2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarim Sizler yiyebiliyor musunuz

Ay nasıl sevindim kilolarına maşallah Hadi inşallah 34’ü görür hatta geçersin ha gayret az kaldı. Sancılar kaça kadar çıktı belli olmuyor, sık ama çok yüksek değil sanırım
Canım en yüksek 60 ı gördü ama dün çok daha yoğun ve şiddetli sancım vardı muhtemelen dünkü sancılarım 80 civarıydı. Ama inanıyorum ya içimdeki hissiyat 33 diyor zaten. Bakalım 20 gün daha dayansalar 34 gaftaya giriş yapmış olurum

Insallah dayanacaklar canim. Saglikla gelecekler

60-80 yüksek yine ama bol bol yatışla dururlar dururlar annesi

Kizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarim Sizler yiyebiliyor musunuz

Hiç yiyemiyordum canım ben de tavuk ve balık, özellikle tavuktan tiksinmiştim. Bir şekilde yeme yolları bulmuştum işte dürüm arasına bol sebzeyle minicik doğramak gibi falan yavaş yavaş geri alıştım. Balık tiksintim de kendi kendine geçti. Farklı yeme yolları bulursun belki canım sende soslayarak, başka sebzeler arasına sıkıştırarak falan

Annemde olurmus bu. Herkes yag kokuyor heryer yag kokuyor die dolanmis 8ay
Tamamen hormonel kuzum. Az sabret. Emin ol kokmuyosundue

Canım belli bir yaştan sonra bunu tedbir amaçlı olsa bile yapıyorlar annem için de önce smear yapıldı bozulma görülünce parça alınıp patalojiye yollandı ama temiz çıktı çok şükür kendini üzme hamile halinle lütfen

Z Zecmel canım sen ne için Sivas yazdın onu anlamadım yeni uyandım kafa gitti
Sohrab bebeğin tahmini kaç kilo aldığını son kilosu ile bir önceki kilosunu çıkar kaç çıktı mesela 300 gram bu iki kilo arasında 10 gün olsun diyelim günlük 30 gram almış. Sonra doktora kaç gün sonra gideceksin 15 gün sonra 15*30 yap son kilosuna ekle ben öyle yapıyorum

Tavuk sadece bi tanidigimiz var kesip verirse yiyorum. O da 8 ayda 1 kere oldu. Organikler bile organik olmaidigi icin asiri zararli die yemiorum
Balik enn sevdigim seydir ama ilk 6 ay yiemedim. Ama ztn 3. Trimesterda gerekiyomus beyin gelisimine. Smdi yiorum en sevdigim balik da cikti daha kolay oldu baba ama omega da iciyorum
Et yiyorum onda sıkıntı yok

Kendim haricinde herkes kokuyor heryer kokuyor bana da ilk baslardaki mide hassasiyeti geri geldi

Bu arada çalışabilir raporumu aldım bu şekilde yazıyor K Kaskade ve merak edenler için paylaşmak istedim
ay canım çok teşekkür ederim
Bende kavuşuyorum pazartesi Analık raporuma inşallah
Bu raporu sen iş yerine verecek misin ? sisteme otomatik mi yansıyacak birşey dediler mi?

Balik yagini ekstra mi kullaniyorsun yoksa imom tarzi bi sey mi kullaniyorsun

ay canım çok teşekkür ederim
Bende kavuşuyorum pazartesi Analık raporuma inşallah
Bu raporu sen iş yerine verecek misin ? sisteme otomatik mi yansıyacak birşey dediler mi?
Rica ederim canım
Doktor bir şey demedi ama ben iş yerine gelir gelmez raporumu verdim. Raporun üst kısmında SGK falan yaziyordu yani zaten doktor SGK ya işledi sanırım yine de iş yerine vermekte fayda var bence

Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please

Ben ilk eşim telefonda benden tavuk yemeği yapmamı istediğinde tiksindim o gün bir kusmaya başladım günde 15-20 rekorlara doymadım

**Aylardır elimi Tavuk-Et-Kıyma-Balık sürmüyorum( Eşim çok aşerirse mutfağa girip kendi yapıyor)

**İş yerinde yemekte et ve tavuk çıkarsa az miktarda sadece proteinden faydalanmak için yemeğe çalışıyorum

** Eşim arada balık kızarttırıp geliyor balıkçıda ben elimi sürmediğim pişerken de denk gelmediğim için biraz tüketebiliyorum.

*** Ama dışarıya çıkınca pide - lahmacun - tantuni tarzı hamur yada ekmek karışımı olunca yiyebiliyorum

Kokmayacak bi sekilde pisirmem lazim canim. 3 gun once balik pisirdik, o gun temizlememize ragmen hala ev kokuyor bana pencereleri kapatamiyorum. Dedigin gibi azar azar yemeye caliscam insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…