- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.861
Aşkım geldim aile hekimine yazdırdım eczane vermedi sgk vermiyor diyor doktora anlattım o da şaşırdı böyle gidipte vurdurabilen alabilen oldu mu bizim grupta acabaYes bebek
Yok yok sadece gözümde canlanıyor aklıma geliyorAynısı gibi gerçekteno değilim merak etme
Uyandırma yöntemini buldum, göbeğimi eşimin g*tüne dayamak, o kadar seslendim karnımı elledim bana mısın demedi babasının g*tüne boks maçı varmış gibi tepindi yaUfak hareketleri var ama yine de dimi? Ben o gün dışarı çıktım yürüdüm biraz. Ama 24 saat boyunca hıçkırmadı bile çocuk sadece kımıldadı sert hareketleri yoktu. Sonra bu bi normale döndügöçertti hep kemiklerimi
Bizim saatimiz belli değil 1-2 aydır uyuyamıyorum ne güzel erkenden uyuyordum34 ten sonra doğdukları zamanki uyku rutinlerini oluşturmaya başlıyorlarmis geç uyumayın gece oynasa bile elinizle veya sesle tepki vermeyin vb diyorlardı
Valla vermedi ayrı sinir oldum
Ahahahh aynı şeyi benimki de yapıyoUyandırma yöntemini buldum, göbeğimi eşimin g*tüne dayamak, o kadar seslendim karnımı elledim bana mısın demedi babasının g*tüne boks maçı varmış gibi tepindi ya
Kaç haftalık oldular şuan? İnşallah 34e kadar dayanırlar aminKızlar doktordan çıktım çok şükürmesajlara bakamadım. Bebeklerin kilosu iyiydi biri 1800 diğeri 1900 civarıydı. Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş 21 den geliyor gelmekte olan madenci bu sefer kazı yapmıyordu akıllı duruyordu nstde yine her zamanki gibi sancım çıktı. Doktorum yapacak bişey yok artık bundan sonrası rahminin ne kadar taşıyacağına bağlı ama ben 34 ü göreceğine inanıyorum diyip motive etti beni nst aşağıdaki gibiydi bakmak isteyenler için. Bende durumlar böyle yani perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Ağrıların artık çok normal dedi bide
Ya çok sinir bir durum bilirimÖzel hastane de seçenekler mevcut.
Üç boyutlu renkli vermesi lazım her gittiğiniz de. Yüzünü çekmesi lazım. Ha bizim kinin eli kolu durmuyor mesela ama uğraşıyor doktor yani.
Deli bu çocuklar şimdiden yaAhahahh aynı şeyi benimki de yapıyodokununca tepki vermiyo totosuna dayayınca boyuna tekme atıyor
Kizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende
Detaylidaki doktor da o kadar zor almisti ki fotografi hem eliyle hem ayagiyla kapatiyordu yuzunu. Kendi doktorum da olcumleri bile cok zor aliyor cok hareketli bebek. Ama insan istiyor tabi renksiz bile olsa yuzunu gorsem diye. Bi dahaki gittigmde soyliyim bari gostersin yuzunuÖzel hastane de seçenekler mevcut.
Üç boyutlu renkli vermesi lazım her gittiğiniz de. Yüzünü çekmesi lazım. Ha bizim kinin eli kolu durmuyor mesela ama uğraşıyor doktor yani.
Kızlar doktordan çıktım çok şükürmesajlara bakamadım. Bebeklerin kilosu iyiydi biri 1800 diğeri 1900 civarıydı. Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş 21 den geliyor gelmekte olan madenci bu sefer kazı yapmıyordu akıllı duruyordu nstde yine her zamanki gibi sancım çıktı. Doktorum yapacak bişey yok artık bundan sonrası rahminin ne kadar taşıyacağına bağlı ama ben 34 ü göreceğine inanıyorum diyip motive etti beni nst aşağıdaki gibiydi bakmak isteyenler için. Bende durumlar böyle yani perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Ağrıların artık çok normal dedi bide
Yarın tam 31 hafta oluyor canım. İnşallah canım aminKaç haftalık oldular şuan? İnşallah 34e kadar dayanırlar amin
Kızlar nst den çıktım
Sancılarım yok denecek kadar az çıktı
Haftaya ultrasona gireceğim ilacımı dörtten üçe düşürdü baş ağrısı çok yaptı diye
Şükürler olsun neşeli çıktım darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?