2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uyandırma yöntemini buldum, göbeğimi eşimin g*tüne dayamak, o kadar seslendim karnımı elledim bana mısın demedi babasının g*tüne boks maçı varmış gibi tepindi ya
Hahahah biz de tam tersi kayıyor hareket ediyor, eşime sesleniyorum hemen elini koysun diye o koyunca duruyor. Eşimi küstürdü ben koymak istemiyorum artık diyor

Ay nasıl bir şey o bana da atar mısınız linkini

Hahahah biz de tam tersi kayıyor hareket ediyor, eşime sesleniyorum hemen elini koysun diye o koyunca duruyor. Eşimi küstürdü ben koymak istemiyorum artık diyor
Hahaha benimki de aynısı geçen gün hickiriyordu bebek hemen eşimi çağırdım istese de duramaz gel bak diye adamcağız nasıl mutlu oldu hissedince

Benimki de çok nazlı bu konuda yüzünü saklıyor bir yerlere, hep tek taraftan görebiliyoruz. Onu da bir detaylı da gördük saolsun yüzünü göstersin diye merdiven indim çıktım 20 dk bacaklarım Pert olmuştu onda bile bir tarafını eliyle saklamış. Bir de geçen gittiğimde bir görüntü alabildik kafasını gömmüş bir yerlere en azından yandan bir şekilde görebildik

Bizimde öyleydi son 2-3 haftadır nedense eşimin sesine uyanır oldu tepki verir oldu bana tripli bu seferde denemeye devam etsin

Kızlar oto koltuğunu 0-18 kg mı 0-36 kg mı almak mantıklı?
Ben 0-18 almistim oglumda. 8 yasindaki oglum 21 kg simdi. Bizde yeterli oldu. Zaten kilo araligi uzun da olsa onemli olan boyu cocugun. Kilosu dolmadan boydan olmamaya baslamisti oto koltugu. Yukseltici aldik sonra

Erkekler aslında çok hassas ya, eşim diyordu beni sevmiyor galiba. Niye sevmesin ki çok saçma
Aha bu benim eşim o dokununca kımıldamıyordu bi ara. Beni sevmiyor galiba doğunca da mı sevmeyecek falan diyordu olur mu öyle şey sen babasısın sevmez olur mu falan diyip teselli ediyordum benden daha nazlı bazen

Kokmayacak bi sekilde pisirmem lazim canim. 3 gun once balik pisirdik, o gun temizlememize ragmen hala ev kokuyor bana pencereleri kapatamiyorum. Dedigin gibi azar azar yemeye caliscam insallah gecer

En guzeli disarida yemek sanirim. Ozellikle baligi. Yerken sikinti olmasa da sonrasindaki koku rahatsiz ediyor
Kızlar evde koku varsa balık yaptıysanız kızartma vs mutfağı temizledikledikten sonra
Yarım kapak yumuşatıcıyı üç dört bardak suyla kaynatın bütün Eve yayılıp siniyor kokusu dolaplar bile bi kaç gün içine kadar mis gibi kokuyor
Balık kokusuna bire bir çözüm

Canım normalde eşim yapıyordu bunu ama hamilelikte zararlı olabilir diye okudum. Kimyasal kaynatıyorsun sonuçta

Kızlar bebek dolabının içi için şapkasını eldivenini falan koymak için organizer falan aldınız mi? Birkaç ürün var aklıma ama karar veremedim

Alerjim olmasa denerdim canim bunu kesin. Kokusuz deterjanlar kullaniyorum. Lavanta yagi filan kaynatsam nasil olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…