2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yazik eslerimize de. Birlikte 2 gun once yedigimiz salatanin icindeki sogan hala kokuyo geliyor onda ben de yedim halbuki ama onunki kokuyor cok ilginc gercekten. Gecse de su donem rahatlasak dicem ama dogum sonrasi da korkutuyor beni

Progestan mi kullaniyorsun canim? Vajinal kullaninca enfeksiyon riski artiyor malesef

Aşkım geldim aile hekimine yazdırdım eczane vermedi sgk vermiyor diyor doktora anlattım o da şaşırdı böyle gidipte vurdurabilen alabilen oldu mu bizim grupta acaba
Ben sabah yaptırdım nasıl vermiyor eczaneye ya ne alaka doktorum reçete yazdı eczaneden aldim sorunsuz bir şekilde hemşire de yaptı eczanede bir sıkıntı var başka eczaneye sordun mu

Evet rahim ağzı kısalığı varda onun içi başlamıştık.
Ağız yoluyla alincada mahfediyo halsizlik bulantı felan
Doktorun vajinal tavsiye ettiyse oyle kullanman lazim. Bende de enfeksiyon surekli tekrarlayan bi sey. Serklajdan sonra bana enfeksiyon riskini daha da artirir diye agizdan al dedi. Ilk baslarda cok yordu beni agizdan almak ama 1 haftaya vucudum alisti su an etkilemiyor beni hic

Baygınlık geçiricem şimdi, kocam gelir diye yemek yaptım gelmedi zaten

Ay sizinde mi var geçmiş olsun. Serklajdan suan için kurtulmuş gibiyim bende ama inşallah sıkıntı olmaz.
Tup bebekte çok kısa ağızdan almıştım sonra vajinale dönmüştük. Simdi gene vajinal dedikleri için de ağızdan almıyorum. Ne zormuş bu yol

Kızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Oglumda park yatak icin nevresim takimini ozdilekten almistim. Cok guzeldi hic bozulmadi. Simdi carsafini filan kullanacagim tekrar

Ben park yatağa Karaca'nın normal beşik nevresim takımını aldım alt ucundan katladim baya iyi oldu zaten bebek doğunca yorgan vb belli bir süre kullanmayacağımiz için iş görür

Bakayım canım Karaca’ya yorgan örtmeyeceğim bebişime ama yatağında tam takım dursun istiyorum

Ben normal bebek nevresim takımı aldım bir tane e bebekten bir tane de bime gelmişti geçen hafta onu almıştım

E bebeke bakmamıştım bakayım canım sağol

Kuzum ben de örtmicem bebişi ama yatağında yatmadığı zamanlar güzel duruyor diye koymak istiyorum ay çok sevimliymiş modeli ama çarşafın

Ben kendim diktim düz dikiş biliyorsanız tarif ederim

Hiç anlamam kuzum ya lastikli olsun gergin gergin dursun istiyorum, potluk SIDS ‘e sebebiyet verebiliyor Allah korusun. Kendime güvenemem

Peki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc
Ben dayanamadım elimde ovulasyon testleri var, gebeysen yumurtlama var gibi gösteriyormuş nasıl olsa kullanmıcam diye sanırım transferin 7.günüydü testi yaptım silik çıktı, başladım hüngür hüngür ağlamaya tutmadı diye eşim de saçmalama doktor boşuna mı 10.gün gel kan ver dedi dedi. 8.gün tekrar yap hadi dedi yaptım ovulasyon pik bu sefer gözlerime inanamadım, hemen gebelik testi yaptım pozitif,ertesi gün yine yaptım daha da koyulaşmış, 10.gün de kanla tescilledim yine de kan sonucunu görene kadar pozitife hem şaşırdım hem inanamadım, o kadar alışmışım ki iki yıldır çizgi görmemeye

Ben park yatağa Karaca'nın normal beşik nevresim takımını aldım alt ucundan katladim baya iyi oldu zaten bebek doğunca yorgan vb belli bir süre kullanmayacağımiz için iş görür
Ölçüleri kaça kaç park yatağa nevresim bulmak çok zor ya

Yazik eslerimize de. Birlikte 2 gun once yedigimiz salatanin icindeki sogan hala kokuyo geliyor onda ben de yedim halbuki ama onunki kokuyor cok ilginc gercekten. Gecse de su donem rahatlasak dicem ama dogum sonrasi da korkutuyor beni
Doğumdan bi zaman sonra normale dönüyor diyordular ama ne kadar zaman sonra hiiiç bilmiyorum ay ne bilim en azından ayak yanmam hemen geçse ona da razıyım

Kizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarim Sizler yiyebiliyor musunuz
Şu an yemek ve koku konusunda sıkıntım yok canım. Benim ilk 4 aydı o problemler

Ben de seninle aynı mantıkla aldım çarşaf yerine de lastikli çarşaf taktım başka alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…