2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kan sulandırıcı kullanan var mı bna iki dusugm ve genetikten dolayı ilk olarak ecopirin clxane verildi ancak kanamam olunca clxane i kesti yani arastiriyorum genelde ecopirin kesiliyor kafam o kdr karıştı ki
Ben kullanıyorum ecopirin. Pcosluyum. Klomenle gebe kaldım. 7+1’iz şu an Dr. 7. aya kadar kullanıcaz dedi.

Ah canım ne mutlu sana ben hala birakamadim içiyorum malesef peki ilk hamileliğinde ne kadar içiyordun çok merak ettim
Ben normalde günde yarım paket içiyorum. Hamileliğimde yarım paket ictigimde oldu fazlasini ictigimde oldu. İlk hamileliğim olduğu için ilk zamanlar beta articakmi normal gebelik mi bunları araştırırken çok fazla şey öğrenmiştim her moralim bozulduğunda çok sigara içtim. Sekiz aylık döneminde can sıkıcı bir olay yaşamıştım yemek yemeyi bıraktım gece gündüz sigara içtim. Ben sigaranın bebeğe ulaştığını düşünmüyorum plesentadan geçmiyor diye biliyorum. Benim görümcem 3 hamileliği boyunca sigarayı yedi içmedi turp gibi çocukları. Ama insan yinede vicdan yapıyor tabiki. Bakalım bende bıraktım ama inşallah tekrar başlamam. Bazen hararetli bı konusma esnasında yakasim geliyor işin tuhaf yönü ise sigara deyince midem bulanıyor

Prilam kullanıyoruz tatlım. ( doktoruna danışabilirsin)
Sabah kalkmadan yataktayken çubuk kraker yiyin diyor uzmanlar.
Zencefilli tavsiye eden arkadaşlar var.
Prilamı ben de kullanıyorum gece uyumadan bir tane içiyorum. Umarım zarar vermiyorumdur diyerek. Zencefili nasıl tüketiyorlar acaba?

Prilamı ben de kullanıyorum gece uyumadan bir tane içiyorum. Umarım zarar vermiyorumdur diyerek. Zencefili nasıl tüketiyorlar acaba?
Zencefilli bilmiyorum tatlım ama prilamı günde 4 defa kullanabilirsin. Hepimiz kullanıyoruz. Önce bunu dene sadece bir kere ile mide bulantısı yönetmek çok zor. Çoğu arkadaş gece yatmadan iki tane yutup uyuyor.

Zarar vermedigini dusunuyorum diyerek icini rahatlatma bence. Zarar verebilirim ( ileriye donuk de olabilir) ama yine de icmek istiyorum ve iciyorum demelisin bu kadar seviyorsan sigarayi ve birakamiyorsan...

Hahah çok tatlısın ya hem mide bulantısı hem içmek istemek garip bir durum tabiiki evet vicdan çok ağır basıyor zaten ben senin anlattigin kadar içmiyorum ama köpeğimin öldüğü gün çok içtim o yüzden sordum sana ne kadar içtin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…