- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.881
Canım en yüksek 60 ı gördü ama dün çok daha yoğun ve şiddetli sancım vardı muhtemelen dünkü sancılarım 80 civarıydı. Ama inanıyorum ya içimdeki hissiyat 33 diyor zaten. Bakalım 20 gün daha dayansalar 34 gaftaya giriş yapmış olurumAy nasıl sevindim kilolarına maşallahHadi inşallah 34’ü görür hatta geçersin ha gayret az kaldı. Sancılar kaça kadar çıktı belli olmuyor, sık ama çok yüksek değil sanırım
Insallah dayanacaklar canim. Saglikla geleceklerCanım en yüksek 60 ı gördü ama dün çok daha yoğun ve şiddetli sancım vardı muhtemelen dünkü sancılarım 80 civarıydı. Ama inanıyorum ya içimdeki hissiyat 33 diyor zaten. Bakalım 20 gün daha dayansalar 34 gaftaya giriş yapmış olurum
Canım en yüksek 60 ı gördü ama dün çok daha yoğun ve şiddetli sancım vardı muhtemelen dünkü sancılarım 80 civarıydı. Ama inanıyorum ya içimdeki hissiyat 33 diyor zaten. Bakalım 20 gün daha dayansalar 34 gaftaya giriş yapmış olurum
Kizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarimSizler yiyebiliyor musunuz
Geçen bir kampanya vardı canım 1000tlik alışverişe 200tl kupon tanımlamdı onun kullanımı 23-31ekimO kuponu nasi
O kuponu nasıl alıyoruz canım bende kupon falan çıkmadı hemde ilk alış veris 239 TL ödedim hiç birşey cikmadi
Annemde olurmus bu. Herkes yag kokuyor heryer yag kokuyor die dolanmis 8ayKızlar sizde kendinize kokuyonuz mu yaa. Kişisel temizliğe dikkat ediyorum her gün temiz kıyafet giyip duş alıyorum deterjanımı da değiştirdim yumuşatıcıyı da değiştirdim. Hatta duş jelini şampuanı da yani ama ben kendime kokuyorum. Genel olarak insanlar bana kokuyo hattasanki kimse temiz değil öyle bir koku
Canım belli bir yaştan sonra bunu tedbir amaçlı olsa bile yapıyorlar annem için de önce smear yapıldı bozulma görülünce parça alınıp patalojiye yollandı ama temiz çıktı çok şükür kendini üzme hamile halinle lütfenbu gece 4te uyandım dün annem doktora gitmişti onun sonuçları çıkmış mı diye e nabıza girdim baktım ki jinekolojik onkolojiye gitmiş. sabah aradım sordum, neden baktın falan diye kızdı. smear verdi rahim ağzında bozulma varmış şimdi bir inceleme yapılmış onun sonucunu bekliyormuş. beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamı durduramıyorum. inşallah bir şey çıkmaz.
Tavuk sadece bi tanidigimiz var kesip verirse yiyorum. O da 8 ayda 1 kere oldu. Organikler bile organik olmaidigi icin asiri zararli die yemiorumKizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarimSizler yiyebiliyor musunuz
Kızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Kendim haricinde herkes kokuyor heryer kokuyor bana daKızlar sizde kendinize kokuyonuz mu yaa. Kişisel temizliğe dikkat ediyorum her gün temiz kıyafet giyip duş alıyorum deterjanımı da değiştirdim yumuşatıcıyı da değiştirdim. Hatta duş jelini şampuanı da yani ama ben kendime kokuyorum. Genel olarak insanlar bana kokuyo hattasanki kimse temiz değil öyle bir koku
Balik yagini ekstra mi kullaniyorsun yoksa imom tarzi bi sey mi kullaniyorsunTavuk sadece bi tanidigimiz var kesip verirse yiyorum. O da 8 ayda 1 kere oldu. Organikler bile organik olmaidigi icin asiri zararli die yemiorum
Balik enn sevdigim seydir ama ilk 6 ay yiemedim. Ama ztn 3. Trimesterda gerekiyomus beyin gelisimine. Smdi yiorum en sevdigim balik da cikti daha kolay oldu baba ama omega da iciyorum
Et yiyorum onda sıkıntı yok
Rica ederim canımay canım çok teşekkür ederim
Bende kavuşuyorum pazartesi Analık raporuma inşallah
Bu raporu sen iş yerine verecek misin ? sisteme otomatik mi yansıyacak birşey dediler mi?
Benim de Çarşamba gittiğimde 27+6'da 1204 gr çıktı. 28+0 ile uyumlu yazıyor kağıtta. Eskiden bi tık öndeydi, şeker çıkıp diyet yapınca yakaladı gününü.Senın de onde canım 28 de, 1367ye 29 ıle uyumlu dedı cunku bana
Ben ilk eşim telefonda benden tavuk yemeği yapmamı istediğinde tiksindim o gün bir kusmaya başladım günde 15-20 rekorlara doymadımKizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarimSizler yiyebiliyor musunuz
Kokmayacak bi sekilde pisirmem lazim canim. 3 gun once balik pisirdik, o gun temizlememize ragmen hala ev kokuyor bana pencereleri kapatamiyorum. Dedigin gibi azar azar yemeye caliscam insallah gecerHiç yiyemiyordum canım ben de tavuk ve balık, özellikle tavuktan tiksinmiştim. Bir şekilde yeme yolları bulmuştum işte dürüm arasına bol sebzeyle minicik doğramak gibi falan yavaş yavaş geri alıştım. Balık tiksintim de kendi kendine geçti. Farklı yeme yolları bulursun belki canım sende soslayarak, başka sebzeler arasına sıkıştırarak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?