2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bu safra asidine bakmayı ben ilk defa duyuyorum kızlar ne şikayette bakılıyor ona benim acayip reflüm var ve 1 sene önce safra kesemi aldırdım doktora söylüyorum bu şikayetlerimi ama hiç safra asidine bakalım falan demedi

Onu çok şeyapmayalım kızlar. Biraz üzgün belirsizlikten dolayı kendini daha iyi hissettiğinde yazacaktır.

Canım üzülmesini istemiyorum, inşallah güzel olacak her şey en kısa zamanda bebeğine kavuşacak, ondan sonra da her şey sırasıyla yoluna girecektir

Gece uyuyamadım midem kötü oldu, yeni uyandım şu anlık sancı gibi ağrım yok ama hareket yok uyandırmaya çalışıyorum hanımefendiyi. Bir hareket etse rahatlayacağım

İyi sevindim canım bir şeyler ye bakalım hareket etmeye başlar minnoş

Amiiinn inşallah Allah yardımcısı olsun

Canım benim söylemesi kolay uygulaması zor ama nolur yıpratma kendini daha ortada bir şey yok öyle düşün, smear testi vermiş hiç vermeye gitmeyedebilirdi, güzel çıkacaktır sonuçlar inşallah
Bizim ilçeye de sürekli geliyorlar 30 40 50 yaş gruplarına özel test yapıyorlar tedbir amaçlı oluyor genellikle annen bir şeyden mi şüphelendi
İnşallah sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut dua ettim annen için ben de
kızlar sağolun, annemin smear sonucunda hücre bozulması çıkmış. detaylı incelemeler yapılıyormuş şimdi. inşallah bir şey yoktur kolayca çözülür. bir şey çıkmasın diye bir küçük baş adadım söylemiştim anneme düşkünlüğüm aşırı arttı diye bir şey olması ihtimali bile beni çok üzdü

Gece uyuyamadım midem kötü oldu, yeni uyandım şu anlık sancı gibi ağrım yok ama hareket yok uyandırmaya çalışıyorum hanımefendiyi. Bir hareket etse rahatlayacağım
Kahve ve yanında soda iç hareket eder o zaman

Kizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende

Amiiinn inşallah Allah yardımcısı olsun
Kalkıp bir kahve yapayım uyandırayım cadıyı, teşekkür ederim kızlar

Kızlar sizde kendinize kokuyonuz mu yaa. Kişisel temizliğe dikkat ediyorum her gün temiz kıyafet giyip duş alıyorum deterjanımı da değiştirdim yumuşatıcıyı da değiştirdim. Hatta duş jelini şampuanı da yani ama ben kendime kokuyorum. Genel olarak insanlar bana kokuyo hatta sanki kimse temiz değil öyle bir koku

Düne kadar baya hareketliydi, geceleri uyuyamıyorum galiba oda yoruluyor mu ne yavaş yavaş dalga dalga uyanıyor
Ufak hareketleri var ama yine de dimi? Ben o gün dışarı çıktım yürüdüm biraz. Ama 24 saat boyunca hıçkırmadı bile çocuk sadece kımıldadı sert hareketleri yoktu. Sonra bu bi normale döndü göçertti hep kemiklerimi

Aşırı derecede mide ağrısı yanması özellikle sırtta yanma

Yavaş yavaş hamileliğin ilk zamanlarına dönüyoruz galiba

Düne kadar baya hareketliydi, geceleri uyuyamıyorum galiba oda yoruluyor mu ne yavaş yavaş dalga dalga uyanıyor
34 ten sonra doğdukları zamanki uyku rutinlerini oluşturmaya başlıyorlarmis geç uyumayın gece oynasa bile elinizle veya sesle tepki vermeyin vb diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…