- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.901
Canım 145 çıkan bakteri ise çok önemli değil ama eğer lökositse bence salıyı beklemeden ilaç tedavisine başlaHanımlar herkese selam. Ben şubat grubundan geliyorum. Bi kaç kişinin kızılcık suyu ile ilgili yazısına denk geldim. Malumunuz konu idrar yolu enfeksiyonu. Dunku tahlilde 145 cikti. İdrar kültürü ise şimdi baktım üreme yok yazıyor. Doktora salı günü gidicem. Günde 3 lt su içiyordum dun itibari ile 4 de cikarticam. Fakat bu kızılcık suyunu günde ne kadar icmeliyim ne kadar sürede etkisi olur. Ekstra doğal şeylerden tavsiyeniz varmi.
En guzeli disarida yemek sanirim. Ozellikle baligi. Yerken sikinti olmasa da sonrasindaki koku rahatsiz ediyorBen ilk eşim telefonda benden tavuk yemeği yapmamı istediğinde tiksindim o gün bir kusmaya başladım günde 15-20 rekorlara doymadım
**Aylardır elimi Tavuk-Et-Kıyma-Balık sürmüyorum( Eşim çok aşerirse mutfağa girip kendi yapıyor)
**İş yerinde yemekte et ve tavuk çıkarsa az miktarda sadece proteinden faydalanmak için yemeğe çalışıyorum
** Eşim arada balık kızarttırıp geliyor balıkçıda ben elimi sürmediğim pişerken de denk gelmediğim için biraz tüketebiliyorum.
*** Ama dışarıya çıkınca pide - lahmacun - tantuni tarzı hamur yada ekmek karışımı olunca yiyebiliyorum
Tatlım eşine söyle balıkcıdan alsın balığı temizletip kızarttırsın.Kokmayacak bi sekilde pisirmem lazim canim. 3 gun once balik pisirdik, o gun temizlememize ragmen hala ev kokuyor bana pencereleri kapatamiyorum. Dedigin gibi azar azar yemeye caliscam insallah gecer
Canim ilcede yasiyorum. Burda pisiren balikci olsa keske. Ama disarida yiyebilirim balikcilar var oyleTatlım eşine söyle balıkcıdan alsın balığı temizletip kızarttırsın.
Evde mis gibi otur ye ne koku ne dağınıklı ( Balıkçıda kızarttırmak kilo başı 20-30 TL ye denk geliyor)
Evde rahatsızlık çekeceğine öyle yapabilirisn
Fisher-prize'ınkini aldık ebebekten. Tok bir yastık arıyordum buldum :).Kizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende
Ben park yatağa Karaca'nın normal beşik nevresim takımını aldım alt ucundan katladim baya iyi oldu zaten bebek doğunca yorgan vb belli bir süre kullanmayacağımiz için iş görürKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
145 olan lökositCanım 145 çıkan bakteri ise çok önemli değil ama eğer lökositse bence salıyı beklemeden ilaç tedavisine başlaben günde bazen bir bazen iki bardak içtim ama çok şeker koymadım kaynatırken içine. Bide dut kurusunun suyu enfeksiyona çok iyi geliyor. Ben de başından beri çekiyorum bir Türlü geçmedi. İdrar verirken önden biraz yap , ondan sonra kalan kısmını tahlil olarak ver. Bana bu şekilde ver dediler son seferde böyle verdim enfeksiyon çıkmadı. Bide o bölgeyi güzelce sildim genital bölge silme mendili verdiler onunla.
Ben normal bebek nevresim takımı aldım bir tane e bebekten bir tane de bime gelmişti geçen hafta onu almıştımKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Nevresim takimi almadim canim. Ev cok sicak oluyor yorgan filan kullanmiyoruz hic. Lastikli carsaf aldim sadece muslin kumas begendimKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Surekli tekrarliyorsa cranberry takviyesi kullanabilirsin canim doktoruna danisarak. Ben cok faydasini gordum benim de surekli enfeksiyon vardi. Simdi rahatladim145 olan lökositdünkü degerden sonra gittim bugün doktora. Fakat doktor kültür sonucu da çıksın ona göre tedaviye bakariz dedi. Kültür sonucu da daha yeni çıktı. Odada sıkıntı görünmüyor. Çözemedim gerçekten 20 gün önce 21 çıkmıştı o zaman bile ilac verdiler insin diye. Suan resmen ne hali varsa görsün gibi davranıyorlar sanki..
Dun kaynatmistim bugünde biraz şeker kattım çok acı oluyor diye. Sürekli temizlik yapıyorum az bi çamaşırı nemlense değiştiriyorum fitil kullandığım için daha çok dikkat ediyorum. Gerçekten çıkamadım işin içinden
Yaaa ahahahahaha al bizden de o kadar. Bir fotosu var gözü burnu ağzı nerede 6 yıllık tıp fakültesi bitirmek zorunda kalıyorsun anlamak için dhdhjd doktor göbeğimi sallıyor kadın artık dgdhdYa çok sinir bir durum bilirim(Allah başka dert vermesin)
Yakın arkadaşımın doktoruna gidiyorum özele. Ama benim minik kızım aşırı inatçı, bir tane güzel 3 boyutlu renkli fotosu yok. Kahve içiyorum, çikolata yiyorum bana mısın demiyor. En son nst odasında soluma yatıp dinlendirdiler beni dönsün diye (hem de detaylı ultrasonu yapıyorduk pozisyonu değişmesi gerekiyordu) asla poz vermiyor. Her seferinde doktorumuz deniyor ama olmuyor.
