- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.681
Rabbim herseyi gönlüne göre versinİnsallah normalde belki evham yapmazdım ama cok mesakatli yollardan geldim elimde degil
Benim 4 haftadır leke var bişey yoktur inşaAllah korkma1de hafif kasik agrim da var zaman da geçmiyor
İnsallah dualariniza talibimBenim 4 haftadır leke var bişey yoktur inşaAllah korkma
Amin Allah razi olsunRabbim herseyi gönlüne göre versin
Progestan içiyor muydun?İnsallah dualariniza talibim
Doktoruna haber verdin mi?Amin Allah razi olsun
Biz 3000lerde gördük karından. O değerde vajinal görüyorlar sanırım.Umarım gelir1500lerde kese görünüyor diye biliyorum
hayır kendı doktoruma ılk kez gıdecegım bugun muhtemelen başlarProgestan içiyor muydun?
zaten sımdı cıkıp gıdecegız ondan bırsey demedım sımdılık bırdaha gelmedı ama endıselıyımDoktoruna haber verdin mi?
Ben kullanıyorum ecopirin. Pcosluyum. Klomenle gebe kaldım. 7+1’iz şu an Dr. 7. aya kadar kullanıcaz dedi.Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Prilam kullanıyoruz tatlım. ( doktoruna danışabilirsin)Kızlar bulantı için ne yapıyorsunuz?
Hadi güzel haberlerle gelzaten sımdı cıkıp gıdecegız ondan bırsey demedım sımdılık bırdaha gelmedı ama endıselıyım
Ben normalde günde yarım paket içiyorum. Hamileliğimde yarım paket ictigimde oldu fazlasini ictigimde oldu. İlk hamileliğim olduğu için ilk zamanlar beta articakmi normal gebelik mi bunları araştırırken çok fazla şey öğrenmiştim her moralim bozulduğunda çok sigara içtim. Sekiz aylık döneminde can sıkıcı bir olay yaşamıştım yemek yemeyi bıraktım gece gündüz sigara içtim. Ben sigaranın bebeğe ulaştığını düşünmüyorum plesentadan geçmiyor diye biliyorum. Benim görümcem 3 hamileliği boyunca sigarayı yedi içmedi turp gibi çocukları. Ama insan yinede vicdan yapıyor tabiki. Bakalım bende bıraktım ama inşallah tekrar başlamam. Bazen hararetli bı konusma esnasında yakasim geliyorAh canım ne mutlu sana ben hala birakamadim içiyorum malesefpeki ilk hamileliğinde ne kadar içiyordun çok merak ettim
Prilamı ben de kullanıyorum gece uyumadan bir tane içiyorum. Umarım zarar vermiyorumdur diyerek.Prilam kullanıyoruz tatlım. ( doktoruna danışabilirsin)
Sabah kalkmadan yataktayken çubuk kraker yiyin diyor uzmanlar.
Zencefilli tavsiye eden arkadaşlar var.
Zencefilli bilmiyorum tatlım ama prilamı günde 4 defa kullanabilirsin. Hepimiz kullanıyoruz. Önce bunu dene sadece bir kere ile mide bulantısı yönetmek çok zor. Çoğu arkadaş gece yatmadan iki tane yutup uyuyor.Prilamı ben de kullanıyorum gece uyumadan bir tane içiyorum. Umarım zarar vermiyorumdur diyerek.Zencefili nasıl tüketiyorlar acaba?
Zarar vermedigini dusunuyorum diyerek icini rahatlatma bence. Zarar verebilirim ( ileriye donuk de olabilir) ama yine de icmek istiyorum ve iciyorum demelisin bu kadar seviyorsan sigarayi ve birakamiyorsan...Ben normalde günde yarım paket içiyorum. Hamileliğimde yarım paket ictigimde oldu fazlasini ictigimde oldu. İlk hamileliğim olduğu için ilk zamanlar beta articakmi normal gebelik mi bunları araştırırken çok fazla şey öğrenmiştim her moralim bozulduğunda çok sigara içtim. Sekiz aylık döneminde can sıkıcı bir olay yaşamıştım yemek yemeyi bıraktım gece gündüz sigara içtim. Ben sigaranın bebeğe ulaştığını düşünmüyorum plesentadan geçmiyor diye biliyorum. Benim görümcem 3 hamileliği boyunca sigarayı yedi içmedi turp gibi çocukları. Ama insan yinede vicdan yapıyor tabiki. Bakalım bende bıraktım ama inşallah tekrar başlamam. Bazen hararetli bı konusma esnasında yakasim geliyorişin tuhaf yönü ise sigara deyince midem bulanıyor
amin ya rabbim.. çok teşekkürlerHadi güzel haberlerle gel
Korkma yaa inşallah güzel düşün güzel olsun bize de haber verzaten sımdı cıkıp gıdecegız ondan bırsey demedım sımdılık bırdaha gelmedı ama endıselıyım
Hahah çok tatlısın yaBen normalde günde yarım paket içiyorum. Hamileliğimde yarım paket ictigimde oldu fazlasini ictigimde oldu. İlk hamileliğim olduğu için ilk zamanlar beta articakmi normal gebelik mi bunları araştırırken çok fazla şey öğrenmiştim her moralim bozulduğunda çok sigara içtim. Sekiz aylık döneminde can sıkıcı bir olay yaşamıştım yemek yemeyi bıraktım gece gündüz sigara içtim. Ben sigaranın bebeğe ulaştığını düşünmüyorum plesentadan geçmiyor diye biliyorum. Benim görümcem 3 hamileliği boyunca sigarayı yedi içmedi turp gibi çocukları. Ama insan yinede vicdan yapıyor tabiki. Bakalım bende bıraktım ama inşallah tekrar başlamam. Bazen hararetli bı konusma esnasında yakasim geliyorişin tuhaf yönü ise sigara deyince midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?