- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.941
30+3 1805gr çıkmıştıKızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Dr aşı ne yazdı ki ben dün oldum aşıyı waxıgrip tetra adı gayet de karşıladı sgk ücret ödemedimKızlar sgk karşılamıyor aşı yazılıyor evet ama sgk karşılamadığı için ücretli yaptırıyoruz eczaneden ücretli alıp 450 gibi bi fiyatı var
Hahahah biz de tam tersiUyandırma yöntemini buldum, göbeğimi eşimin g*tüne dayamak, o kadar seslendim karnımı elledim bana mısın demedi babasının g*tüne boks maçı varmış gibi tepindi ya
Ay nasıl bir şey o bana da atar mısınız linkiniKızlar ya birkaç gün önce buraya birisi oturma minderi kullandığını yazmıştı görünce denemek için ben de sipariş vermiştim. Her kimse Allah razı olsun ondanbugün denedim sabahtan beri oturuyorum çok şükür ayağa kalkarken kuyruksokumumdaki o ağrı olmadı ya o kadar kötüydü ki. Böyle bir şeyin varlığını da bilmiyordum hiç 16 17. Haftadan Beri çekiyorum resmen çok mutlu oldum. Doğurunca da kullanırım artık güle güle popo ağrıları
Hahaha benimki de aynısıHahahah biz de tam tersikayıyor hareket ediyor, eşime sesleniyorum hemen elini koysun diye o koyunca duruyor. Eşimi küstürdü ben koymak istemiyorum artık diyor
Benimki de çok nazlı bu konuda yüzünü saklıyor bir yerlere, hep tek taraftan görebiliyoruz. Onu da bir detaylı da gördük saolsun yüzünü göstersin diye merdiven indim çıktım 20 dk bacaklarım Pert olmuştuYa çok sinir bir durum bilirim(Allah başka dert vermesin)
Yakın arkadaşımın doktoruna gidiyorum özele. Ama benim minik kızım aşırı inatçı, bir tane güzel 3 boyutlu renkli fotosu yok. Kahve içiyorum, çikolata yiyorum bana mısın demiyor. En son nst odasında soluma yatıp dinlendirdiler beni dönsün diye (hem de detaylı ultrasonu yapıyorduk pozisyonu değişmesi gerekiyordu) asla poz vermiyor. Her seferinde doktorumuz deniyor ama olmuyor.
Arkadaşımın kızının neredeyse biyometrikti ultrason fotosu, al pasaporta koybizimkinde ise 2 tane var epi topu onlarda da çok belli olmuyor
Park yatağın ölçüleri benim de 70*120 canım. Bu ölçüde bulamıyorum hepsi büyük70x110 ama ben normal yorgan ve nevresim aldim
Ay nasıl bir şey o bana da atar mısınız linkini
Hemen alınsınOrtopedik Oturma Simidi - Basur Minderi - Hemoroid Minderi Fiyatları ve Özellikleri
Ortopedik Oturma Simidi - Basur Minderi - Hemoroid Minderi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bizimde öyleydi son 2-3 haftadır nedense eşimin sesine uyanır oldu tepki verir oldu bana tripli bu seferdeHahahah biz de tam tersikayıyor hareket ediyor, eşime sesleniyorum hemen elini koysun diye o koyunca duruyor. Eşimi küstürdü ben koymak istemiyorum artık diyor
Bizimde öyleydi son 2-3 haftadır nedense eşimin sesine uyanır oldu tepki verir oldu bana tripli bu seferdedenemeye devam etsin
Valla al gitsin bu zamana kadar boşuna ağrı çekmişim resmenHemen alınsın
Ben 0-18 almistim oglumda. 8 yasindaki oglum 21 kg simdi. Bizde yeterli oldu. Zaten kilo araligi uzun da olsa onemli olan boyu cocugun. Kilosu dolmadan boydan olmamaya baslamisti oto koltugu. Yukseltici aldik sonraKızlar oto koltuğunu 0-18 kg mı 0-36 kg mı almak mantıklı?
Erkekler aslında çok hassas ya, eşim diyordu beni sevmiyor galiba. Niye sevmesin ki çok saçmaAy ben de devam et diyorum,bağınız kuvvetli olsun niye küsüyorsun diyorum da benim eşim kızımdan daha tripli
Aha bu benim eşimErkekler aslında çok hassas ya, eşim diyordu beni sevmiyor galiba. Niye sevmesin ki çok saçma
Kokmayacak bi sekilde pisirmem lazim canim. 3 gun once balik pisirdik, o gun temizlememize ragmen hala ev kokuyor bana pencereleri kapatamiyorum. Dedigin gibi azar azar yemeye caliscam insallah gecer
Kızlar evde koku varsa balık yaptıysanız kızartma vs mutfağı temizledikledikten sonraEn guzeli disarida yemek sanirim. Ozellikle baligi. Yerken sikinti olmasa da sonrasindaki koku rahatsiz ediyor
Canım normalde eşim yapıyordu bunu ama hamilelikte zararlı olabilir diye okudum. Kimyasal kaynatıyorsun sonuçtaKızlar evde koku varsa balık yaptıysanız kızartma vs mutfağı temizledikledikten sonra
Yarım kapak yumuşatıcıyı üç dört bardak suyla kaynatın bütün Eve yayılıp siniyor kokusu dolaplar bile bi kaç gün içine kadar mis gibi kokuyor
Balık kokusuna bire bir çözüm
Alerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acabaKızlar evde koku varsa balık yaptıysanız kızartma vs mutfağı temizledikledikten sonra
Yarım kapak yumuşatıcıyı üç dört bardak suyla kaynatın bütün Eve yayılıp siniyor kokusu dolaplar bile bi kaç gün içine kadar mis gibi kokuyor
Balık kokusuna bire bir çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?