- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.921
Yazik eslerimize de. Birlikte 2 gun once yedigimiz salatanin icindeki sogan hala kokuyo geliyor ondaKaldı 3hafta bende bu haftayı atlattığımda rahatlıcam
son haftalarda arttı yaa bide bu çıktı başıma kimseye yanaşmak istemiyorum eşime bile
Ya 49 Muş plakası @Seray94 hangi il diye sorunca şaka yaptığını düşündüğüm için Sivas geldi o sıra aklıma sivas yazdım bende konu bu
yaptırmadım daha canım biri yaptırdım yazmış yukarıda ama
Progestan mi kullaniyorsun canim? Vajinal kullaninca enfeksiyon riski artiyor malesefYani dikkat ediyorum yukselmesin yada bi sey tetiklemesin diye ama aklım almiyo nasıl değişik bi şeymiş bu. Salı günü gidicem bakalim bu değerlere rağmen ne yapicak. Bende o sürede sürekli içeyim bi şeyler
Ben sabah yaptırdım nasıl vermiyor eczaneye ya ne alaka doktorum reçete yazdı eczaneden aldim sorunsuz bir şekilde hemşire de yaptı eczanede bir sıkıntı var başka eczaneye sordun muAşkım geldim aile hekimine yazdırdım eczane vermedi sgk vermiyor diyor doktora anlattım o da şaşırdı böyle gidipte vurdurabilen alabilen oldu mu bizim grupta acaba
Maşallah ne kadar hamaratsin süsleri falan da kendin yapmıştınBen kendim diktimdüz dikiş biliyorsanız tarif ederim
Evet rahim ağzı kısalığı varda onun içi başlamıştık.Progestan mi kullaniyorsun canim? Vajinal kullaninca enfeksiyon riski artiyor malesef
Doktorun vajinal tavsiye ettiyse oyle kullanman lazim. Bende de enfeksiyon surekli tekrarlayan bi sey. Serklajdan sonra bana enfeksiyon riskini daha da artirir diye agizdan al dedi. Ilk baslarda cok yordu beni agizdan almak ama 1 haftaya vucudum alisti su an etkilemiyor beni hicEvet rahim ağzı kısalığı varda onun içi başlamıştık.
Ağız yoluyla alincada mahfediyo halsizlik bulantı felan
Baygınlık geçiricem şimdi, kocam gelir diye yemek yaptım gelmedi zatenAz önce birini okudum
Adam kendi evinden kendi annesinin beğendiği eşyaları gizli gizli aşırıyormuş.
Soonrada ben görmedim bizim öyle bir eşyamız yok ki filan diyormuş.
Kadın ne zaman KV evine gitse evinden çalınan eşyaları orada görüyormuş.Adam kendi evinin hızsızı olmuş resmen.
KV gelininin evine gelince de Deterjan filan aşırıp kendi evine götürüyormuş.
Allah ne insanlar var şu dünyada
Ay sizinde mi varDoktorun vajinal tavsiye ettiyse oyle kullanman lazim. Bende de enfeksiyon surekli tekrarlayan bi sey. Serklajdan sonra bana enfeksiyon riskini daha da artirir diye agizdan al dedi. Ilk baslarda cok yordu beni agizdan almak ama 1 haftaya vucudum alisti su an etkilemiyor beni hic
Oglumda park yatak icin nevresim takimini ozdilekten almistim. Cok guzeldi hic bozulmadi. Simdi carsafini filan kullanacagim tekrarKızlar anne yanı beşik için nevresim takımı ve çarşaf nerelerden aldınız? Beni bi linkleyiverin please
Ben park yatağa Karaca'nın normal beşik nevresim takımını aldım alt ucundan katladim baya iyi oldu zaten bebek doğunca yorgan vb belli bir süre kullanmayacağımiz için iş görür
Ben normal bebek nevresim takımı aldım bir tane e bebekten bir tane de bime gelmişti geçen hafta onu almıştım
Nevresim takimi almadim canim. Ev cok sicak oluyor yorgan filan kullanmiyoruz hic. Lastikli carsaf aldim sadece muslin kumas begendim
ENHA BABY 0-6 Ay Anne Yanı BeÅik Için Lastikli Müslin ÃarÅaf -50x84 Cm Yatak Için Uygundur- Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ENHA BABY 0-6 Ay Anne Yanı BeÅik Için Lastikli Müslin ÃarÅaf -50x84 Cm Yatak Için Uygundur- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de park yatak icin lastikli carsaf seti almiatim tugba kugudan onu hic begenmedim. Rengi soluk ve naylonsu geldi bana. Keske onu da muslin kumas alsaymisim
Ben kendim diktimdüz dikiş biliyorsanız tarif ederim
Oglumda park yatak icin nevresim takimini ozdilekten almistim. Cok guzeldi hic bozulmadi. Simdi carsafini filan kullanacagim tekrar
Ben dayanamadım elimde ovulasyon testleri var, gebeysen yumurtlama var gibi gösteriyormuş nasıl olsa kullanmıcam diye sanırım transferin 7.günüydü testi yaptım silik çıktı, başladım hüngür hüngür ağlamaya tutmadı diyePeki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc
Ölçüleri kaça kaç park yatağa nevresim bulmak çok zor yaBen park yatağa Karaca'nın normal beşik nevresim takımını aldım alt ucundan katladim baya iyi oldu zaten bebek doğunca yorgan vb belli bir süre kullanmayacağımiz için iş görür
Doğumdan bi zaman sonra normale dönüyor diyordular ama ne kadar zaman sonra hiiiç bilmiyorumYazik eslerimize de. Birlikte 2 gun once yedigimiz salatanin icindeki sogan hala kokuyo geliyor ondaben de yedim halbuki ama onunki kokuyor cok ilginc gercekten. Gecse de su donem rahatlasak dicem ama dogum sonrasi da korkutuyor beni
Ya ufak tefek bişiler yapıyorum işteMaşallah ne kadar hamaratsin süsleri falan da kendin yapmıştın
Şu an yemek ve koku konusunda sıkıntım yok canım. Benim ilk 4 aydı o problemlerKizlar et, balik, tavuk hepsinden tiksindim. Cok kotu kokuyor. Evde pisirince 3-4 gun koku burnuma geliyor. Yiyemiyorum. Bebegin ihtiyaci oldugunun farkindayim ama zorlarsam kusarimSizler yiyebiliyor musunuz
70x110 ama ben normal yorgan ve nevresim aldimÖlçüleri kaça kaç park yatağa nevresim bulmak çok zor ya
Ben de seninle aynı mantıkla aldımBakayım canım Karaca’yayorgan örtmeyeceğim bebişime ama yatağında tam takım dursun istiyorum
E bebeke bakmamıştım bakayım canım sağol
Kuzum ben de örtmicem bebişi ama yatağında yatmadığı zamanlar güzel duruyor diye koymak istiyorumay çok sevimliymiş modeli ama çarşafın
Hiç anlamam kuzum yalastikli olsun gergin gergin dursun istiyorum, potluk SIDS ‘e sebebiyet verebiliyor Allah korusun. Kendime güvenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?