2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uyandırma yöntemini buldum, göbeğimi eşimin g*tüne dayamak, o kadar seslendim karnımı elledim bana mısın demedi babasının g*tüne boks maçı varmış gibi tepindi ya

34 ten sonra doğdukları zamanki uyku rutinlerini oluşturmaya başlıyorlarmis geç uyumayın gece oynasa bile elinizle veya sesle tepki vermeyin vb diyorlardı
Bizim saatimiz belli değil 1-2 aydır uyuyamıyorum ne güzel erkenden uyuyordum kendim kaşınıyorum galiba bu çocuk ağzıma edecek

Aşkım geldim aile hekimine yazdırdım eczane vermedi sgk vermiyor diyor doktora anlattım o da şaşırdı böyle gidipte vurdurabilen alabilen oldu mu bizim grupta acaba
Ay bişi yazıyorum sonra ceza alırım diye düzeltiyorum bilmiyorum kuşum N nimolik yaptıracaktı

Kızlar doktordan çıktım çok şükür mesajlara bakamadım. Bebeklerin kilosu iyiydi biri 1800 diğeri 1900 civarıydı. Rahim uzunluğum 19 mm düşmüş 21 den geliyor gelmekte olan madenci bu sefer kazı yapmıyordu akıllı duruyordu nstde yine her zamanki gibi sancım çıktı. Doktorum yapacak bişey yok artık bundan sonrası rahminin ne kadar taşıyacağına bağlı ama ben 34 ü göreceğine inanıyorum diyip motive etti beni nst aşağıdaki gibiydi bakmak isteyenler için. Bende durumlar böyle yani perşembe günü tekrar kontrole çağırdı. Ağrıların artık çok normal dedi bide

Eklentiler

• IMG_5296.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 68
Uyandırma yöntemini buldum, göbeğimi eşimin g*tüne dayamak, o kadar seslendim karnımı elledim bana mısın demedi babasının g*tüne boks maçı varmış gibi tepindi ya
Ahahahh aynı şeyi benimki de yapıyo dokununca tepki vermiyo totosuna dayayınca boyuna tekme atıyor

Kızlar ya birkaç gün önce buraya birisi oturma minderi kullandığını yazmıştı görünce denemek için ben de sipariş vermiştim. Her kimse Allah razı olsun ondan bugün denedim sabahtan beri oturuyorum çok şükür ayağa kalkarken kuyruksokumumdaki o ağrı olmadı ya o kadar kötüydü ki. Böyle bir şeyin varlığını da bilmiyordum hiç 16 17. Haftadan Beri çekiyorum resmen çok mutlu oldum. Doğurunca da kullanırım artık güle güle popo ağrıları

Kaç haftalık oldular şuan? İnşallah 34e kadar dayanırlar amin

Özel hastane de seçenekler mevcut.
Üç boyutlu renkli vermesi lazım her gittiğiniz de. Yüzünü çekmesi lazım. Ha bizim kinin eli kolu durmuyor mesela ama uğraşıyor doktor yani.
Ya çok sinir bir durum bilirim (Allah başka dert vermesin)

Yakın arkadaşımın doktoruna gidiyorum özele. Ama benim minik kızım aşırı inatçı, bir tane güzel 3 boyutlu renkli fotosu yok. Kahve içiyorum, çikolata yiyorum bana mısın demiyor. En son nst odasında soluma yatıp dinlendirdiler beni dönsün diye (hem de detaylı ultrasonu yapıyorduk pozisyonu değişmesi gerekiyordu) asla poz vermiyor. Her seferinde doktorumuz deniyor ama olmuyor.

Arkadaşımın kızının neredeyse biyometrikti ultrason fotosu, al pasaporta koy bizimkinde ise 2 tane var epi topu onlarda da çok belli olmuyor

Kizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende

Of en çok git gel yaptığım konu buydu, bir sürü model beğendim 4binden 300 tlye kadar değişen bir skala var derken o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm altı üstü yastık çünkü inş hata yapmamışımdır aldığımı atayım şuan kargoda gelince haber veririm iyi mi kötü mü? Ben 310 almıştım 280’e düşmüş şimdi

Eklentiler

• IMG_3327.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar sgk karşılamıyor aşı yazılıyor evet ama sgk karşılamadığı için ücretli yaptırıyoruz eczaneden ücretli alıp 450 gibi bi fiyatı var

Hanımlar herkese selam. Ben şubat grubundan geliyorum. Bi kaç kişinin kızılcık suyu ile ilgili yazısına denk geldim. Malumunuz konu idrar yolu enfeksiyonu. Dunku tahlilde 145 cikti. İdrar kültürü ise şimdi baktım üreme yok yazıyor. Doktora salı günü gidicem. Günde 3 lt su içiyordum dun itibari ile 4 de cikarticam. Fakat bu kızılcık suyunu günde ne kadar icmeliyim ne kadar sürede etkisi olur. Ekstra doğal şeylerden tavsiyeniz varmi.

Özel hastane de seçenekler mevcut.
Üç boyutlu renkli vermesi lazım her gittiğiniz de. Yüzünü çekmesi lazım. Ha bizim kinin eli kolu durmuyor mesela ama uğraşıyor doktor yani.
Detaylidaki doktor da o kadar zor almisti ki fotografi hem eliyle hem ayagiyla kapatiyordu yuzunu. Kendi doktorum da olcumleri bile cok zor aliyor cok hareketli bebek. Ama insan istiyor tabi renksiz bile olsa yuzunu gorsem diye. Bi dahaki gittigmde soyliyim bari gostersin yuzunu

Ay nasıl sevindim kilolarına maşallah Hadi inşallah 34’ü görür hatta geçersin ha gayret az kaldı. Sancılar kaça kadar çıktı belli olmuyor, sık ama çok yüksek değil sanırım

Maşallah bugün güzel haberlerin geldiği bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…