2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım 145 çıkan bakteri ise çok önemli değil ama eğer lökositse bence salıyı beklemeden ilaç tedavisine başla ben günde bazen bir bazen iki bardak içtim ama çok şeker koymadım kaynatırken içine. Bide dut kurusunun suyu enfeksiyona çok iyi geliyor. Ben de başından beri çekiyorum bir Türlü geçmedi. İdrar verirken önden biraz yap , ondan sonra kalan kısmını tahlil olarak ver. Bana bu şekilde ver dediler son seferde böyle verdim enfeksiyon çıkmadı. Bide o bölgeyi güzelce sildim genital bölge silme mendili verdiler onunla.

En guzeli disarida yemek sanirim. Ozellikle baligi. Yerken sikinti olmasa da sonrasindaki koku rahatsiz ediyor

Kokmayacak bi sekilde pisirmem lazim canim. 3 gun once balik pisirdik, o gun temizlememize ragmen hala ev kokuyor bana pencereleri kapatamiyorum. Dedigin gibi azar azar yemeye caliscam insallah gecer
Tatlım eşine söyle balıkcıdan alsın balığı temizletip kızarttırsın.
Evde mis gibi otur ye ne koku ne dağınıklı ( Balıkçıda kızarttırmak kilo başı 20-30 TL ye denk geliyor)
Evde rahatsızlık çekeceğine öyle yapabilirisn

Canim ilcede yasiyorum. Burda pisiren balikci olsa keske. Ama disarida yiyebilirim balikcilar var oyle

Kizlar emzirme yastığı ne aldınız ya yada alanınız var mı tavsiye edermisniz bana almak istiyorum bende
Fisher-prize'ınkini aldık ebebekten. Tok bir yastık arıyordum buldum :).

Ama ebebekte messido da var, onun da tokluğu sertliği güzel.

Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Ben park yatağa Karaca'nın normal beşik nevresim takımını aldım alt ucundan katladim baya iyi oldu zaten bebek doğunca yorgan vb belli bir süre kullanmayacağımiz için iş görür

Eklentiler

• IMG_20231025_134335.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 60
145 olan lökosit dünkü degerden sonra gittim bugün doktora. Fakat doktor kültür sonucu da çıksın ona göre tedaviye bakariz dedi. Kültür sonucu da daha yeni çıktı. Odada sıkıntı görünmüyor. Çözemedim gerçekten 20 gün önce 21 çıkmıştı o zaman bile ilac verdiler insin diye. Suan resmen ne hali varsa görsün gibi davranıyorlar sanki..
Dun kaynatmistim bugünde biraz şeker kattım çok acı oluyor diye. Sürekli temizlik yapıyorum az bi çamaşırı nemlense değiştiriyorum fitil kullandığım için daha çok dikkat ediyorum. Gerçekten çıkamadım işin içinden

Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Nevresim takimi almadim canim. Ev cok sicak oluyor yorgan filan kullanmiyoruz hic. Lastikli carsaf aldim sadece muslin kumas begendim

Bir de park yatak icin lastikli carsaf seti almiatim tugba kugudan onu hic begenmedim. Rengi soluk ve naylonsu geldi bana. Keske onu da muslin kumas alsaymisim

Surekli tekrarliyorsa cranberry takviyesi kullanabilirsin canim doktoruna danisarak. Ben cok faydasini gordum benim de surekli enfeksiyon vardi. Simdi rahatladim

Yaaa ahahahahaha al bizden de o kadar. Bir fotosu var gözü burnu ağzı nerede 6 yıllık tıp fakültesi bitirmek zorunda kalıyorsun anlamak için dhdhjd doktor göbeğimi sallıyor kadın artık dgdhd
En sonunda dedim ki hocam uğraşmayın babasına çekmiş bu hdhdhhdhd

Çamaşır değiştirmekle falan alakası yok bence ben günde 7 8 tane değiştiriyorum yani suyu da iyi içiyorum ama maalesef oluyor. Benim 10 15 olduğunda doktor çok değil ilaç kullanmayalım dedi ama 30u geçtiğinde vermişti ilaç belli ki daha artacak diye. Aksef kullanmıştım. Bilmiyorum doktorun daha iyi bilir tabi. Bu arada benimde kültürüm her zaman temiz çıkıyor hiç bakteri çıkmadı daha

Doktor sabırlı ise uğraşır tatlım biraz ama çok inat ediyorlar yaaa.
Doktorlarda hangi birimizle uğrassın hdhdhd

Yarın tam 31 hafta oluyor canım. İnşallah canım amin
Kaldı 3hafta bende bu haftayı atlattığımda rahatlıcam
Annemde olurmus bu. Herkes yag kokuyor heryer yag kokuyor die dolanmis 8ay
Tamamen hormonel kuzum. Az sabret. Emin ol kokmuyosundue
son haftalarda arttı yaa bide bu çıktı başıma kimseye yanaşmak istemiyorum eşime bile
Ya 49 Muş plakası S Seray94 hangi il diye sorunca şaka yaptığını düşündüğüm için Sivas geldi o sıra aklıma sivas yazdım bende konu bu

Doktor sabırlı ise uğraşır tatlım biraz ama çok inat ediyorlar yaaa.
Doktorlarda hangi birimizle uğrassın hdhdhd
Haklisin olcu alirken yoruluyor adamcagiz. Cok da memnunum doktorumdan. Neyse doguma kaldi 7-8 hafta beklicez artik. Yuz gorumlugu isticek sanirim

Yani dikkat ediyorum yukselmesin yada bi sey tetiklemesin diye ama aklım almiyo nasıl değişik bi şeymiş bu. Salı günü gidicem bakalim bu değerlere rağmen ne yapicak. Bende o sürede sürekli içeyim bi şeyler

Yaa inşallah o kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Canım ben erken gebelik testiyle reglden 2 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Ertesi gün kan verdim 15.3 çıkmıştı hcg. Katlanarak arttı sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…