ama bu gidişimizde
Elden birşey gelmez.
Rabbim şuan hala minik bedenini içimde taşıdığım meleğim hürmetine günahlarıma kefaret eylesin.
İnsallah öyle de olur.
Mevlâm görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Vesselam...
Bizi profosyonel yaklasimlarla arada aydinlatin olur mu. Elbette kimse uymak zorunda degil ama sahsen benim icin cok kiymetli olur vericeginiz bilgiler. TesekkurlerBen psikolojik danışmanım. Çocuğun gerek psikososyal gerek psikoseksüel gelişimi için anne ve babayla uyumasını kesinlikle önermiyorum. Psikolojik açıdan ileriki yaşlar için birçok sorunun temel kaynağını oluşturuyor malesef.
Sizlerin de kendi arasında anlaşamadığı bir konu olduğu düşünülürse sorun yok sanırım. Fikirler görüş ayrılıkları vesaire
Bu çağın en büyük problemi sanırım herşeyi çok fazla bilmek çok fazla araştırdım demek. Anne babalarımız ya da bi nesil öncesine bakalım kaçının ayrı odası oldu? Anne babasıyla uyumayan da anneannesi ile babaannesiyle uyumuş yani psikoseksüel gelişim bozuklukları araştırılmamıştır o neslin tabi ama bilemiyorum. Biraz fikirlere açık olmak lazım.
Psikolog arkadaşın demek istediği sanırım ‘çocukluk dönemi’ yani bebeklik döneminden sonra ki dönem yoksa ilk 6 ay anne yanından bebeği ayırmak fiziksel olarak mümkün değil tabi ki bunun haricinde güvenlide değil sonrasında çocuğun hazırbulunuşluk ve gelişimsel özelliklerine bakarak uyku eğitimleriyle başka bir odaya geçiş sağlanabilir. Kaldı ki aslında ilk çocukluk dönemi 2,5-3 yaşında başlar ama o döneme kadar çocuğunuz sütten kesilmiş olduğu, tuvalet eğitimi başlamış olduğu için odası ve yatağınında ayrılmış olması gerekir. Bu tarz konularda da bir psikolog desteğinden ziyade pedagog desteği alınır. Aldığı eğitimlerle arkadaşımız buradan kendi fikrini dile getirmiş ama zaten hem annenin hem bebeğin hemde ortamın şartları değerlendirilerek tüm bunlar gerçekleştirilir. Tüm dünya ilk 6 ay anne baba ten temasını önerirken ve bunda hemfikirken bebeklik döneminde 4. Ayda uyku eğitimi falan bunlar birazcık modern çağın para tuzakları ve hiç katılmıyorum. 1 yaşını geçmiş herşeyin bilincinde ek gıda desteğine başlamış bir bebek içinde ayrı odaya geçilme sürecinin başlamış olması gerektiğini düşünüyorum. Bu da benim nacizane fikrimGerçekten komik yani ileriki yaşlarda bir çok psikolojik sorununun kaynağının anne babasıyla küçükken uyuması mı? Anne babasıyla uyuması çok normal değil mi ya alla aşkına kendi çocuklarımızdan bahsediyoruz farkındayız değil mi?
Güzel haberlerle gel canımbugün doktora gidiyorum bana dua edin inşallah sorun çıkmaz sağlıklı bir gebeliktir
Hanımefendi çocuk sizin çocuğunuz zaten isterseniz yanınızdan ayırmayın. Naçizane uzmanlık alanımdan bir bilgi sundum ben soran arkadaşımıza. İsterseniz yanınızdan hiç ayırmayın bebeğinizi. İyi günlerBen de bırakamadım yiyesim geliyo aksine azaltabildiğim kadar azalttım daha da azaltmaya çalışıyorum
Allen carr ın kitabını edindim. Yarıladım benim için biraz da olsa etkili oldu. Size de önerimMalesef canım cuma saat 4 randevum o zaman sorucam ama büyük ihtimalle asla izin vermicek. Halâ 3 ten daha fazla azaltamadım çok çarpıntım var üstelik. Sanırım sigara kullanıp doktoruna danışan yok sayfada
Estağfurullah. Sorularınız olursa cevaplamaktan memnun kalırımBizi profosyonel yaklasimlarla arada aydinlatin olur mu. Elbette kimse uymak zorunda degil ama sahsen benim icin cok kiymetli olur vericeginiz bilgiler. Tesekkurler
ayyy inanılmaz sevindim gözün aydın bacm darısı başımızaKızlar bugün doktora gittim bende herşey normal dedi adete göre tam 8haftalık ultrasona göre 7+5 bebeğim de büyümüş maşallah 1.37cm olmuş. Kan testi yaptırdım sağlık ocağını bazılarını yapmıyomuş onları hastanede yaptırdım. Yarında sağlık ocağına kan vercem.
gerçekten çok üzüldüm Allah savır versin ve tez zamanda kucağınızı sağlıkla doldursunHanımlar
Ama bu gidişimizde
Elden birşey gelmez.
İnsallah öyle de olur.
Mevlâm görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Vesselam...
10 ay once oldum, 6 tane myom alinmistiSizin ne zaman oldu müdahale?
Sizde mi tüp aldırdınız?
Ah canım ne mutlu sana ben hala birakamadim içiyorum malesefKizlar aranızda sigara kullanan varmıydi bı ara sigara muhabbeti açılmıştı sanki. Ben ilk hamileliğimde midem aşırı bulanmasina rağmen sigaradan azaltma bile yapmadan hatta belki daha çogaltmistim bile öyle yercesine içmiştim. Bundada içiyordum 23 Nisan gününe kadar o gün nasıl oldu bilmiyorum ama bir tiksintiyle bıraktım. Adı bile midemi bulandiriyor hafiften bile kokusunu duysam midem kalkıyor şuan bu benim için çok güzel bir şey inşallah mide bulantıları geçtiğinde bişeye sinirlenip tekrar merhaba demem sigaraya bunun için elimden geleni yapicam. Diğer hamileliğimden tek farklı yaşadığım şey bu oyuzden bu kız olucak inşallahsizde durumlar nasıl inşallah içenler benim gibi bırakabilmiştir.
Ah hadi bakalım güzel haberlerle gelgünaydın bugun doktor günümüz aşırı heyecanlıyım karnımda kelebekler uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?