- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.841
Gece uyuyamadım midem kötü oldu, yeni uyandım şu anlık sancı gibi ağrım yok ama hareket yok uyandırmaya çalışıyorum hanımefendiyi. Bir hareket etse rahatlayacağım@zgenes’den güzel haber aldıksırada @savascii ve @Seray94 var
@pembeumut111 canım senin ne zamandı randevun?
G Gzm-26 canım senin sancılar ne durumda?
bu safra asidine bakmayı ben ilk defa duyuyorum kızlar ne şikayette bakılıyor ona benim acayip reflüm var ve 1 sene önce safra kesemi aldırdım doktora söylüyorum bu şikayetlerimi ama hiç safra asidine bakalım falan demediAyyyy kuzum bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyiciğer geliştirici yapsa barı doktoru gerci gecen hafta yaptı bana pazartesi ve salı ondan sonra yan etkılerini yaşadım şekerim 95 e cıktı 70 ten tansiyon 9-5 falan dı benım 11.5 12 lere cıktı korktuk yani safra asidim yukseldi kaşıntı başladı ilaç kullanıyorum ciğer geliştiricininde yan etkileri cokmuş
Onu çok şeyapmayalım kızlar. Biraz üzgün belirsizlikten dolayı kendini daha iyi hissettiğinde yazacaktır.
Gece uyuyamadım midem kötü oldu, yeni uyandım şu anlık sancı gibi ağrım yok ama hareket yok uyandırmaya çalışıyorum hanımefendiyi. Bir hareket etse rahatlayacağım
Amiiinn inşallahCanım üzülmesini istemiyorum, inşallah güzel olacak her şeyen kısa zamanda bebeğine kavuşacak, ondan sonra da her şey sırasıyla yoluna girecektir
İyi sevindim canımbir şeyler ye bakalım hareket etmeye başlar minnoş
Bebeğim normal şeyler bunlar rutin yapılıyo korkma kaç yaşına gelmiş doğurmuş kadın onlar benim annemde gitse benimkine de bakarlar bende verdim smear doğum sonrası sende gitsen sana da yaparlar. Sorun çıkmaz inşallah kalbini ferah tut
Canım benim söylemesi kolay uygulaması zor ama nolur yıpratma kendinidaha ortada bir şey yok öyle düşün, smear testi vermiş hiç vermeye gitmeyedebilirdi, güzel çıkacaktır sonuçlar inşallah
Bizim ilçeye de sürekli geliyorlar 30 40 50 yaş gruplarına özel test yapıyorlar tedbir amaçlı oluyor genellikle annen bir şeyden mi şüphelendi
İnşallah sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut dua ettim annen için ben de
kızlar sağolun, annemin smear sonucunda hücre bozulması çıkmış. detaylı incelemeler yapılıyormuş şimdi. inşallah bir şey yoktur kolayca çözülür. bir şey çıkmasın diye bir küçük baş adadımKendini üzme canım. @world1 leap olmuştı sanki, rahim ağzı alınmıştı ama karıştırıyor olabilirim. Benim de smearde sorun çıkıp bir kaç ay sonra düzelme hikayem var. Tıp çok ilerledi. Hemen kötü şeyler düşünme.
Benim babam her gün radyoterapi oluyor ama iyi olacağına inanıyorum ben. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.
Kahve ve yanında soda iç hareket eder o zamanGece uyuyamadım midem kötü oldu, yeni uyandım şu anlık sancı gibi ağrım yok ama hareket yok uyandırmaya çalışıyorum hanımefendiyi. Bir hareket etse rahatlayacağım
Yes bebekKızlar bu şimdi grip aşısı olabiliyor muyum demekEki Görüntüle 3324413
Canım üzülmesini istemiyorum, inşallah güzel olacak her şeyen kısa zamanda bebeğine kavuşacak, ondan sonra da her şey sırasıyla yoluna girecektir
İyi sevindim canımbir şeyler ye bakalım hareket etmeye başlar minnoş
Kalkıp bir kahve yapayım uyandırayım cadıyı, teşekkür ederim kızlarAmiiinn inşallahAllah yardımcısı olsun
Aynısı gibi gerçektenHer gördüğümde kv profili sanmam pekineredeyse aynı foto gibi
Ben yaptırdım canım çeyizci gibi bir yerdenKizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende
Oglumda baby jeminkini kullanmistim canim. Emzirme donemi boyunca kullanmistim. Onunla emzirmek, bebegi tutmak daha kolay oluyorKizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende
Bu aralar galiba yapıyorlar bunu takip et yine deKalkıp bir kahve yapayım uyandırayım cadıyı, teşekkür ederim kızlar
Düne kadar baya hareketliydi, geceleri uyuyamıyorum galiba oda yoruluyor mu neBu aralar galiba yapıyorlar bunu takip et yine de
Ufak hareketleri var ama yine de dimi? Ben o gün dışarı çıktım yürüdüm biraz. Ama 24 saat boyunca hıçkırmadı bile çocuk sadece kımıldadı sert hareketleri yoktu. Sonra bu bi normale döndüDüne kadar baya hareketliydi, geceleri uyuyamıyorum galiba oda yoruluyor mu neyavaş yavaş dalga dalga uyanıyor
Aşırı derecede mide ağrısı yanması özellikle sırtta yanmabu safra asidine bakmayı ben ilk defa duyuyorum kızlar ne şikayette bakılıyor ona benim acayip reflüm var ve 1 sene önce safra kesemi aldırdım doktora söylüyorum bu şikayetlerimi ama hiç safra asidine bakalım falan demedi
Yavaş yavaş hamileliğin ilk zamanlarına dönüyoruz galibaKızlar sizde kendinize kokuyonuz mu yaa. Kişisel temizliğe dikkat ediyorum her gün temiz kıyafet giyip duş alıyorum deterjanımı da değiştirdim yumuşatıcıyı da değiştirdim. Hatta duş jelini şampuanı da yani ama ben kendime kokuyorum. Genel olarak insanlar bana kokuyo hattasanki kimse temiz değil öyle bir koku
34 ten sonra doğdukları zamanki uyku rutinlerini oluşturmaya başlıyorlarmis geç uyumayın gece oynasa bile elinizle veya sesle tepki vermeyin vb diyorlardıDüne kadar baya hareketliydi, geceleri uyuyamıyorum galiba oda yoruluyor mu neyavaş yavaş dalga dalga uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?