Arkadaşımın kızının neredeyse biyometrikti ultrason fotosu, al pasaporta koybizimkinde ise 2 tane var epi topu onlarda da çok belli olmuyor
Çamaşır değiştirmekle falan alakası yok bence ben günde 7 8 tane değiştiriyorum yani suyu da iyi içiyorum ama maalesef oluyor. Benim 10 15 olduğunda doktor çok değil ilaç kullanmayalım dedi ama 30u geçtiğinde vermişti ilaç belli ki daha artacak diye. Aksef kullanmıştım. Bilmiyorum doktorun daha iyi bilir tabi. Bu arada benimde kültürüm her zaman temiz çıkıyor hiç bakteri çıkmadı daha145 olan lökositdünkü degerden sonra gittim bugün doktora. Fakat doktor kültür sonucu da çıksın ona göre tedaviye bakariz dedi. Kültür sonucu da daha yeni çıktı. Odada sıkıntı görünmüyor. Çözemedim gerçekten 20 gün önce 21 çıkmıştı o zaman bile ilac verdiler insin diye. Suan resmen ne hali varsa görsün gibi davranıyorlar sanki..
Dun kaynatmistim bugünde biraz şeker kattım çok acı oluyor diye. Sürekli temizlik yapıyorum az bi çamaşırı nemlense değiştiriyorum fitil kullandığım için daha çok dikkat ediyorum. Gerçekten çıkamadım işin içinden
Cok teşekkür ederim. Dediğiniz takviyeyi danışayım ne dicek bakalimSurekli tekrarliyorsa cranberry takviyesi kullanabilirsin canim doktoruna danisarak. Ben cok faydasini gordum benim de surekli enfeksiyon vardi. Simdi rahatladim
Doktor sabırlı ise uğraşır tatlım biraz ama çok inat ediyorlar yaaa.Detaylidaki doktor da o kadar zor almisti ki fotografi hem eliyle hem ayagiyla kapatiyordu yuzunu. Kendi doktorum da olcumleri bile cok zor aliyor cok hareketli bebek. Ama insan istiyor tabi renksiz bile olsa yuzunu gorsem diye. Bi dahaki gittigmde soyliyim bari gostersin yuzunu
Kaldı 3hafta bende bu haftayı atlattığımda rahatlıcamYarın tam 31 hafta oluyor canım. İnşallah canım amin
son haftalarda arttı yaa bide bu çıktı başıma kimseye yanaşmak istemiyorum eşime bileAnnemde olurmus bu. Herkes yag kokuyor heryer yag kokuyor die dolanmis 8ay
Tamamen hormonel kuzum. Az sabret. Emin ol kokmuyosundue
Ya 49 Muş plakası S Seray94 hangi il diye sorunca şaka yaptığını düşündüğüm için Sivas geldi o sıra aklıma sivas yazdım bende konu buZ Zecmel canım sen ne için Sivas yazdın onu anlamadım yeni uyandım kafa gitti
@Sohrab bebeğin tahmini kaç kilo aldığını son kilosu ile bir önceki kilosunu çıkar kaç çıktı mesela 300 gram bu iki kilo arasında 10 gün olsun diyelim günlük 30 gram almış. Sonra doktora kaç gün sonra gideceksin 15 gün sonra 15*30 yap son kilosuna ekle ben öyle yapıyorum
Ben kendim diktimKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Kendimde de var yani nasıl diyim dünya kokuyo benceKendim haricinde herkes kokuyor heryer kokuyor bana dailk baslardaki mide hassasiyeti geri geldi
HaklisinDoktor sabırlı ise uğraşır tatlım biraz ama çok inat ediyorlar yaaa.
Doktorlarda hangi birimizle uğrassın hdhdhd
Yani dikkat ediyorum yukselmesin yada bi sey tetiklemesin diye ama aklım almiyo nasıl değişik bi şeymiş bu. Salı günü gidicem bakalim bu değerlere rağmen ne yapicak. Bende o sürede sürekli içeyim bi şeylerÇamaşır değiştirmekle falan alakası yok bence ben günde 7 8 tane değiştiriyorum yani suyu da iyi içiyorum ama maalesef oluyor. Benim 10 15 olduğunda doktor çok değil ilaç kullanmayalım dedi ama 30u geçtiğinde vermişti ilaç belli ki daha artacak diye. Aksef kullanmıştım. Bilmiyorum doktorun daha iyi bilir tabi. Bu arada benimde kültürüm her zaman temiz çıkıyor hiç bakteri çıkmadı daha
Canım ben erken gebelik testiyle reglden 2 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Ertesi gün kan verdim 15.3 çıkmıştı hcg. Katlanarak arttı sonra.Yaa inşallaho kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?